- 7 Mart 2016
- 555
- 260
- 33
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.161
20. Haftamdayım canım. Cinsiyetlerimiz erkekamin canim cinsiyetlerini ogrendinmi takvim kurmamissin bilemedim kac hafta olduklarini
aayyy ne guzel sagliklilar sukur rabbim gonlune gore verir insallah canimMerhaba arkadaşlar.
Kontrole gitmiştim 12+5 biri diğeri 12+3 olmuş bebişlerimin. İkiside kız gibi ama kesin bir şey diyemiyorum çok küçükler dedi. Sağlıklı olsunlarda kız erkek sorun değil :) çok şükür iyiler şimdi. Rabbim daim etsin inşallah.
ucuzdu degilmi tek kesemi uc kesemi canim rabbim saglikla versin kucagina amin20. Haftamdayım canım. Cinsiyetlerimiz erkek
Amin cümlemiz inş. Evet üçüz :) üç kese :) sizin 8. Hafta sanırım keseleri gördünüz mü ?ucuzdu degilmi tek kesemi uc kesemi canim rabbim saglikla versin kucagina amin
Teşekkürler cnm amin cümlemizin ins :)aayyy ne guzel sagliklilar sukur rabbim gonlune gore verir insallah canim
Bende dün test yaptırdım bugün geldi sonuçları.benimde protein ağırlıklı beslenmem lazım.tansiyon bende birkaç gün takib ettirdim ellerim çok şişince genelde düşük yada çok şükür normal çıkıyor ama beslenme konusuna ciddi ciddi dikkat etmem lazım.Alışverişe çok ufak tefek başladım bir iki parça kıyafet aldım ama Allah nasib ederse salı günü kontrolden sonra eşimle de konuştuk alş vrşe çıkacağız sonuç olarak 20 li haftalara geldik ve daha ne alacağımla ilgili fikrimde yok.Sende başladınmı benim en takıldığım konu beşik ve araba((
Kötü düşünme canım onlara sahip çıkacak bi erkek var en azından başında diye düşünmüş gibi geldi bana :) malesef erkekler bebek doğana kadar anlamıo baba olduğunu kız çocukları babaya çok düşkün oluyor doğduklarında iletişimleri çok farklı olur sen bile kıskanırsın sonraDoktor ikisi de kıza benziyor dedi. Drdan çıktık eve geldik eşim dedi ki neyse ki kardeşim var. Kardeşi küçük erkek. Siz olsaydınız yerimde ne yapardınız?
Eşimle sorunları biliyorsunuz. Takmak istemiyorum ama..
Canım Allah'ım acılarını göstermesin evlatlarımızın sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim sen kafana hiç birşey takma sadece bebişlerimi düşün herşey güzel olacak inşallahDoktor ikisi de kıza benziyor dedi. Drdan çıktık eve geldik eşim dedi ki neyse ki kardeşim var. Kardeşi küçük erkek. Siz olsaydınız yerimde ne yapardınız?
Yok cnm eşimin şöyle bir lafı var öncesinde " çocuğum olursa kardeşim kadar sevemem sanırım. Erkek.olursa belki ama kız olursa sanmam." Bu tarz düşüncede.Kötü düşünme canım onlara sahip çıkacak bi erkek var en azından başında diye düşünmüş gibi geldi bana :) malesef erkekler bebek doğana kadar anlamıo baba olduğunu kız çocukları babaya çok düşkün oluyor doğduklarında iletişimleri çok farklı olur sen bile kıskanırsın sonra
Canım Allah'ım acılarını göstermesin evlatlarımızın sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim sen kafana hiç birşey takma sadece bebişlerimi düşün herşey güzel olacak inşallah
Güzel anne adayları hepinize hayırlı cumalar Allah'ım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Tatlım hiç canını sıkma, ben de kayınvalideme sevinçli haberi verim diye aradım hemen 3. çocuğun derdine düştüler. Yalnız değilsin boşver olumsuzluklardan uzak dur Allah ım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder :*Doktor ikisi de kıza benziyor dedi. Drdan çıktık eve geldik eşim dedi ki neyse ki kardeşim var. Kardeşi küçük erkek. Siz olsaydınız yerimde ne yapardınız?
Amin cnm çok saol. Rabbim hepimize nasip etsin inş. Şükürsüzluk bence cinsiyet ayrımı. Sağlıklı olsun kızlarımiz bebislerimiz ins :)Tatlım hiç canını sıkma, ben de kayınvalideme sevinçli haberi verim diye aradım hemen 3. çocuğun derdine düştüler. Yalnız değilsin boşver olumsuzluklardan uzak dur Allah ım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder :*
İnşallah canım.. Ben hep Allah ım hayırlısını nasip et dedim 2 tane benzeş kızlarım olacak inşallah gönlüme göre verdi. Herkes kalbini yoklasın...Amin cnm çok saol. Rabbim hepimize nasip etsin inş. Şükürsüzluk bence cinsiyet ayrımı. Sağlıklı olsun kızlarımiz bebislerimiz ins :)
Ben yaptırdım, ve içim rahat etti açıkçası. Hem cinsiyetlerini de kesin öğrendim bebişlerimin :)Merhabalar,
Harmony testi yaptıran var mı acaba?
Ben yaptırdım, ve içim rahat etti açıkçası. Hem cinsiyetlerini de kesin öğrendim bebişlerimin :)
Öncelikle cevap verdiğiniz için Sagolun.Ben de harmony test yaptirmistim..doktorum dünkü kontrolde her sey normal dedi organlarina bakti bebislerin ve benim rahim boyunu ölçtü. O da cok iyi dedi. 36.haftada dogarlar diye tahminde bulundu...icimiz rahatladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?