- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.481
maşallah canım tek başına bakman çok güzel, biraz yorucudur ama seni tebrik ediyorum. Sorunsuz devam edersiniz inşallah. Benim iki oğluşum olacak inşallah. Rabbimden hayırlısını diledim hep. Kuzularım birbirine yoldaş, sırdaş olsunlar.evet canım doğdukları günden beri tek bakıyorum. zorlanıyormusun dersen ikisi aynı anda ağladıklarında ilk kimi alacağım ilgileneceğim telaşı oluyor. ama onunda çaresini buluyorsun bir süre sonra ikisi arasında yarım saatlik zaman dilimi bırakıyorum besleme emzirme alt değiştirme gaz çıkartma için. ama tabi bu bazen mümkün olmuyor. onun dışında çok şükür iyiyiz çocuklarımla. inşallah sende sorunsuz bir hamilelik yaşarsın. Allah tamamını erdirsin.
amin inş. darısı inşallah sana canım. daha 19. haftadasın korkutmak gibi olmasın ama riskin var. sürekli kontrol et. 140/90 geçti mi sıkıntı doktorların istemediği bir durum. ben günde 8 tane alfamet kullandım ve tansiyonumu çıkartacak hiçbir iş gezme vs yapmadım. sürekli yattım ama 30dan sonra tansiyon kontrol edilemez hale gelebiliyor. açlık şekerim düşük çıkıyordu ama tokluk önemli olan. gebelik ne yazıkki bu sorunu çıkartabiliyor özellikle ikiz gebeliklerde bu oran biraz daha yüksek. inşallah sende çıkmaz. benim için bir yandan iyi oldu çünkü sıkı bir diyetle sadece bebeklerimi besledim kendimi 15.5 kg aldım. 20.5 kg verdim
Canım sen grip olmuştun demi sana bişey soracaktım bu ara bende soğuk almışım ve afedersin rahimime kramp giriyo ondanmı bilmiyorum sende olmuşmuydu yani böyle saniyelik oluyo hemen geçiyo korkuyorum doktora gitmelimiyimKızlar akıntıdan sonra camasitimda sanki yeşilimsi bi renk oluyor koku falan yok ama çok az hiç başına gelen oldumu
Tamam canım Allah kısmet ederse inşallah birdahaki randevumda deniycem hayırlısı artıkAynen canim onlar iyi olsunda varsin cekelim gecicek elbet☺ saglikli olsunlarda cinsiyetlerininde onemi yok inan .. gorursun kesin cikolata ye felan tatli bisryler☺☺ ben genelde tatli bisey degilde portakal suyu visne suyu iciyorum hareketli oluyolar onla mi alakali bilmiyorum sende dene istersen☺
Canım geçmiş olsun.dr nu arayıp sorsaydin keşke vurulmadan.benim bilgim yok belki arkadaşlardan vardır birileri.Rabbim şifa versin.Acile gittim novalgin iğne vurdu dr ins bebeklerim iyidirantibiyotik ve ağrı kesici yazdı ama pek faydası olmaz bol bol dinlen dedi. Hamile olduğumu söyledim zararı yok dedi ama yine de korkuyorum
Bu iğneden vurulan var mı?
Ya eşime dedim bir şey olacak olsa dr vurmaz dedi içime korku düştü amaCanım geçmiş olsun.dr nu arayıp sorsaydin keşke vurulmadan.benim bilgim yok belki arkadaşlardan vardır birileri.Rabbim şifa versin.
Teşekkürler cnm kendi doktorumu aradım açmadı msj yazdım dönmedi pazar tabiGecmis olsun canim hamile oldugunu bildikleri icin ona gore yapmislardir sen icini rahat tut
Benim ilk gebeligimde oldu ve geçmedi devam ettiKızlar akıntıdan sonra camasitimda sanki yeşilimsi bi renk oluyor koku falan yok ama çok az hiç başına gelen oldumu
Ben de çarşamba günü giricem ayrıntılı u ltrasona değerlerin çok iyi darısı başımıza senin adına sevindimKizlarrrr daha simdi evimize ulasabildik bittik resmen o kadar yorulduk ki 2 3 ay sonra dusunemiyorum hic... Sukurler olsun saglikli bebeklerim ense kalinliklari 1.33 ve 1.37 cikti normal degerleri burun kemikleri de olusmus rabbime binlerce kez sukurler olsun... Veeee bir kizimiz bir oglumuz olacak bastan beri tahminler dogru cikti kipir kipir hareketli olan kizmis surekli uyuyan bebekimiz de erkek ikiside cok netti
Ben de rengi normal kokusuz bi akinti var dr fitil verdi simdi azaldi..koku var mi diye soruyor hep..gecenlerde de söylemiştim..Benim ilk gebeligimde oldu ve geçmedi devam etti
Slm kızlar.ben bugün iş çıkışı bişeyler bakayım dedim avm ye gittim ama.hicbirsey alamadan çıktım.hem çok yoruldum arabaya zor gittim hemde hangi marka.ne alayım karar veremedim. Hangi markalarà bakıyorsunuz aziz bebe ebebek Mothercare baktım ama ebebek çok beğenmedim gibi sizce hastane çıkışlarını nerden almalıyız.hiç yuruyemezken nasıl ALS vrs yapcam onuda bilmiyorum.
Oluyor canim usutmusuzCanım sen grip olmuştun demi sana bişey soracaktım bu ara bende soğuk almışım ve afedersin rahimime kramp giriyo ondanmı bilmiyorum sende olmuşmuydu yani böyle saniyelik oluyo hemen geçiyo korkuyorum doktora gitmelimiyim
Insallah canim ya gercekten insan rahatliyor büyük ölçüde.Ben de çarşamba günü giricem ayrıntılı u ltrasona değerlerin çok iyi darısı başımıza senin adına sevindim
Canım yarın doktora girdiğinde ilk lavaboya gidiyomuşsun gibi yap ve doktorla konuş ailen bekleme odasında olur büyük ihtimal hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle Allah'ım bebişlerimizi bizlere bağışlasın İnşallahKızlar yarın ilk defa başka bi doktoru denicem .. Eşimin ailesi de gelmek istiyor yanlız biz kimseye tedavimizi söylemedik. Şimdi bu doktorda yeni onların yanında tüp bebek demek istemiyorum. Doktora onlarla ayrıldıktan sonra anlatsam durumu olurmu. Lütfen bi akıl verin napmalitim. Birde dualarinizi eksik etmeyin güzel haberlerle geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?