- 15 Ocak 2014
- 670
- 380
- 133
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.601
Bizim isimlerimizi Oğuz Kağan ve Asya Liva diye belirledik simdilerdede boyle sesleniyoruz kendilerini .. ☺☺☺ konusmak lazim duyuyolar bizi artik kizlar ☺☺ hatt annelerinin seslerini duydukca mutlu olurmus ☺☺ ayy yerim ben miniklerimi ya☺☺
Bide burada detaylı us ye giren varmı ? Benim ikizler birbirine ters duruyor. Ve biri diğerinin sürekli yüzüne vuruyor. Şimdi evham yapıyorum biliyorum ama, yinede üzüldüm. Bişey olmaz dimi?
Kizlar biberon deyince biberon ve emzikleri hangi marka dusunuyosunuz ? Ben bakiniyorum silikon uclu emzikler idealmis yenidogan icin.. marka olarakda avent.. bide sterilizator alan var mi? Cok gerekli oldugunu soyleyende var gereksiz diyende.. siz ne dusunuosunuz?
peki bu setten 1 tanemi aliyoruz yoksa 2 mi :)
Ben bundan aldm canmKızlar biberon bunumu aldınız bide ikişer tane varya ikizlere 2 tanemi almak.lazım ?
http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=233121&ctrid=16375
bende alayım dıyorumda daha hıc bırsey almadım bibebron ıcın cokmu erken dıorumBen bundan aldm canm
Valla Ben ilk onu almis oldum ablamin zoryyla oda bebeginde aynisini kullaniyor yasadigm sehirdeki civilde yok getirtmiyorlarda internette bulunca 2 tane set olarak aldirdi bide ayri civilmden o emzik bolumunu ayri aldrdi tek delikli olcakmis yeni doganda o daha iyi oluyormus genzine kacmiyormus ve emmeyi yeni ogrenceklerya o daha uygunmus ablamn da bebegi 1 yasina grdi deneyimli kiyafetleride civilmden aldriyor organik olcakmis %100pamuk olcakmis cok detaycibende alayım dıyorumda daha hıc bırsey almadım bibebron ıcın cokmu erken dıorum
Sampuan ve islak mendilide uni baby den aldrdi civilmde var bir paket icinde bebeklerin tenlerine en uygunu o oluyor dedi diger markalarida denedi AMA bu daha iyiymisbende alayım dıyorumda daha hıc bırsey almadım bibebron ıcın cokmu erken dıorum
Setteki emzik tek delikli degilmiymis cnmValla Ben ilk onu almis oldum ablamin zoryyla oda bebeginde aynisini kullaniyor yasadigm sehirdeki civilde yok getirtmiyorlarda internette bulunca 2 tane set olarak aldirdi bide ayri civilmden o emzik bolumunu ayri aldrdi tek delikli olcakmis yeni doganda o daha iyi oluyormus genzine kacmiyormus ve emmeyi yeni ogrenceklerya o daha uygunmus ablamn da bebegi 1 yasina grdi deneyimli kiyafetleride civilmden aldriyor organik olcakmis %100pamuk olcakmis cok detayci
Setin icinde 2buyuk 2kucuk biberon bir emzik birde firca var canm numarali buyuk biberonlar 2 numara emme kisminde yaziyor onlar degiscekmis 1 numara istedik ekstraSetteki emzik tek delikli degilmiymis cnm
Evet bende konuşmak istiyorum ama sanki utanıyorum ya. Hani oğlum kızım. Ayy ne biliyim yaa. Bi tuhaf geliyor. Acaba alışamadım mı daha. Kısa zamanda isim bulup, öyle seslenmek istiyorum onlara inşallah :)
Sizin isimler ne güzel bulunmuş. Rabbim kucağımıza da almamızı nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli.
Avent dusunuyorum bende ama pembe mavi olani var ya ona takildim☺☺ o linkteki daga uyguna geliyo gibi aslinda.. kac biberon almak gerekiyo canim toplamda senceBen avent aldım canım. Yukarıda linkini eklemiştim. Bakalım inşallah memnun kalırız.
Cevabın için teşekkür ederim canım. Sen de çok sıkıntılı bir dönem geçirmişsin. Ama bebeklerine kavuşmuşsun sonunda. İnşallah ben de sağlıkla bebeklerime kavuşurum. Geçen cuma perinatologa gittim. Doktora hocam diğer doktorlar endişeleniyor siz ne düşünüyorsunuz, bebeklerde sıkıntı olabilir mi dedim. Bana çok sert bir şekilde biz şu an sana birşey olmasın diye uğraşıyoruz dedi. Ben de yine doktor çıkışı ağladım. Şimdi eşim doktora bir süre gitmemi yasakladı :) inşallah ben de iyi bir doktor bulurum.merhaba. benim yaşım 36. ve 36+0 da doğumum oldu. bende 8 ay boyunca sürekli yattım. tansiyon ve seker benim ailemde var ve genetik yatkınlığım çok yüksekti. nitekim gebeliğimin en başından beri tansiyonum sıkıntı yaratacak gibiydi ve hiç bir iş yapmadan dışarı çıkmadan tansiyonumu iyi tutmaya çalıştım, ve 24. haftamdan itibaren alfamet kullanmaya başladım, ve doğum zamanına kadar günde 8 tane alfamet içer olmuştum ve yüksek tansiyon sebebiyle artık kontrol edilemiyordu 36. haftada doğum oldu. ve tabi gebelik şekerim de oldu. diyetle insilün kullanmadan yoluna soktum, tiroid ise sıfıra kadar düşmüş t3 ve t4 uçmuştu onunla da ilgili 2 ay ilaç kullandım. ve 14. haftamda aşırı bir kanamam oldu durmuyordu plesentam aşağıdaymış. ve 40 gün süren kanamalı lekelenmeli günlerden sonra tam rahata erdim dedim bu seferde erken doğum riskim oldu 28. haftamda sancılarım 100leri buluyordu ciğer geliştirici yapuldı. ve ben sürekli yatar durumdayım. anlayacağın bu kadar sıkıntım oldu ama doktorum hiç bir zaman umutsuz konuşmadı. bence doktorunu değiştir. herkes benim gibi sorun yaşayacak diye bşrşey yok. zaten bir süre sonra yatmak gerekiyor. sende yatarak gebeliğini geçirmeye bak. endişelenme. eğer ömrü varsa yaşanacak hiçbirşey engel olamaz. moralini sakın bozma.
Ebebekte kapida odeme yok degilmi Ben kartli alisveristen korkanlardanimdaKızlar e bebek in internet sitesinde sabah8 e kadar chıcco oyuncak lar %50 indirim varmış bakmak isteyenler için diyorum
Hıc alısveriş yapmadım ordan ama e bebek buyuk bı firma bırsey cıkcagını sanmam canımEbebekte kapida odeme yok degilmi Ben kartli alisveristen korkanlardanimda
Ebebekte kapida odeme yok degilmi Ben kartli alisveristen korkanlardanimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?