2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

canım önünde tam 6 gün var. lütfen dua ederek bekle. stres yapma. 15. gün görünmezse stresi sonra yaparsın. kanaman bile olsa korkma. Saglıklı bir bebekse o minicik kalbi atacaktır.

Canim benimde bulantilar 7.haftada kusmalar 9.haftada feci bir sekilde basladi 12.haftadan itibaren hafifledi ama hala var
Canim benim ilk gittigimden beri her defasinda olcuyor.
Bende 5+5 de kese gördüm ama kalp atışı ve kendisi yok paşanın :) yada hanımefendinin doktor geç döllenme dedi 7 nisan i bekliyoruz teyzesi
Canim bende 6+0 de bos iki tane keseydi hic birsey yoktu 6+4 te gittik bebeklerde olusmus kalp atisida olusmus. Rahat ol yani

Kizlar mrb bizde tup bebege baslicaz mayis haziran gbi bu 2 tane koydurma isi nasl oluyo ikizbebek hamile olanlarbilgi verebilirmk

canım önünde tam 6 gün var. lütfen dua ederek bekle. stres yapma. 15. gün görünmezse stresi sonra yaparsın. kanaman bile olsa korkma. Saglıklı bir bebekse o minicik kalbi atacaktır.
Cook şükür hiç kanamam da olmadı canim bulantilarim başladı 5 gün önce ama sadece sabah ve hafif hiç kusmam olmadı :))) stres den ziyade belirsizlik yoruyor .. ayrıca kendi doktoruma gidemedim Daha ve şu an gittiğim afedersiniz resmen gudubet

İnşaAllah canim hep dua ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum

Kizlar mrb bizde tup bebege baslicaz mayis haziran gbi bu 2 tane koydurma isi nasl oluyo ikizbebek hamile olanlarbilgi verebilirmk
inş hayırlısı ile sonuçlanır canım tedavin. genelde hastaneye ve embriyo kalitesine bağlı karar veriliyor. tabi yaş ta etkili. benm hastane herkese 2 transfer yapıyor ama bazı hastaneler 35 yaş altına tek transfer yapıyor. yada ilk tedaviyse tek transfer olablyor önceden doktordan bilgi alabilirsin.

İnşaAllah canim hep dua ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum
rahat ol canım :)iyi düşün iyi olsun

5+5 te yok 6+3 te yok doğarsa kısmet se popoya yiyecek tokatı diyorum annem bakmaya kıyamazsın diyor :))

5+5 te yok 6+3 te yok doğarsa kısmet se popoya yiyecek tokatı diyorum annem bakmaya kıyamazsın diyor :))
kesinlikle katılıyorum canım ya her sbah korkunç bulantılar...oturamıyorsun uyuyamıyorsun kalkamıyorsun hep stres... ama şimdiden aklımdan çıkmayan mutlluuk kaynaklarım benm:) gülümseme sebeplerim :) tekrar ne zaman gideceksin. inş hem kalp atışı hem bebik beraber görülür.

Haftaya perşembe 8.40 canim kendi doktoruma gideceğim :) olacak olduktan sonra kötü birşey hayatın her anında olur sadece ilk 3 ayda değil. Eğer bize gelecek sezon RABBİM kavuşturacak. .lakin bekleyiş içinde bir canlının olması çook farklıymis:))))

Tesekkurlee canim sen hangi hastaneye gdiysn benim ilk deneme olucakckistyrm iki tane olmasini o yzden srdm

Kızlar akıntıdan sonra camasitimda sanki yeşilimsi bi renk oluyor koku falan yok ama çok az hiç başına gelen oldumu

Kizlar bayadir yoktum aranizda.. biraz netten uzak kalmak iyi geldi aslinda.. okuduklarimdan cok etkileniyorum sonra kurguluyorum kafamda.. zaten migrenimde cok sık yokluyor buaralar basagrim cok fazla.. suanda oldugu gibi.. ama cok sukur bebeklerim iyi .. dun cinsiyetlerini ogrendim bi kizim bir oglum olacak insaAllah

Sizdede insaAllah hersey yolundadir☺

Son düzenleme:
Kızlar akıntıdan sonra camasitimda sanki yeşilimsi bi renk oluyor koku falan yok ama çok az hiç başına gelen oldumu

Benimde surekli sari beyaz akintim oluyor kokusuz oldugu icin cok dert etmedim ama dun doktor tit istedi felan ona gore antibiyotik.baslariz diye yarin aricam testle ilgili.. bide haricten bi toz verdi aksam yatmadsn suya karistir ic dedi 2 saat wcye gitme dedi..

Geec3kten o kadar dogru diyrosun ki ben tedavimin basindan beri bunu diyorum cunku esim hep der ki boşver simdi mutlu olalim eger kotu seyler olursa uzulcek cok vakit olacak diye. Ben artik inandirdim kendimi hep uyi dusunuyorum bazen hormonlardan olsa gerek depresif duusnceler yokluyor ama ben hemen gonderiyorum onlarisende insallah iyi sonucalr alacaksin
Tesekkurlee canim sen hangi hastaneye gdiysn benim ilk deneme olucakckistyrm iki tane olmasini o yzden srdm
Ben memorial da yaptırdı m canim doktorunla ilk gorusmede sorarsin ona gore baslarsin. Hayirlisi olur insallah
Ayyy canimmm cok mutlu oldum senin adina... Yarin belki bizde ogrenicez cok merak ediyorum dua edin bizede....herseyden once saglikli oldukalrini bilmek istiyorum olcumler yapilacak yarin

İnşaAllah canim haftaya veririm kısmetse haberlerimizi

Canim insaAllah hayirli haberlerini al yavrularinin.. ☺ cok haklisin en onemlisi saglikli olmalari.. kizi erkegi farketmez ..

bende canım pazartesı medipole baslıcam dha adogrusu denıcem bakalım ıyı uygun olursa oraya devam edıcem. bılıyormusun bılmıyorum ama ben öksürük yuzunden kanımda ıltıhap cıktı antıbıyotıge basladım onun ııcnde salı gunu doktora gıdıcem dahılıyeye hem kan degerımı tekrar baktırcam hem ıdrar ıstıyım dıyorum rahımde ekfeksıyon varmı tekrar baksın 2 hafta once fıtıl kullanmıstım gecmıstı sımdıkı yesılımsı seyın sebebını anlayamadım. benım yuzumden bebeklerım etkılenıcek dıe cok korkuyorum. ve suan da benım göbegım bayagı cıkmıs herke söle dıyor

Ah canim ya..bilmiyodum nasil oldu ki sadece oksurukle mi farkettiler.. sıkma canini bebeklerine biseycik olmaz ona gore antibiyotik veriyo dr. Bebege zarari olmaz.. sen duzenli ic.. dr banada antibiyotik yazdi belki baslicam he buarada bide vajinal bi jel yazdi .. bebeklerimiz iyi olsunda tek.. napalim kullanicaz artik..

öksürükten ölüyordum kan ıstedı doktor öle farkettı .. ben razıyım herseye ama bebıslerıme bısı olucak dıe korkuyorum..duzenlı ıcıyorum salı tekrarlıcaz bakalım. birde bebişleri hergun gorsem ertesı gune korkuyla gıdıcem galıba ınsallah saglıkla sıhatle buyuyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…