- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.321
Cumartesi randevumuz var zaten kotu düşünüp gitmek istemiyorum simdi kaldi 3 gun biraz daha sabirrr3.aydan sonra rutin olarak azalıyor yada kaybolabliyor aslında canım bence endişe etme yada hep dedigmiz gibi git gör kuzuları :)
evet evet o yüzden gidecgim bugün dediigm gib durum herkeste farklı olabliyor ama içime hiç kötü birşey atmıyor :)
Biliyormusun ne zamn olumsuz düşünsem kötü oldu ne zman iyi düşnüp RABBİME bıraksam iyi oldu :) işne karışmak istemem canım ama oku çok oku dua et rahatlatacak seni ..ben 14.20 de randevu ama gerginligim geçti gitti aklıma geldkçe okuyorum zaten hayırlı ise sağlıklı ise evlatlarımız bizi bırakmayacak annesi :)Cumartesi randevumuz var zaten kotu düşünüp gitmek istemiyorum simdi kaldi 3 gun biraz daha sabirrr
Insallah canim ben hep rahattim da bir anlik boyle kotu hislwr düştü icime. Ama inaniyorum Bebeklerim iyi hic bir sorun yok sadece annelerini cok yordular ya bulantilarla artik biraz rahatlatalim dediler sanirimBiliyormusun ne zamn olumsuz düşünsem kötü oldu ne zman iyi düşnüp RABBİME bıraksam iyi oldu :) işne karışmak istemem canım ama oku çok oku dua et rahatlatacak seni ..ben 14.20 de randevu ama gerginligim geçti gitti aklıma geldkçe okuyorum zaten hayırlı ise sağlıklı ise evlatlarımız bizi bırakmayacak annesi :)
kesinlikleee :) ama bilyormuusn hayatımda ilk defa bulantım ve hafif de osla agrıalrım oldugu için şükür ettim :) ahahaaInsallah canim ben hep rahattim da bir anlik boyle kotu hislwr düştü icime. Ama inaniyorum Bebeklerim iyi hic bir sorun yok sadece annelerini cok yordular ya bulantilarla artik biraz rahatlatalim dediler sanirim
RABBİM yardımcınız olsun hayırlısı ile canımkızlar moralim çok bozuk. dün kontrolüm vardı. bebeklerden biri 1 hafta küçükmüş. dr ani bebek kaybı riskin var dedi. bebişler tek yumurta ikizi. normalde 2 haftada 1 ayrıntılı ultrasona giriyorum. artık haftada 1 gitmem gerekiyormuş. bebeklerim için dua edin lütfen.
Canım ikizlerin ikiside aynı günde gitmesi neredeyse çok zor arada fark oluyor sıkma canını dua edelim bol bol sende beslenmene sıvı alımına birde dinlenmene eskisinden çok daha dikkat et inşallah bu risk bi dahaki kontrolde ortadan kalkar Allah'ın izniylekızlar moralim çok bozuk. dün kontrolüm vardı. bebeklerden biri 1 hafta küçükmüş. dr ani bebek kaybı riskin var dedi. bebişler tek yumurta ikizi. normalde 2 haftada 1 ayrıntılı ultrasona giriyorum. artık haftada 1 gitmem gerekiyormuş. bebeklerim için dua edin lütfen.
Aynı şey 2 hafta önce başıma geldi doktora gittim. Bir sıkıntı yok dedi jel kahverengi gelebilir korkulacak birşey yok dedi. Pazar sabah uyandığımda iç çamaşırımda kahverengi lekelenmem oldu. Ağlaya ağlaya acile gittik bir sıkıntı yok dediler. Lekenin kahverengi olması rahim içinden gelen bir parça gibi birşey olduğunu söyledi doktor. Leke kırmızı olursa sıkıntıymış.Kızlar tam anlamadım ama peceteye gelen jelin rengi kahvemi pembemsi çözemedim. Karnimda çok agriyor korkuyorum. Bisi olmaz inşallah dimi .
;(( dua edin bize ne olur
Allah yardımcın olsun Canım. İnşallah hiçbir sorun çıkmaz.kızlar moralim çok bozuk. dün kontrolüm vardı. bebeklerden biri 1 hafta küçükmüş. dr ani bebek kaybı riskin var dedi. bebişler tek yumurta ikizi. normalde 2 haftada 1 ayrıntılı ultrasona giriyorum. artık haftada 1 gitmem gerekiyormuş. bebeklerim için dua edin lütfen.
