- 25 Mart 2016
- 42
- 47
- 8
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.241
hangi hastahane ve hangi doktora gidiyorsun ? yeni üye oldguum için geçmişine vakıf degilim lakin 3.aydan sonra görünüyor en geç diye okuyorum hep 6.aya kadar görmesi gerekiyordu diye düşüünüyorumCanım allaha hamd olsun rabbım bunu verdı bana kendıliğinden verdı ama acaba benım derdım su minik ken keseler daha cok bellı oluo artık 6 aylık oldım acaba baska bişi ye de yanlış bısı dermş Dr
Medicalpark ve docent Dr ım ama işte ondan kafam karıştı belkı de ben kuruntu yapıyorum bilemedim ama onlar iiler ya bana yeter.aramıza Hos geldın :)hangi hastahane ve hangi doktora gidiyorsun ? yeni üye oldguum için geçmişine vakıf degilim lakin 3.aydan sonra görünüyor en geç diye okuyorum hep 6.aya kadar görmesi gerekiyordu diye düşüünüyorum
hoşbulduk canım :)bende adetim gecikeli 1 hafta olmuştu ögrendim hemen test yaptırdık 253 çıktı degerim 2 gün arayla 3 katı yükseldi bir kaç kez tekrarladım 2 gün ara ile en son 2 katı oldu 8993 kontrole gititk geçen hafta 5.5 haftalık dedi doktor ve kese göründü kısmetse nisan ilk hafta görmeye gidecegiz bebegimi..beni de çevreden ikiz gebelik olablir diye heyecanlandırdılar ama bakalım ne çıkacak sonuçMedicalpark ve docent Dr ım ama işte ondan kafam karıştı belkı de ben kuruntu yapıyorum bilemedim ama onlar iiler ya bana yeter.aramıza Hos geldın :)
Hayırlısı olsun canım ben hıc kan testi yaptırmadım ondan bilemiyorum Rabbım gonlune gore versın sag salim tek yada çift ne hayırlıysa o sekilde kucagına aldırsın Allahımhoşbulduk canım :)bende adetim gecikeli 1 hafta olmuştu ögrendim hemen test yaptırdık 253 çıktı degerim 2 gün arayla 3 katı yükseldi bir kaç kez tekrarladım 2 gün ara ile en son 2 katı oldu 8993 kontrole gititk geçen hafta 5.5 haftalık dedi doktor ve kese göründü kısmetse nisan ilk hafta görmeye gidecegiz bebegimi..beni de çevreden ikiz gebelik olablir diye heyecanlandırdılar ama bakalım ne çıkacak sonuç
AMİN canım hepimizinkini inşaALLAH ..bende yaptırmazdım ama iyi bir doktor bulmuştuk onada randevu alamdık en yakın 1 hafta sonraydı bende tereddütte kaldım malum dış gebelik boş ve mol gebelik yaygın ..3 4 kez test yaptırdm normal gidiyor mu diye degerler :)Hayırlısı olsun canım ben hıc kan testi yaptırmadım ondan bilemiyorum Rabbım gonlune gore versın sag salim tek yada çift ne hayırlıysa o sekilde kucagına aldırsın Allahım
cift yumurta ikizi tatlim guzel duana amin diyorum.inssallahAy ne güzel inşallah kızların olur :) Tabiki Allah hayırlısı nasip etsin sağlıkla kucağına alabileceğin iki prensesin olsun :) Tek yumurta mı peki ?
Cnm ben 32. Haftası içindeyim 25.hafta gibi bende kasıklarımda hissetmeye başladım hele şuan bi oynuyorlar anlatamam çok aşada olduğu için bide ağırlaştığı için canımİda acıtıyor oğluşum ,kız yukarda fazla acıtmıyor insan tedırgın oluyo tabi ama normaldir diye düşünüyorumMerhaba, bir sorum vardı.Son bikaç gündür kasıklarımda ve alt karnımın da altında hareketler hissediyorum.Bebek hareketleri oraya kadar inmez herhalde!O zaman damar seğirmesi mi?Ama çok yoğun!Böle bişi yaşayan varmı? Bu arada 26. haftadayım
Ay canim bizde ayni durumdayiz sorma bende hep bakiniyirum. Park yataklar iyi olmuyor ses yapiyor diyorlar ahsaplardan 2 tane yatak odama zor sigacak ama yapacak bisey yok olmazsa sifonyeri bodruma indiricm fazla büyük. Bebekler icin ufak bir tame sifonyer lazim ama onu nasil sigdircam oda mechul durum zor biraz saglikla gelsinler de napalim gerekirse hep beraber yerde yaticazNe güzel odalar hazırlanıyor bizim evde yer yok napıcam kara kara düşünüyorum :)
Insallah hayirliai olur canim hakkinda cok guzel bir duygu ama simdiden biraz zor bir durum o yuzden hayirlisini dilemerhabalar hepinize şimdiden hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar dilerim bende bir anne adayı olarak :)bende adetim gecikeli 1 hafta olmuştu ögrendim hemen test yaptırdık 253 çıktı degerim 2 gün arayla 3 katı yükseldi bir kaç kez tekrarladım 2 gün ara ile en son 2 katı oldu 8993 kontrole gititk geçen hafta 5.5 haftalık dedi doktor ve kese göründü kısmetse nisan ilk hafta görmeye gidecegiz bebegimi..beni de çevreden ikiz gebelik olablir diye heyecanlandırdılar ama bakalım ne çıkacak sonuç
Yok geç kalmamışsın ben ilkini 20.hafta ikincisini 24.haftada vurdurttum.Kizlar tetanos asisi oldunuzmu kacinci haftada olmak lazm Ben biraz gecmi kaldm ki bide ayrintiliya NE zaman grdiniz
Tesekkur ederm canm Bu hafta vurunuymYok geç kalmamışsın ben ilkini 20.hafta ikincisini 24.haftada vurdurttum.
