2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ayyy ne güzel yazmışsın. Doktorlar Sağolsun hep kötü örnekleri anlatıyorlar. Sanki çıkış yolum yok gibi hissettirdiler. Elbetteki olacaklara engel olamam. Allah hepimizi korusun. Moral iyi geliyor. Paylaştığın için teşekkür ederim. Güzel moral oldu bana.

kendi doktoruma daha gidemedim canim bu doktor çok soğuk ve ilgisiz zaten 10 günlük süre kapanmamış diye yine o baktı biz resmen iki kese gördük o yok tek diyor anlayamadım haftaya kısmetse
usg varsa paylasirsan bizde yorumlariz cnm tek kesede ikizde olabilir tabiki

Kızlar ya Canm sıkkın eşimin iş arkadaşı vardı onlarında yeni bebekleri olacak nasipse 24 haftalık civarında gebelik şekeri çıkmış iki hafta sonra kontrole gidince belden aşağısı gelişmemiş iki hafta geride kalmış bu yüzden inşallah bi tedavisi vardır rabbim yardımcıları olsun

Hadi ya canim nasil oluyormus o. Daha once mi bakilmali sekere acaba?rabbim yardımcılar olsun ya. Hemen insulin falan vermemisler mi. Cok uzuldum simdi ya

Allahim sag saglim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah allahim yar ve yardmcisi olsn sifa versin insallah

Hadi ya canim nasil oluyormus o. Daha once mi bakilmali sekere acaba?rabbim yardımcılar olsun ya. Hemen insulin falan vermemisler mi. Cok uzuldum simdi ya
Bilmiyorum ki tatlım ama yüksek şeker yapıyormuş galiba böyle Prof a gideceklermiiş yarın bugün ilçedeki özel doktor riskli demiş

İnşallah öyle birşey yoktur. İnşallah yanlış söylemiştir Rabbim şifa versin inşallah.

Kızlar seker yüklemesi yaptırcakmısınız yada yaptırdınız mı pazartesi var benim ondam soruyorum

Bilmiyorum ki tatlım ama yüksek şeker yapıyormuş galiba böyle Prof a gideceklermiiş yarın bugün ilçedeki özel doktor riskli demiş
rabbim yardımcıları olsun canım ya yediklerimize içtiklerimize çok dikkat etmeliyiz şekerli ürünleri çok tüketmemeliyiz sanırım. dualarımız onlarla inşallah vardır bir çöüzümü

İnşallah öyle birşey yoktur. İnşallah yanlış söylemiştir Rabbim şifa versin inşallah.

rabbim yardımcıları olsun canım ya yediklerimize içtiklerimize çok dikkat etmeliyiz şekerli ürünleri çok tüketmemeliyiz sanırım. dualarımız onlarla inşallah vardır bir çöüzümü
İnşallah kızlar Rabbim herkesin yardımcısı olsun

50lik nasil oluyor? Benim daha zamani gelmedi sanirim 20 hafta oldu henuz 24ten sonraymis galiba acaba ne kadar zaman aliyor hemen cikiyor mu sonuc?

Sabah sabah sinir ediyorlar yahu..bugün izinliyim sağlık ocağına gideyim dedim bağlı bulunduğum yere de 5 ay oldu taşınalı..kan testi verecektim girdim kimse yok bir bayan çıktı kimse yok doktor yok dedi nerde diyorum bilmiyorum pazartesi gelim diyor ..bende bugün izinliyim geldim pazartesi zaten doktoruma gidebilirim neden yok doktor diyorum pazartesi gelin diyor ezberlemiş. .kaydınız varmı dedi bakalım dedim bende yoksa ne yapmam gerekiyorsa yapayım. .yine pazartesi gelin diyor deli oldum şikayet edeceğim dedim aradım ettim ne sorumsuzluk bende vatandaş a hizmet veren bir kurum dayim ve bu şekilde bir rezillikle karşılaşmadım

Günaydın tatlım ne güzel aynı haftalardayız benim de bugün randevum var inşallah güzel haberler alırız. Kaç haftada bir gidiyorsun randevuya?
biz 3 haftada gidiyoruz, inşallah güzel haberler verirsin sende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…