2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

rabbim cumlemize saglikli bebekler versin insallah pozitif dusunun her sey yolunda olur insallah
 
Canım eskiyi okuyamadım ama yorum yapmak istedim. Bir kere herkese kulaklarını kapat ve tadını çıkar hamileliğin. Benim 31. Haftaya çok güzel geçti hamileliğim gören herkes Nasıl ikiz gebelik diyordu. 31. Haftada sancım açılmam rahimle boyunda kısalma hepsi çıktı yayınla 35+5 İ gördük. Şimdi 2 aylık paşalarım var.
Bir kere tek gebelikle asla kıyaslanamayacak bir dönemimiz var. Psikolojik olarak iyi olmak zorundasın. Her gebelik sorunlu geçecek diye birşey yok. Tek gebeliklerde bile sorun çıkabiliyor.
Lütfen pozitif düşün. Güzel olsun herşey.
 
Bana bi doktor mono -mono dedi diğer doktor mono- di dedi o yüzden tam bilemiyorum su an.su fazlalığı için endol verdi kullanıyorum hala.rabbim senin bebeklerini sana bağışlasin sağlıkla kucağına alırsın inş.
 

bizde de aynı durum var oğlumuzun ismi dededen gelecek ama kız belirsiz şimdiden düşünmek lazım ama hiç arayışa da girmedim her kafadan bi ses çıkıyor çünkü
 
bizde de aynı durum var oğlumuzun ismi dededen gelecek ama kız belirsiz şimdiden düşünmek lazım ama hiç arayışa da girmedim her kafadan bi ses çıkıyor çünkü
Sorma Canım ya ben kız ismi bulmanın bukdr zor olabileceğini hiç düşünmemiştim :)))seçenek çıkartıyorum sonra beğenmiyorum vazgeçiyorum.Biri elbet içime siner diye düşünüyorum bakalım :)
 
Sen deneyimli annesin ilk premature mı gıydırdın yoksa yeni doğan mı canım
canım yenidoğanları 1.5. aylıkken giydirebildim nerdeyse. mutlaka prematüre alın. yenidoğanlar içinde kayboldular.

Allah tamamını erdirsin canım. demek iki oğlun olacak sabah içtimaya çekersin evin bütün erkeklerini evet ilk zamanlar zordu ama şimdi düzene girdi sayılır. çok yormuyorlar. gaz sorunu azaldı hatta bitti sayılır. işin içine aileler girse sanırım bu düzeni kurmam daha geç olurdu.
 

canım ikizlerde ikili testler doğru sonuç vermediği yapılmamıştır. ben nifty testi yaptırdım. içim rahat etsin diye. 2500 tl verdim ama kesin sonucu gösteriyor.
 
çok ilginç neden bu kadar riskli görüyorlar ve korkuyorlar anlamadım. her gebeliğin bir riski var. bu çoğul gebelikte daha yüksek. 15 Haftalık olmuşsun. bundan sonra neyin hesabını yapıyorlar. çoğul gebeliğe her doktor bakmak istemez risklerinden dolayı zaten nasıl bir süreç izleyeceğini de bilemez çoğu. sen içini ferah tut. bebeklerin seni bırakmayacak. sende onları bırakma annesi. hangi ildesin bilmiyorum izmirdeysen önerebileceğim bir doktor olur. Allah tamamını erdirsin canım.
 
Günaydın herkesee kontrolümüze son 2 gün kızlarımı özledim
Günaydın Canımmm.Oy prensesleri görceksin.Benim kontrolüm taaa 29 nisan şeker yüklemeside aynı güne verdiler.daha çok var resmen şafak sayıyorum.Bu arada ben pıtpıtlarını hissediyorum artık hatta sabah göbeğimde ki pıtpıtları eşimde gördü acayipp bir mutlulukmuş deli gibi kendi kendime kahkahalar atıyorum onlar orda pıtladıkca
 
Çok sevindim Canm nihayet dahada kuvvetlendiklerinde sakinleştirmeye bile çalışacaksın ama yine de çok güzel kiiiii umarım şeker yüklemende güzel çıkar rahat rahat geçirirsin tatlım
 
Çok sevindim Canm nihayet dahada kuvvetlendiklerinde sakinleştirmeye bile çalışacaksın ama yine de çok güzel kiiiii umarım şeker yüklemende güzel çıkar rahat rahat geçirirsin tatlım
Amin canım.Güzel çıkacak ben biliyorum ki :))) bebişlerimde uslu uslu 37.haftayı beklicekler annelerinin göbüşünde :))) acayippp motiveyimmm:)))
 
Amin canım.Güzel çıkacak ben biliyorum ki :))) bebişlerimde uslu uslu 37.haftayı beklicekler annelerinin göbüşünde :))) acayippp motiveyimmm:)))
Bravo tatlışım bende aynı kafadayım hep seviyorum konuşuyorum güzel güzel tatlış tatlış ama doğum haftasına gelince ayrıcalık tanımak yok
 
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah arkadaşlar. Moraliniz düzgün olsun tek hamilelik geçirenler bizi anlamaz biz birbirimize destek olalım. Benim kontrol cuma günü çok ağır bir hastalık atlatıyorum şuan antibiyotik içiyorum. Korkuyorum bebeklerim nasıl acaba zararı olacak mı diye ama yinede eskiye nazaran iyiyim.
Rabbim 37. Haftaları nasip eder hepimize ins hayirlisiyla :)
 
Moraller her zaman halay modunda teyy tey tey
 
Avent dusunuyorum bende ama pembe mavi olani var ya ona takildim☺☺ o linkteki daga uyguna geliyo gibi aslinda.. kac biberon almak gerekiyo canim toplamda sence

Benim arkadaşlarım söylediğim setten almışlar tek bebek için 1 set. İçinde 2 küçük 2 bütük biberon var. Zaten yukarıda detaylarınıda görebilirsin. 1 Büyük 1 küçük evde duruyor diğerlerinid anneme bıraktım dedi. Yani ben başka almayacağım. 4 biberson gayt yeterli benceç Zaten kullanır kullanmaz yıkarız. Eğer sonrasında biberonla ilgili sıkıntı çekersek belki o zaman farkı alternatilere bakarız diye düşünüyorum ben.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…