2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

aayyy ne guzel sagliklilar sukur rabbim gonlune gore verir insallah canim

kızlar ikiz bebişlerimiz olacağından haliyle bakım çantasını sırt çantası olarak düşünüyordum en başından beri Pierre cardinin sırt Bebek çantalarını incelemiştim indirime girmiş markafoni de düşünen varsa bakabilir ben aldım az önce

Bende henüz başlamadım. Hatta bakamadım bile. hiçbir fikrim yok yani. İnternetten biraz hastane çıkışlarına baktım. Kaç tane almak lazım falan bir liste hazırlmak isiyorum. Beşik ve araba kousu bizdede muallak. Aslında ilk etapta arabaya gerek olurmu ouda bilmiyorum. Sanki olmaz gibime geliyor. Mobilya olarak sadece beşik alacağım 2 tan..e en azıdan 2 yaşına kadar falan yatabilecekleri. Sonrasında oda yapmak istiyorum. Elime fazladan dolap vs falan vardı onları kullanacağım. Kıyafet için çok gğzel şeyler var ancak kapılıp bilnçsiz alışverişde yapmk istemiyorum. Çabulk büyür diyorar. O yüzden gereken boyutlarda gereken kadar alışveriş yapmak ve gerekiz para gömmekde istemiyorum. o yüzden şuanda plan aşamasındayım :)

Doktor ikisi de kıza benziyor dedi. Drdan çıktık eve geldik eşim dedi ki neyse ki kardeşim var. Kardeşi küçük erkek. Siz olsaydınız yerimde ne yapardınız?
Eşimle sorunları biliyorsunuz. Takmak istemiyorum ama..

Kötü düşünme canım onlara sahip çıkacak bi erkek var en azından başında diye düşünmüş gibi geldi bana :) malesef erkekler bebek doğana kadar anlamıo baba olduğunu kız çocukları babaya çok düşkün oluyor doğduklarında iletişimleri çok farklı olur sen bile kıskanırsın sonra

Canım Allah'ım acılarını göstermesin evlatlarımızın sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim sen kafana hiç birşey takma sadece bebişlerimi düşün herşey güzel olacak inşallah

Yok cnm eşimin şöyle bir lafı var öncesinde " çocuğum olursa kardeşim kadar sevemem sanırım. Erkek.olursa belki ama kız olursa sanmam." Bu tarz düşüncede.

Güzel anne adayları hepinize hayırlı cumalar Allah'ım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

Amin.cnm Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. Güzel günler nasip etsin hepimize.

Tatlım hiç canını sıkma, ben de kayınvalideme sevinçli haberi verim diye aradım hemen 3. çocuğun derdine düştüler. Yalnız değilsin boşver olumsuzluklardan uzak dur Allah ım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder :*

Amin cnm çok saol. Rabbim hepimize nasip etsin inş. Şükürsüzluk bence cinsiyet ayrımı. Sağlıklı olsun kızlarımiz bebislerimiz ins :)

Amin cnm çok saol. Rabbim hepimize nasip etsin inş. Şükürsüzluk bence cinsiyet ayrımı. Sağlıklı olsun kızlarımiz bebislerimiz ins :)
İnşallah canım.. Ben hep Allah ım hayırlısını nasip et dedim 2 tane benzeş kızlarım olacak inşallah gönlüme göre verdi. Herkes kalbini yoklasın...

Ben de harmony test yaptirmistim..doktorum dünkü kontrolde her sey normal dedi organlarina bakti bebislerin ve benim rahim boyunu ölçtü. O da cok iyi dedi. 36.haftada dogarlar diye tahminde bulundu...icimiz rahatladi

Ben yaptırdım, ve içim rahat etti açıkçası. Hem cinsiyetlerini de kesin öğrendim bebişlerimin :)

Ben de harmony test yaptirmistim..doktorum dünkü kontrolde her sey normal dedi organlarina bakti bebislerin ve benim rahim boyunu ölçtü. O da cok iyi dedi. 36.haftada dogarlar diye tahminde bulundu...icimiz rahatladi
Öncelikle cevap verdiğiniz için Sagolun.
İkinizde sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.benimde ikiz.12.haftaya geliyorum.
2 ve 3 testlerin yanıltıcı olduğunu için direkt bunu söyledi doktorum ana ben biraz tedirgin oldum.ne kadar zamanda sonuç aldınız?
Yanlış anlamazsınız nerde yaptırdınız testlerinizu?
Kaclariniz neydi ben biraz tirstim nedense??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…