- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.521
Amin Canım Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin inşaAllah.Oh ne güzel biranda kocaman geniş aile olcaksınız.anladim canim ne guzel ikisinden rabbim.nasip etmis benimde ayni kirmizi benek benek arti sivilce kizlarim.olsun cok istiyorum iki oglum var simdi ikizlere hamileyim.rabbim.gonlumuzdekini nasip etsin insallah
amin canim.insallah rabbim guzel duani kabul etsin bende guzel duana amin diyorum agzindan bal damladi rabbim gonlumuzdekini nasip etsin insallah....aminAmin Canım Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin inşaAllah.Oh ne güzel biranda kocaman geniş aile olcaksınız.
Allah iyilik versin sana güldürdün beni.Çatlamadım ki çatlamadım kii çok iyiymişşşÖdem varsa o da şişirmiştir Canm tuza dikkat et 25. Haftada başladı benim çatlaklar o Zaman kadar çatlamadım kiii çatlamadım kiiidiye ortalıklarda halaydaydım taa ki o kara güne kadar
Çok sevindim canımcım.Haydi darısı 29 nisanda benim başıma ve diğer şeker yüklemesi yapacak tüm hamişlere olsun.Merhaba ikiz anneleri biz bugub seker yuklememizi yaptık sukur ki sonuclar ii cıktı bebişlerimi de gordum kızlar masallah onlar da cok ii dedi dr.hepınızın guzel haberler aldığı bir gun olsun kızlar
dogdularmi zayiflariz canim.ben ilk gebeligimde 58 den 88 le doguma gittim.oglum 4.600 dogdu 75 le ciktim dogumdan bir yil sonra eski kiloma dustum verilir sorun etmeyin canlarAllah iyilik versin sana güldürdün beni.Çatlamadım ki çatlamadım kii çok iyiymişşşben kabullendim çatlıyacağımı her sbh kalkıp bakıyorum bugün çatlamışmıyım diye birde ben musleranın krem aldım ama hafta birkere sürüyorum:))) çatlayınca görcem günümü:)))Tuza dikkat ediyorum ama ödem çok fazla oldu ellerimin şişinden ve eklem ağrısından sbhları bir fasıl mızıldanıyorum.Ayakkabılarımda olmuyor 37 numara ayaklar oldu 39 numara gidip o numarada ayakkabı almayıda kendime henüz yediremiyorum daha ben birde 21.haftadayım hehe 1 ay sonra bildiğin adile naşit olcam tompik tombik:)
Canım ellerde ödem bende de var sınır sıkısması yapıo ya ağrılar ondan ne kadar tuza dıkkat etsemde oluyor doğumdan sonra hepsı geccekmış tatlım.ne kadar alsakta verilecek.Allah iyilik versin sana güldürdün beni.Çatlamadım ki çatlamadım kii çok iyiymişşşben kabullendim çatlıyacağımı her sbh kalkıp bakıyorum bugün çatlamışmıyım diye birde ben musleranın krem aldım ama hafta birkere sürüyorum:))) çatlayınca görcem günümü:)))Tuza dikkat ediyorum ama ödem çok fazla oldu ellerimin şişinden ve eklem ağrısından sbhları bir fasıl mızıldanıyorum.Ayakkabılarımda olmuyor 37 numara ayaklar oldu 39 numara gidip o numarada ayakkabı almayıda kendime henüz yediremiyorum daha ben birde 21.haftadayım hehe 1 ay sonra bildiğin adile naşit olcam tompik tombik:)
Ay canım o doktorlar halt etmiş.Boşversene bende senin le aynı hastalıklardan muzdaribim.Orta okuldan bu yana pco luyum ve aynı zaman ameliyatlı bir tiroit kanser hastasıyım.o doktorcuklar anca konuşup insanı mutsuz etsinler.Ben 60 kg la hamile kaldım hapların düzgün ayarlansın tiroit hastası diye birşey kalmıyor haliyle kiloda kalmıyor.pcoda yapsa beni şişko yapardı içmediğim doğum kontrol hapı kalmadı yıllarca.sen bebişleri sağlıklı şekilde al kucağına bak gör sonra nasıl gidiyor o kilolar.bu haftalarda bende her gördüğümü yemek istiyorum :)))amann çatlaklarda bize bebişlerimizin hediyesi olur be canım nolcak doğunca gösteririz bak bunlar sizden hatıra diyeMaasallah tosun gelmis bende veririm ins diye dua ediyorum polikistik over ve trioid hastasi oldugum icin drlar zaten kilo veremezsin sen modunda bana her zaman ama umitliyim 20.haftaya kadar gene fena degildi ama 2 haftadir cildirmis gibiyim hic durmadan ne gorsem yemek istiyoum :'( galiba dedim bu minik bebislerimin degil benim yeme askimin sonucuumarim zayiflariz annemin kizmalari ve karnimdaki gerginlikler dolayisiyla bende yeni basladim biseyler surmeye ama cok da ozenli oldugum soylenemez umarim hepimiz en az hasarla atlatiriz bu sureci :)
Bu arada butun anne adaylari haftamiz cok guzel bol tekmeli ve iyi haberlerle dolu gecsin ins. Amin :)
Bi bileklik varmış galiba hiç araştırdınmı ben bakacağım eğer işe yaracak birşeyse alırım.ellerde ki agrı fena oluyor su şişesinin kapağını açamıyorum bazen ozaman gıcık oluyorum :)))evet Allah ın izni ile geçecek hepsi yeterki biz vakti zamanın da minnakları kucağımıza alalımCanım ellerde ödem bende de var sınır sıkısması yapıo ya ağrılar ondan ne kadar tuza dıkkat etsemde oluyor doğumdan sonra hepsı geccekmış tatlım.ne kadar alsakta verilecek.
