2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Arkadaşlar merhaba, dün bizimde kontrolümüz vardı. Şimdilik bir sorun görünmüyor. Normal şekilde ilerliyoruz. %98 erkek % 85 kız dedi. Erkek 298 gr kız 270 gr civarında görünüyor şuan için. Doktorumuz 34 den sonra gelmelerinde hiçbir sıkıntı yok dedi. Bakalım kısmet artık :)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugünün hürmetine Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah benim gönlümdeki bebişlerim tabisiiiiiiiii
Günaydın canımmm.Hayırlı cumalar.Aminnn Rabbim gönlümüzden geçen ne varsa hakkımızda hayırlı eylesin inşaAllah

Çok sevindim canım bir prens ve prensesimiz daha netleşmiş olduuu Böyle devam eder bebişlerin inş annelerini hiç üzmezlerrr

Canım Rabbim Bu mübarek gün hürmetine sanada bebeklerinede sağlık sıhhat versin.Bebişlerinde inş zamanında sağlıkla doğarlar.Birbirimize dualarımızda yer verelim.

allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Çok sevindim canım bir prens ve prensesimiz daha netleşmiş olduuu Böyle devam eder bebişlerin inş annelerini hiç üzmezlerrr

Amin canım inşallah. Doktor şuan çok erken dedi. Yani zaman gösterecek. Kiloya dikkat edelim diyede belirtti kibarca :) Yani sonrasında sıkıntı yaşamamak adına karbonhidrat alımını keselim. makarna pilav yemeyelim dedi. Protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş. Dönerkende sağlık ocağına uğradım farklı olarak da orada günde 1 tane maden suyu tüketmek çok faydalı dedi hemşire. Tansiyona baktı. 9-6 çıktı. İyi dedi hamilelik için. Yüksek olmasını pek tercih etmiyorlarmış. Alışverişe başladın mı?

Bende dün test yaptırdım bugün geldi sonuçları.benimde protein ağırlıklı beslenmem lazım.tansiyon bende birkaç gün takib ettirdim ellerim çok şişince genelde düşük yada çok şükür normal çıkıyor ama beslenme konusuna ciddi ciddi dikkat etmem lazım.Alışverişe çok ufak tefek başladım bir iki parça kıyafet aldım ama Allah nasib ederse salı günü kontrolden sonra eşimle de konuştuk alş vrşe çıkacağız sonuç olarak 20 li haftalara geldik ve daha ne alacağımla ilgili fikrimde yok.Sende başladınmı benim en takıldığım konu beşik ve araba ((

Rabbım evlatları nı saglıklı sıhhatli zamanında doğmasını nasıp etsın dualarım sizinle

ben hamile oldugumu bilmiyordum 6-7 haftama kadar burun tukanik surekli burnumda su akiyordu pecete dayanmadi hapsuruk hep vardi notmalde ben bunlari yasamayan biriyim hadi esimden bulasda iki gunde hafif atlatirdim meger hamile olunca oyle olmusum ustelik ikiz gebelikte tek gebelikte olmadim hala anlam veremedim burun spreyili bile acmadi gecmis olsun canim hayirli cumalar rabbim sifa versin kremalicorek

Canım Rabbim Bu mübarek gün hürmetine sanada bebeklerinede sağlık sıhhat versin.Bebişlerinde inş zamanında sağlıkla doğarlar.Birbirimize dualarımızda yer verelim.
Allah razı olsun. Rabbim cümlemize sağlıklı,sıhhatli doğumlar nasip eğlesin. Hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eğlesin inş

Allah razı olsun. Rabbim cümlesine hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerini kucağına almayı nasip eğlesin.
amin canim cinsiyetlerini ogrendinmi takvim kurmamissin bilemedim kac hafta olduklarini

Merhaba arkadaşlar.
Kontrole gitmiştim 12+5 biri diğeri 12+3 olmuş bebişlerimin. İkiside kız gibi ama kesin bir şey diyemiyorum çok küçükler dedi. Sağlıklı olsunlarda kız erkek sorun değil :) çok şükür iyiler şimdi. Rabbim daim etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…