- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.701
Şimdi muhtemelen banada aynı tepkiyi vereceksin ama olsun ben insanlık görevimi yerine getirip cevap vereyim :) arkadaşa niye böyle bir tepki verdin anlamadım, ne güzel yazmış oysa seni rahatlatmaya çalışmış, pozitif ol, bebeklerini düşün, havalar güzel gidiyor bunlara yönel kafanı boşalt diye şahane öneriler vermiş bence, ne atar yapıyorsun ki? bak bu sevapla sende onu germiş oluyorsun, kız bir sürü özür dilemiş. Hepimiz hastalıklar rahatsızlıklar yaşıyoruz, zaman zaman yazıp rahatlamaya çalışıyoruz ve çoğunluk birbirimize takılma moralini yüksek tut diyor, kimse kimseye oturup reçete yazmıyor burda. Başka nasıl olacakki iki gebenin durumu birebir aynı olmaz yaşayan biri olsa bile sana burda akıl vermesi doğru değil zaten en iyisini doktorun bilir, onlara güvenmelisin. Bizim burda birbirimize verebileceğimiz en büyük destek moral, ki bence senin en büyük sorunun herşeyi stres yapmak. Bak tekrar söylüyorum mutsuz negatif bir gebelik bebeğe zarar veren en büyük şey, onlar bizi hissediyor, hemde her halimizi. Alınma ama bunlar çok defa söylendi daha önce. Bence sevinmelisinki sana güzel cümleler kuran pozitifliğe sevk eden insanlar var burda. değerini bilmeni tavsiye ederim. Umarım Rabbim en kısa zamanda içine rahatlık ve ferahlık verir.Ya ben anlamıyorum ben keyfimdenmi yazıyorum bunları sancidan ölüyorum acile acil geziyorum kadın godumcu dahiliyeye yönlendirip dahiliye kadın doğumcu hamilesin dio. Böyle bi ağrı cekmedim ben sebebi ne olabilir dedim. Belki yaşayan vardır DİE. Ben bidaha yazmicam zaten kötüyüm DİE siz hep pozitif olun
gunaydin cnm seninde 2 kizdi sanirim, haydi bakalim dualar seninle, gelince yaz buraya olur mu :)Günaydın arkadaşlar bebişlerimi gorucem bugün ins. Dua beklerizteyzelerimizden :)
375 verdim canımKızlar, detaylı ultrason fiyatlarını nedir
ne guzel temenniler bunlar, senin gununde cok guzel gecsin insallah canim :)Herkese gunaydin kizlar gunumuz parlayan gunesler gibi piril piril gecsin . Umutlar isitsin iclerimizi yesertsin ciceklerimizi :)
sanada hayırlı kandiller canim. haklisin her halukarda doktorumuza guvenmeliyiz, kolay gelinmiyor bu gunlere. benim yazma amacim illa karindan olculsun degil zaten, hani alttan bakilmayan insanlar varsa burda aman benim rahim agzi genisligim iyi olculmuyor mu acaba endişesi yasamasin. karindan olcuyordur doktor lari. buarada nasil gidiyor, ayrıntılı vaktin geldi heralde senin :) ben haftaya gircemHayirli kandilleriniz olsun canm haklisn bende basta korkuyordm bi kac kezde doktoruma soyledim alttan bakilinca zarari olmazmi diye AMA doktor alismis zarari olcak bisey yapmam dedi gobekten net bi sonuc cikmiyor alttan bakip kesin takibe alalim gerekirsede dikis atariz dedi NE zorluklarla hamile kaldigmi biliyor temkinli olalim herseye diyor
Yarina gircem ayrintiliya ordan cikcam hemen kendi doktoruma gececegm oda muayne eder kesin insallah bebislere bisey olmaz bi ayrintili bi daha Muayene derken zarari olurmu ki korkuyorm valla benm gbi birgunde 2 sefer muayeneden gecen oldumu ultrasonla o kadar bastirip bakiyorlar bebeklere zarari olmazmisanada hayırlı kandiller canim. haklisin her halukarda doktorumuza guvenmeliyiz, kolay gelinmiyor bu gunlere. benim yazma amacim illa karindan olculsun degil zaten, hani alttan bakilmayan insanlar varsa burda aman benim rahim agzi genisligim iyi olculmuyor mu acaba endişesi yasamasin. karindan olcuyordur doktor lari. buarada nasil gidiyor, ayrıntılı vaktin geldi heralde senin :) ben haftaya gircem
Buna benzer bir sikinti bende yasadim hem bu gebeligimde hem oncekinde...midedeki gazi atamiyordu vücudumKızlar gece 3 te mide ağrısı ile uyandım sanki.midem de kaya var gibi derken sirtimmi cigerlerimmi öyle agriyor ki uyku yok bana bugün ne yapicam neden böle oluyorum hamilelik te olmicak ne varsa oluyorun((( ne olur yardım edin bana
canim olmaz insallah doktorun oyle uygun gorduyse zararli değildir heralde. neden ikiye giriyorsun peki? ayrintilida ogun herseyi goruyorsun zaten, saglik durumunu falan ogreniyorsun. ben ayrintiliya girecem mesela sonucu cikinca hocama gosterecem o raporu inceleyip hersey yolunda derse 3hafta sonra gidecegim tekrar.Yarina gircem ayrintiliya ordan cikcam hemen kendi doktoruma gececegm oda muayne eder kesin insallah bebislere bisey olmaz bi ayrintili bi daha Muayene derken zarari olurmu ki korkuyorm valla benm gbi birgunde 2 sefer muayeneden gecen oldumu ultrasonla o kadar bastirip bakiyorlar bebeklere zarari olmazmi
Dogumdan 8+2 hafta önce dogumdan 8+2 hafta sonra izne ayrilabiliriz. Benim isime yaramiyor tatile denk geliyor.ogretmenim ayliksiz izin alacağım..