öncelikle çok çok geçmiş olsun ..benim çalıştıgım kuurmda bir arkadaşım var 30 lu yaşalrdan sonra gebe kaldı ve %70 in üzerinde kalp yetmezligi vardı ve daha birçok hastalıgı 5 6 adet hap kullanıyordu doktorlar hep negatif aman olmaz aman düşer aman ölür ve bunlara ragmen çok güzel bir oglu oldu 3 yaşında şu an ve çok da zeki..hep diyorum arkadaşlara ama lütfen dua et arkadaşım çok zor biliyorum ama ferah tutmayua çalış gönlünü ve eger bebeklerin bebegin sana gelecekse gelecek zaten :)Kızlar merhaba. Geçen haftadan beri her gün hastanedeydim. Olmayacak herşey başıma geliyor Can'ım çok sıkkın. Çok zor gebe kaldım. Tam oh gebeyim diye düşünürken bu kez de gebelikte yaşanacak her riski yaşıyorum.
Gebe kalmadan önce haşimatom vardı. Gebelikte tshım 0'a düştü. Neyse endokrin takibe aldı ilaçlarım ayarlandı.
Gebe kalmadan önce tansiyon sorunum vardı. Şimdi alfamed isimli bir ilaca başladılar tansiyon takibim yapılıyor.
Doktor birde açlık tokluk kan şekerine bakalım dedi. Açlık kan şekerim 100 -105 civarında tokluğum normal. Şeker aleti verdiler sabah akşam aç tok ölçecekmişim sürekli.
Şeker ve tansiyon olunca diyetisyene yolladılar. Diyet listem normal insan için bile zor olacak kadar katı.
Ayrıca kiloluyım haşimatom olduğu için ve aşılamalar tüp bebek tedavileri derken kilo veremedim gebelik öncesi. Bir de tedavilerde kortizol kullanıldı o da şişiriyor malum.
Tabi bu kadar sağlık sorunu olunca tek doktorla yetinmedim. 2 ayrı perinatoloğa, tüp bebek doktoruma ve hastanemdeki ( hastanede memurum) doktorlara muayene oldum. Kime gittiysem pek iyi konuşmuyor. Riskli gebe olduğumu ve bu kadar sıkıntının bir araya gelmesinin kötü olduğunu söylüyorlar. Hamileliğim raporla geçecek. Çalışmamam gerekliymiş.
Uzun anlattım kusura bakmayın. Size danışmak istediğim şey şunlar. Dün üniversite hastanesindeki perinatolog ikiz gebelikte üst yaş sınırı 32 dir sen 35 yaşındasın istersen bebeklerden birinin kalbine potasyum yapıp alabiliriz dedi. Ben asla böyle birşey düşünmüyorum. En iyi ihtimalle 34 üncü haftayı görürsen o haftalarda bebekleri alırız dedi. Benim gibi yaşı 32 den büyük olan, tansiyonu olan ve çocuklarını sağlıklı doğuran tanıdığınız var mı. İnternette özellikle tansiyondan dolayı preeklemsi yaşayan erken doğuran ya da Rabbim korusun bebeğini kaybedenler var. Kendimi çaresiz hissediyorum.
Amin inşallah sağlıkla doğururum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Üzüldüğüm bir şey de şu sanki herkes 20 li yaşlarda hayatının erkeğiyle tanışıyor. Herşey 4-4 lük gidiyor hemen hamile kalıyor da bana niye geç kaldın diyorlar. Zaten tansiyon ve tiroidimin sebebi öncesinde yaşadığım kötü olaylar. Desteğin için teşekkür ederim.öncelikle çok çok geçmiş olsun ..benim çalıştıgım kuurmda bir arkadaşım var 30 lu yaşalrdan sonra gebe kaldı ve %70 in üzerinde kalp yetmezligi vardı ve daha birçok hastalıgı 5 6 adet hap kullanıyordu doktorlar hep negatif aman olmaz aman düşer aman ölür ve bunlara ragmen çok güzel bir oglu oldu 3 yaşında şu an ve çok da zeki..hep diyorum arkadaşlara ama lütfen dua et arkadaşım çok zor biliyorum ama ferah tutmayua çalış gönlünü ve eger bebeklerin bebegin sana gelecekse gelecek zaten :)
Sana onu söylemek yerine bence şükür etmeliler ne oldum değil ne olacağım demediler. .hep manevi yönden konuşuyorum ama inan ki hep dua ile bugünlere geldim neler neler yaşadım ohooo. .sen herşeye kulağını tıka RABBİM bu yaşta vermek istemiş bu yaşta oldu ötesi yok..Amin inşallah sağlıkla doğururum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Üzüldüğüm bir şey de şu sanki herkes 20 li yaşlarda hayatının erkeğiyle tanışıyor. Herşey 4-4 lük gidiyor hemen hamile kalıyor da bana niye geç kaldın diyorlar. Zaten tansiyon ve tiroidimin sebebi öncesinde yaşadığım kötü olaylar. Desteğin için teşekkür ederim.
