2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Günaydın tatlış anneler ve onların minnaklariiiben bu sbh sağlık ocağında test vereceğim.sizlerde iyisinizdir umarım.benim bebislerde hala hareket yok yada var ben hissetmiyorum sizde durum ne
Günaydın balım inşallah sonuçların iyi çıkar bende şu an renkli doppler sıralarında bekliyorum

Günaydın tatlış anneler ve onların minnaklariiiben bu sbh sağlık ocağında test vereceğim.sizlerde iyisinizdir umarım.benim bebislerde hala hareket yok yada var ben hissetmiyorum sizde durum ne

Bendede pek birşey yok canım. Bugün kontrolüm var. Kontrolden kontrole görüyorum hareketlerini. Ancak sanırım birkaç haftaya artık hissetmeye başlarız diye düşünüyorum. Yada bunlar çok tembel bilemiyorum :)

Benim doktorum 6 haftalıkken görmüş ancak bir tanesinin alanı riskli olduğu için o anda paylaşmak istememiş, 8 haftalıkken paylaştı benimle tam tutunduklarını gördükten sonra paylaşmak istedim dedi.Bir sonraki randevunda sen de görürsün inşallah...

bende arada bi hissettim ama çok nadir oluyo sürekli değil artık hissetmek istiyorum korkuyorum ya

G

Gunaydin canim nasilsin? nasil geciyor gunler? Olcumler ne zaman? Ben cok ac ve cok yorgunum midemde hep bulaniyor
Yarin cnm ins . Bakalım inş her şey yolundadır. Ben çok dengesiz sağlıksız besleniyorum işte yoruluyorum ve eşim ile annesinin stresi ile uğraşıyorum. Dua ediyorum bebeklerim iyidir ins diye . Yorgunluk hep var bende ölü gibiyim resmen gülemiyorum bile çöktüm yani. Senin kontrol ne zaman cnm?

Insallah canim benim beslenme de berbat canim ya hic duzelmiyor cunku canim hicbirsey istemiyor. Insa iyidir canim ebbekler.benim de haftaya cumartesi canim kontrolum insallah oocumler yapilacak

Ilk aylar olabiliyor oyle ama anne yemese bile bebekler ihtiyaci olan vitaminleri anneden aliyorlar merak etme canim hepsi sapasaglam buyuyorlardir ins

Can
ca nım benım Dr um bi kez olumsuz yaklasmadı aksine hep olumlu davrandı vr neti sakın arastırma herhangi aklına takılan varsa bana sor dedı olumsuz seyın basına gelmesi %1 ken neden olumsuz u dusuncen dedı allaha sukur bebişlerimle şimdiye kadar bir sorun yaşamadım gelişimleri de ii gıdıo binlerce şükür sayet tek yumurtaysa hıc dert etme olumlu dusun onlar bıze rabbımızın mucizesi o verdıyse en guzel haliyle verir

rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim tek kese ikizi ya erkek yada kiz oluyormus ama pirofinizdeki resimde kiz erkek olunca sormak istedim rabbim gonlunuze gore versin insallah

Kızlar bebişler 36 cm biri 33 cm diğeri 1 er kilo olmuş kuzucuklarım Gayet iyiler ama benim b12 eksikliğim var iğne vurulcam mecbur bu göbekle de Nasıl olacaksa artık hayırlısı
hay maşallah bebişlere, ciğer geliştirici düşündü mü doktorun?

Insallah canim benim beslenme de berbat canim ya hic duzelmiyor cunku canim hicbirsey istemiyor. Insa iyidir canim ebbekler.benim de haftaya cumartesi canim kontrolum insallah oocumler yapilacak
Hadi bakalım güzel haberler verelim birbirimize ins. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. :)

hay maşallah bebişlere, ciğer geliştirici düşündü mü doktorun?
En başından beri konuşuyoruz zaten ciğer geliştiriciyi ama doktorum 34 e doğru düşünüyor iki hafta sonra tekrar kontrolüm var bi problem olmazsa vurmaz daha ama Allah korusun bişey görürse vurabilir biz işimizi sağlama alalım dedi

Kızlar bebişler 36 cm biri 33 cm diğeri 1 er kilo olmuş kuzucuklarım Gayet iyiler ama benim b12 eksikliğim var iğne vurulcam mecbur bu göbekle de Nasıl olacaksa artık hayırlısı
Canım minnaklarına binkere masaşaAllah.Haydi gelsin 37.haftalar ozamannn :))) darısıda bizim başımıza olsunnn.Bizlerede dua et olurmu.ben bu gün biraz ağrılı sancılıyım.İnş bebişlerim büyüyordur sdce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…