- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.381
50lik 75lik 100lük şeker yüklemeleri oluyor sanırım doktorun kaçlık isterse onu içiyorsun ben sabah aç karına kan verdim ilk açlık şekerine bakılıyor sonra saate bakıp 50lik şekeri içtim 1 saat sonra tokluk kan şekeri için kan veriyorsun bulunduğun yerin yoğunluğuna göre değişir sonuçların ne Zaman çıkacağı50lik nasil oluyor? Benim daha zamani gelmedi sanirim 20 hafta oldu henuz 24ten sonraymis galiba acaba ne kadar zaman aliyor hemen cikiyor mu sonuc?
2 saat sürüomus canım bana öyle bilgi verdiler50lik nasil oluyor? Benim daha zamani gelmedi sanirim 20 hafta oldu henuz 24ten sonraymis galiba acaba ne kadar zaman aliyor hemen cikiyor mu sonuc?
bana da 50 lik dediler canım bakalım yaptırcamBen 50 lik yaptırmıştım Canm
Şikayet etmekle iyi yapmışsın canım umarım şikayetin askıda kalmaz da ilgilenirlerSabah sabah sinir ediyorlar yahu..bugün izinliyim sağlık ocağına gideyim dedim bağlı bulunduğum yere de 5 ay oldu taşınalı..kan testi verecektim girdim kimse yok bir bayan çıktı kimse yok doktor yok dedi nerde diyorum bilmiyorum pazartesi gelim diyor ..bende bugün izinliyim geldim pazartesi zaten doktoruma gidebilirim neden yok doktor diyorum pazartesi gelin diyor ezberlemiş. .kaydınız varmı dedi bakalım dedim bende yoksa ne yapmam gerekiyorsa yapayım. .yine pazartesi gelin diyor deli oldum şikayet edeceğim dedim aradım ettim ne sorumsuzluk bende vatandaş a hizmet veren bir kurum dayim ve bu şekilde bir rezillikle karşılaşmadım
Hayırlısı olsun Canm umarım hiçbirşey çıkmazBana
bana da 50 lik dediler canım bakalım yaptırcam
Rabbim şifa versin İnşaAllah.Sınavlarını kolaylaştırsın.Kızlar ya Canm sıkkın eşimin iş arkadaşı vardı onlarında yeni bebekleri olacak nasipse 24 haftalık civarında gebelik şekeri çıkmış iki hafta sonra kontrole gidince belden aşağısı gelişmemiş iki hafta geride kalmış bu yüzden inşallah bi tedavisi vardır rabbim yardımcıları olsun
Canım benimde 24.hafta çağırdı dr şeker yüklemesi için gereklimi diye özellikle sordum 24.haftalarda gebeli şekeri çıkma ihtimali yüksekmiş takib etmek gerektiğini söyledi.Kızlar seker yüklemesi yaptırcakmısınız yada yaptırdınız mı pazartesi var benim ondam soruyorum
Rabbim yardımcıları olsun inşallahKızlar ya Canm sıkkın eşimin iş arkadaşı vardı onlarında yeni bebekleri olacak nasipse 24 haftalık civarında gebelik şekeri çıkmış iki hafta sonra kontrole gidince belden aşağısı gelişmemiş iki hafta geride kalmış bu yüzden inşallah bi tedavisi vardır rabbim yardımcıları olsun
Günaydın tatlım ne güzel aynı haftalardayız benim de bugün randevum var inşallah güzel haberler alırız. Kaç haftada bir gidiyorsun randevuya?
Canlar güzel haberlerle dönün emi.Bebişciklere kocaman öpücükler.Günaydın güzel anneler ve kuzuları :) Biz doktora gidiyoruz inşallah güzel haberlerle geliriz.
