2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ben Nace Test (merkezi Ankara'da bulunuyor ancak İstanbul'da da temsilcileri var) yaptırdım. Biraz pahalı olduğu için ilk başta acaba ticari amaçla mı isteniyor diye düşündüm daha sonra araştırınca ve ikiz gebelik gibi riskli bir gebelik grubunda olunca en iyisi yaptirim dedim. Testin sonucu bir haftada çıktı. Zaten sonrasında da detaylı ultrasonum vardı ben de 2 li teste girmedim ama detaylı ultrasonum da da her şey yolundaydı çok şükür inşallah sen de güzel haberler alırsın...

Ben de bir sorun oldugu icin yaptirmadim doktorum yapti.%100 sonuc veren test oldugunu söyledi..medical park izmitte yaptirdim.

Amin cümlemiz inş. Evet üçüz :) üç kese :) sizin 8. Hafta sanırım keseleri gördünüz mü ?
evet canim once tek kese goruldu bir hafta sonra ikinci kese goruldu canim 7+5 haftadayiz 7+3 de kalp atsini duyduk canim rabbim gonlumuze gore nasip etsin insallah iki oglum var 10 yasla 7 yasinda sukur rabbime 2+2=4 cocugum olucak :)

evet canim once tek kese goruldu bir hafta sonra ikinci kese goruldu canim 7+5 haftadayiz 7+3 de kalp atsini duyduk canim rabbim gonlumuze gore nasip etsin insallah iki oglum var 10 yasla 7 yasinda sukur rabbime 2+2=4 cocugum olucak :)
Maaşallah canım :) Allah yardımcın olsun. 2 erkekten sonra 2 kız gelir belki sana :)

ya arkadaşlar herkes kaç kilo aldın diye soruyor ya gebeliğe başlangıç kilonuzdan sonrasını mı söylüyorsunuz? ben mesela 60la başlayıp 57'ye düştüm şimdi 62yim. yani 5 kilo mu aldım demeliyim, 2 mi :)

Merhaba bu testle ilgili bilgi verirmisiniz en erken ne zman yapiliyo ve kac para ogrenebilirmiyim ??
Selamlar, 11 haftadan sonra yapılabiliyor ben tam 11 haftalıkken yaptım. Kolunuzdan kan alınıyor ve yurt dışındaki merkeze gönderiliyor. 2050 ye yaptırdım ben sonuçta kesin cinsiyetleri de öğreniyorsunuz, birkaç anomaliye bakılıyor ve kesin sonuçlar çıkıyor var ya da yok diye.

Ben de bir sorun oldugu icin yaptirmadim doktorum yapti.%100 sonuc veren test oldugunu söyledi..medical park izmitte yaptirdim.

Kızlar hatirliyirsaniz fiyatlarını yazarmisiniz iki yer arası 1000 TL fark var

Cok saolun haftasida erkenmiş ne guzel sizin adiniza cok sevindim masallah..saglikla alin kucaginiza insallah

2li 3lu test ikizlere doğru çıkmıyor diye doktorlar pek yaptirmiyor .11-12 hafta kan testi ve ultrason 4D taramasi yapip inglitere microsoft bilgisayrdan 1 gun gun icinde deyerlere bakip sonucu söylüyor fiyat tahlil 55€ ultrason 110€
Ben yurdisindayim.

Sonra 21 -22haftaya morfoliji ultrasonu istiyorlar.

Nekadar gerekli bilmiyorus hepsi bunlar morfoloji den sonra artik sana kac haftalik ken doğum yapabilirsin.

Sizin de baska bilginiz varsa yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…