2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

50lik nasil oluyor? Benim daha zamani gelmedi sanirim 20 hafta oldu henuz 24ten sonraymis galiba acaba ne kadar zaman aliyor hemen cikiyor mu sonuc?
50lik 75lik 100lük şeker yüklemeleri oluyor sanırım doktorun kaçlık isterse onu içiyorsun ben sabah aç karına kan verdim ilk açlık şekerine bakılıyor sonra saate bakıp 50lik şekeri içtim 1 saat sonra tokluk kan şekeri için kan veriyorsun bulunduğun yerin yoğunluğuna göre değişir sonuçların ne Zaman çıkacağı

Şikayet etmekle iyi yapmışsın canım umarım şikayetin askıda kalmaz da ilgilenirler

Rabbim şifa versin İnşaAllah.Sınavlarını kolaylaştırsın.

Rabbim yardımcıları olsun inşallah
Bizim ailede de şeker hastalığı var korktum şimdi

Günaydın tatlım ne güzel aynı haftalardayız benim de bugün randevum var inşallah güzel haberler alırız. Kaç haftada bir gidiyorsun randevuya?
Günaydın güzel anneler ve kuzuları :) Biz doktora gidiyoruz inşallah güzel haberlerle geliriz.
Canlar güzel haberlerle dönün emi.Bebişciklere kocaman öpücükler.

Şikayet etmekle iyi yapmışsın canım umarım şikayetin askıda kalmaz da ilgilenirler
Öğrendim burdaki arkadaşlardan hiç yokmuş doktor keyfi isterse geliyormis hadi diyelim benim 2 3 aşım var ben onları gidip hastanede de yaptırabilirim belki ama ya yaptırmayan gidecek durumu olmayan olursa ne olacak ..bugün 2 3 aylık bir bebek acil gitse ne olacak gerçekten büyük sorumsuzluk ..bakıcam ses çıkmaz ise kayıt edip watsap şikayet hattından haberlere göndercem :))

ya öyle şeymi olur bu onun sorumluluğu babasının hayrına yapmıyorki bu işi.Arkasını bırakma canım sonuna kdr yaptığı işin hakkını versin.

merhaba sizde ikiz gebelik rabbim saglikla kucaginizada almayi nasip etsin insallah bende ikiz gunlerimiz ayni canim
Evet aynı günlerde aynı aşamalardan geçeceğiz. Nasıl gidiyor sizinki? Benim mide bulantılarım yeni başladı. Bu haftaya kadar sabahları çok azdı, ama şimdi öğürtülü olmaya başladı. Rabbim gayret, kuvvet versin hepimize... Hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah

Süpersin sende benim kafadansın nerde olursa olsun keyfi ihmallere bende uyuz oluyorum ya sen o mesleği seçtiysen o mesleğin ekmeğini yiyorsan Hakkı'nı vermek için uğraşacaksın ha istemiyorsan boşuna yer meşgul etmeyeceksin

ben 37 yasındayım ve ikizlerime hamile kaldım. ayrıca benimde hipotroidim var. tsh ım ilaç kullandığım için 0, 004 e kadar bıle düştü halada düşük. ama gittiğim hiç bir doktor bana en ufak kötü bir şey söylemedi. endokrin uzmanı önemli olan tsh ın 5 in üstünde olursa bebeğe zarar verebilir. ancak düşük tsh da anneye sıkıntı verir dedi. ayrıca yaş ile ikiz gebeliğin hiç alakası olduğunu sanmıyorum. olsaydı eğer tedavi sürecinde asla 2 embriyo transfer etmezlerdi. ve baştan müdahale edip bebeği alırlardı.
kızlar bu arada doktorum dediğiniz rahim ağzı uzunluğunu hiç ölçmedi. kaçıncı haftadan itibaren dr nuz ölçmeye başladı.

Merhaba. Ben tsh konusunda bildiklerimi yazıcam çünkü 3 ayrı doktora gittim :) hamilelikle artan Bhcg tshı baskılıyormuş. Aslında bu kadar düşük değilmiş ancak baskılanmasan dolayı düşük ölçülüyormuş. Buna da yalancı tsh düşüklüğü deniyormuş. Bu nedenle T3 ve T4 takibi yapılıyor onlar normalse ilacı aynı dozda devam ediyorlar. Dediğin gibi tshın yüksekliği sıkıntı yaratıyormuş düşüklüğü sıkıntı değil.

Canım hadi doktoru geçtim yerine başka kimse yok mu onu bırak hemşire yok mu ebe yok mu yav temizlikçi bile yok tu ...bir kadın duruyor siz kimsiniz diyorum sağlıkciyim ama doktor yok diyor..doktor gelse ne yapacak kayıt mi alacak ayy rezalet..

benim rahim ağzı uzunluğumu ilk 18. haftada ölçüldü daha sonra da 21. haftada bakıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…