merhaba hos geldin benim 2 gun gecti degerim 1000.0 4 gun gecti 3.544.5 cikti kese gorulmedi doktor 4 gun sonra gel dedi 5+2 gunluktu tek kese goruldu degerim 18 bin kurlerdeydi haftaya gel dedi 6+2 gunluktu iki kese goruldu 7+3 de kalp atisini duyduk rabbim gonlumuze gore versin insallahhoşbulduk canım :)bende adetim gecikeli 1 hafta olmuştu ögrendim hemen test yaptırdık 253 çıktı degerim 2 gün arayla 3 katı yükseldi bir kaç kez tekrarladım 2 gün ara ile en son 2 katı oldu 8993 kontrole gititk geçen hafta 5.5 haftalık dedi doktor ve kese göründü kısmetse nisan ilk hafta görmeye gidecegiz bebegimi..beni de çevreden ikiz gebelik olablir diye heyecanlandırdılar ama bakalım ne çıkacak sonuç
Ay canim bizde ayni durumdayiz sorma bende hep bakiniyirum. Park yataklar iyi olmuyor ses yapiyor diyorlar ahsaplardan 2 tane yatak odama zor sigacak ama yapacak bisey yok olmazsa sifonyeri bodruma indiricm fazla büyük. Bebekler icin ufak bir tame sifonyer lazim ama onu nasil sigdircam oda mechul durum zor biraz saglikla gelsinler de napalim gerekirse hep beraber yerde yaticaz
Insallah hayirliai olur canim hakkinda cok guzel bir duygu ama simdiden biraz zor bir durum o yuzden hayirlisini dile[/QUOTE hayırlısı RABBİM den tabiki canim tek çift üç :) farketmez yavrum sağlıklı olsun yeter
Aminnn İnşaAllah yani bende ikiz hiç aklıma getirmedim hatta 3 değer 3 katı son 2 katı çıkınca tereddüt ettim ama çevreden ikiz olabilir yüksek ihtimal diyorlar bakalım haftaya İnşaAllah beklemek zormuş :)))merhaba hos geldin benim 2 gun gecti degerim 1000.0 4 gun gecti 3.544.5 cikti kese gorulmedi doktor 4 gun sonra gel dedi 5+2 gunluktu tek kese goruldu degerim 18 bin kurlerdeydi haftaya gel dedi 6+2 gunluktu iki kese goruldu 7+3 de kalp atisini duyduk rabbim gonlumuze gore versin insallah
Aminnn İnşaAllah yani bende ikiz hiç aklıma getirmedim hatta 3 değer 3 katı son 2 katıçıkınca tereddüt ettim ama çevreden ikizolabilir yüksek ihtimal diyorlar bakalımhaftaya İnşaAllah beklemek zormuş :)))Ay canim bizde ayni durumdayiz sorma bende hep bakiniyirum. Park yataklar iyi olmuyor ses yapiyor diyorlar ahsaplardan 2 tane yatak odama zor sigacak ama yapacak bisey yok olmazsa sifonyeri bodruma indiricm fazla büyük. Bebekler icin ufak bir tame sifonyer lazim ama onu nasil sigdircam oda mechul durum zor biraz saglikla gelsinler de napalim gerekirse hep beraber yerde yaticaz
Insallah hayirliai olur canim hakkinda cok guzel bir duygu ama simdiden biraz zor bir durum o yuzden hayirlisini dile
Ben de tıbbi açıdan daha az riskli olsun diye çift olsun isterdim ama tek yumurta kısmet oldu. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız :) Cinsiyetleri öğrenince yaz heyecanla bekliyoruz :)cift yumurta ikizi tatlim guzel duana amin diyorum.inssallah
amin inssallah o gunleri gorrum ve cumlemiz saglikla alalim kucugimiza aminBen de tıbbi açıdan daha az riskli olsun diye çift olsun isterdim ama tek yumurta kısmet oldu. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız :) Cinsiyetleri öğrenince yaz heyecanla bekliyoruz :)
Cift keseyi daha erken haftalarda cok daha net gorebilirdi,buyudukce gormesi daha zorMedicalpark ve docent Dr ım ama işte ondan kafam karıştı belkı de ben kuruntu yapıyorum bilemedim ama onlar iiler ya bana yeter.aramıza Hos geldın :)
İşte kafam ondan karıstı bugun ortaya cıkması acıkcası ben mı abartıyorum yoksa Dr u degıstırme fıkrım doğrumu.bundada vardır bır hayırCift keseyi daha erken haftalarda cok daha net gorebilirdi,buyudukce gormesi daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?