- 13 Eylül 2015
- 366
- 424
- 23
- 41
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.021
37 den sonra doktorlar bekletmeyi tercih etmiyor. Ama elbette vardır 40 haftayı tamamlayan. Artık tek bebekte bile 38. Haftada sezeryan ile alındığında ikizlerde 37 çok iyi.Ikizler hep mi erken dogar acaba? 40 haftayi beklemezler mi ki?
Aynen canim tek derdim tospiklerimin iyi olması. Kucağıma gelsinler de sağ salim.sağlıklı çatlakları babiskosu hoş gorsun artikim :)Saglik olsun canim napican bebisler iyi olsunda
Canım su derken idrarmı acaba bende olmadı ama bazıları idrar kaçırıyormuş ama oda ilerleyen aylarda bir doktoruna danış istersen için rahat etsin
canım idrar değil eminim. açık sarı kokusuz su. çamaşırımı ıslatacak kadar. pazartesi kontrolüm var. sorarım doktoruma.
3. aydan sonra folik asit ve vitamini doktorum kesti. sadece coraspin ve balık yağına devam et dedi. pazartesi yeni ilaçlar verecekmiş. sizlerde doktorunuz neler verdi.
Aynenn canim☺Aynen canim tek derdim tospiklerimin iyi olması. Kucağıma gelsinler de sağ salim.sağlıklı çatlakları babiskosu hoş gorsun artikim :)
Ben şu anda coraspin balık yağı ve içinde folik asitte olan vitamin kullanıyorumcanım idrar değil eminim. açık sarı kokusuz su. çamaşırımı ıslatacak kadar. pazartesi kontrolüm var. sorarım doktoruma.
3. aydan sonra folik asit ve vitamini doktorum kesti. sadece coraspin ve balık yağına devam et dedi. pazartesi yeni ilaçlar verecekmiş. sizlerde doktorunuz neler verdi.
kusma sırasında zorlanmayla oluyor. senin cinsiyetler belli oldumu. bana bir kız bir erkek dedi doktorum. insaalahh değişmez. çünki benim 3.5 yasında bir oğlum var. biri kız olsa iyi olur.Su gibi cok degil ama benimde cok acik sari akintim oluyo azda olsa..
Yok canim belli olmadi dr. 31 marttaki randevuda soyleyelim dedi bundan onceki kontrolumuzde tam emin olamadi sanirim soylememisti.. bende bi kiz bi erkek olsa guzrl olur diye dusunuorum ama Rabbim ne verirsr saglikla versin insaAllah☺ Rabbim sana bi kiz nasip eder insaAllah☺kusma sırasında zorlanmayla oluyor. senin cinsiyetler belli oldumu. bana bir kız bir erkek dedi doktorum. insaalahh değişmez. çünki benim 3.5 yasında bir oğlum var. biri kız olsa iyi olur.
Günaydın kızlar bugün randevum var çok heyecanlıyım inşallah bebişlerim iyidir bu aralar niye bu kadar karamsar oldum bilmiyorum Allah'ım sonunu hayır etsin inşallah
Aminnnnn inşallah randevum saat 3 te yani Türkiye saatiyle 4 te inşallah güzel haberler alırımda yazarım sizedeHep ayniyiz karamsarlik konusunda.. bende oyleyim korkuyroum her kontrolde ne gorcem diye.. Rabbim korktugumuza ugratmasin inaAllah bebeklerinin guzel hsberlerini bekliyoruz ☺
ayyy canım benım benımde yarın sen güzel haberlerle gel ınsallah yarında bend egelırım dualarım sızınleGünaydın kızlar bugün randevum var çok heyecanlıyım inşallah bebişlerim iyidir bu aralar niye bu kadar karamsar oldum bilmiyorum Allah'ım sonunu hayır etsin inşallah
Canım çok şükür herşey yolundaydı darısıda yarın sana inşallahayyy canım benım benımde yarın sen güzel haberlerle gel ınsallah yarında bend egelırım dualarım sızınle
canim nasil gecti randevun bugun gidemedim bende yarin gidecem cinsiyetleri belli oldumu rabbim gonlundekini nasip etsin insallahCanım çok şükür herşey yolundaydı darısıda yarın sana inşallah
gözün aydın bıtanem nasıl gectı napıoo tospiğin. cinsiyet söledımı senınkıCanım çok şükür herşey yolundaydı darısıda yarın sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?