- 23 Haziran 2009
- 320
- 173
- 123
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.041
canim nasil gecti randevun bugun gidemedim bende yarin gidecem cinsiyetleri belli oldumu rabbim gonlundekini nasip etsin insallah
evet senin seruvenin nasil gelisdi benim 4 martta gittigimde 3544.5 degerimle kese gorulmedi ama gebelik var dedi 8 martta gittigimde tek kese goruldu 15 martta gittigimde iki kese goruldu bu hafta bugun randevum vardi ama gidemedim iki oglumun 3 dersleri vardi kaldi yarin gidecem.insallah sata gore 7+3 kalp atisini gecen hafta sali 15 martta duymadik 6+2 di sata gore insallah yarin bir sorun cikmaz canim.sen duydinmu kalp atislarini rabbim gonlumuze gore nasip etsin insallahSeninle ayni hafta ayni gundeyiz
Allah'ıma şükürler olsun çok iyiydi bebişimin biri erkek dedi diğeri göstermedi sırtını dönmüştü hayırlısı olsun inşallah yarın sende güzel haberler alırsın canımcanim nasil gecti randevun bugun gidemedim bende yarin gidecem cinsiyetleri belli oldumu rabbim gonlundekini nasip etsin insallah
Sağol canım şükür çok iyi geçti cinsiyet birisi erkek dedi diğeride göstermedi teyzesi utangaç o galiba yarın seninde güzel haberlerini alırız inşallahgözün aydın bıtanem nasıl gectı napıoo tospiğin. cinsiyet söledımı senınkı
amin insallah canim rabbim gonludekini nasip etsin insallah bir erkek bir kiz cok iyi olur baska bebisin varmi canim sag salim kucaginada almayi nasip etsin rabbim insallahAllah'ıma şükürler olsun çok iyiydi bebişimin biri erkek dedi diğeri göstermedi sırtını dönmüştü hayırlısı olsun inşallah yarın sende güzel haberler alırsın canım
Allah razı olsun canım Amin inşallah hepimizin gönlündekini versin Rabbim hayır canım başka çocuğum yok inşallah meleklerim ilk çocuklarım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahamin insallah canim rabbim gonludekini nasip etsin insallah bir erkek bir kiz cok iyi olur baska bebisin varmi canim sag salim kucaginada almayi nasip etsin rabbim insallah
amin canım ne olur dua et teyzosu bıze de..Sağol canım şükür çok iyi geçti cinsiyet birisi erkek dedi diğeride göstermedi teyzesi utangaç o galiba yarın seninde güzel haberlerini alırız inşallah
Bnmkiler erken dogdular, dogduktan 1 ay sonra giydiler hemen hemenBende oyle duydugum icin premature alayim diyr dusunuodum oyle yapicam insaAllah. Ne kadar sonra yenidoganlari giyebiliyolar peki
Bnm biri 1680, biri 2015 gr dogdu cokmkucuktuler, insallah zamaninda dogar seninkiler. Eger zamaninda dogarsa 2 nin ustu dogarlar, cok uzun sure kullanilmaz tabi 2-3 hafta kullanilirTesekkur ederim canm bisey daha sorabilirmiyim Bebekler ortalama NE kadar surede yenidogan giysilerine tam girebiliyorlar uzun sure premature kullanilcaksa ona gore aliyim
Günaydın cnm ben eşim yüzünden kabus görüyorum sürekli.günaydın arkadaşlar. Ben çok rüya görmeye başladım sizde de var mı bu durum?
ben de kabus gibi görüyorumGünaydın cnm ben eşim yüzünden kabus görüyorum sürekli.
Çok geçmiş olsun Canm inşallah sonuçlar da güzel gelir hiç kötü düşünme bol dua.. Amniyosentezden sonra bol su öneriyorlar sen biliyorsundur da hatırlatayım dedim her koşulda ve şartta onlar bizim yavrumuz öyle de böyle deGünaydın arkadaşlar. Daha önce bebeklerimin cinsiyetinin önce kız 20. Haftada erkek oldugu söylendiğini yazmıştım. Bi anda şok olup herşeyi pembe almanın stresiyle bi dahaki randevumu bekliyodum. Capada takip ediliyorum. Dunde erkek olduğunu söylediler esimde vardı onada gösterdiler. Bence kızlar erken haftalarda alışveriş yapmayın. Ben bisi almasamda 15. Haftadan sonra annemi durduramadim kadincagiz yorganlarina kadar pembe yaptı. Yapcam bisi yok tabiki giydiricem. Acele etmeyin annelerinizi tutun. İkinci konu bi kaç haftadır bebeklerden birinin kalbinde ekojenik odak vardı. Dün gittiğimde buna birde böbreklerde genişlemesi var dendi. Doktor yüzleri burunları ense kalınlıkları normaldi hep ama bu kalp ve böbrekteki bulgu bizde kromozom hastalığı bulgusu dedi. Diğer bebekte bi belirti yok ama tek yumurta ikizleri olduğu için genetik olarak aynı olcaklarindan amniyosentez öneririz karar size kalsın dedi. Amniyosentezin risklerini biliyorum çok zor bi karardı dün amniyosentezi yaptırdım. Hemen anne psikolojisi eğer oylelerse kim bakicak benden sonra ne olacak 2 tane bebek düşüncesiyle yaptırmak zorunda kaldım. Şuan için bi sıkıntım yok inş bebeklerime zarar vermez çok korkuyorum. Sonuç inşallah hayırlısı ile temiz çıkar. Çok kötü bi duyguymus... Allah çocukları böyle olan insanlara sabır versin.. Dudunmesi bile içimi parçaladı
evet senin seruvenin nasil gelisdi benim 4 martta gittigimde 3544.5 degerimle kese gorulmedi ama gebelik var dedi 8 martta gittigimde tek kese goruldu 15 martta gittigimde iki kese goruldu bu hafta bugun randevum vardi ama gidemedim iki oglumun 3 dersleri vardi kaldi yarin gidecem.insallah sata gore 7+3 kalp atisini gecen hafta sali 15 martta duymadik 6+2 di sata gore insallah yarin bir sorun cikmaz canim.sen duydinmu kalp atislarini rabbim gonlumuze gore nasip etsin insallah
evet senin seruvenin nasil gelisdi benim 4 martta gittigimde 3544.5 degerimle kese gorulmedi ama gebelik var dedi 8 martta gittigimde tek kese goruldu 15 martta gittigimde iki kese goruldu bu hafta bugun randevum vardi ama gidemedim iki oglumun 3 dersleri vardi kaldi yarin gidecem.insallah sata gore 7+3 kalp atisini gecen hafta sali 15 martta duymadik 6+2 di sata gore insallah yarin bir sorun cikmaz canim.sen duydinmu kalp atislarini rabbim gonlumuze gore nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?