2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bugün e bebek magazasina gittim. Bir kac parça bisey aldim hevesimden. 100 küsur tuttu. Kasada 60 lira ödedik:) alışveriş yapacaklara duyrulur. Tekstil ürünlerinde net %40 indirim var. Urunlerse çok sekerrr:)) 31 mart son günmüş.

Canim cabuk tuttugu icin yuksek olabilir bir akc arkadasin daha tek embriyoda bu kadar yuksek cikmisti. Kacinci gun embriyosuydu? 3.günse bolunebiliyormus. Benim 10.gun 500 12.gun 1200 cikmisti
5.Gun embriyosu dr keseyi gordu tekmis ama bugun kanamam. Var. Dr hemen igne yapti insallah birakmaz beni

5. Gun embriyosu benimkisi keseyi gordu 4t3 de bu persembe kalp atisi icin gidecegiz bakalim ama tek suanda cogul degil dedi

rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.insallah hic belli olmaz iki.kalpte duyarbilirsin rabbim gonlundekini nasip etsin
5. Gun embriyosu benimkisi keseyi gordu 4t3 de bu persembe kalp atisi icin gidecegiz bakalim ama tek suanda cogul degil dedi

Kızlar ben hala çok kötüyüm. Balgam aricam DİE öksürük gogsumu yirtio sanki. Burnumu açmak işkence. Doktora gitmek ilaç içmek istemiyorum ama bebeklerime bise olucak DİE odun kopuyor ((

Kızlar ben hala çok kötüyüm. Balgam aricam DİE öksürük gogsumu yirtio sanki. Burnumu açmak işkence. Doktora gitmek ilaç içmek istemiyorum ama bebeklerime bise olucak DİE odun kopuyor ((
Canim birsey olmaz merak etme bol bol balli ilik su ic icine limon kat o cok rahatlatiyor. Yat uzan bol bol. Burun icinde su bantlar var ya onlardan kullan icinde ilac yok onların. Nefers alip rahat uyursun uyursun da dinlenip iyilesirsin.

Günaydın kızlar sanırım salgın var boğazım fena hamdolsun ki öksürük yok dikkat edin kendinize

Dinlenerek geçmiyorsa dra git cnm rabbim seni de bebişlerini de korusun ins.

Günaydın kızlar sanırım salgın var boğazım fena hamdolsun ki öksürük yok dikkat edin kendinize
Geçmiş olsun cnm aramadan dikkat et. Rabbim seni ve bebişlerini korusun inşallah.

Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin

Merhaba, bir sorum vardı.Son bikaç gündür kasıklarımda ve alt karnımın da altında hareketler hissediyorum.Bebek hareketleri oraya kadar inmez herhalde!O zaman damar seğirmesi mi?Ama çok yoğun!Böle bişi yaşayan varmı? Bu arada 26. haftadayım

ay hadi hayırlısı ile kucağına al canım benm...
canım zaten hissetmen gerekmez mi artık. sonuçta bebekler büyüdü bence aşağıda vurabilir hareketleri...

Haftalardır hissediyorum hareketlerini ama karnımda hissediyorum.Kasıklarda nasıl hissedilir hiç aklım almadı

ayyyy ne guzel kizlarim kelimesi cok hosuma gitti iki oglum var ikide kizim olur insallahda bende kizlarim diyebilim rabbimden saglikla ama gonlumdekini nasip etsin insallah cumlemize saglikli gonuldekilerini nasip etsin rabbim :)
Günaydın tatliş anneler, hepimize sağlıklı, güzel haberli, bol tekmeli hafta diliyorum :) Ben hala hissedemiyorum kızlarımın hareketlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…