2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ayrintilidan cikinca kendi doktoruma gtcem de oda her sefernde alttan bakiyor Rahim agzi olcumu yapiyor sknti olurmu ki

Ayrintilidan cikinca kendi doktoruma gtcem de oda her sefernde alttan bakiyor Rahim agzi olcumu yapiyor sknti olurmu ki
Benim ilk defa alttan bakıldı. Tedirgin olmadım desem yeridir valla. Ama hiç kanama falan olmadı şükür. İnşallah bi sıkıntı olmaz canım sendede.

Benim ilk defa alttan bakıldı. Tedirgin olmadım desem yeridir valla. Ama hiç kanama falan olmadı şükür. İnşallah bi sıkıntı olmaz canım sendede.
Benm kontrol 3haftada bir her kontrolde alttan bakiyor rahm agizi olcumu yapiyor sonrada bebeklerede gobekten bakiyor ikiz gebelikte Rahim agzi olcumu gerekli galiba aniden acilma olup bebeklerini kaybeden cok kisi VAr allahim kimseye yasatmasin oyle bi aciyi

E-
Ayyy Allah korusun. Ben 2 günden beri progestron kullanmaya başladım. Alttan fitil gibi. İkizlerde kullanılması iyi diyolar. Allaha emanetiz artık.

Benim dr 1 ayda çağırıyo ama ben dayanamıyorum tabii. 15 günde damlıyorum :) Karından ölçüyo rahim ağzını.

Ben her hafta bebisleri gormeye gidiyorm yasadgm sehirde normal kadindogumcuya hafta bir gidiyorm 3.haftaya gelincede asil doktoruma gidiyorm asil doktorumla aramda 2.5saatlik yol var her istedgmde gt gel yapamiyordm bende dayanamiyorm mecburen iki doktora gtmis oluyorm

Merhaba arkadaslar ben de 12 haftalik hamileyim.sizlere bi sorum olacak.ikili test yaptırdınız mi.gerek duyulmuyormus.perinatolog ayrintili bilgi veriyormuş ama buralarda perinatolog bulmak cok zor.sizler ne yaptiniz?

Merhaba arkadaslar ben de 12 haftalik hamileyim.sizlere bi sorum olacak.ikili test yaptırdınız mi.gerek duyulmuyormus.perinatolog ayrintili bilgi veriyormuş ama buralarda perinatolog bulmak cok zor.sizler ne yaptiniz?
benim doktorum yaptırdı ense kalınlığını filan da kapsayan kombine test yapıldı 13. haftada ve iki bebek için de ayrı değerler çıkardı hastane. Tabi bir çok değer aynı oluyor ama bazı değerler farklıydı.

Canım progesteronu doktorun mu kullanmanı istedi?

daha once tecrubeli bi arkadasta bahsetmisti burda; rahim ağzı olcusu ve rahmin acilmasi/acilma boyutu ayni seyler degil. doktorlar rahim agzi olcusunu karindan olcebiliyor eger riskli bi durum varsa alttan rahim acilmasi varmi acilmanin duzeyi ne diye bakiyor. sahsen benim doktorum karindan olcum yapiyor, eger risk yoksa bende alttan olculsun bakilsin istemem tedirgin ediyor o durun beni. ama herkesin doktorunun mutlaka bir bildigi vardir, sonucta her gebenin durumu bir degil

Hayirli kandilleriniz olsun canm haklisn bende basta korkuyordm bi kac kezde doktoruma soyledim alttan bakilinca zarari olmazmi diye AMA doktor alismis zarari olcak bisey yapmam dedi gobekten net bi sonuc cikmiyor alttan bakip kesin takibe alalim gerekirsede dikis atariz dedi NE zorluklarla hamile kaldigmi biliyor temkinli olalim herseye diyor

hayirli gunler annisler rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul eyler insallah rabbim.sag salim salihalardan eylesin meleklerimizi insallah rabbim.gonlumuze gore nasip eylesin insallah ... amin

Eklentiler

• images-1.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 36
Can annelerrr Kandilimiz mübarek olsun.Rabbim bu mübarek günler hürmetine haklarımızda hayırlar versin.Sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı hepimize nasib etsin sinavlarımızı kolaylaştırsın.Dualarımızda birbirimizi unutmayalım inşaAllah.hepinize kucak dolusu sevgi ve dualar gönderiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…