- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.581
hımmm...mantıklıİçine mamasını veya sütünü koyup, gittiğimiz yerdede besleyebilirz. Hem bebekler hemen hepsini bitiremez belki. Başlığı mikrop kapmasın diye aklıma geldi :)
Aynen Canım kızları tembihliyorum zaten annecim erkenden gelmek yok Zaman'ı gelince sapasağlam kavuşalım diyeDikkat et canım.Yat yorma kendini.Senin sakin olman süper bir durum sende panik olsan acillere taşınırdınız.Allah korusun(( Hem sen 37.haftaları görki bizim minnaklarda senin prensesleri örnek alsın erkenden gelip üzmesinler anneciklerini
Bende aldm canm var kapaklari herseyi AMA Ben ekstra baslik istedm ablamn onerisi uzerine yeni doganlarda emme cene yapisi tam gelismis olmuyormus bi Ozel varmis galiba tek deliklimi NE oluyormus ondan da istedikBu biberonların kapağı yok mu acaba. Bilginiz var mı. Yoksa normalde de biberonların kapağı olmuyor mu?
Bu siteden alıdınız ve kapaklı geldi. Doğrumu? Teşekkürler cevap için.Bende aldm canm var kapaklari herseyi AMA Ben ekstra baslik istedm ablamn onerisi uzerine yeni doganlarda emme cene yapisi tam gelismis olmuyormus bi Ozel varmis galiba tek deliklimi NE oluyormus ondan da istedik
evet iyice inceledim şimdi aynı değiller ergonomileri farklı ve e-bebekteki kapaklı diğerinin resminde kapak görünmüyor.
Civilimden aldim hepsinide basligida civilimden istedik canmBu siteden alıdınız ve kapaklı geldi. Doğrumu? Teşekkürler cevap için.
O ekstra başlığı nerde alıcaz sonra.
Ay nekadar gusel allahim evlatlarini sana bagislasinn umarim saglikli bir sekilde aliriz bebislerimizi kucagimiza bakalim bekliyorum tekmelerini siz ne testleri yaptirdiniz sdiyeOncelikle hosgeldin canim ve gozun aydin ne guzel Allah uc evladini da sana bagislasin ins. Benimde bir kucuk var evde ve umarim saglikla kucagimiza alacagimiz yolcularimiz :) haklisin biraz zor ama bir kac yil sonrasini hayal etmek herseyi unutturuyor ins hayallerimiz daha guzelleriyle gerceklesir. Bende biraz gec hissettiydim cok sorun yapma 1-2 haftaya baslar zaten benimkiler 19 sonu gibi 20. Hafta o zamanlar belli olmaya basladi ama henuz ikisini ayirt edemiyorum oda beni geriyor umarim zamanla oda olur su an zaten 21 haftaligiz bizde :)
Benimde hiç yok isim yaa bebiskerime bulamadım bi isimGünaydın güzel anne adayları
Bebişlere isim düşündünüzmü. Benim hala içime sinen bi isim olmadı. Acaba erken mi.
Hem alamı, hem söylenişi güzel olsun istiyoum. Hem eski isim istemiyorum. Herkeste olmasın istiyorum :) Çok mu şey istiyorumBenimde hiç yok isim yaa bebiskerime bulamadım bi isim
Canim rahat ol sagliklilar diye dusun bir tanidgin ikili test o kadara normal cikti 20 yasinda bebek downlu dogdu. Yani rabbim nasil yazdiysa oyle olacak. Birde down sendronlu bebeklerde burun kemigi 14.haftadan sonra olusuyormus o yuzden doktorlar ona bakiyorlar. Birde allahim esirgesin hersey normal olup dogduktan sonrada birsey olabilir. O yuzden dua edip iyi dusunup beklicez.kızlar ya( birşey sölicem size...
şimdi ikiz oldukları ıcın ıkılı test vs yapılmadı bıze ense ölçümü ve burun kemık ölçümü yapıldı.. doktorda gayet ıyı dedi 1 küsürdü. ya ıcımden atamadıgım bnırsey var ıcımde oldugu ıcınde basıma gelıcek dıemı ıcımden atamıyorum hıssı benı uzuyor. hersey kabulumuz Allahtan gelen ama. bebegım dowv sendromu varmı yokmu nasıl öğrencem detaylı ulturusonda öğrenılırmıyanı sağlıklı değilmi merak eıdyorum doktor bugune kadar hep ıyı guzel dedı ama bu his neden içimde
Bende ayni seyi diyorum hep canim ya dugunumde bile hastameye gittigim kadar heyecan yapmadim diyorum.günaydın kızlarr bugün 5 iiii bebeğimi görmeme 1.5 gün kaldı :):) sanıyorum eşim le düğün gününü beklerken bile böyle heyecanlanmıyordum
Ayyy dusununce bile insan stres oluyor.bence kimse karismamali ya.Benden baska herkes karar verdigi icin artik bende bisey demiyorum minik meleklerim saglikla gelsinlerde isim elbet konur simdi kendimi bide onun stresine sokamayacagim :)
Ayyy super canim ya benimde o moda girmek icin bir iki birsey alasim var ama sabir diyorum kendime birazcik daha sabir...Merhaba kızlar☺nasilsiniz nasil gidiyor☺ biz bebislerimize cok alistik artik .. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insaAllah☺ isimleri belirledik oglusu babamiz kizimi ben☺ ve haftasonu alisveris yaptik miniklerimize☺ Çok sukur bugunumuze☺
Heh iste ayni benim isteklerim... Esiminde tek sarti turkce olmasi o bir suru fikir sunuyor ama benim aklima hic birsey gelmiyor. Sanki onemsemiyormsuun gibi kendime kiziyorum ama sanirim arastirmaliyim ancak karar veririrmHem alamı, hem söylenişi güzel olsun istiyoum. Hem eski isim istemiyorum. Herkeste olmasın istiyorum :) Çok mu şey istiyorum
Günaydın benim oğullarım da monokoryonik monoamniotik ama kordon dugumlenmesi yok.benimkilerin suları fazlaydı bugün kontrolüm var doktor çok rahat davranıyor bundan dolayı pek endiselenmiorum ,sen de canını sıkma herşey yoluna girer inş.acil bisey olsa her hafta kontrole alırlar hatta hastanede yatırırlar.doktoruna güven .
Rabbim yardım etsin cnm. İnş sorunsuz ilerler hamileliğin.Benimde suyum fazla bu haftaya kadar sadece dolanikti bugün düğüm oldugunu öğrendik. Her hafta gelmemi istedi. Çok erken oldu çok korkuyorum.
BOl bol oku onları canım Allahın ızniyle duzelirBenimde suyum fazla bu haftaya kadar sadece dolanikti bugün düğüm oldugunu öğrendik. Her hafta gelmemi istedi. Çok erken oldu çok korkuyorum.
İnş canım37 leri gorceksin.bol dinlen ve ayaklarını kaldır dinlenirken.onlar senı dinleyeceklerdir bende anlasma yapıyorum daha en az 11 hafta benlesınız dieAynen Canım kızları tembihliyorum zaten annecim erkenden gelmek yok Zaman'ı gelince sapasağlam kavuşalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?