2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bence icini rahat tut bwnimde ilk gebeligimde aynisi olmustu 9.haftada kalbi durdu ve kaybettik ama simdi cok sukur bir cocugum var ve ikiz kardeslwri yolda :) bana da vermislerdi kan sulandirici o ilaclari ama kullanmak istemedim ve almadim yani korkma bence iki tane ayni gun alip asiri doz olmasi daha kotu dr unun dedigini yap :)

Teşekkürler canım ilk defa böyle oldu korkum o yüzden. Rabbime emanet bebeklerimiz Rabbim korusun onları bir günden bir şey olmaz inş yarın yine iğnemi vurucam sabah. İkili test için dr ne olur ne olmaz diye kan almıştı onların sonucunu göstericem yarın. inşallah her şey yolundadır.
Senin yavrularını da rabbim bağışlasın sana. Benim 10. haftada her şey çok iyi iken durmuştu kalbi bebeğimin. o yüzden her dr kontrolüne korku ile gidiyorum şimdi 13. hafta olunca oh 12 yi atlattık deyip daha iyiyim şükür :)

Ben
Brn vuruldum arkadaşlar ama saglık ocağı o tarih verdiği kendileri aradılar vurulması lazım bu hafta dediler için kuzenlerime de aynı tarihlerde vurmuşlar ama sız kendı saglık ocaklarınıza gore hareket edin.her yer farklı yapıo sanırım:)

inşallah canım güzel haberlerle gel inş :)

İyi bari canım kurtulmuşsun. Ben yinede doktoruma soracağım sonra vurulacağım. Sıkıntı çıkmasında ne zaman olursa olsun çokda önemli değil.

Arkadaşlar merhaba, süt sağma makinası araştırırken ki ben avent e yakındım. Sitelerde özellikle hastane tipi kiralamanın daha rahat olacağını yazmışlar genelde. Bu konuda araştırma yapan yada hastane tipi kiralamayı düşünen var mı?

Canım doktoruna güven fazla doz almaktansa demekki böylesi daha iyi ki öyle demiş

Rabbime emanet bebişlerimiz :) o güzel pıt pıtları duy gel inşallah Canm daha da büyümüş annelerine yaramazlıklarını göstersinler ultrasondan inşallah

Sadece kisa bir sureligine kullanmayi dusunuyorsan kiralama olabilir belki daha onceden oyle yapanlar olmustu fikrini aldigim ama bizimkiler tek bebek degil malum ne olacagini da bilemiyoruz sagmak gerekebilir uzun bir sure diye dusunuyorum ben o yuzden bence almak daha mantikli ama tabi herkesin ihtiyaclari farkli olacagi icin siz daha iyi bilirsiniz

Evet haklisin..ben de ona bir bakiyim. 1 sene odalari dar bir evde yasayacagiz sonra evimize gececegiz istedigim gibi alamiyorum..bir de ikea dakiler var onlar cok mu düz acaba?

Lansinoh ve philips in cift sagma makinelerini takip ediyorum..cok lazim oluyormuş indirimde yakalarsam alacagim

Evet haklisin..ben de ona bir bakiyim. 1 sene odalari dar bir evde yasayacagiz sonra evimize gececegiz istedigim gibi alamiyorum..bir de ikea dakiler var onlar cok mu düz acaba?

Onları görmedim kendim ama sanırım aynı tarzlar. Bir yerde fotosunu görmüştüm. 1 seneyse gayet iyi idare edersin. Sonrasında oda yaparsın bencede daha iyi olur.

Ay canim besik konusunda bende cok dertliyim odam yok ekstra. Yatak odasinda kalicaz en az 2 yıl. Park besik duusnuyordum ama ses yapiyormus cabuk kiriliyormus birde arkadasim 3 tane parcaladi bayada para vermisti. Birde 1 yıl sonra tekrar almak istemiyorum en iyisi ufak mobilya besik almak. Artik yatak odasinda sigisacaz bir sekilde. Amannn diyorum onlar dogsunda yer yatagi sererim hep beraber orda yatariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…