2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Günaydın güzel anne adayları

Bebişlere isim düşündünüzmü. Benim hala içime sinen bi isim olmadı. Acaba erken mi.

Benden baska herkes karar verdigi icin artik bende bisey demiyorum minik meleklerim saglikla gelsinlerde isim elbet konur simdi kendimi bide onun stresine sokamayacagim :)

Dikkat et canım.Yat yorma kendini.Senin sakin olman süper bir durum sende panik olsan acillere taşınırdınız.Allah korusun(( Hem sen 37.haftaları görki bizim minnaklarda senin prensesleri örnek alsın erkenden gelip üzmesinler anneciklerini

Günaydın güzel anne adayları

Bebişlere isim düşündünüzmü. Benim hala içime sinen bi isim olmadı. Acaba erken mi.
Canım benim minnaklarımında hala isimleri muallakda.erkek büyük ihtimal dededinin ismini alacak ama kızçeme koyacağım isime karar veremiyorum en son bende vazgeçtim aramaktan.içime sinen birşey çıkar elbet bebişler doğana kdr :)))

Merhaba arkadaşlar benim gibi monokoryonik monoamniyotik olup kordonlari düğümlenen gebeler var mı yada bu durumu yaşayıp doğum yapmış olan ?

Sonra zaman daralır, rastgele bi isim vermekte istemiyorum :) İnşallah kısa zamanda isimlerini buluruzda. Öyle sesleniriz bebişlerimize :)

Günaydın benim oğullarım da monokoryonik monoamniotik ama kordon dugumlenmesi yok.benimkilerin suları fazlaydı bugün kontrolüm var doktor çok rahat davranıyor bundan dolayı pek endiselenmiorum ,sen de canını sıkma herşey yoluna girer inş.acil bisey olsa her hafta kontrole alırlar hatta hastanede yatırırlar.doktoruna güven .

Merhaba, bu ürüne benden baktım. e bebekde de vardı.Bunların fiyatı diğerlerine göre daha uygun heryerde. Ancak ürünler aynı değil. Bir farkı var ama bende tam ayıramadım. Diğerinden aldım bende.
evet iyice inceledim şimdi aynı değiller ergonomileri farklı ve e-bebekteki kapaklı diğerinin resminde kapak görünmüyor.

Kizlar biberon deyince biberon ve emzikleri hangi marka dusunuyosunuz ? Ben bakiniyorum silikon uclu emzikler idealmis yenidogan icin.. marka olarakda avent.. bide sterilizator alan var mi? Cok gerekli oldugunu soyleyende var gereksiz diyende.. siz ne dusunuosunuz?

bu üründe görünmüyor resimlerde ebebektekinin aynısı zannetim ama biraz farklıymış inceledim iyice hem ondakiler kapaklı sanırım.
Yaa yazık bize hem de çok komiğiz:)Bu konularda bilgimiz sıfır:)Biberon kapağını hiç düşünmemiştim ben mesela...ne işe yarıyor?İçine süt ya da mama koyup hemen beslemicekmiyiz?kapağı ne zaman kullanacağız bilemedim??

Sterilizator olayını ben de çok düşündüm hatta hangi marka alacağıma bile karar vermiştim.sonra tecrübeli yakın arkadaşlarıma sordum.Abartma dediler:)Hiçbiri kullanmamış,kaynatmışlar

İçine mamasını veya sütünü koyup, gittiğimiz yerdede besleyebilirz. Hem bebekler hemen hepsini bitiremez belki. Başlığı mikrop kapmasın diye aklıma geldi :)

Bide burada detaylı us ye giren varmı ? Benim ikizler birbirine ters duruyor. Ve biri diğerinin sürekli yüzüne vuruyor. Şimdi evham yapıyorum biliyorum ama, yinede üzüldüm. Bişey olmaz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…