- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.641
gozun aydin olsun canim rabbim gonlune gore versin ne guzel kizda erkekde var rabbim cumlemizin gonlune gore nasip eder insallah saglikla al kucagina insallah.. aminArkadaşlar merhaba, şimdi detaylıdan geldim. Bebeklerimi gördüm. 1 kız 1 erkek netleşti. Şuan durumlarıda iyi. herşey rutin ilerliyor Doktor birertane de yakışıklı foto verdi :) Aynı bebek tipindeler artık. Onların karnımda olduklarına inanamıyorum. Allah hepimize sağlıklı, sıhatli, huzurlu hamilelikler, doğumlar nasip etsin İnşallah hayırlısıyla.
Hayırlı olsun canımArkadaşlar merhaba, şimdi detaylıdan geldim. Bebeklerimi gördüm. 1 kız 1 erkek netleşti. Şuan durumlarıda iyi. herşey rutin ilerliyor Doktor birertane de yakışıklı foto verdi :) Aynı bebek tipindeler artık. Onların karnımda olduklarına inanamıyorum. Allah hepimize sağlıklı, sıhatli, huzurlu hamilelikler, doğumlar nasip etsin İnşallah hayırlısıyla.
Hayırlı olsun canım
Cd de verdimi dr un. bebeklerin duruşları nasıl peki. Onu görebildin mi. Yani birbirine dönüklermi terslermi. Birbirlerine deyiyolarmıne çok soru sordum
Detaylı us ye giren arkadaşlar kilo artışınız nasıl ve bebişlerinizin gramları ne durumda
Allahim sag saglim kucagmiza almayi nasip etsin insallah cinsiyetleri Bu zamana kadar soylenenle tuttumu benmkilerinin seylerini ultrason kagdina cikarttilar kesin dediler benm de ayrintili 3gun sonra kac dk suruyor idrara skiskmi gidilcek canmArkadaşlar merhaba, şimdi detaylıdan geldim. Bebeklerimi gördüm. 1 kız 1 erkek netleşti. Şuan durumlarıda iyi. herşey rutin ilerliyor Doktor birertane de yakışıklı foto verdi :) Aynı bebek tipindeler artık. Onların karnımda olduklarına inanamıyorum. Allah hepimize sağlıklı, sıhatli, huzurlu hamilelikler, doğumlar nasip etsin İnşallah hayırlısıyla.
Allahim sag saglim kucagmiza almayi nasip etsin insallah cinsiyetleri Bu zamana kadar soylenenle tuttumu benmkilerinin seylerini ultrason kagdina cikarttilar kesin dediler benm de ayrintili 3gun sonra kac dk suruyor idrara skiskmi gidilcek canm
Benimkilerde ayrı yumurta :) ama bi görsen birinin ayakları diğerinin suratında hep ve tekmeliyo sürekli :) Tabi arada kese var ama bilemedim yinede . Annelik içgüdüsü geldi galiba :)rica ederim canım benim ne demek. cd verdi evet. Birde rapor yazdı bayada resim çıkardı. Dokorum bakacakmış onlara. Benimkiler çift yumurta ikizleri. Farklı yerlerdeler ancak mutlaka zamanla bibirlerine deyecekler. Bebeklerin duruşu için en uygun yerdeler dedi. Bende çok detay sormadım.
Maşallah bebişlerinde sende iyisin :) Ben daha kilo almadım desem yeridirBenim erkek 450 gr. Kız 370 gr. olarak görünüyor. 20+5 deler. Erkek biraz daha büyük görünüyor. En başından beri öyleydi zaten. Toplamda 13 kilo almı durumdayım. Biraz fazla aldım. Doktorum henüz bu duruma takılmadı ancak pilav makarna yeme dedi ki ben zaten yemiyorum.Yememiş halim bu :)
Canım çok sevindim.Rabbim böyle devam edip 37.haftaları görmeyi nasib etsin hepimize inş.Arkadaşlar merhaba, şimdi detaylıdan geldim. Bebeklerimi gördüm. 1 kız 1 erkek netleşti. Şuan durumlarıda iyi. herşey rutin ilerliyor Doktor birertane de yakışıklı foto verdi :) Aynı bebek tipindeler artık. Onların karnımda olduklarına inanamıyorum. Allah hepimize sağlıklı, sıhatli, huzurlu hamilelikler, doğumlar nasip etsin İnşallah hayırlısıyla.
Vajinal ultrasonla bakiliyormu cikolata falan yiyip gtmeye gerek varmi bebekler hareketli olsun diyeAmin canım İnşallahhepimiz sağ salim kucağımıza alırız hayırlısıyla. Ben ilk 16. haftada öğrenmiştim cinsiyetlerini. Evet ilk söylenenle tuttu. Odaya girmemiz ve çıkmamız 1 saat sürdü. Yok canım idrarla bir ilgisi yok. Ben girmeden tuvalete uğrayıp girdim.Sıkışık olmana gere yok yani. Hayırlı haberlerle dönersin İnşallah.
Vajinal ultrasonla bakiliyormu cikolata falan yiyip gtmeye gerek varmi bebekler hareketli olsun diye
Maşallah bebişlerinde sende iyisin :) Ben daha kilo almadım desem yeridir2-3 kilo alabildim.
Benimkilerde ayrı yumurta :) ama bi görsen birinin ayakları diğerinin suratında hep ve tekmeliyo sürekli :) Tabi arada kese var ama bilemedim yinede . Annelik içgüdüsü geldi galiba :)
Tesekkur ederm canm bende strese grmeye basladim nasil. Olacak sonuc NE cikacak insallah hepimizinde bebsleri saglikli biseklde zamaninda kucagmiza gelirlerkarından bakıyor canım. Ben yemedim. Tercih meselesi. Zaten o kadar uzun sürede mutlaka uygun pozisyona geliyorlar. Olmadı biraz dürtüyor doktor :) Biz kızın yüzünü göremedik mesela kapatmıştı yüzünü. Onu baya dürttü doktor..
Evet diğeride garibim eliyle ittiriyo ayakları bi taraftan yüzünü kapatıyor :)Artık doğunca çıkartır acısını :) Birbirlerine zarar verecek güçte vuracaklarını pek sanmıyorum. Takılma. Bence küçükte olsalar koruyorlar onlar kendilerini :)
karından bakıyor canım. Ben yemedim. Tercih meselesi. Zaten o kadar uzun sürede mutlaka uygun pozisyona geliyorlar. Olmadı biraz dürtüyor doktor :) Biz kızın yüzünü göremedik mesela kapatmıştı yüzünü. Onu baya dürttü doktor..
Sanki ben kilo almayınca bebeklerde beslenemiyor gibi geliyoda ondan üzülüyorum. 20+2 günlüktük detaylıya girdiğimizde oğlum 340, kızım 320 gibi gram gibiydi.Valla kilo almamış olmak daha iyi sanırım çünkü zaten 20. haftadan sonra asıl kilo alınıyor. Ben hareket edebilecekmiyim artık tereddüt ediyorum.
Valla kilo almamış olmak daha iyi sanırım çünkü zaten 20. haftadan sonra asıl kilo alınıyor. Ben hareket edebilecekmiyim artık tereddüt ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?