2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Evet bende konuşmak istiyorum ama sanki utanıyorum ya. Hani oğlum kızım. Ayy ne biliyim yaa. Bi tuhaf geliyor. Acaba alışamadım mı daha. Kısa zamanda isim bulup, öyle seslenmek istiyorum onlara inşallah :)

Sizin isimler ne güzel bulunmuş. Rabbim kucağımıza da almamızı nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli.

Bide burada detaylı us ye giren varmı ? Benim ikizler birbirine ters duruyor. Ve biri diğerinin sürekli yüzüne vuruyor. Şimdi evham yapıyorum biliyorum ama, yinede üzüldüm. Bişey olmaz dimi?

Ben yarın gidiyorum saat 9 da randevum var kısmetse. Sanmıyorum bir sorun olacağını.

Ben avent aldım canım. Yukarıda linkini eklemiştim. Bakalım inşallah memnun kalırız.

bende alayım dıyorumda daha hıc bırsey almadım bibebron ıcın cokmu erken dıorum
Valla Ben ilk onu almis oldum ablamin zoryyla oda bebeginde aynisini kullaniyor yasadigm sehirdeki civilde yok getirtmiyorlarda internette bulunca 2 tane set olarak aldirdi bide ayri civilmden o emzik bolumunu ayri aldrdi tek delikli olcakmis yeni doganda o daha iyi oluyormus genzine kacmiyormus ve emmeyi yeni ogrenceklerya o daha uygunmus ablamn da bebegi 1 yasina grdi deneyimli kiyafetleride civilmden aldriyor organik olcakmis %100pamuk olcakmis cok detayci

bende alayım dıyorumda daha hıc bırsey almadım bibebron ıcın cokmu erken dıorum
Sampuan ve islak mendilide uni baby den aldrdi civilmde var bir paket icinde bebeklerin tenlerine en uygunu o oluyor dedi diger markalarida denedi AMA bu daha iyiymis

Setteki emzik tek delikli degilmiymis cnm

Aminnn insaAllah canim☺

O utanma hissi bi komik olarak banada oluyo delimiyim ne diyorum ama sonra ordalar gordum onlari biliyorum hatta bende bazen gaz gibi bisey olmaya basladi yer mi degistiriyolar onu mu hissediorum acaba diyorum☺☺ dun aksam tiyatroya gitmistik orda biseyler oldu kitlendim bian☺☺ karistiriyoda olabilirim ama guzel bi duygu hissettigini sanmak bile☺☺ isimlere gelince oglumuzu babasi kizimizida annesi koydu cok hizli oldu ama sevdik bazilari liva yabanci ismi diye sogutmaya calissada biz kimseye aldirmiyoruz☺ sizde en kisa zamanda bulursunuz insaAllah guzel oluyo boyle☺

Ben avent aldım canım. Yukarıda linkini eklemiştim. Bakalım inşallah memnun kalırız.
Avent dusunuyorum bende ama pembe mavi olani var ya ona takildim☺☺ o linkteki daga uyguna geliyo gibi aslinda.. kac biberon almak gerekiyo canim toplamda sence

Cevabın için teşekkür ederim canım. Sen de çok sıkıntılı bir dönem geçirmişsin. Ama bebeklerine kavuşmuşsun sonunda. İnşallah ben de sağlıkla bebeklerime kavuşurum. Geçen cuma perinatologa gittim. Doktora hocam diğer doktorlar endişeleniyor siz ne düşünüyorsunuz, bebeklerde sıkıntı olabilir mi dedim. Bana çok sert bir şekilde biz şu an sana birşey olmasın diye uğraşıyoruz dedi. Ben de yine doktor çıkışı ağladım. Şimdi eşim doktora bir süre gitmemi yasakladı :) inşallah ben de iyi bir doktor bulurum.

Kızlar e bebek in internet sitesinde sabah8 e kadar chıcco oyuncak lar %50 indirim varmış bakmak isteyenler için diyorum

Canını sıkma herşey olacağına varır ,olumlu düşün.en kötü ihtimal erken doğarlar ki günümüzde teknoloji gelişmiş bebekleri 700 Gr doğup yaşayan arkadaşım var.sen olumlu düşün hep stres yapma.doktorum bana bugün su artışı hala devam ediyor dedi.endol fitil kullanıyorum bi etki etmemiş.nedeni yok dedi polihidroamniozun.iki bebeğimin de suyu fazla .ama şunu da ekledi ikizlerde normalmis takip edicez dedi.

Yok sende arada zar var anladığım kadarıyla bende zar yok o yüzden maalesef dugumlendi. Tek kese sudalar. Ne biliyim ben ikiz olduğunu öğrendiğimden beri hiç iyi konuşan olmadı. Herkes kötü şeyler soyluyo. Benimde iki oğlum olcak ama daha gebeliğin tadını cikaramadim. Sevinemedim. Şuan amniyosentez sonucumuda bekliyorum. Baya bi daraldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…