- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.561
Bende civilimden aldm biberon takimi ekstra baslik hastane cikislari cok guzel yerleri organikte varmerhaba ben de bu ürüne bakmıştım civilim.com da 89 tl gibi bir fiyat ilgilenenler için yazayım dedim ebebekten çok daha ucuza geliyor
linki http://www.civilim.com/philips-avent-yenidogan-hediye-seti-9430236
Dikkat et canım.Yat yorma kendini.Senin sakin olman süper bir durum sende panik olsan acillere taşınırdınız.Allah korusunGünaydınnnn Canlar dün gece bel Ağrım başladı hiç yoktu şimdiye kadar biraz hareketlilik oldu evde sessiz soğuk rüzgarlar estiannem hemen yarın gidelim sabahtan hastaneye dedi bende yarın olsun duruma göre bakarız dedim uyandığımda iki kalçam da sanki dövülmüş gibiydi şükür geçti sanırım yavaş yavaş başlıyoruz doğum hazırlıklarına bizim evde en sakin benim galiba
Bu biberonların kapağı yok mu acaba. Bilginiz var mı. Yoksa normalde de biberonların kapağı olmuyor mu?merhaba ben de bu ürüne bakmıştım civilim.com da 89 tl gibi bir fiyat ilgilenenler için yazayım dedim ebebekten çok daha ucuza geliyor
linki http://www.civilim.com/philips-avent-yenidogan-hediye-seti-9430236
Canım benim minnaklarımında hala isimleri muallakda.erkek büyük ihtimal dededinin ismini alacak ama kızçeme koyacağım isime karar veremiyorum en son bende vazgeçtim aramaktan.içime sinen birşey çıkar elbet bebişler doğana kdr :)))Günaydın güzel anne adayları
Bebişlere isim düşündünüzmü. Benim hala içime sinen bi isim olmadı. Acaba erken mi.
Sonra zaman daralır, rastgele bi isim vermekte istemiyorum :) İnşallah kısa zamanda isimlerini buluruzda. Öyle sesleniriz bebişlerimize :)Canım benim minnaklarımında hala isimleri muallakda.erkek büyük ihtimal dededinin ismini alacak ama kızçeme koyacağım isime karar veremiyorum en son bende vazgeçtim aramaktan.içime sinen birşey çıkar elbet bebişler doğana kdr :)))
evet iyice inceledim şimdi aynı değiller ergonomileri farklı ve e-bebekteki kapaklı diğerinin resminde kapak görünmüyor.Merhaba, bu ürüne benden baktım. e bebekde de vardı.Bunların fiyatı diğerlerine göre daha uygun heryerde. Ancak ürünler aynı değil. Bir farkı var ama bende tam ayıramadım. Diğerinden aldım bende.
bu üründe görünmüyor resimlerde ebebektekinin aynısı zannetim ama biraz farklıymış inceledim iyice hem ondakiler kapaklı sanırım.Bu biberonların kapağı yok mu acaba. Bilginiz var mı. Yoksa normalde de biberonların kapağı olmuyor mu?
Yaa yazık bize hem de çok komiğiz:)Bu konularda bilgimiz sıfır:)Biberon kapağını hiç düşünmemiştim ben mesela...ne işe yarıyor?İçine süt ya da mama koyup hemen beslemicekmiyiz?kapağı ne zaman kullanacağız bilemedim??bu üründe görünmüyor resimlerde ebebektekinin aynısı zannetim ama biraz farklıymış inceledim iyice hem ondakiler kapaklı sanırım.
Sterilizator olayını ben de çok düşündüm hatta hangi marka alacağıma bile karar vermiştim.sonra tecrübeli yakın arkadaşlarıma sordum.Abartma dediler:)Hiçbiri kullanmamış,kaynatmışlarKizlar biberon deyince biberon ve emzikleri hangi marka dusunuyosunuz ? Ben bakiniyorum silikon uclu emzikler idealmis yenidogan icin.. marka olarakda avent.. bide sterilizator alan var mi? Cok gerekli oldugunu soyleyende var gereksiz diyende.. siz ne dusunuosunuz?
peki bu setten 1 tanemi aliyoruz yoksa 2 mi :)evet iyice inceledim şimdi aynı değiller ergonomileri farklı ve e-bebekteki kapaklı diğerinin resminde kapak görünmüyor.
İçine mamasını veya sütünü koyup, gittiğimiz yerdede besleyebilirz. Hem bebekler hemen hepsini bitiremez belki. Başlığı mikrop kapmasın diye aklıma geldi :)Yaa yazık bize hem de çok komiğiz:)Bu konularda bilgimiz sıfır:)Biberon kapağını hiç düşünmemiştim ben mesela...ne işe yarıyor?İçine süt ya da mama koyup hemen beslemicekmiyiz?kapağı ne zaman kullanacağız bilemedim??
İKRA VE ZEHRA nasipse Meleklermin adıGünaydın güzel anne adayları
Bebişlere isim düşündünüzmü. Benim hala içime sinen bi isim olmadı. Acaba erken mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?