- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.061
Geçmiş olsun canım inşallah hayırlıysa güzel sonuçlar alırsın. Her şey yolundadır ins. Rabbim çok büyük...Günaydın arkadaşlar. Daha önce bebeklerimin cinsiyetinin önce kız 20. Haftada erkek oldugu söylendiğini yazmıştım. Bi anda şok olup herşeyi pembe almanın stresiyle bi dahaki randevumu bekliyodum. Capada takip ediliyorum. Dunde erkek olduğunu söylediler esimde vardı onada gösterdiler. Bence kızlar erken haftalarda alışveriş yapmayın. Ben bisi almasamda 15. Haftadan sonra annemi durduramadim kadincagiz yorganlarina kadar pembe yaptı. Yapcam bisi yok tabiki giydiricem. Acele etmeyin annelerinizi tutun. İkinci konu bi kaç haftadır bebeklerden birinin kalbinde ekojenik odak vardı. Dün gittiğimde buna birde böbreklerde genişlemesi var dendi. Doktor yüzleri burunları ense kalınlıkları normaldi hep ama bu kalp ve böbrekteki bulgu bizde kromozom hastalığı bulgusu dedi. Diğer bebekte bi belirti yok ama tek yumurta ikizleri olduğu için genetik olarak aynı olcaklarindan amniyosentez öneririz karar size kalsın dedi. Amniyosentezin risklerini biliyorum çok zor bi karardı dün amniyosentezi yaptırdım. Hemen anne psikolojisi eğer oylelerse kim bakicak benden sonra ne olacak 2 tane bebek düşüncesiyle yaptırmak zorunda kaldım. Şuan için bi sıkıntım yok inş bebeklerime zarar vermez çok korkuyorum. Sonuç inşallah hayırlısı ile temiz çıkar. Çok kötü bi duyguymus... Allah çocukları böyle olan insanlara sabır versin.. Dudunmesi bile içimi parçaladı
canım çok geçmiş olsun, Allah korktuğumuzla sınamasın. Böyle bisürü vaka var , ablamda iki çocuğu için hamileliginde günlerce ağladı ama çocuklarımız şükürler olsun sapasağlam doğdu.Günaydın arkadaşlar. Daha önce bebeklerimin cinsiyetinin önce kız 20. Haftada erkek oldugu söylendiğini yazmıştım. Bi anda şok olup herşeyi pembe almanın stresiyle bi dahaki randevumu bekliyodum. Capada takip ediliyorum. Dunde erkek olduğunu söylediler esimde vardı onada gösterdiler. Bence kızlar erken haftalarda alışveriş yapmayın. Ben bisi almasamda 15. Haftadan sonra annemi durduramadim kadincagiz yorganlarina kadar pembe yaptı. Yapcam bisi yok tabiki giydiricem. Acele etmeyin annelerinizi tutun. İkinci konu bi kaç haftadır bebeklerden birinin kalbinde ekojenik odak vardı. Dün gittiğimde buna birde böbreklerde genişlemesi var dendi. Doktor yüzleri burunları ense kalınlıkları normaldi hep ama bu kalp ve böbrekteki bulgu bizde kromozom hastalığı bulgusu dedi. Diğer bebekte bi belirti yok ama tek yumurta ikizleri olduğu için genetik olarak aynı olcaklarindan amniyosentez öneririz karar size kalsın dedi. Amniyosentezin risklerini biliyorum çok zor bi karardı dün amniyosentezi yaptırdım. Hemen anne psikolojisi eğer oylelerse kim bakicak benden sonra ne olacak 2 tane bebek düşüncesiyle yaptırmak zorunda kaldım. Şuan için bi sıkıntım yok inş bebeklerime zarar vermez çok korkuyorum. Sonuç inşallah hayırlısı ile temiz çıkar. Çok kötü bi duyguymus... Allah çocukları böyle olan insanlara sabır versin.. Dudunmesi bile içimi parçaladı
Canım dualarım sizinle herşey yolunda gitsin inşallahamin canım ne olur dua et teyzosu bıze de..
Canım bendede oluyo korkuyla uyanıyorum ondan sonrada hep kötü düşünüyorum gün bitene kadar ama hamilelikte herkes böyle oluyomuş içimizi ferah tutalımgünaydın arkadaşlar. Ben çok rüya görmeye başladım sizde de var mı bu durum?
