2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canim ben park yatak kullandim ogluma hemde ordan oraya tasindi sehirler arasi mecburiyetten ve benim cocuk inanilmaz hareketli yapmadigi kalmadi ama bisey olmadi ben sahsen tavsiye ediyorum ses ne sesi anlayamadim ses falan yoktu bizimkinde bide ben en genis boyunu almistim simdi bebekler gelince onlara da kullanmayi dusunuyorum aynisini bilmiyorum belki kalite yada modele gore degisiyor olabilir sallanabiliyor istersen yada sabitleniyor artik o size bagli magazalarda imkaniniz varsa gidip baksaniz daha iyi fikir edinmis olursunuz aslinda

Kızlar bugün dahiliyeye gittim öksürüğün için kan istedi sonuç yarın dedi göğüs hastalıklarına yolladı o baktı kulak buruna git sonuçların hepsini getir dedi. Velhasıl kimse bise demedi...

Hadi ya canim. Sallanirken hisirti cikiyor ses yapip digerini uyandirir falan demisler. Dedigin gibi gidip bakmak lazim gercekten. Ben besik olayini 26 27 den sonra dusunuyorum o zamana kadar arastiricam

Kızlar geldim dr dan.benim.bidiklarim 320 gr olmuşlar.kalplerine bakıldı çok şükür bişey çıkmadı kıpır kipirdilar dr artık yavaş yavaş hissedersin yakında dedi.tetanos aşısını vurunmami söyledi.birde vajinal rahim ağzı uzunluğunà baktı 3.8 çıktı.iyi şuanlik dedi.btn teyzoşlara kocaman öpücük benim minnaklardan.

Kizlar merhaba,benim su gibi akintim oluyor. Turnusol kagidiyla test yaptim dr amniyon sivisindan sizinti var dedi. Bugun her zaman oldugundan daha fazla oldu,cok endiseliyim yarin doktora gidicem Boyle su gibi akinti yasayan varmi?

Ayyy canimmm darisi basimiza saglicakla gelsin melekler....
Kizlar merhaba,benim su gibi akintim oluyor. Turnusol kagidiyla test yaptim dr amniyon sivisindan sizinti var dedi. Bugun her zaman oldugundan daha fazla oldu,cok endiseliyim yarin doktora gidicem Boyle su gibi akinti yasayan varmi?
Canim ben baya gerideyim sana gore ama benim ilk gunden beri hep var camasirim surekli ıslak benim. Surekli su gibi renksiz.

Kızlar merhaba az önce çok açık pembem si bir leke geldi 6.haftamiz bitti ilk defa oldu korktum ama tekrarlama di bebeğime birşey oluyor diye ..okudugum kadarıyla kuzum yerleşiyor mis aşırı ağrılı ve kanamalı olmadığı sürece korkmamaliymisim doktorumada haftaya gideceğim aklıma takıldı yazayım dedimm

Selam canım, muhtemelen bebişin yerleşiyodur ama bir görün bence dr a için rahat eder. Aynı haftada benimde kahve 1-2 damla lekem olmuştu progestan verdi 3. Aya kadar.

Selam ikiz annişleri, randevularınız kaç haftada bir oluyor? Tek yumurta bebekler için 2 haftada bir diye duydum ama bizimki 3 hafta sonra gel dedi çok özledim kızlarımı

Selam canım, muhtemelen bebişin yerleşiyodur ama bir görün bence dr a için rahat eder. Aynı haftada benimde kahve 1-2 damla lekem olmuştu progestan verdi 3. Aya kadar.
Kötü oldum görünce öyle yani doktorda herşey yolunda demişti benimde 6 hafta hiç bulantim olmazken bugün başladı bulantim ..işte hemen nöbetçi doktora mi gitsem kendi doktorumu mu beklesem bilemedim

Kızlar tam anlamadım ama peceteye gelen jelin rengi kahvemi pembemsi çözemedim. Karnimda çok agriyor korkuyorum. Bisi olmaz inşallah dimi .
;(( dua edin bize ne olur

Kızlar tam anlamadım ama peceteye gelen jelin rengi kahvemi pembemsi çözemedim. Karnimda
Kızlar tam anlamadım ama peceteye gelen jelin rengi kahvemi pembemsi çözemedim. Karnimda çok agriyor korkuyorum. Bisi olmaz inşallah dimi .
;(( dua edin bize ne olur
Canım günaydın İnşaAllah kötü birşey yoktur ama herkesin bünyesi farklı olduğu için doktoruna bir görün bence..bende de oldu dün çok hafif pembemsi ama bende hemodroid de var tam büyük abdestinden sonra olduğu için emin olamadım belki ondan kaynaklıdır dedim yinede doktoruma gideceğim bugün duurm nedir..ayrıca ağrım yok benm hafif normal kaşık krampları dışında. .

Kesin gt canm insallah hic bi sorun yoktur

Kizlar bi sabah bir anda kalktim ilk kez hic midem bulanmadi dun gecede bulanmamisti endiselendim simdide psikolojik bulaniyor bir sorun yoktur dimi ilk kez yataktan kalkinca bulanmadi cok stres yaptim gecede uykumu hic alamadim zaten acayip depresif bir gun geciriyorum

bebeişimiz kaç aylıktı canım

kocisim :) bugun 14.20 de doktora gidecegim ama iyi bir haber galiba dün o lekeden beri hiç lekem olmadı tertemisssss ve agrımda yok şükürler olsun rutinin dışında ..
Korkutmak istemem AMA ilk gebeligim dusukle sonuclandi bir minik leke geldi durdu Digersi gun yine geldi derken durum fatkedildi o yuzden gebelikte minicik lekede olsa doktora gtmek lazm Bence bebeklern durumu iyiyse doktorn sorun yok diyorsa insan rahat ediyor

evet evet o yüzden gidecgim bugün dediigm gib durum herkeste farklı olabliyor ama içime hiç kötü birşey atmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…