- 17 Eylül 2013
- 110
- 101
- 103
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.261
Kızlar ben hala çok kötüyüm. Balgam aricam DİE öksürük gogsumu yirtio sanki. Burnumu açmak işkence. Doktora gitmek ilaç içmek istemiyorum ama bebeklerime bise olucak DİE odun kopuyor((
Okyanus suyu aldım maalesef burnum 3 dk acio sora yine tamponla tikamislar gibi. Atesim yok ama öksürük balgam maf oldum bugün dahiliyeye goruncem. Umarım bebislerim etkilenmemistircanım çok geçmiş olsun. Zaten 2 tane verebilecekleri ilaç var. bende hafif soğuk almıştım. Doktor parol içebileceğimi söylemişti. Ancak burun tıkanıklığım içinde okyanus suyu vermişti Burnunun açık olması gerek dedi. birde ateşin çıkarsa bana mutlaka haber ver demişti. bence bir görün hala kötüysen.
Kizlar tetanos asisi oldunuzmu kacinci haftada olmak lazm Ben biraz gecmi kaldm ki bide ayrintiliya NE zaman grdiniz
Besik konusunda ne dusunuyorsunu arkadaslar büyüyen besikler cok yer kaplar odada..digerleri de sallanmiyor?
Kizlar tetanos asisi oldunuzmu kacinci haftada olmak lazm Ben biraz gecmi kaldm ki bide ayrintiliya NE zaman grdiniz
ohh çok saol greeneyes34..birebir bunu yaşayan biri olarak çok rahatlattın beni...O kadar aşağı indiklerine göre acaba artık doğmak mı istiyolar daha 26. haftada diye çok korkmuştumCnm ben 32. Haftası içindeyim 25.hafta gibi bende kasıklarımda hissetmeye başladım hele şuan bi oynuyorlar anlatamam çok aşada olduğu için bide ağırlaştığı için canımİda acıtıyor oğluşum ,kız yukarda fazla acıtmıyor insan tedırgın oluyo tabi ama normaldir diye düşünüyorum
Cok tesekkur ederm canm bende Bu hafta saglik ocagna gidiyim ya Banada tam tarih verirler yada vururlar igneyi heryerde farkli demekki 17haftada vurduran arkadasimz bile var ayrintili icin de 19.cu haftaya yani bir hafta sonraya aldm randevu doktorma kalsa 17.haftada istemsti kendmce ertledmCanım selam ben geçen hafta sağlık ocağına uğradım kontrol çıkışı. 24. haftada vuruyoruz dediler. Ayrıntılıda 20-21-22. haftalar uygun. Benim randevum 20+5 de birtanede bundan 1 hafta sonrasında var. Tabi 1 tane yeterli ancak birisine doktorum yönlendirdi üniversite hastanesinde. Diğerinide ben özel aldım üniversite hastabesindeki doktorları tanımıyorum diye.
Günaydın canım, benim de hem yatak odası hem çocuk odası oldukça küçük. Zaten odayı kızlarım doğmadan yaptırmayı düşünmüyodum o nedenle geniş olanlarından bir park yatak alıp ikisini bir yatırmayı düşünüyorum. Bir ikiz annesiyle görüşmüştüm o da aynı şekilde yapmış ve gayet rahatlarmış.. Cinsiyet konusunda Allah gönlüne göre versin :)Herkese kocaman GÜNAYDIN şanslı anneler.... Daha yolun çok başında olmama rağmen beni de eve beşik yerleştirme telaşı sardı. Evim ters dublex ve minnak :)) yani yatak odasına iki beşik yerleştirme şansım yok. Park yatak almayı düşünüyorum. Acaba park yatakta bebişlerin ikisi birlikte yatabilir mi? (en azından ilk zamanlar) Bu arada ASM'den aradılar, yarın beni bekliyorlar. Sanırım aşı takiplerini onlar bana bildirecek. Nisan'ın 16'sı ile 23'ü arasında ayrıntılı ultrasona yönlendirdi drumuz. Ense ölçümü yapılacakmış. 12. haftada oluyoruz bu hafta cinsiyet tahmini yapılabiliyor mu? Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah. Günler ilerledikçe varlıklarını daha da hissettiriyorlar. Dileyen, isteyen herkes yaşasın bu duyguları...
Benim de birinin suyu daha fazla ama doktor bunun bi sorun olmadığını söledi.Tetenosu da ilkini 23. haftamda yaptırmıştım,o da sorun değilmiş rahat ol yaniKızlar doktor bana da önce keseleri ve suları aynı demişti.şimdi suları farklı diyor.bi de ben de henüz tetanos asisi olmadım.
Günaydın Canm doktorunla bi görüş istersenGünaydın arkadaşlar
Coraspin progestan decavit ve balık yağı içiyorum. Ama içtikten sonra istifra ettim . İlaçların etkisi geçmişmidircoraspin önemli bidaha mi içsem?
. TSK ederim canimBenim de birinin suyu daha fazla ama doktor bunun bi sorun olmadığını söledi.Tetenosu da ilkini 23. haftamda yaptırmıştım,o da sorun değilmiş rahat ol yani
Cok tesekkur ederm canm bende Bu hafta saglik ocagna gidiyim ya Banada tam tarih verirler yada vururlar igneyi heryerde farkli demekki 17haftada vurduran arkadasimz bile var ayrintili icin de 19.cu haftaya yani bir hafta sonraya aldm randevu doktorma kalsa 17.haftada istemsti kendmce ertledm
Polikinlik tedir. Mesaj yazdım cvp vermedi henüzGünaydın Canm doktorunla bi görüş istersen
Günaydın canım, benim de hem yatak odası hem çocuk odası oldukça küçük. Zaten odayı kızlarım doğmadan yaptırmayı düşünmüyodum o nedenle geniş olanlarından bir park yatak alıp ikisini bir yatırmayı düşünüyorum. Bir ikiz annesiyle görüşmüştüm o da aynı şekilde yapmış ve gayet rahatlarmış.. Cinsiyet konusunda Allah gönlüne göre versin :)
Cevap yazdı içme yarın devam edersin diye ama ben korkuyorum içsem zararı olur belki uff ilk defa böyle oldu. Kan pıhtılaşmasi ihtimaline karşın içiyorum coraspin ve enox kan sulandirici iğne kullanıyorum gün aşırı. İnsallah bebeklerim iyidir. Daha önce ilk bebeğimin kalbi durduğu için korkum.. insan bir şeyleri bildikce daha çok korkuyor. Rabbime emanet bebeklerim Rabbim korur ins.Günaydın Canm doktorunla bi görüş istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?