2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bence tembel bizim bebeklerrr((her akşam sabah konuşuyorum hiççç annelerini tınlamıyorlar

Kızlar bebişler 36 cm biri 33 cm diğeri 1 er kilo olmuş kuzucuklarım Gayet iyiler ama benim b12 eksikliğim var iğne vurulcam mecbur bu göbekle de Nasıl olacaksa artık hayırlısı
Bende bastan beridr b 12 ilac iciyorm doktorum kesme dedi pembemsi bi hap igrenc kokuyor igne de zor olur allahim kolayliklar versin bebislerimizi kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin insallah

Gelsin inşallah kuzum hep ediyorum hepinize büyüdükleri için Ağrı'n oluyordur takma kafana

Bende bastan beridr b 12 ilac iciyorm doktorum kesme dedi pembemsi bi hap igrenc kokuyor igne de zor olur allahim kolayliklar versin bebislerimizi kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin insallah
Amin Canm zor mu kolay mı yaşayıp görcez artık miniklerim iyi olsun da katlanırım

Canım ağırlaşmaların başladımı 27 den sonra cok degısıo mus doğrumu
Yanı tam 27 demek doğru olmaz ama 25 ten sonra yavaş yavaş ağırlaşıyorsun tabi haliyle çabuk yoruluyorum nefes darlığı oluyor çok vücudunu taşımak zorlaşıyor ama şükür yine kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum

O zaman ufaktan alısverıslerimi hızlandırmalıyım :)ben hep 28 den sonra diyordum ama gec olur sanırım

Bugün kontrolumuz vardı guzel anneler. çok sukur sagligimiz gelisimimiz çok iyiymis. Cinsiyetlerimiz de tescillendi bir erkek bir kız
Hadi gozun aydin ne guzel iki cinsiyettende olmasi :)
O kadar cabuk mu basliyor agirlasmalar benim ufak bir cocugum daha var bide kucuk yerde yasadigimiz icin saglik hizmetlerinin yetersizliginden bana drlar bakmak istemedi buyuk bir yere git dediler simdi doguma kadar Ankaradayiz ama tabi zor oluyor cocukla baskasinin yaninda kalmak hep dua ediyorum umarim doguma kadar ogluma bakabilirim ve kendi islerimi yapabilirim
Allah hepimizin yardimcisi olsun

Merhabalar bende 20 haftalık üçüzlere hamileyim. Biraz riskli bir gebelik yaşıyorum. Bebeklerin suyu fazla olduğu için gelişebilecekleri çok fazla yet kalmamış bu durumda bebeklerin erken gelebilme ihtimali var. İnşallah herkes bebeğine sağlıcakla kavuşur.

Allah yardımcınız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…