2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Geçmiş olsun canım inşallah hayırlıysa güzel sonuçlar alırsın. Her şey yolundadır ins. Rabbim çok büyük...

canım çok geçmiş olsun, Allah korktuğumuzla sınamasın. Böyle bisürü vaka var , ablamda iki çocuğu için hamileliginde günlerce ağladı ama çocuklarımız şükürler olsun sapasağlam doğdu.

Hazan 88 moralini bozma hemen boyle seyler cok oluyor kesin hasta diyorlar yada yasamaz diyorlar bide bakiyorsun sapasaglam bebisler geliyor kim bilebilirki onlar ihtimallere gore konusuyor sen moralini yuksek tut bebislerine inan onlara simsiki saril canim

Canım içini ferah tut sonuçlar temiz çıkar inşallah kendinide bebişlerinide strese sokma herşey güzel olacak inşallah

Selam kızlar, 14+3 tek yumurta kız ikizlerim var. Malesef benim kan grubum A -. Doktorla randevum önümüzdeki hafta olduğundan dolayı Coombs (kan uyuşmazlığı test) sonucumu mail olarak bildirdim. Test sonucum Pozitif çıkmış ancak doktorum Pozitif çıkması negatif anlamına gelir sorun yok temiz diyor ancak testin üzerinde Normal değer kısmında Negatif yazıyor. Aklım çok karışık. Haftaya yüz yüze görüşünce emin olacağım ancak o güne kadar sizlerin tecrübesini de duymak isterim. Sevgiyle kalın

Teyzoskolar çok sükur doktordan çıktım. Doktor rahim.ölçümü yaptı dikiş atalimmi dedim. Herkese dikiş atamayiz şuan senin iyi dedi JEL kullanıyorum idare ediyor birşey gorursen zaten yaparım kafani yorma dedi.. 34 mm di galiba gecenki 37 olmuş yani 3 cm.

Cinsiyete de gelirsem biri kesin değil amma ilk gün ankete yazdığım gibi iki kız gibiler dedi 3 hafta sora geldiğinde diğeri de kesinleşir dediki ben başka doktora 4 nişanda aldım ona da sorucam çok şükür

hadi gözün aydın, herkes böyle güzel haberlerle gelsin inşallah

Doguran var mi aranizda kizlar benim ikizlerim 2aylik oldular hala araba almadik tek tek 2tane ayni arabadan alip birlestirme aparati da almayi dusunuyoruz alan kullanan veya bilgisi olan var mi aparat butun arabalara oluyor mu

Canım çok sevindim sen daha jel kullanıyormusun

Doguran var mi aranizda kizlar benim ikizlerim 2aylik oldular hala araba almadik tek tek 2tane ayni arabadan alip birlestirme aparati da almayi dusunuyoruz alan kullanan veya bilgisi olan var mi aparat butun arabalara oluyor mu
Aparatla kullanmak çok zor diye burda ikiz doğum yapan bir arkadaş söylemişti bende öyle okudum hep ikiz arabalarına göre daha hantal oluyorlar ve kullanımı zor oluyormuş

Bende istedigm gbi ikiz arabasi bulamazsam tek tek almayi dusunuyorm o aparatlar nerde satiliyor internette baktm gorsel bolumde var AMA satisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…