- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.081
Evet canım kullanıyorum benim iki kaybim var. Dune kadar progeston iğneden kullaniyordumCanım çok sevindim sen daha jel kullanıyormusun
Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın canım peki daha ne kadar kullanacaksınEvet canım kullanıyorum benim iki kaybim var. Dune kadar progeston iğneden kullaniyordum
Bilmiyorum ki canim doktorum soler nezaman birakcagimiAllahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın canım peki daha ne kadar kullanacaksın
erkeken duymusun kalp atisini massallah ben dun gece kahverengi leke ile acile gittim orada ikisininde kalp atisini duyduk cok sukur bebisler cok iyi dedi iki litre serum verdiler ilac verdiler leke kesildi bugun eve geldim uzaniyorum ilac verdi poregestan 200mm gunde iki defa alicam sukur bebislerim iyi sende iyi haberler alirsin insallah canimBen 1 martta kanda 663 deger gordum doktor 10 gun sonra cagirdi kan degerinden ikiz oldugunu anlamisti ultrasonda ikisini de gordu birinin kalp atisi baslamisti o zaman 5w4d idik.15 gun sonra yine gel dedi bu sefer ikisinin de kalp atisini duyariz insallah o da bu cuma kismetse sanirim bu hafta 8.haftanin icindeyiz cok heyecanliyim insallah guzel haberler aliriz Allah gonlumuze gore versin insallah
Benimde 8. Haftada belli oldu yek yumurts ikizleri. 6.haftada Kalp atışını dinlemeye gittigimizde tek kalp duydu doktor daha dogrusu bi tane duyunca tamam dedi. Bir sonraki kontrolde 8.haftada bide baktikki cift sarılı yumurtalarim varmışHayırlı akşamlar arkadaşlar
8 haftalık Hamileyim dün doktor kontrolün vardı doktor bir kese içinde sanki iki embriyo var gibi dedi. Birini net gördük ama ikincisine emin olamadı 1 hafta sonra gel bakalım dedi. Tek yumurta ikizlerine hamile olan arkadaşlar var mi? Siz ne zaman net şekilde gördünüz bebeklerimizi. Su an merak içindeyim
aaaa kac haftaliksiniz cinsiyetleri belli oldumu tek yumurta ikizi ya kiz yada erkek olurmus dogrumu rabbim sag salim.kucaginizada almayi nasip etsin insallahBenimde 8. Haftada belli oldu yek yumurts ikizleri. 6.haftada Kalp atışını dinlemeye gittigimizde tek kalp duydu doktor daha dogrusu bi tane duyunca tamam dedi. Bir sonraki kontrolde 8.haftada bide baktikki cift sarılı yumurtalarim varmış
Hayırlı akşamlar arkadaşlar
8 haftalık Hamileyim dün doktor kontrolün vardı doktor bir kese içinde sanki iki embriyo var gibi dedi. Birini net gördük ama ikincisine emin olamadı 1 hafta sonra gel bakalım dedi. Tek yumurta ikizlerine hamile olan arkadaşlar var mi? Siz ne zaman net şekilde gördünüz bebeklerimizi. Su an merak içindeyim
erkeken duymusun kalp atisini massallah ben dun gece kahverengi leke ile acile gittim orada ikisininde kalp atisini duyduk cok sukur bebisler cok iyi dedi iki litre serum verdiler ilac verdiler leke kesildi bugun eve geldim uzaniyorum ilac verdi poregestan 200mm gunde iki defa alicam sukur bebislerim iyi sende iyi haberler alirsin insallah canim
Esimle sonradan biraz daha arastirdik bi ara satisi yapilmis su an satisi yok sadece 2.el bulduk bi tane o da 200l istiyorBende istedigm gbi ikiz arabasi bulamazsam tek tek almayi dusunuyorm o aparatlar nerde satiliyor internette baktm gorsel bolumde var AMA satisi yok
sagol canim.allah razi olsun duan icin.amin diyorum.rabbim sag salim.salihalardan eylesin insallah aminCok gecmis olsun canim bol su ic dinlen.progestani ben uzun zamandir kullaniyorum kalcamda yer kalmadi yapacak bir sure sonra cok aciyor sana da ignesini verseydi keske .bende olmadi lekelenme ama tedbir amaçlı verdi dr.genelde ikizlerde oluyormus kanama drum olursa korkma dedi icerde benim de varmis kan hatta rapor verdi 10 gun yattim cok su ic dedi . Allah korusun hepimizi insallah canim.
Ben tek yumurta ikizlerimş bekliyorum ben 10. Haftada öğrendim bebişlerimi:)zehirlendım die Dr a gittim bi anda iki bebiş gorduk kesede Dr ım da bende cok sasırmıstık :)Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Ben ayrı aldım. Birleştirme aparatı alacağım ancak şu anda tek çıkmam mümkün değil gibi ondan erteliyorum.Doguran var mi aranizda kizlar benim ikizlerim 2aylik oldular hala araba almadik tek tek 2tane ayni arabadan alip birlestirme aparati da almayi dusunuyoruz alan kullanan veya bilgisi olan var mi aparat butun arabalara oluyor mu
Benim de kese de ikinci bir şey var ultrasonda bana da gösterdi ama yine de net bir şey söylemedi. Tek kese de iki bebek olunca sıkintı oluyor mu? Daha kesin değil ama net te bakindim bazı doktorlar direk riskli gebelik falan diye moralini bozuyormuş insanın. Değişik bir korku saldı içimiBen tek yumurta ikizlerimş bekliyorum ben 10. Haftada öğrendim bebişlerimi:)zehirlendım die Dr a gittim bi anda iki bebiş gorduk kesede Dr ım da bende cok sasırmıstık :)
Peki su an doğum yaptınız mi yada kaç haftaliksiniz? Tek yumurta ikizlerine hamile olmak zor bir süreç mi? Çok korkuyorum ikizse ve onlara bir şey olursa diye.Benimde 8. Haftada belli oldu yek yumurts ikizleri. 6.haftada Kalp atışını dinlemeye gittigimizde tek kalp duydu doktor daha dogrusu bi tane duyunca tamam dedi. Bir sonraki kontrolde 8.haftada bide baktikki cift sarılı yumurtalarim varmış
Aminn cumlenizin insalah. Tek yumurta ikizi genetik kopya olurlar. Birbirlerine çok benzerler ve aynı cinsiyette olurlar. Benim kızlarım olacak Allah nasip ederse. 17.haftayiz bizaaaa kac haftaliksiniz cinsiyetleri belli oldumu tek yumurta ikizi ya kiz yada erkek olurmus dogrumu rabbim sag salim.kucaginizada almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?