- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.501
Günaydın canım.Bende daha alş vrşe yeni başlıyacağım ve haftasonu avm de yürümeyi bile beceremedim iki mağaza zor gezdim.Sen 27.haftada nasıl hissediyorsun birde kaç kilo aldın:)))Araba ile ilgili sana yazarlarsa bizde bilgilenmiş oluruz .bende tek tek mi almalıyım ikiz arabasımı almalıyım karar veremiyorum.Arkadaşlar günaydııın...27.haftamda alışverişe başladık nihayetMalum problem bebek arabası..Braxton römer düşünüyoruz şu anda .kullanan bilen duyan varmı???
Aslında aynı durumdayım,mağazalarda her bulduğum yere oturmama rağmen eve döndüğümde kamyon çarpmış gibiydim:)Dün gittik henüz kendime gelemedim..Kilomu boşver çok aldımGünaydın canım.Bende daha alş vrşe yeni başlıyacağım ve haftasonu avm de yürümeyi bile beceremedim iki mağaza zor gezdim.Sen 27.haftada nasıl hissediyorsun birde kaç kilo aldın:)))Araba ile ilgili sana yazarlarsa bizde bilgilenmiş oluruz .bende tek tek mi almalıyım ikiz arabasımı almalıyım karar veremiyorum.
Günaydın Güzel prenseslerin güzel annesiii:)))Aminnn güzel dualara.Bu arada Bende bir ay sonra buharlaşmadan durabilecekmiyiz merak ediyorum.Bu arada giyecek birşey bulamama günlerinede hoşgeldik.Haftasonu kendime almaya sdce birtane hamile pantolonu buldum vede feraceye benzeyen bir elbise ki onuda işe gelirken giyememGüzel kızlarım ve benden Kocaman bi günaydınnnnnnn herkeseeeee haftamız hayırlı sağlıklı ve inanılmaz Mutlu geçsin inşallah bu arada yazı hamile geçirecek arkadaşlara Allah kolaylık versin ben şimdiden eriyorum sanırım
Rabbim sağlık ve dayanma gücü versin bizlere tekiz hamileler bizim yanımızda tatil yapıyormuş gibi hissediyorum artık.İkiz annesi olmak özelmiş her anlamdaAslında aynı durumdayım,mağazalarda her bulduğum yere oturmama rağmen eve döndüğümde kamyon çarpmış gibiydim:)Dün gittik henüz kendime gelemedim..Kilomu boşver çok aldımAma önemli bi kısmının ödem olduğunu düşünüyorum. Araba konusunda ise tek tek kullanışlı olmuyormuş,tecrübeli arkadaşlar öyle söylüyor!Düşünsene,yanında biri olmadan iki adım bile atamazsın 2 arabayla!!Ama ikiz arabasını biri sürerken sen de diğer şeyleri taşıyabilirsin vs.
Allah'ın İzniyle ben ucundan yırtcam izmirde yaşadığım için burası aşırı sıcak oluyor yaşadığım yerde termometreler 45 Kerim üstünü ölçüyor bir de kapalı olduğum için tereyağ moduna giriyorumGünaydın Güzel prenseslerin güzel annesiii:)))Aminnn güzel dualara.Bu arada Bende bir ay sonra buharlaşmadan durabilecekmiyiz merak ediyorum.Bu arada giyecek birşey bulamama günlerinede hoşgeldik.Haftasonu kendime almaya sdce birtane hamile pantolonu buldum vede feraceye benzeyen bir elbise ki onuda işe gelirken giyemem(( bu göbüş bu hızla büyümeye devam ederse evden dışarı çıkamayacağım sanırım
Tabiki de canım genişlik ve hafiflik çok önemli.Tüm ikiz arabaları hantal değil.Araştırırken eninin ölçüsüne ve ağırlığına da bakmak gerek..İşimiz çok karmaşıkRabbim sağlık ve dayanma gücü versin bizlere tekiz hamileler bizim yanımızda tatil yapıyormuş gibi hissediyorum artık.İkiz annesi olmak özelmiş her anlamdaSenin dediğin markayı ikizlerle yeni hayat topiğinde bir arkadaş kullanıyormuş memnun olduğunu evin kapısından bile geçtiğini yazmış istersen ona bir yaz.Bende inceleyeceğim ürünü.Tek almak banada mantıklı gelmiyor ama ikiz arabalarıda marketten asansörden vs geçmesi gerekiyor tek çıkabilmemiz için boyut ve bebeklerin konforu ikiside çok önemli oyüzden bukdr kararsız kaldım bende.
