2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
8 haftalık Hamileyim dün doktor kontrolün vardı doktor bir kese içinde sanki iki embriyo var gibi dedi. Birini net gördük ama ikincisine emin olamadı 1 hafta sonra gel bakalım dedi. Tek yumurta ikizlerine hamile olan arkadaşlar var mi? Siz ne zaman net şekilde gördünüz bebeklerimizi. Su an merak içindeyim

erkeken duymusun kalp atisini massallah ben dun gece kahverengi leke ile acile gittim orada ikisininde kalp atisini duyduk cok sukur bebisler cok iyi dedi iki litre serum verdiler ilac verdiler leke kesildi bugun eve geldim uzaniyorum ilac verdi poregestan 200mm gunde iki defa alicam sukur bebislerim iyi sende iyi haberler alirsin insallah canim

Benimde 8. Haftada belli oldu yek yumurts ikizleri. 6.haftada Kalp atışını dinlemeye gittigimizde tek kalp duydu doktor daha dogrusu bi tane duyunca tamam dedi. Bir sonraki kontrolde 8.haftada bide baktikki cift sarılı yumurtalarim varmış

aaaa kac haftaliksiniz cinsiyetleri belli oldumu tek yumurta ikizi ya kiz yada erkek olurmus dogrumu rabbim sag salim.kucaginizada almayi nasip etsin insallah

Ben 13. Haftada ogrendim. Tek yumurta benimde

Cok gecmis olsun canim bol su ic dinlen.progestani ben uzun zamandir kullaniyorum kalcamda yer kalmadi yapacak bir sure sonra cok aciyor sana da ignesini verseydi keske .bende olmadi lekelenme ama tedbir amaçlı verdi dr.genelde ikizlerde oluyormus kanama drum olursa korkma dedi icerde benim de varmis kan hatta rapor verdi 10 gun yattim cok su ic dedi . Allah korusun hepimizi insallah canim.

Bende istedigm gbi ikiz arabasi bulamazsam tek tek almayi dusunuyorm o aparatlar nerde satiliyor internette baktm gorsel bolumde var AMA satisi yok
Esimle sonradan biraz daha arastirdik bi ara satisi yapilmis su an satisi yok sadece 2.el bulduk bi tane o da 200l istiyor

Benim kizlarima da doguma kadar tek yumurta dedi dr. Cinsiyetleri de ayni oldugundan anlasilmadi ayri kese tek plasenta gibi gorunuyordu dogumda cift yumurta oldugu anlasildi birbirinden simdiden cok farkli kuzucuklarim biri kara kasli kara gozlu zenci dudakli digeri akca pakca simdilik yesil gozleri

sagol canim.allah razi olsun duan icin.amin diyorum.rabbim sag salim.salihalardan eylesin insallah amin

Ben tek yumurta ikizlerimş bekliyorum ben 10. Haftada öğrendim bebişlerimi:)zehirlendım die Dr a gittim bi anda iki bebiş gorduk kesede Dr ım da bende cok sasırmıstık :)

Doguran var mi aranizda kizlar benim ikizlerim 2aylik oldular hala araba almadik tek tek 2tane ayni arabadan alip birlestirme aparati da almayi dusunuyoruz alan kullanan veya bilgisi olan var mi aparat butun arabalara oluyor mu
Ben ayrı aldım. Birleştirme aparatı alacağım ancak şu anda tek çıkmam mümkün değil gibi ondan erteliyorum.

Günaydın tatlış anneler ve onların minnaklariiiben bu sbh sağlık ocağında test vereceğim.sizlerde iyisinizdir umarım.benim bebislerde hala hareket yok yada var ben hissetmiyorum sizde durum ne

Ben tek yumurta ikizlerimş bekliyorum ben 10. Haftada öğrendim bebişlerimi:)zehirlendım die Dr a gittim bi anda iki bebiş gorduk kesede Dr ım da bende cok sasırmıstık :)
Benim de kese de ikinci bir şey var ultrasonda bana da gösterdi ama yine de net bir şey söylemedi. Tek kese de iki bebek olunca sıkintı oluyor mu? Daha kesin değil ama net te bakindim bazı doktorlar direk riskli gebelik falan diye moralini bozuyormuş insanın. Değişik bir korku saldı içimi
Sizin hamileliginiz nasıl geciyor?

Peki su an doğum yaptınız mi yada kaç haftaliksiniz? Tek yumurta ikizlerine hamile olmak zor bir süreç mi? Çok korkuyorum ikizse ve onlara bir şey olursa diye.

aaaa kac haftaliksiniz cinsiyetleri belli oldumu tek yumurta ikizi ya kiz yada erkek olurmus dogrumu rabbim sag salim.kucaginizada almayi nasip etsin insallah
Aminn cumlenizin insalah. Tek yumurta ikizi genetik kopya olurlar. Birbirlerine çok benzerler ve aynı cinsiyette olurlar. Benim kızlarım olacak Allah nasip ederse. 17.haftayiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…