2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aynen Canım kızları tembihliyorum zaten annecim erkenden gelmek yok Zaman'ı gelince sapasağlam kavuşalım diye

mercimeklerim G gonca111 Kızlar ikiz anneleri için kesinlikle gerekli ben aldım iki çocuğun emzikleri biberonları kaynat kurut fırsat bulabilecek miyiz acaba oyuncu anneyi biliyorsunuzdur kitabını okumuştum onun da ikizleri olduğu için bir yere hediye götürecek olsam ilk tercihim sterilztr olurdu yazmış bence kesinlikle gerekli

simdi baktimda avent biberon yenidogan 2 set var; daha pahali olan scd290/01 naturel diye geciyor o kolik bebeklerede cok iyi geliyormus dikkat ederseniz biberonun emzik kisimlari farkli. digeri daha ucuz olanin adi scd371/60 klasik plus diye geciyor. ama totalde ikisinin biberon malzemeside ayni gibi bildigim kadari ile camda degil plastikte

Bu biberonların kapağı yok mu acaba. Bilginiz var mı. Yoksa normalde de biberonların kapağı olmuyor mu?
Bende aldm canm var kapaklari herseyi AMA Ben ekstra baslik istedm ablamn onerisi uzerine yeni doganlarda emme cene yapisi tam gelismis olmuyormus bi Ozel varmis galiba tek deliklimi NE oluyormus ondan da istedik

Bende aldm canm var kapaklari herseyi AMA Ben ekstra baslik istedm ablamn onerisi uzerine yeni doganlarda emme cene yapisi tam gelismis olmuyormus bi Ozel varmis galiba tek deliklimi NE oluyormus ondan da istedik
Bu siteden alıdınız ve kapaklı geldi. Doğrumu? Teşekkürler cevap için.
O ekstra başlığı nerde alıcaz sonra.

evet iyice inceledim şimdi aynı değiller ergonomileri farklı ve e-bebekteki kapaklı diğerinin resminde kapak görünmüyor.

Kapak vardır mutlaka diye düşünüyorum her iki modelde de. Ancak sanırım birisi klasik biberon, diğeri anneyi emerken biberonda kullansa anne memesinde sıkıntı çıkarmıyor ve kolik bebekler için faydası var. Sanırım buna benzer farklılıkları var.

Ay nekadar gusel allahim evlatlarini sana bagislasinn umarim saglikli bir sekilde aliriz bebislerimizi kucagimiza bakalim bekliyorum tekmelerini siz ne testleri yaptirdiniz sdiye

Canim rahat ol sagliklilar diye dusun bir tanidgin ikili test o kadara normal cikti 20 yasinda bebek downlu dogdu. Yani rabbim nasil yazdiysa oyle olacak. Birde down sendronlu bebeklerde burun kemigi 14.haftadan sonra olusuyormus o yuzden doktorlar ona bakiyorlar. Birde allahim esirgesin hersey normal olup dogduktan sonrada birsey olabilir. O yuzden dua edip iyi dusunup beklicez.
günaydın kızlarr bugün 5 iiii bebeğimi görmeme 1.5 gün kaldı :):) sanıyorum eşim le düğün gününü beklerken bile böyle heyecanlanmıyordum
Bende ayni seyi diyorum hep canim ya dugunumde bile hastameye gittigim kadar heyecan yapmadim diyorum.
Benden baska herkes karar verdigi icin artik bende bisey demiyorum minik meleklerim saglikla gelsinlerde isim elbet konur simdi kendimi bide onun stresine sokamayacagim :)
Ayyy dusununce bile insan stres oluyor.bence kimse karismamali ya.
Ayyy super canim ya benimde o moda girmek icin bir iki birsey alasim var ama sabir diyorum kendime birazcik daha sabir...
Hem alamı, hem söylenişi güzel olsun istiyoum. Hem eski isim istemiyorum. Herkeste olmasın istiyorum :) Çok mu şey istiyorum
Heh iste ayni benim isteklerim... Esiminde tek sarti turkce olmasi o bir suru fikir sunuyor ama benim aklima hic birsey gelmiyor. Sanki onemsemiyormsuun gibi kendime kiziyorum ama sanirim arastirmaliyim ancak karar veririrm

Benimde suyum fazla bu haftaya kadar sadece dolanikti bugün düğüm oldugunu öğrendik. Her hafta gelmemi istedi. Çok erken oldu çok korkuyorum.

İ
Aynen Canım kızları tembihliyorum zaten annecim erkenden gelmek yok Zaman'ı gelince sapasağlam kavuşalım diye
İnş canım37 leri gorceksin.bol dinlen ve ayaklarını kaldır dinlenirken.onlar senı dinleyeceklerdir bende anlasma yapıyorum daha en az 11 hafta benlesınız die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…