- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.201
Gebelikte nane dusuk yaptirabiliyor diye biliyorm maydanoz lahana da ayni sekildeIhlamur nane limon zencefil çok iyi geliyor canım.. Çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım taze zencefil iç ara sıra. Öksürük çoksa yanında sürekli baya ılık su bulundur, yudum yudum iç.Kızlar çok hastayım. Oksurukten bogazlarim parçalandı napican bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım Allah'ım şifa versin dikkat et kendine ve bebişlerineKızlar çok hastayım. Oksurukten bogazlarim parçalandı napican bilmiyorum
5.Gun embriyosu dr keseyi gordu tekmis ama bugun kanamam. Var. Dr hemen igne yapti insallah birakmaz beniCanim cabuk tuttugu icin yuksek olabilir bir akc arkadasin daha tek embriyoda bu kadar yuksek cikmisti. Kacinci gun embriyosuydu? 3.günse bolunebiliyormus. Benim 10.gun 500 12.gun 1200 cikmisti
5. Gun embriyosu benimkisi keseyi gordu 4t3 de bu persembe kalp atisi icin gidecegiz bakalim ama tek suanda cogul degil dedibenim kac gunluk oldugunu bilmiyorum ama ilk bthcg 1000.0 iki gun sonra 3544.5 bthcg ve ogun kese goremedi doktorum ama gebelik var dedi 4 gun sonra gittim tek kese vardi 5.mm idi bir hafta sonra gel dedi iki kese goruldu ve ikizin olacak dedi sok olduk yolk sac kese cok guzel dedi sali gunu tekrar randevum var kalp atisi icin gidiyorum 7+2 gunluk olucak sali gunu rabbim her kese nasip etsin insallah bu sevinci
5. Gun embriyosu benimkisi keseyi gordu 4t3 de bu persembe kalp atisi icin gidecegiz bakalim ama tek suanda cogul degil dedi
Canim birsey olmaz merak etme bol bol balli ilik su ic icine limon kat o cok rahatlatiyor. Yat uzan bol bol. Burun icinde su bantlar var ya onlardan kullan icinde ilac yok onların. Nefers alip rahat uyursun uyursun da dinlenip iyilesirsin.Kızlar ben hala çok kötüyüm. Balgam aricam DİE öksürük gogsumu yirtio sanki. Burnumu açmak işkence. Doktora gitmek ilaç içmek istemiyorum ama bebeklerime bise olucak DİE odun kopuyor((
Dinlenerek geçmiyorsa dra git cnm rabbim seni de bebişlerini de korusun ins.Kızlar ben hala çok kötüyüm. Balgam aricam DİE öksürük gogsumu yirtio sanki. Burnumu açmak işkence. Doktora gitmek ilaç içmek istemiyorum ama bebeklerime bise olucak DİE odun kopuyor((
Geçmiş olsun cnm aramadan dikkat et. Rabbim seni ve bebişlerini korusun inşallah.Günaydın kızlar sanırım salgın var boğazım fena hamdolsun ki öksürük yok dikkat edin kendinize
ay hadi hayırlısı ile kucağına al canım benm...Herkese merhabalar. Biz de bu hafta sonu bebişlerimizin kalp atışlarını duyduk. Biri 7+3 diğeri 8+0 herşey gayet yolundaymış (Maşallah) . Rabbim hepimizin bebişlerini korusun, güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah...:))
canım zaten hissetmen gerekmez mi artık. sonuçta bebekler büyüdü bence aşağıda vurabilir hareketleri...Merhaba, bir sorum vardı.Son bikaç gündür kasıklarımda ve alt karnımın da altında hareketler hissediyorum.Bebek hareketleri oraya kadar inmez herhalde!O zaman damar seğirmesi mi?Ama çok yoğun!Böle bişi yaşayan varmı? Bu arada 26. haftadayım
ay hadi hayırlısı ile kucağına al canım benm...
İnşallah hayırlısı ile hepimiz alırız minnoşları kucağımıza :)))
Doktorunla gorusmen daha kesin sonuc verir canmHaftalardır hissediyorum hareketlerini ama karnımda hissediyorum.Kasıklarda nasıl hissedilir hiç aklım almadı
Günaydın tatliş anneler, hepimize sağlıklı, güzel haberli, bol tekmeli hafta diliyorum :) Ben hala hissedemiyorum kızlarımın hareketlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?