Canım,onun için doktorum beni fizik tedaviye yönlendirmişti.Atel verdiler her iki bileğim için.Daha ilk gecenin sabahında ağrılarım dinmişti.Şimdi ise ara sıra ağrıyor.Doğuma kadar geceleri takacakmışım.Sen de bi git istersen fizik tedaviyeBi bileklik varmış galiba hiç araştırdınmı ben bakacağım eğer işe yaracak birşeyse alırım.ellerde ki agrı fena oluyor su şişesinin kapağını açamıyorum bazen ozaman gıcık oluyorum :)))evet Allah ın izni ile geçecek hepsi yeterki biz vakti zamanın da minnakları kucağımıza alalım
gideyim hemen bir faydası olacaksa ağrısı fena çünkü.Tşk ettim canım.Canım,onun için doktorum beni fizik tedaviye yönlendirmişti.Atel verdiler her iki bileğim için.Daha ilk gecenin sabahında ağrılarım dinmişti.Şimdi ise ara sıra ağrıyor.Doğuma kadar geceleri takacakmışım.Sen de bi git istersen fizik tedaviye
Bem kullanmaya başladım bu hafta psikolojik mi bilmiyorum sanki daha ii ellerim.fayda gorursen yazarım sana bana Dr verdi yatana kadar cıkartma dedi.Bi bileklik varmış galiba hiç araştırdınmı ben bakacağım eğer işe yaracak birşeyse alırım.ellerde ki agrı fena oluyor su şişesinin kapağını açamıyorum bazen ozaman gıcık oluyorum :)))evet Allah ın izni ile geçecek hepsi yeterki biz vakti zamanın da minnakları kucağımıza alalım
Bana yatana kadar cıkartma dedi yanlıs soylemiş sanırımCanım,onun için doktorum beni fizik tedaviye yönlendirmişti.Atel verdiler her iki bileğim için.Daha ilk gecenin sabahında ağrılarım dinmişti.Şimdi ise ara sıra ağrıyor.Doğuma kadar geceleri takacakmışım.Sen de bi git istersen fizik tedaviye
Ben 2 hafta boyunca gece-gündüz sürekli taktım doktor talimatı üzerine,sonra ağrılarım hafifledi ve sadece geceleri takıyorum doğuma kadar yine doktor talimatı üzerine.Bundan sonraki takışlarım sanırım önlem amaçlı...Herkes için farklı olabilir,sen yine doktorunun dediğini yap bence:)Ba
Bana yatana kadar cıkartma dedi yanlıs soylemiş sanırım
Hayırlı olsun Canm hep böyle sağlıklı gitsinler inşallah aile konusuna gelince de sevindimCanlar;
Doktordan çıktım. Aileden kimse gelmedi işi çıkmış. Doktoruma anlattım durumu kimseye söylemeyin dedi insallahta söylemez.. Doktor çok tatlı bi kadındı medipole mine hn. Sağolsun ilgilendi bayağı iki kız olduğu kesinleştikocami evliya yapmaya karar verdik evde 3 kadın ölçümleri yaptı 2 gün ondeler 250/gr olmuş tospiklerim büyümüş kıpır kıpır karşı Allahım binlerce kez hamd olsun. Burda devam ederim gibi gözüküyor ama bi başka yeri daha denicem bakalım. Haftaya kadar vermiş olurum . dualarinizi eksik etmeyin seviyoruz sizi
Masallah cnm.hep güzel haberler verelim birbirimize ins. Bana da iki kıza benziyor dedi Cuma günü ne diyecek bakalım :)Canlar;
Doktordan çıktım. Aileden kimse gelmedi işi çıkmış. Doktoruma anlattım durumu kimseye söylemeyin dedi insallahta söylemez.. Doktor çok tatlı bi kadındı medipole mine hn. Sağolsun ilgilendi bayağı iki kız olduğu kesinleştikocami evliya yapmaya karar verdik evde 3 kadın ölçümleri yaptı 2 gün ondeler 250/gr olmuş tospiklerim büyümüş kıpır kıpır karşı Allahım binlerce kez hamd olsun. Burda devam ederim gibi gözüküyor ama bi başka yeri daha denicem bakalım. Haftaya kadar vermiş olurum . dualarinizi eksik etmeyin seviyoruz sizi
Canım güle güle kullansın kuzular masallah cok güzelmiş arabaları :) fiyatı ne peki ?uzun bi zamandır yazamadım ama yazılanları tek tek okudum. Alışveriş faslı yavaştan başladı bizde de... 10lu hastane çıkışlarından bi oğluma bi de kızıma aldım:)
bebek arabası için erken diye düşünürken beğendiğimiz bebek arabası indirimdeymiş onu da aradan çıkarttık.
Prego 2072 Ibiza İkiz Bebek Arabası incelemek isteyenler için youtube da videosu var. tek tek gittiğim hiç biyerde önermediler. birleştirme aparatıyla bi yerde denedik ama kontrolü çok kolay gelmedi ayrıca çok geniş olduğu için
kapılardan sığamadık ve ben tek başıma da evden çıkabileceğimi halen düşünüyorum:). yanyana olanlarda iç yapısı dar mecburen (çok rahat değil) dediler, ayrıca doğumdan itibaren kullanılamıyormuş, önerilen Pierre cardin'in buna benzer bir modeliydi birbirlerine dönük kullanmayı düşünüyorum yada önlü arkalı değişimli kullanırız hak geçmez:)
Eki Görüntüle 1808478
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?