2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Arkadaşlar bana dr muhtemel dogum tarihi için bir şey demedi ? Sizin doktorlarıniz bir şey diyor mu? Şu haftaya kadar gelseler iyi vs diye..

cnm merhaba hayırlı olsun bizimde aklımızdaki 2 modelden biri prego ibiza, araç kontrolu kolay ancak sokulunce çok buyuk parçalar elde kalıyor araca sığması falan sorun olabilir diye düşündük. diğeride britax romer in yan yana olanı var onu uçgen şeklinde geliyor. oda sıfırdan aydan itibaren kullanılabiliyor bir de katlaması çok pratik. ikisi arasında kaldık bakalım ne olacak.

kızlar ya ( birşey sölicem size...

şimdi ikiz oldukları ıcın ıkılı test vs yapılmadı bıze ense ölçümü ve burun kemık ölçümü yapıldı.. doktorda gayet ıyı dedi 1 küsürdü. ya ıcımden atamadıgım bnırsey var ıcımde oldugu ıcınde basıma gelıcek dıemı ıcımden atamıyorum hıssı benı uzuyor. hersey kabulumuz Allahtan gelen ama. bebegım dowv sendromu varmı yokmu nasıl öğrencem detaylı ulturusonda öğrenılırmı yanı sağlıklı değilmi merak eıdyorum doktor bugune kadar hep ıyı guzel dedı ama bu his neden içimde

Sıkma güzel canını bebekleri de stres yapma :) bunlar vesvese sadece.. ikili testte sorun çıkmasa da olabiliyor sorun bazen. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin cnm.

Harmony test diye bir test varmış 2000 tl civarı fiyatı. Herhangi bir anomali varsa kesin çıkıyormuş böyle 2li testte falan olduğu gibi yanılma payı yokmuş yani. Bencede vesvese yapmamak lazım hepimizin endişeleri var bu konuyla alakalı içini karartma öyle içime doğuyor falan gibilerden

kremalıçörek seni bu başlığın en evhamlı üyesi seçiyorum, her daim mutlaka takacak birşeyler buluyorsun. defalarca söylendi burda bu derece evhamla bebeklerine sadece zarar verirsin. Allahtan gelen, elimizden geleni yaptıysak eğer birazda tevekkül etmek gerek.arkadaş tavsiyesi vermek istedim.

günaydın canım lütfen artık stres yapmayı bırakır mısın ..bak yavruların hissediyor seni gerçekten iyi düşün iyi olsun ben 7 haftalık hamileyim kimse bilmiyor daha pek ama kendini bilmez bir kaç kişi öğrendi ve tepkiler çok can sıkıcıydı ..ayyy senin annen kardeşin düşük yaptı senin de öyle olur ya dış gebelikse ya boş gebelikse ...eğer dinleseydim delirmem gerekirdi ama ben ne yaptım RABBİM e güvendim sığındım hep okudum dua ettim ve inşaALLAH göreceğim onları .Ortalık negatif ve kötü düşünceli insandan geçilmiyor hepsine kulak tıka RABBİM kullarını üzmez dermansız dert vermez bir sınav dünyasında yaşıyoruz lütfen vesveseye kapılma içini ferah tut ve sadece dua et

Herkese gunaydin kizlar
Baharda acan cicekler gibi bizimde iclerimizde hergun yeni umutlar yeni heyecanlar dogsun gunesler yesertsin umutlarinizi mutluluklarimiza mutluluk katsin :)
Her yeni gunde bebeklerimi gormeye bir gun daha yaklastigim icin cok daha heyecanli oluyorum Allah hepimizin evladini en dogru zamanda bizlere kavustursun :)

Canım merhaba öncelikle içini ferah tut bizim için stres çok önemli. Ben Koç üni. hastanesine gidiyorum orada ikili test yapılıyor ikizler için fakat tek kadar güvenilir değil dedi doktorum her iki bebek için de ayrı değer çıkıyor. Neyse şu an zaten ikili test zamanın geçmiş. Benim bebeklerimden birinde tek arter var bu genetik bulguların göstergesi olabiliyor diye doktorum bize amniyosentez önerdi ama biz istemedik, bunun yerine prenatest diye almanyada yapılan bir test var sonuç %99,8 hastalık olup olmadığını ikizler için de olsa gösteriyor. Ben aslında bir sıkıntı olmadğını hissettiğim için amniyosentezi reddettim ama yine de içimizi rahatlatmak amaçlı bu testi yaptık. Yapan labaraturarın adı Biogen ücreti 1800 tl, kredi kartına ikiye bölüyorlar, nakitte 1700 tl. İlla ki rahat edemem dersen bunu düşün ben içimdeki ufacık acabayı bu testle giderdim gerisi Allaha kalmış zaten artık içimi ferah tutup hamileliğimi güzel geçirmeye çalışıyorum. Sevgiler...

merhaba ben de bu ürüne bakmıştım civilim.com da 89 tl gibi bir fiyat ilgilenenler için yazayım dedim ebebekten çok daha ucuza geliyor
linki http://www.civilim.com/philips-avent-yenidogan-hediye-seti-9430236

Günaydınnnn Canlar dün gece bel Ağrım başladı hiç yoktu şimdiye kadar biraz hareketlilik oldu evde sessiz soğuk rüzgarlar esti annem hemen yarın gidelim sabahtan hastaneye dedi bende yarın olsun duruma göre bakarız dedim uyandığımda iki kalçam da sanki dövülmüş gibiydi şükür geçti sanırım yavaş yavaş başlıyoruz doğum hazırlıklarına bizim evde en sakin benim galiba

teşekkür ederim canım o araca sığdırma olayını bizde düşündük koltuklar çıkınca katlanıyor. koltukları da tam yatar yapınca tekli arabadan daha az yer kapladı orda bi deneme yaptık bizim aracımız da küçük. inşallah hayırlısıyla kullanmayı hepimize nasip eder mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…