Burada ki arkadaşlarda çok destek oluyorlar sağolsunlar ben forumları sevmezdim normalde ama konuşmalar mantıklı olunca girdim :)Sana onu söylemek yerine bence şükür etmeliler ne oldum değil ne olacağım demediler. .hep manevi yönden konuşuyorum ama inan ki hep dua ile bugünlere geldim neler neler yaşadım ohooo. .sen herşeye kulağını tıka RABBİM bu yaşta vermek istemiş bu yaşta oldu ötesi yok..
Herkesin imtihanı farklı sen bu şekilde yaşıyorsun ben 25 yaşımdayım ikiz gebeliğim var nasipse birde 8 senelik epilepsi hastasıyım ilaç kullanmak zorundayım sürekli kimi nörologlar hamileliği tavsiye etmiyorlar kimileri destekliyor hamile kaldığımda ilacı bırakmak istedim çocuklarıma zarar verecek diye ama doktorum bu ilaç zararsız demek yerine en az zarar veren ilaç bu dedi ve çaresizlikten hiçbirşey yapamıyorsun ama ümidi kaybetmek yok derdi veren Rabbim eminimki dermanını da sunacaktır ona sığındık kızlarımla ben :) hep diyorum ki dualarımda Rabbim senden başka emanete istisnasız sahip çıkacak olan yok bende kızlarımı sana emanet ettim diyorum kızlarıma da tembih ediyorum Melek'lerim rabbimize deyin ki Allahım bizi annemize babamıza sağlıklı hayırlı şekilde kavuştur :) biraz uzun oldu ama demem o ki derdini veren sabredersen ardından Baharları getirecektir güneşler açtıracaktır eminimKızlar merhaba. Geçen haftadan beri her gün hastanedeydim. Olmayacak herşey başıma geliyor Can'ım çok sıkkın. Çok zor gebe kaldım. Tam oh gebeyim diye düşünürken bu kez de gebelikte yaşanacak her riski yaşıyorum.
Gebe kalmadan önce haşimatom vardı. Gebelikte tshım 0'a düştü. Neyse endokrin takibe aldı ilaçlarım ayarlandı.
Gebe kalmadan önce tansiyon sorunum vardı. Şimdi alfamed isimli bir ilaca başladılar tansiyon takibim yapılıyor.
Doktor birde açlık tokluk kan şekerine bakalım dedi. Açlık kan şekerim 100 -105 civarında tokluğum normal. Şeker aleti verdiler sabah akşam aç tok ölçecekmişim sürekli.
Şeker ve tansiyon olunca diyetisyene yolladılar. Diyet listem normal insan için bile zor olacak kadar katı.
Ayrıca kiloluyım haşimatom olduğu için ve aşılamalar tüp bebek tedavileri derken kilo veremedim gebelik öncesi. Bir de tedavilerde kortizol kullanıldı o da şişiriyor malum.
Tabi bu kadar sağlık sorunu olunca tek doktorla yetinmedim. 2 ayrı perinatoloğa, tüp bebek doktoruma ve hastanemdeki ( hastanede memurum) doktorlara muayene oldum. Kime gittiysem pek iyi konuşmuyor. Riskli gebe olduğumu ve bu kadar sıkıntının bir araya gelmesinin kötü olduğunu söylüyorlar. Hamileliğim raporla geçecek. Çalışmamam gerekliymiş.
Uzun anlattım kusura bakmayın. Size danışmak istediğim şey şunlar. Dün üniversite hastanesindeki perinatolog ikiz gebelikte üst yaş sınırı 32 dir sen 35 yaşındasın istersen bebeklerden birinin kalbine potasyum yapıp alabiliriz dedi. Ben asla böyle birşey düşünmüyorum. En iyi ihtimalle 34 üncü haftayı görürsen o haftalarda bebekleri alırız dedi. Benim gibi yaşı 32 den büyük olan, tansiyonu olan ve çocuklarını sağlıklı doğuran tanıdığınız var mı. İnternette özellikle tansiyondan dolayı preeklemsi yaşayan erken doğuran ya da Rabbim korusun bebeğini kaybedenler var. Kendimi çaresiz hissediyorum.
canım çok geçmiş olsun, ben 34 yaşındayı dediğin rahatlıklar yok ama annem de tansiyon var, tuza dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah bişey olmaz bebeklerimize, sen elinden geleni yap, duanı et gerisi Rabbim e emanet. İçini ferah tut.Kızlar merhaba. Geçen haftadan beri her gün hastanedeydim. Olmayacak herşey başıma geliyor Can'ım çok sıkkın. Çok zor gebe kaldım. Tam oh gebeyim diye düşünürken bu kez de gebelikte yaşanacak her riski yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?