- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.281
Bence icini rahat tut bwnimde ilk gebeligimde aynisi olmustu 9.haftada kalbi durdu ve kaybettik ama simdi cok sukur bir cocugum var ve ikiz kardeslwri yolda :) bana da vermislerdi kan sulandirici o ilaclari ama kullanmak istemedim ve almadim yani korkma bence iki tane ayni gun alip asiri doz olmasi daha kotu dr unun dedigini yap :)Cevap yazdı içme yarın devam edersin diye ama ben korkuyorum içsem zararı olur belki uff ilk defa böyle oldu. Kan pıhtılaşmasi ihtimaline karşın içiyorum coraspin ve enox kan sulandirici iğne kullanıyorum gün aşırı. İnsallah bebeklerim iyidir. Daha önce ilk bebeğimin kalbi durduğu için korkum.. insan bir şeyleri bildikce daha çok korkuyor. Rabbime emanet bebeklerim Rabbim korur ins.
Allah hepimizin bebeklerini korusun ins
Teşekkürler canım ilk defa böyle oldu korkum o yüzden. Rabbime emanet bebeklerimiz Rabbim korusun onları bir günden bir şey olmaz inş yarın yine iğnemi vurucam sabah. İkili test için dr ne olur ne olmaz diye kan almıştı onların sonucunu göstericem yarın. inşallah her şey yolundadır.Bence icini rahat tut bwnimde ilk gebeligimde aynisi olmustu 9.haftada kalbi durdu ve kaybettik ama simdi cok sukur bir cocugum var ve ikiz kardeslwri yolda :) bana da vermislerdi kan sulandirici o ilaclari ama kullanmak istemedim ve almadim yani korkma bence iki tane ayni gun alip asiri doz olmasi daha kotu dr unun dedigini yap :)
Brn vuruldum arkadaşlar ama saglık ocağı o tarih verdiği kendileri aradılar vurulması lazım bu hafta dediler için kuzenlerime de aynı tarihlerde vurmuşlar ama sız kendı saglık ocaklarınıza gore hareket edin.her yer farklı yapıo sanırım:)Bence iyi yapmışsın. 17 erken gibi sanki. bana 18 de başlıyoruz ancak tercih ettiğimiz yazdığım haftalar demişlerdi. bend eona uygun aldım. Umarım hayırlı haberler alırız. Vede tinnoşlarımıza uzun uzun bakarız :)
inşallah canım güzel haberlerle gel inş :)Slm kızlar.beşik araba sohbetlerimiz başlamış ne güzel:)ben bugun saat 3 te dr gidiyorum ayrıntılı bakmıştı bu haftada kalplerine bakılacak dualarınıZi eksik etmeyin olurmu.bebiscikler iyidir inş. Herşey yolundadır.
Ben
Brn vuruldum arkadaşlar ama saglık ocağı o tarih verdiği kendileri aradılar vurulması lazım bu hafta dediler için kuzenlerime de aynı tarihlerde vurmuşlar ama sız kendı saglık ocaklarınıza gore hareket edin.her yer farklı yapıo sanırım:)
Slm kızlar.beşik araba sohbetlerimiz başlamış ne güzel:)ben bugun saat 3 te dr gidiyorum ayrıntılı bakmıştı bu haftada kalplerine bakılacak dualarınıZi eksik etmeyin olurmu.bebiscikler iyidir inş. Herşey yolundadır.
Canım doktoruna güven fazla doz almaktansa demekki böylesi daha iyi ki öyle demişCevap yazdı içme yarın devam edersin diye ama ben korkuyorum içsem zararı olur belki uff ilk defa böyle oldu. Kan pıhtılaşmasi ihtimaline karşın içiyorum coraspin ve enox kan sulandirici iğne kullanıyorum gün aşırı. İnsallah bebeklerim iyidir. Daha önce ilk bebeğimin kalbi durduğu için korkum.. insan bir şeyleri bildikce daha çok korkuyor. Rabbime emanet bebeklerim Rabbim korur ins.
