- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.121
Bence tembel bizim bebeklerrrBendede pek birşey yok canım. Bugün kontrolüm var. Kontrolden kontrole görüyorum hareketlerini. Ancak sanırım birkaç haftaya artık hissetmeye başlarız diye düşünüyorum. Yada bunlar çok tembel bilemiyorum :)
Akşam torku sarellenin içine düştüm kaşıkla yedim banamısın demedi :)))Çikolata yiyince hissediyorum hareketleri diyor arkadaşım 21. Haftada :)
Masallah canım Rabbım nazardan korusun inşallahKızlar bebişler 36 cm biri 33 cm diğeri 1 er kilo olmuş kuzucuklarımGayet iyiler ama benim b12 eksikliğim var iğne vurulcam mecbur bu göbekle de Nasıl olacaksa artık hayırlısı
Bende bastan beridr b 12 ilac iciyorm doktorum kesme dedi pembemsi bi hap igrenc kokuyor igne de zor olur allahim kolayliklar versin bebislerimizi kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin insallahKızlar bebişler 36 cm biri 33 cm diğeri 1 er kilo olmuş kuzucuklarımGayet iyiler ama benim b12 eksikliğim var iğne vurulcam mecbur bu göbekle de Nasıl olacaksa artık hayırlısı
Canım ağırlaşmaların başladımı 27 den sonra cok degısıo mus doğrumuAllah razı olsun Canm darısı hepinizin başına
Gelsin inşallah kuzumCanım minnaklarına binkere masaşaAllah.Haydi gelsin 37.haftalar ozamannn :))) darısıda bizim başımıza olsunnn.Bizlerede dua et olurmu.ben bu gün biraz ağrılı sancılıyım.İnş bebişlerim büyüyordur sdce.
Amin Canm zor mu kolay mı yaşayıp görcez artık miniklerim iyi olsun da katlanırımBende bastan beridr b 12 ilac iciyorm doktorum kesme dedi pembemsi bi hap igrenc kokuyor igne de zor olur allahim kolayliklar versin bebislerimizi kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin insallah
Yanı tam 27 demek doğru olmaz ama 25 ten sonra yavaş yavaş ağırlaşıyorsun tabi haliyle çabuk yoruluyorum nefes darlığı oluyor çok vücudunu taşımak zorlaşıyor ama şükür yine kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorumCanım ağırlaşmaların başladımı 27 den sonra cok degısıo mus doğrumu
Bende deli gibi tuttuYa derler ya hani ye ekşiyi cikar ayseyi..... O totem bende hic tutmadi. Ben başından beri tatlı yiyorum sürekli hic canim ekşi istemiyor. Kızlarım tatlı istiyo benim :)
gercekten cok sevindim.canim :)Bugün kontrolumuz vardı guzel anneler. çok sukur sagligimiz gelisimimiz çok iyiymis. Cinsiyetlerimiz de tescillendi bir erkek bir kız
O zaman ufaktan alısverıslerimi hızlandırmalıyım :)ben hep 28 den sonra diyordum ama gec olur sanırımYanı tam 27 demek doğru olmaz ama 25 ten sonra yavaş yavaş ağırlaşıyorsun tabi haliyle çabuk yoruluyorum nefes darlığı oluyor çok vücudunu taşımak zorlaşıyor ama şükür yine kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum
Hadi gozun aydin ne guzel iki cinsiyettende olmasi :)Bugün kontrolumuz vardı guzel anneler. çok sukur sagligimiz gelisimimiz çok iyiymis. Cinsiyetlerimiz de tescillendi bir erkek bir kız
Merhabalar bende 20 haftalık üçüzlere hamileyim. Biraz riskli bir gebelik yaşıyorum. Bebeklerin suyu fazla olduğu için gelişebilecekleri çok fazla yet kalmamış bu durumda bebeklerin erken gelebilme ihtimali var. İnşallah herkes bebeğine sağlıcakla kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?