2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Arkadasimin oglu normal tek bebek oldugu halde o bile minicik dogdu 2.5 kg oldugu icin babasi bizim cocuk kola gibi diyordu ama biraz ilgi ve bakimla cabucak toparliyorlar o yuzden bence premature alinacaksa bile cok almamak gerek diye dusunuyorum ve artik dogum haftasi belirlendiyse almak daha mantikli geliyor bana cunku burda 3 kg nun ustu bebisleri olmus anneler tanidik ikiz ucuz onlar bana hep umut oluyor :) inanmak basarmanin yarisiymis ins biz onlara inanirsak onlarda annelerine simsiki tutunup saglikla gelirler bize :)

Canım su derken idrarmı acaba bende olmadı ama bazıları idrar kaçırıyormuş ama oda ilerleyen aylarda bir doktoruna danış istersen için rahat etsin

canım idrar değil eminim. açık sarı kokusuz su. çamaşırımı ıslatacak kadar. pazartesi kontrolüm var. sorarım doktoruma.
3. aydan sonra folik asit ve vitamini doktorum kesti. sadece coraspin ve balık yağına devam et dedi. pazartesi yeni ilaçlar verecekmiş. sizlerde doktorunuz neler verdi.

Su gibi cok degil ama benimde cok acik sari akintim oluyo azda olsa..

Ben şu anda coraspin balık yağı ve içinde folik asitte olan vitamin kullanıyorum

kusma sırasında zorlanmayla oluyor. senin cinsiyetler belli oldumu. bana bir kız bir erkek dedi doktorum. insaalahh değişmez. çünki benim 3.5 yasında bir oğlum var. biri kız olsa iyi olur.
Yok canim belli olmadi dr. 31 marttaki randevuda soyleyelim dedi bundan onceki kontrolumuzde tam emin olamadi sanirim soylememisti.. bende bi kiz bi erkek olsa guzrl olur diye dusunuorum ama Rabbim ne verirsr saglikla versin insaAllah☺ Rabbim sana bi kiz nasip eder insaAllah☺

Günaydın kızlar bugün randevum var çok heyecanlıyım inşallah bebişlerim iyidir bu aralar niye bu kadar karamsar oldum bilmiyorum Allah'ım sonunu hayır etsin inşallah

Hep ayniyiz karamsarlik konusunda.. bende oyleyim korkuyroum her kontrolde ne gorcem diye.. Rabbim korktugumuza ugratmasin inaAllah bebeklerinin guzel hsberlerini bekliyoruz ☺

Hep ayniyiz karamsarlik konusunda.. bende oyleyim korkuyroum her kontrolde ne gorcem diye.. Rabbim korktugumuza ugratmasin inaAllah bebeklerinin guzel hsberlerini bekliyoruz ☺
Aminnnnn inşallah randevum saat 3 te yani Türkiye saatiyle 4 te inşallah güzel haberler alırımda yazarım sizede

Arkadaşlar bu prematüre kıyafet alma konusunda ben de kararsızım. Her mağazada da bulunmuyor. İnternette uygun fiyata bulduğunuz siteler var mı,epey de pahalı çünkü normal kıyafetlere göre

Günaydın kızlar bugün randevum var çok heyecanlıyım inşallah bebişlerim iyidir bu aralar niye bu kadar karamsar oldum bilmiyorum Allah'ım sonunu hayır etsin inşallah
ayyy canım benım benımde yarın sen güzel haberlerle gel ınsallah yarında bend egelırım dualarım sızınle

Benim de 2 gun sonra epilasyon bir daha kendime yapamam zorlandim..siz de durumlar nasil?bir yer bulmam lazim.

Canım çok şükür herşey yolundaydı darısıda yarın sana inşallah
canim nasil gecti randevun bugun gidemedim bende yarin gidecem cinsiyetleri belli oldumu rabbim gonlundekini nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…