Günaydın canım sanada güzel birgün olsunGünaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum hepimize :)
Günaydınnnnnnnnnn canımmmmmGünaydın bal anneler ve onların bal yavruları
Canım içini ferah tut sonuçlar temiz çıkar inşallah kendinide bebişlerinide strese sokma herşey güzel olacak inşallahGünaydın arkadaşlar. Daha önce bebeklerimin cinsiyetinin önce kız 20. Haftada erkek oldugu söylendiğini yazmıştım. Bi anda şok olup herşeyi pembe almanın stresiyle bi dahaki randevumu bekliyodum. Capada takip ediliyorum. Dunde erkek olduğunu söylediler esimde vardı onada gösterdiler. Bence kızlar erken haftalarda alışveriş yapmayın. Ben bisi almasamda 15. Haftadan sonra annemi durduramadim kadincagiz yorganlarina kadar pembe yaptı. Yapcam bisi yok tabiki giydiricem. Acele etmeyin annelerinizi tutun. İkinci konu bi kaç haftadır bebeklerden birinin kalbinde ekojenik odak vardı. Dün gittiğimde buna birde böbreklerde genişlemesi var dendi. Doktor yüzleri burunları ense kalınlıkları normaldi hep ama bu kalp ve böbrekteki bulgu bizde kromozom hastalığı bulgusu dedi. Diğer bebekte bi belirti yok ama tek yumurta ikizleri olduğu için genetik olarak aynı olcaklarindan amniyosentez öneririz karar size kalsın dedi. Amniyosentezin risklerini biliyorum çok zor bi karardı dün amniyosentezi yaptırdım. Hemen anne psikolojisi eğer oylelerse kim bakicak benden sonra ne olacak 2 tane bebek düşüncesiyle yaptırmak zorunda kaldım. Şuan için bi sıkıntım yok inş bebeklerime zarar vermez çok korkuyorum. Sonuç inşallah hayırlısı ile temiz çıkar. Çok kötü bi duyguymus... Allah çocukları böyle olan insanlara sabır versin.. Dudunmesi bile içimi parçaladı
Canım yolun açık olsun güzel haberlerle gel inşallahKızlar ben yola çıktım bismillah.. Dua edin bana hayırlı sağlıklı sihatli haberler alayim hem kendime hem tospikperimden
hadi gözün aydın, herkes böyle güzel haberlerle gelsin inşallahTeyzoskolar çok sükur doktordan çıktım. Doktor rahim.ölçümü yaptı dikiş atalimmi dedim. Herkese dikiş atamayiz şuan senin iyi dedi JEL kullanıyorum idare ediyor birşey gorursen zaten yaparım kafani yorma dedi.. 34 mm di galiba gecenki 37 olmuş yani 3 cm.
Cinsiyete de gelirsem biri kesin değil amma ilk gün ankete yazdığım gibi iki kız gibiler dedi 3 hafta sora geldiğinde diğeri de kesinleşir dediki ben başka doktora 4 nişanda aldım ona da sorucam çok şükür
Canım çok sevindim sen daha jel kullanıyormusunTeyzoskolar çok sükur doktordan çıktım. Doktor rahim.ölçümü yaptı dikiş atalimmi dedim. Herkese dikiş atamayiz şuan senin iyi dedi JEL kullanıyorum idare ediyor birşey gorursen zaten yaparım kafani yorma dedi.. 34 mm di galiba gecenki 37 olmuş yani 3 cm.
Cinsiyete de gelirsem biri kesin değil amma ilk gün ankete yazdığım gibi iki kız gibiler dedi 3 hafta sora geldiğinde diğeri de kesinleşir dediki ben başka doktora 4 nişanda aldım ona da sorucam çok şükür
Aparatla kullanmak çok zor diye burda ikiz doğum yapan bir arkadaş söylemişti bende öyle okudum hep ikiz arabalarına göre daha hantal oluyorlar ve kullanımı zor oluyormuşDoguran var mi aranizda kizlar benim ikizlerim 2aylik oldular hala araba almadik tek tek 2tane ayni arabadan alip birlestirme aparati da almayi dusunuyoruz alan kullanan veya bilgisi olan var mi aparat butun arabalara oluyor mu
Bende istedigm gbi ikiz arabasi bulamazsam tek tek almayi dusunuyorm o aparatlar nerde satiliyor internette baktm gorsel bolumde var AMA satisi yokDoguran var mi aranizda kizlar benim ikizlerim 2aylik oldular hala araba almadik tek tek 2tane ayni arabadan alip birlestirme aparati da almayi dusunuyoruz alan kullanan veya bilgisi olan var mi aparat butun arabalara oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?