2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Gozunaydin canimm cok sevindim hadi hayirlisi olsun☺☺

Şükürler olsun canimm erdin muradına darısı banaaaa 2 haftadan kaldı 4 gün İnşaAllah

Allahim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah ayni benm durumum benmde kipir kipir olan kiz sakin olan da erkek dedilr kizda uc cizgi var erkegnde seyini ultrason kagdina cikarttilar kesin bak Su kizinin Bu oglunun degismez cinsiyetleri diyorlar

Bizimde erkek olan o kadar belli etti ki kendini canim o pipi resmen ortada görsen kizimizi zaten o kadar zor ölçtü ki doktor durmuyor bildigin eller ayaklar sürekli oynaşıyor cok sukuramin canim amin hayirlisi ile gelsinler

Kizlar istanbul anadolu yakasinda iyibir doktor ariyirum,sizin doktorlariniz kim?

Güzel haberle gelen arkadaşım gözün aydın umuttttt
çok sağol canım ya dün gece uyuyamadım hiç. sabah senaryaolar kurdum hep kabuslarrr sen geldn aklıma dedim onun gibi oldum güzel şeyleri düşün cinsşiyetlerini merak et kötü hiçbirşey duymayacaksın diye diye gittim doktora o ekranda görünce rahatladım çok şükür

Slm kızlar.ben bugün iş çıkışı bişeyler bakayım dedim avm ye gittim ama.hicbirsey alamadan çıktım.hem çok yoruldum arabaya zor gittim hemde hangi marka.ne alayım karar veremedim. Hangi markalarà bakıyorsunuz aziz bebe ebebek Mothercare baktım ama ebebek çok beğenmedim gibi sizce hastane çıkışlarını nerden almalıyız.hiç yuruyemezken nasıl ALS vrs yapcam onuda bilmiyorum.

maşallah canım darısı başımıza sağlıklı sıhhatli versin Rabbim. Tek mi bakıyorsun?
evet canım doğdukları günden beri tek bakıyorum. zorlanıyormusun dersen ikisi aynı anda ağladıklarında ilk kimi alacağım ilgileneceğim telaşı oluyor. ama onunda çaresini buluyorsun bir süre sonra ikisi arasında yarım saatlik zaman dilimi bırakıyorum besleme emzirme alt değiştirme gaz çıkartma için. ama tabi bu bazen mümkün olmuyor. onun dışında çok şükür iyiyiz çocuklarımla. inşallah sende sorunsuz bir hamilelik yaşarsın. Allah tamamını erdirsin.

amin inş. darısı inşallah sana canım. daha 19. haftadasın korkutmak gibi olmasın ama riskin var. sürekli kontrol et. 140/90 geçti mi sıkıntı doktorların istemediği bir durum. ben günde 8 tane alfamet kullandım ve tansiyonumu çıkartacak hiçbir iş gezme vs yapmadım. sürekli yattım ama 30dan sonra tansiyon kontrol edilemez hale gelebiliyor. açlık şekerim düşük çıkıyordu ama tokluk önemli olan. gebelik ne yazıkki bu sorunu çıkartabiliyor özellikle ikiz gebeliklerde bu oran biraz daha yüksek. inşallah sende çıkmaz. benim için bir yandan iyi oldu çünkü sıkı bir diyetle sadece bebeklerimi besledim kendimi 15.5 kg aldım. 20.5 kg verdim

Sen deneyimli annesin ilk premature mı gıydırdın yoksa yeni doğan mı canım

ne guzel bıtanem ne guzel ınsallah hep böle devam eder hergun doktoras gıtsem anca rahatlarım dıyorum ınsallah bebekelrım saglıkla sıhatle kucgaıma gelırler sızınde

ne guzel bıtanem ne guzel ınsallah hep böle devam eder hergun doktoras gıtsem anca rahatlarım dıyorum ınsallah bebekelrım saglıkla sıhatle kucgaıma gelırler sızınde
Amin amin aminnn canim bende 3 hafta zor sabrettim simdi tekrar 3 hafta beklicez rabbimin izniyle hersey cok guzel olacak. Önce siz alacaksiniz kucaginiza tecrübeli olacaksiniz bizim doguma kadar sonrada biz...evlerimi senlenecek sesleriyle...

Canim bende cok fazla gexmeye secmeye gelemem ben Eminönü mahmut pasada bebek reyonu var orda yoy yoktur anne icin de bebekler icinde hersey bulunuyor hemde uygun ben ordan gidip alacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…