Öğrendim burdaki arkadaşlardan hiç yokmuş doktor keyfi isterse geliyormis hadi diyelim benim 2 3 aşım var ben onları gidip hastanede de yaptırabilirim belki ama ya yaptırmayan gidecek durumu olmayan olursa ne olacak ..bugün 2 3 aylık bir bebek acil gitse ne olacak gerçekten büyük sorumsuzluk ..bakıcam ses çıkmaz ise kayıt edip watsap şikayet hattından haberlere göndercem :))Şikayet etmekle iyi yapmışsın canım umarım şikayetin askıda kalmaz da ilgilenirler
ya öyle şeymi olur bu onun sorumluluğu babasının hayrına yapmıyorki bu işi.Arkasını bırakma canım sonuna kdr yaptığı işin hakkını versin.Öğrendim burdaki arkadaşlardan hiç yokmuş doktor keyfi isterse geliyormis hadi diyelim benim 2 3 aşım var ben onları gidip hastanede de yaptırabilirim belki ama ya yaptırmayan gidecek durumu olmayan olursa ne olacak ..bugün 2 3 aylık bir bebek acil gitse ne olacak gerçekten büyük sorumsuzluk ..bakıcam ses çıkmaz ise kayıt edip watsap şikayet hattından haberlere göndercem :))
Evet aynı günlerde aynı aşamalardan geçeceğiz. Nasıl gidiyor sizinki? Benim mide bulantılarım yeni başladı. Bu haftaya kadar sabahları çok azdı, ama şimdi öğürtülü olmaya başladı. Rabbim gayret, kuvvet versin hepimize... Hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallahmerhaba sizde ikiz gebelik rabbim saglikla kucaginizada almayi nasip etsin insallah bende ikiz gunlerimiz ayni canim
sağolasın canım iki oğluş haberiyle döndüm :) Elhamdülillah gelilimleri normal :)Canlar güzel haberlerle dönün emi.Bebişciklere kocaman öpücükler.
Süpersin sende benim kafadansınÖğrendim burdaki arkadaşlardan hiç yokmuş doktor keyfi isterse geliyormis hadi diyelim benim 2 3 aşım var ben onları gidip hastanede de yaptırabilirim belki ama ya yaptırmayan gidecek durumu olmayan olursa ne olacak ..bugün 2 3 aylık bir bebek acil gitse ne olacak gerçekten büyük sorumsuzluk ..bakıcam ses çıkmaz ise kayıt edip watsap şikayet hattından haberlere göndercem :))
Merhaba. Ben tsh konusunda bildiklerimi yazıcam çünkü 3 ayrı doktora gittim :) hamilelikle artan Bhcg tshı baskılıyormuş. Aslında bu kadar düşük değilmiş ancak baskılanmasan dolayı düşük ölçülüyormuş. Buna da yalancı tsh düşüklüğü deniyormuş. Bu nedenle T3 ve T4 takibi yapılıyor onlar normalse ilacı aynı dozda devam ediyorlar. Dediğin gibi tshın yüksekliği sıkıntı yaratıyormuş düşüklüğü sıkıntı değil.ben 37 yasındayım ve ikizlerime hamile kaldım. ayrıca benimde hipotroidim var. tsh ım ilaç kullandığım için 0, 004 e kadar bıle düştü halada düşük. ama gittiğim hiç bir doktor bana en ufak kötü bir şey söylemedi. endokrin uzmanı önemli olan tsh ın 5 in üstünde olursa bebeğe zarar verebilir. ancak düşük tsh da anneye sıkıntı verir dedi. ayrıca yaş ile ikiz gebeliğin hiç alakası olduğunu sanmıyorum. olsaydı eğer tedavi sürecinde asla 2 embriyo transfer etmezlerdi. ve baştan müdahale edip bebeği alırlardı.
kızlar bu arada doktorum dediğiniz rahim ağzı uzunluğunu hiç ölçmedi. kaçıncı haftadan itibaren dr nuz ölçmeye başladı.
Canım hadi doktoru geçtim yerine başka kimse yok mu onu bırak hemşire yok mu ebe yok mu yav temizlikçi bile yok tu ...bir kadın duruyor siz kimsiniz diyorum sağlıkciyim ama doktor yok diyor..doktor gelse ne yapacak kayıt mi alacak ayy rezalet..Süpersin sende benim kafadansınnerde olursa olsun keyfi ihmallere bende uyuz oluyorum ya sen o mesleği seçtiysen o mesleğin ekmeğini yiyorsan Hakkı'nı vermek için uğraşacaksın ha istemiyorsan boşuna yer meşgul etmeyeceksin
ben 37 yasındayım ve ikizlerime hamile kaldım. ayrıca benimde hipotroidim var. tsh ım ilaç kullandığım için 0, 004 e kadar bıle düştü halada düşük. ama gittiğim hiç bir doktor bana en ufak kötü bir şey söylemedi. endokrin uzmanı önemli olan tsh ın 5 in üstünde olursa bebeğe zarar verebilir. ancak düşük tsh da anneye sıkıntı verir dedi. ayrıca yaş ile ikiz gebeliğin hiç alakası olduğunu sanmıyorum. olsaydı eğer tedavi sürecinde asla 2 embriyo transfer etmezlerdi. ve baştan müdahale edip bebeği alırlardı.
kızlar bu arada doktorum dediğiniz rahim ağzı uzunluğunu hiç ölçmedi. kaçıncı haftadan itibaren dr nuz ölçmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?