- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.141
İkiz anneleri 30 a kadar tüm herşeyi tamamlayın diyor sonra riskli döneme giriyoruz ya o yüzdenO zaman ufaktan alısverıslerimi hızlandırmalıyım :)ben hep 28 den sonra diyordum ama gec olur sanırım
Amin. Cümlemizin inş.Allah yardımcınız olsun inşallah
Günaydın canımmm.Hayırlı cumalar.Aminnn Rabbim gönlümüzden geçen ne varsa hakkımızda hayırlı eylesin inşaAllahGünaydın kızlar hayırlı cumalar bugünün hürmetine Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah benim gönlümdeki bebişlerim tabisiiiiiiiii
Çok sevindim canım bir prens ve prensesimiz daha netleşmiş olduuuArkadaşlar merhaba, dün bizimde kontrolümüz vardı. Şimdilik bir sorun görünmüyor. Normal şekilde ilerliyoruz. %98 erkek % 85 kız dedi. Erkek 298 gr kız 270 gr civarında görünüyor şuan için. Doktorumuz 34 den sonra gelmelerinde hiçbir sıkıntı yok dedi. Bakalım kısmet artık :)
Canım Rabbim Bu mübarek gün hürmetine sanada bebeklerinede sağlık sıhhat versin.Bebişlerinde inş zamanında sağlıkla doğarlar.Birbirimize dualarımızda yer verelim.Merhabalar bende 20 haftalık üçüzlere hamileyim. Biraz riskli bir gebelik yaşıyorum. Bebeklerin suyu fazla olduğu için gelişebilecekleri çok fazla yet kalmamış bu durumda bebeklerin erken gelebilme ihtimali var. İnşallah herkes bebeğine sağlıcakla kavuşur.
allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhabalar bende 20 haftalık üçüzlere hamileyim. Biraz riskli bir gebelik yaşıyorum. Bebeklerin suyu fazla olduğu için gelişebilecekleri çok fazla yet kalmamış bu durumda bebeklerin erken gelebilme ihtimali var. İnşallah herkes bebeğine sağlıcakla kavuşur.
Çok sevindim canım bir prens ve prensesimiz daha netleşmiş olduuuBöyle devam eder bebişlerin inş annelerini hiç üzmezlerrr
Bende dün test yaptırdım bugün geldi sonuçları.benimde protein ağırlıklı beslenmem lazım.tansiyon bende birkaç gün takib ettirdim ellerim çok şişince genelde düşük yada çok şükür normal çıkıyor ama beslenme konusuna ciddi ciddi dikkat etmem lazım.Alışverişe çok ufak tefek başladım bir iki parça kıyafet aldım ama Allah nasib ederse salı günü kontrolden sonra eşimle de konuştuk alş vrşe çıkacağız sonuç olarak 20 li haftalara geldik ve daha ne alacağımla ilgili fikrimde yok.Sende başladınmı benim en takıldığım konu beşik ve arabaAmin canım inşallah. Doktor şuan çok erken dedi. Yani zaman gösterecek. Kiloya dikkat edelim diyede belirtti kibarca :) Yani sonrasında sıkıntı yaşamamak adına karbonhidrat alımını keselim. makarna pilav yemeyelim dedi. Protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş. Dönerkende sağlık ocağına uğradım farklı olarak da orada günde 1 tane maden suyu tüketmek çok faydalı dedi hemşire. Tansiyona baktı. 9-6 çıktı. İyi dedi hamilelik için. Yüksek olmasını pek tercih etmiyorlarmış. Alışverişe başladın mı?
Rabbım evlatları nı saglıklı sıhhatli zamanında doğmasını nasıp etsın dualarım sizinleMerhabalar bende 20 haftalık üçüzlere hamileyim. Biraz riskli bir gebelik yaşıyorum. Bebeklerin suyu fazla olduğu için gelişebilecekleri çok fazla yet kalmamış bu durumda bebeklerin erken gelebilme ihtimali var. İnşallah herkes bebeğine sağlıcakla kavuşur.
Kızlar burun tıkanıklığı yaşayan varmı ?? Sabah 4 ten beri ayaktayim mal gibi oldum burnum tıkalı boğazların açıyor belim sırtın agriyor ?. Eczanede okyanus suyu alsam gecirirmi burun tikanikligimi
Allah razı olsun. Rabbim cümlesine hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı nasip eğlesin.Rabbım evlatları nı saglıklı sıhhatli zamanında doğmasını nasıp etsın dualarım sizinle
Amin inş. Cümlemize sağlıcakla nasip eğlesin.allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun. Rabbim cümlemize sağlıklı,sıhhatli doğumlar nasip eğlesin. Hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eğlesin inşCanım Rabbim Bu mübarek gün hürmetine sanada bebeklerinede sağlık sıhhat versin.Bebişlerinde inş zamanında sağlıkla doğarlar.Birbirimize dualarımızda yer verelim.
amin canim cinsiyetlerini ogrendinmi takvim kurmamissin bilemedim kac hafta olduklariniAllah razı olsun. Rabbim cümlesine hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı nasip eğlesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?