- 17 Şubat 2011
- 404
- 223
- 103
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.681
Aminnnnnnnnnn :)hanımlar
bebeklerimizle geçireceğimiz ilk kandilimiz mübarek olsun.
Allah hakkımızda hayırlı olacak tüm dualarımızı kabul etsin. canımızdaki canlarımıza sağlıkla 37. haftada kavuşmayı nasip etsin.
hanımlar sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz. dr um bana demir kalsiyum ve magnezyum verdi. fakat mide bulantım yüzünden düzenli kullanamıyorum. ayrıca kullandığınız bir vitamin var mı.?
Kızlar, detaylı ultrason fiyatlarını nedir
Kızlar ikizlerde doğum izni 30. Hafta mı baslıo?
Dogumdan 8+2 hafta önce dogumdan 8+2 hafta sonra izne ayrilabiliriz. Benim isime yaramiyor tatile denk geliyor.ogretmenim ayliksiz izin alacağım..30. haftada doktorun rapor yazıyor. Ancak bu çalışabilirde olabiliyor. Çalışmazda olabiliyor. Doktorum bana o andaki durumuna bakarak karar vereceğiz dedi. Ben 33 e kadar falan çalışmak istiyorum nasipse. O yüzden sormuştum.
Kızlar, detaylı ultrason fiyatlarını nedir
bana da demir folik ve b12 verdi canım yarın d vitamini bakılacak ona göre onu da verecek g erekirse. ama demir ilacı berbattt çok büyük ve bulantılarımı iyice artırdıhanımlar
bebeklerimizle geçireceğimiz ilk kandilimiz mübarek olsun.
Allah hakkımızda hayırlı olacak tüm dualarımızı kabul etsin. canımızdaki canlarımıza sağlıkla 37. haftada kavuşmayı nasip etsin.
hanımlar sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz. dr um bana demir kalsiyum ve magnezyum verdi. fakat mide bulantım yüzünden düzenli kullanamıyorum. ayrıca kullandığınız bir vitamin var mı.?
tam hatırlayamıyorum ama zannediyorum 8-9.hafta gibi başladı benm ve çok uzun sürmedi,herkesin değişiyor amaKizlar,bulantilariniz ne zaman kac haftalik ken basladi?
tam hatırlayamıyorum ama zannediyorum 8-9.hafta gibi başladı benm ve çok uzun sürmedi,herkesin değişiyor ama
Kızlar gece 3 te mide ağrısı ile uyandım sanki.midem de kaya var gibi derken sirtimmi cigerlerimmi öyle agriyor ki uyku yok bana bugün ne yapicam neden böle oluyorum hamilelik te olmicak ne varsa oluyorun((( ne olur yardım edin bana
Ya ben anlamıyorum ben keyfimdenmi yazıyorum bunları sancidan ölüyorum acile acil geziyorum kadın godumcu dahiliyeye yönlendirip dahiliye kadın doğumcu hamilesin dio. Böyle bi ağrı cekmedim ben sebebi ne olabilir dedim. Belki yaşayan vardır DİE. Ben bidaha yazmicam zaten kötüyüm DİE siz hep pozitif olunCanim senin biraz kafani ve kendini rahatlatman gerek bence boyle olmazki stres yaptikca daha cok hasta oluyorsun bende normalde senin gibiyimdir hatta daha kotu inan en guzel duzgun giden seyden bile illaki olumsuz biseyler bulur bulamazsam olma ihtimallerini dusunur kendi kendimi yerim sonuc kendine zarar bebeklere zarar bizim artik kotu dusunme gibi bir luksumuz yok o yuzden hergun iyi seyler dusunmeye calisiyorum en azindan kendimi buna zorluyorum inan basindan beri oyle seyler yasadimki enfeksiyon vs onun yaninda sukredilecek swyler ama ne yapayim ben guclu olmak zorundayim kendim icin olamasan bile evlatlarim icin buna mecburum ne kadar iyi dusunursen o kadar iyi olacak buna inan hayaller kur havalar guzellesiyor gunese bak acan agaclara ciceklere bak sende icindeki tomurcuklari actir kendini rahatlat lutfen belki bana kizacaksin bilemiyorum ama canim inan sana kimseden fayda yok herseye sana bagli mutlu ol ki bebeklerinde mutlu olup buyusun gelissin.
6 haftalikken başladı canim 11. Haftaya kadar sürdü.Kizlar,bulantilariniz ne zaman kac haftalik ken basladi?
merhaba öncelikle hayırlı olsun :) benimde 8-9 gibi başladı, 12-13 gibi bitti.Kizlar,bulantilariniz ne zaman kac haftalik ken basladi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?