Allah hepimizin bebeklerini korusun ins
Rabbime emanet bebişlerimiz :) o güzel pıt pıtları duy gel inşallah Canm daha da büyümüş annelerine yaramazlıklarını göstersinler ultrasondan inşallahSlm kızlar.beşik araba sohbetlerimiz başlamış ne güzel:)ben bugun saat 3 te dr gidiyorum ayrıntılı bakmıştı bu haftada kalplerine bakılacak dualarınıZi eksik etmeyin olurmu.bebiscikler iyidir inş. Herşey yolundadır.
Bu konu kafani cok kurcalayacaksa bir dra daha gorun derim, icin rahatlarİşte kafam ondan karıstı bugun ortaya cıkması acıkcası ben mı abartıyorum yoksa Dr u degıstırme fıkrım doğrumu.bundada vardır bır hayır
Bu konu kafani cok kurcalayacaksa bir dra daha gorun derim, icin rahatlarİşte kafam ondan karıstı bugun ortaya cıkması acıkcası ben mı abartıyorum yoksa Dr u degıstırme fıkrım doğrumu.bundada vardır bır hayır
Evet haklisin..ben de ona bir bakiyim. 1 sene odalari dar bir evde yasayacagiz sonra evimize gececegiz istedigim gibi alamiyorum..bir de ikea dakiler var onlar cok mu düz acaba?ben geçen hafta şöyle bir bakmıştım. E ebebkteydi sanırım ahşap, sallanan ve o kadar büyük olmayah beşikler vardı. Şık da duruyorlardı. Beyazı ve ahşap renkleri vardı. sanırım 250 tl falan olabilir adet fiyatı tam da hatırlayamadım. hatta sende izmittesin sanırım 41 avm de baktım. Ben öyle birşey düşünüyorum. Beşik gibi ancak o sepetler kadar küçük değiller. Onlardan alıp zaman biraz geçince belki Allan yatak çıkanlardan yerden tasarruf sağlayacak bir yatak düşünüyorum. diğer beşikler baya yer kaplıyorlar ve odaya 2 tane yerleştirmek sıkıntı olur bencede.
Lansinoh ve philips in cift sagma makinelerini takip ediyorum..cok lazim oluyormuş indirimde yakalarsam alacagimArkadaşlar merhaba, süt sağma makinası araştırırken ki ben avent e yakındım. Sitelerde özellikle hastane tipi kiralamanın daha rahat olacağını yazmışlar genelde. Bu konuda araştırma yapan yada hastane tipi kiralamayı düşünen var mı?
Evet haklisin..ben de ona bir bakiyim. 1 sene odalari dar bir evde yasayacagiz sonra evimize gececegiz istedigim gibi alamiyorum..bir de ikea dakiler var onlar cok mu düz acaba?
Lansinoh ve philips in cift sagma makinelerini takip ediyorum..cok lazim oluyormuş indirimde yakalarsam alacagim
Ay canim besik konusunda bende cok dertliyim odam yok ekstra. Yatak odasinda kalicaz en az 2 yıl. Park besik duusnuyordum ama ses yapiyormus cabuk kiriliyormus birde arkadasim 3 tane parcaladi bayada para vermisti. Birde 1 yıl sonra tekrar almak istemiyorum en iyisi ufak mobilya besik almak. Artik yatak odasinda sigisacaz bir sekilde. Amannn diyorum onlar dogsunda yer yatagi sererim hep beraber orda yatarizHerkese kocaman GÜNAYDIN şanslı anneler.... Daha yolun çok başında olmama rağmen beni de eve beşik yerleştirme telaşı sardı. Evim ters dublex ve minnak :)) yani yatak odasına iki beşik yerleştirme şansım yok. Park yatak almayı düşünüyorum. Acaba park yatakta bebişlerin ikisi birlikte yatabilir mi? (en azından ilk zamanlar) Bu arada ASM'den aradılar, yarın beni bekliyorlar. Sanırım aşı takiplerini onlar bana bildirecek. Nisan'ın 16'sı ile 23'ü arasında ayrıntılı ultrasona yönlendirdi drumuz. Ense ölçümü yapılacakmış. 12. haftada oluyoruz bu hafta cinsiyet tahmini yapılabiliyor mu? Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah. Günler ilerledikçe varlıklarını daha da hissettiriyorlar. Dileyen, isteyen herkes yaşasın bu duyguları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?