- 23 Mart 2016
- 129
- 192
- 18
- 36
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.181
Ben Nace Test (merkezi Ankara'da bulunuyor ancak İstanbul'da da temsilcileri var) yaptırdım. Biraz pahalı olduğu için ilk başta acaba ticari amaçla mı isteniyor diye düşündüm daha sonra araştırınca ve ikiz gebelik gibi riskli bir gebelik grubunda olunca en iyisi yaptirim dedim. Testin sonucu bir haftada çıktı. Zaten sonrasında da detaylı ultrasonum vardı ben de 2 li teste girmedim ama detaylı ultrasonum da da her şey yolundaydı çok şükür inşallah sen de güzel haberler alırsın...Öncelikle cevap verdiğiniz için Sagolun.
İkinizde sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.benimde ikiz.12.haftaya geliyorum.
2 ve 3 testlerin yanıltıcı olduğunu için direkt bunu söyledi doktorum ana ben biraz tedirgin oldum.ne kadar zamanda sonuç aldınız?
Yanlış anlamazsınız nerde yaptırdınız testlerinizu?
Kaclariniz neydi ben biraz tirstim nedense??
Ben Nace Test (merkezi Ankara'da bulunuyor ancak İstanbul'da da temsilcileri var) yaptırdım. Biraz pahalı olduğu için ilk başta acaba ticari amaçla mı isteniyor diye düşündüm daha sonra araştırınca ve ikiz gebelik gibi riskli bir gebelik grubunda olunca en iyisi yaptirim dedim. Testin sonucu bir haftada çıktı. Zaten sonrasında da detaylı ultrasonum vardı ben de 2 li teste girmedim ama detaylı ultrasonum da da her şey yolundaydı çok şükür inşallah sen de güzel haberler alırsın...
Ben de bir sorun oldugu icin yaptirmadim doktorum yapti.%100 sonuc veren test oldugunu söyledi..medical park izmitte yaptirdim.Ben Nace Test (merkezi Ankara'da bulunuyor ancak İstanbul'da da temsilcileri var) yaptırdım. Biraz pahalı olduğu için ilk başta acaba ticari amaçla mı isteniyor diye düşündüm daha sonra araştırınca ve ikiz gebelik gibi riskli bir gebelik grubunda olunca en iyisi yaptirim dedim. Testin sonucu bir haftada çıktı. Zaten sonrasında da detaylı ultrasonum vardı ben de 2 li teste girmedim ama detaylı ultrasonum da da her şey yolundaydı çok şükür inşallah sen de güzel haberler alırsın...
evet canim once tek kese goruldu bir hafta sonra ikinci kese goruldu canim 7+5 haftadayiz 7+3 de kalp atsini duyduk canim rabbim gonlumuze gore nasip etsin insallah iki oglum var 10 yasla 7 yasinda sukur rabbime 2+2=4 cocugum olucak :)Amin cümlemiz inş. Evet üçüz :) üç kese :) sizin 8. Hafta sanırım keseleri gördünüz mü ?
Maaşallah canım :) Allah yardımcın olsun. 2 erkekten sonra 2 kız gelir belki sana :)evet canim once tek kese goruldu bir hafta sonra ikinci kese goruldu canim 7+5 haftadayiz 7+3 de kalp atsini duyduk canim rabbim gonlumuze gore nasip etsin insallah iki oglum var 10 yasla 7 yasinda sukur rabbime 2+2=4 cocugum olucak :)
Merhaba bu testle ilgili bilgi verirmisiniz en erken ne zman yapiliyo ve kac para ogrenebilirmiyim ??Ben yaptırdım, ve içim rahat etti açıkçası. Hem cinsiyetlerini de kesin öğrendim bebişlerimin :)
amin canim.insallah rabbim soyledigini duysun insallah :)Maaşallah canım :) Allah yardımcın olsun. 2 erkekten sonra 2 kız gelir belki sana :)
Selamlar, 11 haftadan sonra yapılabiliyor ben tam 11 haftalıkken yaptım. Kolunuzdan kan alınıyor ve yurt dışındaki merkeze gönderiliyor. 2050 ye yaptırdım ben sonuçta kesin cinsiyetleri de öğreniyorsunuz, birkaç anomaliye bakılıyor ve kesin sonuçlar çıkıyor var ya da yok diye.Merhaba bu testle ilgili bilgi verirmisiniz en erken ne zman yapiliyo ve kac para ogrenebilirmiyim ??
Ben Nace Test (merkezi Ankara'da bulunuyor ancak İstanbul'da da temsilcileri var) yaptırdım. Biraz pahalı olduğu için ilk başta acaba ticari amaçla mı isteniyor diye düşündüm daha sonra araştırınca ve ikiz gebelik gibi riskli bir gebelik grubunda olunca en iyisi yaptirim dedim. Testin sonucu bir haftada çıktı. Zaten sonrasında da detaylı ultrasonum vardı ben de 2 li teste girmedim ama detaylı ultrasonum da da her şey yolundaydı çok şükür inşallah sen de güzel haberler alırsın...
Ben de bir sorun oldugu icin yaptirmadim doktorum yapti.%100 sonuc veren test oldugunu söyledi..medical park izmitte yaptirdim.
Canım benim fetal dna analizi diye geçiyor ve Türkiye de yapan yer yok sadece kan örneği alınıp yurt dışına gönderiliyor 2050 tl idi.Kızlar hatirliyirsaniz fiyatlarını yazarmisiniz iki yer arası 1000 TL fark var
Cok saolun haftasida erkenmiş ne guzel sizin adiniza cok sevindim masallah..saglikla alin kucaginiza insallahSelamlar, 11 haftadan sonra yapılabiliyor ben tam 11 haftalıkken yaptım. Kolunuzdan kan alınıyor ve yurt dışındaki merkeze gönderiliyor. 2050 ye yaptırdım ben sonuçta kesin cinsiyetleri de öğreniyorsunuz, birkaç anomaliye bakılıyor ve kesin sonuçlar çıkıyor var ya da yok diye.
İnşallah çok teşekkür ederim şimdi 15 haftalık olduk kızlarımla Hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımızaCok saolun haftasida erkenmiş ne guzel sizin adiniza cok sevindim masallah..saglikla alin kucaginiza insallah
Ihlamur nane limon zencefil çok iyi geliyor canım.. Çok geçmiş olsunKızlar çok hastayım. Oksurukten bogazlarim parçalandı napican bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş. Bol bol dinlen. Limon portakal..Kızlar çok hastayım. Oksurukten bogazlarim parçalandı napican bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?