İzmir sıcak ama istanbulda boğucu:)))Evet tesettürlü ikiz hamile olmak daha zormuş cidden:)))ben sbh ince tunik giyip çıktım eşim diyo sen kıştan ilkbahara geçemeden direk yaza zıpladın hayırolsun inş diyeAllah'ın İzniyle ben ucundan yırtcam izmirde yaşadığım için burası aşırı sıcak oluyor yaşadığım yerde termometreler 45 Kerim üstünü ölçüyor bir de kapalı olduğum için tereyağ moduna giriyorumşükür ki o sıcakları görmeden Rabbimin izniyle doğumumu yapcam
İkizlere araba bulana kdr matematik prof.olacağız galiba en boy ölçmektenTabiki de canım genişlik ve hafiflik çok önemli.Tüm ikiz arabaları hantal değil.Araştırırken eninin ölçüsüne ve ağırlığına da bakmak gerek..İşimiz çok karmaşık
yuzde sivilce olmasi bebek kiz olma ihtimali yuksekmis dogrumudur canim merak ettim bebeklerini saglikla al insallahİzmir sıcak ama istanbulda boğucu:)))Evet tesettürlü ikiz hamile olmak daha zormuş cidden:)))ben sbh ince tunik giyip çıktım eşim diyo sen kıştan ilkbahara geçemeden direk yaza zıpladın hayırolsun inş diyeSen kenarından yırtıyorsun bende sıck günlerde evden çıkmadan yatmayı düşünüyorum.Benm birde güneş lekesi problemim var zaten yüzüm ergen gençlere döndü sivilce sivilce birde üstüne lekeler eklenirse mutsuzlukdan depresyona girerim
Şuan benm yüzümde kötüİzmir sıcak ama istanbulda boğucu:)))Evet tesettürlü ikiz hamile olmak daha zormuş cidden:)))ben sbh ince tunik giyip çıktım eşim diyo sen kıştan ilkbahara geçemeden direk yaza zıpladın hayırolsun inş diyeSen kenarından yırtıyorsun bende sıck günlerde evden çıkmadan yatmayı düşünüyorum.Benm birde güneş lekesi problemim var zaten yüzüm ergen gençlere döndü sivilce sivilce birde üstüne lekeler eklenirse mutsuzlukdan depresyona girerim
Canım hiç bilmiyorum ama kırmızı kızmızı yüzümde beneklerim oldu resmen :)))yuzde sivilce olmasi bebek kiz olma ihtimali yuksekmis dogrumudur canim merak ettim bebeklerini saglikla al insallah
Yüzümdeki sivilceleri geçtim benim burnum büyüdü gibi hissediyorum ya:)))eşim hep minicik burnun var diye severdi gçn gün arabada gülüyor burnun büyüdü senin pinokyo diyor acayippp utandım eve gidene kdr kapattım yüzümü küstüm koca kişisinedeŞuan benm yüzümde kötüama napalım birde çatlaklar eklenince moral ister istemez bozuluyor ama duam o ki çatlaklarım bu kadarla kalsın
Canım bu arada benim biri kız biri erkek :))) Ben kızım annesini çirkinleştirse oğlum güzelleştirse normal halimde kalırım diye düşünüyordum evdeki hesap çarşıya uymadıyuzde sivilce olmasi bebek kiz olma ihtimali yuksekmis dogrumudur canim merak ettim bebeklerini saglikla al insallah
bebeklerin kiz erkekmi tatlim merak ettim yazmadin :)Canım hiç bilmiyorum ama kırmızı kızmızı yüzümde beneklerim oldu resmen :)))
Yüzümdeki sivilceleri geçtim benim burnum büyüdü gibi hissediyorum ya:)))eşim hep minicik burnun var diye severdi gçn gün arabada gülüyor burnun büyüdü senin pinokyo diyor acayippp utandım eve gidene kdr kapattım yüzümü küstüm koca kişisinedeÇatlaklar bende henüz başlamadı ama bu göbüş bu hızla büyürse bende de çok yakın zamanda fay hattına dönerim gibi geliyor ama olsun sonuçta biz ikiz annesiyiz bize herşey serbest sivilce kilo çatlak sonra depresif hareketler küsmeler
anladim canim ne guzel ikisinden rabbim.nasip etmis benimde ayni kirmizi benek benek arti sivilce kizlarim.olsun cok istiyorum iki oglum var simdi ikizlere hamileyim.rabbim.gonlumuzdekini nasip etsin insallahCanım bu arada benim biri kız biri erkek :))) Ben kızım annesini çirkinleştirse oğlum güzelleştirse normal halimde kalırım diye düşünüyordum evdeki hesap çarşıya uymadı
Ödem varsa o da şişirmiştir Canm tuza dikkat et 25. Haftada başladı benim çatlaklar o Zaman kadar çatlamadım kiii çatlamadım kiiiCanım hiç bilmiyorum ama kırmızı kızmızı yüzümde beneklerim oldu resmen :)))
Yüzümdeki sivilceleri geçtim benim burnum büyüdü gibi hissediyorum ya:)))eşim hep minicik burnun var diye severdi gçn gün arabada gülüyor burnun büyüdü senin pinokyo diyor acayippp utandım eve gidene kdr kapattım yüzümü küstüm koca kişisinedeÇatlaklar bende henüz başlamadı ama bu göbüş bu hızla büyürse bende de çok yakın zamanda fay hattına dönerim gibi geliyor ama olsun sonuçta biz ikiz annesiyiz bize herşey serbest sivilce kilo çatlak sonra depresif hareketler küsmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?