- 25 Mart 2016
- 42
- 47
- 8
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.361
kendi doktoruma daha gidemedim canim bu doktor çok soğuk ve ilgisiz zaten 10 günlük süre kapanmamış diye yine o baktı biz resmen iki kese gördük o yok tek diyor anlayamadım haftaya kısmetsedegerlerim yuksek diyordunuz sanirim sonuc ikizmi canim rabbim.saglikla nasip etsin insallah
Ayyy ne güzel yazmışsın. Doktorlar Sağolsun hep kötü örnekleri anlatıyorlar. Sanki çıkış yolum yok gibi hissettirdiler. Elbetteki olacaklara engel olamam. Allah hepimizi korusun. Moral iyi geliyor. Paylaştığın için teşekkür ederim. Güzel moral oldu bana.Canım öncelikle bebişlerini sagsalim kucagına almayı nasip etsin rabbim ben 34 yaşında dogurdum ikizlerimi hem haşimato hemde hipoglisemim var çok şükür çok rahat bir hamilelik geçirdim 37 haftada biri 2880 biri 2550 tek yumurta ikizlrimi aldım kucagıma sana tavsiyem lütfen çokçok fazla kafana takma bunları inan stres daha fazla etkiliyor bebişleri şekerimde zaman zaman yükseldi ama kısmadım yedigimde içtigimden abartmadımda mümkün oldugunca saglıklı beslendim beni mıtlu eden seyleri yaptım bir tanıdıgımla aynı hamile kaldık onunki tek gebelik yok sekerin var yok çocukta su olur bu olur onu yeme bunu inan çocuk yok yere 35 haftada 2500 kilo dogdu iki hafta kuvezde kaldı zatüre oldu yani basna gelmeyen kalmadı bazen fazla evham iyi degil rabbime emanet sen ona sıgın o korur bebişlerini
usg varsa paylasirsan bizde yorumlariz cnm tek kesede ikizde olabilir tabikikendi doktoruma daha gidemedim canim bu doktor çok soğuk ve ilgisiz zaten 10 günlük süre kapanmamış diye yine o baktı biz resmen iki kese gördük o yok tek diyor anlayamadım haftaya kısmetse
Ugs de yok gibi canim ama bakarken eminiz 2 olduğuna normalde geç görünüyor diyorlar ama bakalim.. tek iki üç farketmez yavrum sağlıklı olsunusg varsa paylasirsan bizde yorumlariz cnm tek kesede ikizde olabilir tabiki
Hadi ya canim nasil oluyormus o. Daha once mi bakilmali sekere acaba?rabbim yardımcılar olsun ya. Hemen insulin falan vermemisler mi. Cok uzuldum simdi yaKızlar ya Canm sıkkın eşimin iş arkadaşı vardı onlarında yeni bebekleri olacak nasipse 24 haftalık civarında gebelik şekeri çıkmış iki hafta sonra kontrole gidince belden aşağısı gelişmemiş iki hafta geride kalmış bu yüzden inşallah bi tedavisi vardır rabbim yardımcıları olsun
Allahim sag saglim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah allahim yar ve yardmcisi olsn sifa versin insallahKızlar ya Canm sıkkın eşimin iş arkadaşı vardı onlarında yeni bebekleri olacak nasipse 24 haftalık civarında gebelik şekeri çıkmış iki hafta sonra kontrole gidince belden aşağısı gelişmemiş iki hafta geride kalmış bu yüzden inşallah bi tedavisi vardır rabbim yardımcıları olsun
Bilmiyorum ki tatlım ama yüksek şeker yapıyormuş galiba böyle Prof a gideceklermiiş yarın bugün ilçedeki özel doktor riskli demişHadi ya canim nasil oluyormus o. Daha once mi bakilmali sekere acaba?rabbim yardımcılar olsun ya. Hemen insulin falan vermemisler mi. Cok uzuldum simdi ya
Amin CanımAllahim sag saglim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah allahim yar ve yardmcisi olsn sifa versin insallah
İnşallah öyle birşey yoktur. İnşallah yanlış söylemiştir Rabbim şifa versin inşallah.Kızlar ya Canm sıkkın eşimin iş arkadaşı vardı onlarında yeni bebekleri olacak nasipse 24 haftalık civarında gebelik şekeri çıkmış iki hafta sonra kontrole gidince belden aşağısı gelişmemiş iki hafta geride kalmış bu yüzden inşallah bi tedavisi vardır rabbim yardımcıları olsun
rabbim yardımcıları olsun canım ya yediklerimize içtiklerimize çok dikkat etmeliyiz şekerli ürünleri çok tüketmemeliyiz sanırım. dualarımız onlarla inşallah vardır bir çöüzümüBilmiyorum ki tatlım ama yüksek şeker yapıyormuş galiba böyle Prof a gideceklermiiş yarın bugün ilçedeki özel doktor riskli demiş
İnşallah öyle birşey yoktur. İnşallah yanlış söylemiştir Rabbim şifa versin inşallah.
İnşallah kızlar Rabbim herkesin yardımcısı olsunrabbim yardımcıları olsun canım ya yediklerimize içtiklerimize çok dikkat etmeliyiz şekerli ürünleri çok tüketmemeliyiz sanırım. dualarımız onlarla inşallah vardır bir çöüzümü
Ben 50 lik yaptırmıştım CanmKızlar seker yüklemesi yaptırcakmısınız yada yaptırdınız mı pazartesi var benim ondam soruyorum
Günaydın tatlım ne güzel aynı haftalardayız benim de bugün randevum var inşallah güzel haberler alırız. Kaç haftada bir gidiyorsun randevuya?Günaydın güzel anneler ve kuzuları :) Biz doktora gidiyoruz inşallah güzel haberlerle geliriz.
biz 3 haftada gidiyoruz, inşallah güzel haberler verirsin sende:)Günaydın tatlım ne güzel aynı haftalardayız benim de bugün randevum var inşallah güzel haberler alırız. Kaç haftada bir gidiyorsun randevuya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?