2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

maşallah canım tek başına bakman çok güzel, biraz yorucudur ama seni tebrik ediyorum. Sorunsuz devam edersiniz inşallah. Benim iki oğluşum olacak inşallah. Rabbimden hayırlısını diledim hep. Kuzularım birbirine yoldaş, sırdaş olsunlar.

Kızlar akıntıdan sonra camasitimda sanki yeşilimsi bi renk oluyor koku falan yok ama çok az hiç başına gelen oldumu
Canım sen grip olmuştun demi sana bişey soracaktım bu ara bende soğuk almışım ve afedersin rahimime kramp giriyo ondanmı bilmiyorum sende olmuşmuydu yani böyle saniyelik oluyo hemen geçiyo korkuyorum doktora gitmelimiyim

Tamam canım Allah kısmet ederse inşallah birdahaki randevumda deniycem hayırlısı artık

Acile gittim novalgin iğne vurdu dr ins bebeklerim iyidir antibiyotik ve ağrı kesici yazdı ama pek faydası olmaz bol bol dinlen dedi. Hamile olduğumu söyledim zararı yok dedi ama yine de korkuyorum
Bu iğneden vurulan var mı?

Canım geçmiş olsun.dr nu arayıp sorsaydin keşke vurulmadan.benim bilgim yok belki arkadaşlardan vardır birileri.Rabbim şifa versin.

Grip olan hanımlar bende gecen hafta grip oldum sadece acık caya bal ve limon karıştırıp ictim sabah aksam baya faydasını gordum deneyebilirsiniz.

Çok kötüyüm arkadaşlar gözüm burnum akıyor ateş var hapşırinca korkuyorum karnımı tutuyorum refleks oldu..
Dr ateş antibiyotik ten daha zararlı dedi içmemi istedi mecbur içtim daha kötü olmamak için. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin cümlemize ins

Ben de çarşamba günü giricem ayrıntılı u ltrasona değerlerin çok iyi darısı başımıza senin adına sevindim

Canım merhaba. ben ilk zamanlardaki kıyafetleri tamamladım gibi. Hepsini internetten aldım e bebekden chıcco nun % 50 indiriminden. 5 li hastane çıkışlarından aldım 2 tane. çıtçıtlı badilerden, tulumlardan aldım. Biberonlarıınıda ordan aldım philips avent indirimdeydi 1 set aldım. 1 tanede 10 lı hast. çıkışı ayrıca aldım. Ben kalitelerini beyendim. Sobee marka hediye geldi badi tulum falan. Onlarında kalitelerini çok beyendim çokda şekerler.:) Zaten çokda almaya gerek yok. Yazın doğacakları için kısmetse hemen yıkar kuruturuz. Zaten çabuk büyüyorlarmış. Kıyafet işi bende bitti gibi. Bir battaniye falan birkaçtane daha almam lazım ancak acele etmiyorum. Babane de alacakmış kısmetse. Onlarda bir gelsinde ona göre :)

Kızlar yarın ilk defa başka bi doktoru denicem .. Eşimin ailesi de gelmek istiyor yanlız biz kimseye tedavimizi söylemedik. Şimdi bu doktorda yeni onların yanında tüp bebek demek istemiyorum. Doktora onlarla ayrıldıktan sonra anlatsam durumu olurmu. Lütfen bi akıl verin napmalitim. Birde dualarinizi eksik etmeyin güzel haberlerle geleyim

Canım yarın doktora girdiğinde ilk lavaboya gidiyomuşsun gibi yap ve doktorla konuş ailen bekleme odasında olur büyük ihtimal hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle Allah'ım bebişlerimizi bizlere bağışlasın İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…