günaydın herkese güzel bir gününüz olsun cici anneler. Stres bir bebeği rahatsız eden en büyük sebeplerden. Kolik bebek oluşumunun en önemli sebeplerinden birisi annenin huzursuz mutsuz bir hamilelik geçirmesiymiş, pozitif olmaya çalışalım, şükredelim eğer elimizden geleni yaptıysak tevekkül edelim. Allaha emanetiz bizde bebeklerimizde. OLmayacaksa Allah korusun bir şey olacaksa kendimizi yerden yere vursak da önüne geçemeyiz. İkiz bebek sahipleriyiz bu büyük lutuf tadını çıkaralım :)
Bu arada ayrıntılı ultrasonu girip çıkan arkadaşlar biraz bilgilendirebilir mi, ne kadar sürüyor, fotoğraf veriyorlar mı, tüm organ gelişimleri inceleniyor mu?
O doktorum asil doktorm canm 3haftada bir gidiyorm 2,5-3 saatlik yol ikisinide ayni gune aldm ki ayri ayri gidip gelme yapmayim diye zaten doktoruma kalsa 17.haftada gitmemi soylemisti AMA Ben erteledm daha net gozuksn diyecanim olmaz insallah doktorun oyle uygun gorduyse zararli değildir heralde. neden ikiye giriyorsun peki? ayrintilida ogun herseyi goruyorsun zaten, saglik durumunu falan ogreniyorsun. ben ayrintiliya girecem mesela sonucu cikinca hocama gosterecem o raporu inceleyip hersey yolunda derse 3hafta sonra gidecegim tekrar.
Teşekkürler canım :)gunaydin cnm seninde 2 kizdi sanirim, haydi bakalim dualar seninle, gelince yaz buraya olur mu :)
günaydın herkese güzel bir gününüz olsun cici anneler. Stres bir bebeği rahatsız eden en büyük sebeplerden. Kolik bebek oluşumunun en önemli sebeplerinden birisi annenin huzursuz mutsuz bir hamilelik geçirmesiymiş, pozitif olmaya çalışalım, şükredelim eğer elimizden geleni yaptıysak tevekkül edelim. Allaha emanetiz bizde bebeklerimizde. OLmayacaksa Allah korusun bir şey olacaksa kendimizi yerden yere vursak da önüne geçemeyiz. İkiz bebek sahipleriyiz bu büyük lutuf tadını çıkaralım :)
Bu arada ayrıntılı ultrasonu girip çıkan arkadaşlar biraz bilgilendirebilir mi, ne kadar sürüyor, fotoğraf veriyorlar mı, tüm organ gelişimleri inceleniyor mu?
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inş. Elimden duadan başka bir şey gelmez iyi bir dra gitmek lazım cnm ins kısa sürelidir ağrıların dualarım seninle.Kızlar gece 3 te mide ağrısı ile uyandım sanki.midem de kaya var gibi derken sirtimmi cigerlerimmi öyle agriyor ki uyku yok bana bugün ne yapicam neden böle oluyorum hamilelik te olmicak ne varsa oluyorun((( ne olur yardım edin bana
Yarina gircem ayrintiliya ordan cikcam hemen kendi doktoruma gececegm oda muayne eder kesin insallah bebislere bisey olmaz bi ayrintili bi daha Muayene derken zarari olurmu ki korkuyorm valla benm gbi birgunde 2 sefer muayeneden gecen oldumu ultrasonla o kadar bastirip bakiyorlar bebeklere zarari olmazmi
Benm 1tane ayrintili ultrasonum var ordanncikincada kendi doktorum normL Muayene edecek yani canm 2 ayrintiliya girmiyorm karindan bakiliyor ya ayrintilida 1 saat bakipta ardindan doktorm da Muayene icin karindan baktignda problem olurmu ayni gunde 1 ayrinti1 de normal doktor MuayenesiOlmuyormuş canım. ben onu sormuştum doktoruma. Ben iki tane ayrıntılı ulstosan yaptıracağım. Bu sebeple sormuştum. Biri gereksiz mi zararı oluyorsa gitmiyim falan diye. Git dedi. Hiçbir zararı yok hatta iyi olur farklı gözler incelemiş olur dedi. Aynı gün olmuyor benim sorduğum ancak ayrıntılı zaten çok uzun süre bakmak gerektiriyor. Yani birşey olmaz bende 2. ayrıntılıyı yaptırıp aynı gün doktoruma geçicem ayın 13. ünde.
ya cok iyi umarım bizede cd verirler. iyi olmalarina sevindim, bizde haftaya gidecegiz bakalim iki kizimiz var hayitlisiyla :)Canım iki bebek benim ortalama 1 saat sürdü. Evet bütün organlarına bakıyorlar tek tek. Beynine, böbreklerine, karaciğerine, kemik ölçümlerine, boyuna, kilosuna, birbirleri ile orantısına, senin kan akışına, su durumuna vs. bana 3 tane renkli foto verdi. Tam bir bebek tipine gelmiş durumdalar :) minyatür bir bebek gibilerdi. ayrıca cd verdi. Yaptığı bütün ölçümlerin fotolarını ona kayıt etmiş. Ayrıca renkli fotoları çekerkenki 1,2 dk. nında videosunu çekmiş. Birde rapor yazıyorlar. Bunları kendi doktoruna göster dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?