- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.441
öksürükten ölüyordum kan ıstedı doktor öle farkettı .. ben razıyım herseye ama bebıslerıme bısı olucak dıe korkuyorum..duzenlı ıcıyorum salı tekrarlıcaz bakalım. birde bebişleri hergun gorsem ertesı gune korkuyla gıdıcem galıba ınsallah saglıkla sıhatle buyuyorlardır
Bekliyorum canim guzel haberlerinizi...İnşaAllah canim haftaya veririm kısmetse haberlerimizi
Oyle canim ya stresten uyuyamadim sabahin 5 inden beri uyanigim. Sorma gitsin... Heyecan stres korku hepsi bir arada...Canim insaAllah hayirli haberlerini al yavrularinin.. ☺ cok haklisin en onemlisi saglikli olmalari.. kizi erkegi farketmez ..
Bende de bir kez yesil akinti geldi yogun bisekilde bidaha da gelmedi normal beyazmsi akinti gelmeye devam ediyor kac kez sordm doktora akinti gelmesi normal. DediKızlar akıntıdan sonra camasitimda sanki yeşilimsi bi renk oluyor koku falan yok ama çok az hiç başına gelen oldumu
Gözün aydın canim ne mutlu bize Rabbim iki kuzu emanet ettiKizlar bayadir yoktum aranizda.. biraz netten uzak kalmak iyi geldi aslinda.. okuduklarimdan cok etkileniyorum sonra kurguluyorum kafamda.. zaten migrenimde cok sık yokluyor buaralar basagrim cok fazla.. suanda oldugu gibi.. ama cok sukur bebeklerim iyi .. dun cinsiyetlerini ogrendim bi kizim bir oglum olacak insaAllah
Sizdede insaAllah hersey yolundadir☺
Selam Canım bu aralar bendede baş ağrısı çok oluyor ama bebişlerimizin canı sağ olsun demi ben daha cinsiyetlerini tam öğrenemedim biri erkek dedi diğeri poposunu dönmüştü hayırlısı artık birdahaki randevuya görürüz inşallah bebeklerim sağlıklı olsunda gerisi boş herkese sağlıklı haftasonları kendinize ve bebişlerinize iyi bakınKizlar bayadir yoktum aranizda.. biraz netten uzak kalmak iyi geldi aslinda.. okuduklarimdan cok etkileniyorum sonra kurguluyorum kafamda.. zaten migrenimde cok sık yokluyor buaralar basagrim cok fazla.. suanda oldugu gibi.. ama cok sukur bebeklerim iyi .. dun cinsiyetlerini ogrendim bi kizim bir oglum olacak insaAllah
Sizdede insaAllah hersey yolundadir☺
Bekliyorum canim guzel haberlerinizi...
Oyle canim ya stresten uyuyamadim sabahin 5 inden beri uyanigim. Sorma gitsin... Heyecan stres korku hepsi bir arada...
Gözün aydın canim ne mutlu bize Rabbim iki kuzu emanet etti
Aynen canim onlar iyi olsunda varsin cekelim gecicek elbet☺ saglikli olsunlarda cinsiyetlerininde onemi yok inan .. gorursun kesin cikolata ye felan tatli bisryler☺☺ ben genelde tatli bisey degilde portakal suyu visne suyu iciyorum hareketli oluyolar onla mi alakali bilmiyorum sende dene istersen☺Selam Canım bu aralar bendede baş ağrısı çok oluyor ama bebişlerimizin canı sağ olsun demi ben daha cinsiyetlerini tam öğrenemedim biri erkek dedi diğeri poposunu dönmüştü hayırlısı artık birdahaki randevuya görürüz inşallah bebeklerim sağlıklı olsunda gerisi boş herkese sağlıklı haftasonları kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Ben çekmeköy tarafındayım canımAnadolu yakasında olanınız varmı şekerler ?
Doktora nereye gidiyorsun doğum için hangi hastaneyi düşünüyorsun canimBen çekmeköy tarafındayım canım
Direk doktora git kanında iltihap çıktı antibiyotikte başladım mecbur ihmal etmeGrip oldum arkadaşlar nasıl atlatıcamöneriniz var mı? Burnum tıkalı gözümden yaş akıyor nezle grip karışımı bir şey oldum
Geçmiş olsun ben sıcak suya bal limonla iyileştim diyebilirim tarhana yaptım bol bol içtimGrip oldum arkadaşlar nasıl atlatıcamöneriniz var mı? Burnum tıkalı gözümden yaş akıyor nezle grip karışımı bir şey oldum
Direk doktora git kanında iltihap çıktı antibiyotikte başladım mecbur ihmal etme
Bence de dr una mutlaka git canim vucudunu guclendirmek icinde bitki caylari ters etki yapabilir diye ben sadece sicak suya biraz pekmezle bal karistiriyorum bieazda limon sikip iciyorum iyi geliyor oksuruk varsa kara turpu oy soganda olabilir ikiside iyi geliyor icine biraz bal koy alttan minik delikler ac bardaga oturttur onlar bali emiyor resmen alta su suzuluyor bardaga oksurugu hemen kesiyor ilik su tuketmeye calis bol bol dinlen baktin rahatlamiyorsun pazartesi dr u ihmal etme saglik sihhat dolu gunler olsun hepimiz icin
Geçmiş olsun ben sıcak suya bal limonla iyileştim diyebilirim tarhana yaptım bol bol içtim
Masallah cnm darısı bana ins :)Kizlarrrr daha simdi evimize ulasabildik bittik resmen o kadar yorulduk ki 2 3 ay sonra dusunemiyorum hic... Sukurler olsun saglikli bebeklerim ense kalinliklari 1.33 ve 1.37 cikti normal degerleri burun kemikleri de olusmus rabbime binlerce kez sukurler olsun... Veeee bir kizimiz bir oglumuz olacak bastan beri tahminler dogru cikti kipir kipir hareketli olan kizmis surekli uyuyan bebekimiz de erkek ikiside cok netti
Amin canim aminn uzerimden buyuk bir yük kalktiMasallah cnm darısı bana ins :)
Rahatça dinlen şimdi. .
Benim daha 10 gün var kontrole :) zaman geçmiyor kiAmin canim aminn uzerimden buyuk bir yük kalkti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?