2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Masallah cnm bana iki kız dedi ins biri erkek çıkar sonradan :) sağlıklı olsunlarda. 3 gelin süpermiş :)))

16+20 hafta arasi yanilma iluyor canim daha erken bence 13+ kac gunluk daha bebislerin ben cok duydum yanilma payini rabbim gonlumuze gore versin insallah

Ne güzel odalar hazırlanıyor bizim evde yer yok napıcam kara kara düşünüyorum :)

merhabalar hepinize şimdiden hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar dilerim bende bir anne adayı olarak :)bende adetim gecikeli 1 hafta olmuştu ögrendim hemen test yaptırdık 253 çıktı degerim 2 gün arayla 3 katı yükseldi bir kaç kez tekrarladım 2 gün ara ile en son 2 katı oldu 8993 kontrole gititk geçen hafta 5.5 haftalık dedi doktor ve kese göründü kısmetse nisan ilk hafta görmeye gidecegiz bebegimi..beni de çevreden ikiz gebelik olablir diye heyecanlandırdılar ama bakalım ne çıkacak sonuç

Son düzenleme:
Kizlar tetanos asisi oldunuzmu kacinci haftada olmak lazm Ben biraz gecmi kaldm ki bide ayrintiliya NE zaman grdiniz

ayyyy ne guzel kizlarim kelimesi cok hosuma gitti iki oglum var ikide kizim olur insallahda bende kizlarim diyebilim rabbimden saglikla ama gonlumdekini nasip etsin insallah cumlemize saglikli gonuldekilerini nasip etsin rabbim :)
canım hayırlı olsun.
ınsaallah kızların olur. bende 1 haftadır biri kız diye seviniyordum. amaç çeşit olsun dıye. ınanaın ki.
oğlan büyütmek o kadar guzelki ve hiç kızı aratmıyorlar. hayırlısı olsun hepimiz için.

Merhaba kızlar bende bugun hem kızlarımın cok saglıklı oldugunu ogrendim allaha hamd olsun hem de şimdiye kadar Dr um tek yumurta dıodu bugun 2 kese de gozukuo bunlsr dedı soka soktu benı.ama en onemlisi minnoslarım saglıklı ya binlerce şükür galıba Dr umu degıstırcem kızlsr kafam karıstı simdiye kadar nasıl anlasılmaz siz olsanız ne yapardınız?ayrı yumurta olması daha risksiz biliyorum sukur

merhaba..ikizlr bazen kendini hemen göstermeyebiliyor ..ayrı yada bir bence RABBİM bunu lütuf etti ise korur da bebeklerini merak etme bol bol dua et :)

Ben

Ben oldum canım 17. Haftada ilkini 22 de ikinci sini vurdular bana ama bazı saglık ocakları daha gec yapıyormıs ben denilene uydum
Bende Bu hafta ici vurunuyum ozaman nasil agri uyusma falan oldumu biraz korkuyorm da ignelerden

merhaba..ikizlr bazen kendini hemen göstermeyebiliyor ..ayrı yada bir bence RABBİM bunu lütuf etti ise korur da bebeklerini merak etme bol bol dua et :)
Canım allaha hamd olsun rabbım bunu verdı bana kendıliğinden verdı ama acaba benım derdım su minik ken keseler daha cok bellı oluo artık 6 aylık oldım acaba baska bişi ye de yanlış bısı dermş Dr

Ayrınt

Ayrıntılı em ii 18 ve 23. Hastaymıs canım bana 23 te yaptılar Dr oyle acıklama yapmıstı
Tesekkur ederm canm Ben de randevu aldm 19.haftaya aslinda doktorm 17.hafta demisti herkes erken diyince bende. Ertledm iyikide ertelemism demekki

SQUOTE="kocisim, post: 45810888, member: 652074"]Bende Bu hafta ici vurunuyum ozaman nasil agri uyusma falan oldumu biraz korkuyorm da ignelerden[/QUOTE]
Seni saglık ocağından aramadılar mı canım onlar yönlendiriyor vurulurken agrı falan uok canım ertesi GUN az uyusma hissettim somra gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…