2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Şimdi muhtemelen banada aynı tepkiyi vereceksin ama olsun ben insanlık görevimi yerine getirip cevap vereyim :) arkadaşa niye böyle bir tepki verdin anlamadım, ne güzel yazmış oysa seni rahatlatmaya çalışmış, pozitif ol, bebeklerini düşün, havalar güzel gidiyor bunlara yönel kafanı boşalt diye şahane öneriler vermiş bence, ne atar yapıyorsun ki? bak bu sevapla sende onu germiş oluyorsun, kız bir sürü özür dilemiş. Hepimiz hastalıklar rahatsızlıklar yaşıyoruz, zaman zaman yazıp rahatlamaya çalışıyoruz ve çoğunluk birbirimize takılma moralini yüksek tut diyor, kimse kimseye oturup reçete yazmıyor burda. Başka nasıl olacakki iki gebenin durumu birebir aynı olmaz yaşayan biri olsa bile sana burda akıl vermesi doğru değil zaten en iyisini doktorun bilir, onlara güvenmelisin. Bizim burda birbirimize verebileceğimiz en büyük destek moral, ki bence senin en büyük sorunun herşeyi stres yapmak. Bak tekrar söylüyorum mutsuz negatif bir gebelik bebeğe zarar veren en büyük şey, onlar bizi hissediyor, hemde her halimizi. Alınma ama bunlar çok defa söylendi daha önce. Bence sevinmelisinki sana güzel cümleler kuran pozitifliğe sevk eden insanlar var burda. değerini bilmeni tavsiye ederim. Umarım Rabbim en kısa zamanda içine rahatlık ve ferahlık verir.

sanada hayırlı kandiller canim. haklisin her halukarda doktorumuza guvenmeliyiz, kolay gelinmiyor bu gunlere. benim yazma amacim illa karindan olculsun degil zaten, hani alttan bakilmayan insanlar varsa burda aman benim rahim agzi genisligim iyi olculmuyor mu acaba endişesi yasamasin. karindan olcuyordur doktor lari. buarada nasil gidiyor, ayrıntılı vaktin geldi heralde senin :) ben haftaya gircem

Yarina gircem ayrintiliya ordan cikcam hemen kendi doktoruma gececegm oda muayne eder kesin insallah bebislere bisey olmaz bi ayrintili bi daha Muayene derken zarari olurmu ki korkuyorm valla benm gbi birgunde 2 sefer muayeneden gecen oldumu ultrasonla o kadar bastirip bakiyorlar bebeklere zarari olmazmi

Günaydın ikiz anne adayları hayirli cumalar hayırlı kandiller .
Bende bugun 4 d ultrasona girecem malum 2li 3lu test olmiyo....hayirli haberler alma duasıyla. ..
Mutlu olun pozitif olun bebislerin izi düşünunnn

Buna benzer bir sikinti bende yasadim hem bu gebeligimde hem oncekinde...midedeki gazi atamiyordu vücudummaden suyu icerek rahatladim kapağını acip asitliyken hizlica dikiyorum kafaya sonra evin icinde hafif hareketler yaparken o gaz birden çıkıyor ve agrilarim aninda kesiliyordu...bir dene istersen

canim olmaz insallah doktorun oyle uygun gorduyse zararli değildir heralde. neden ikiye giriyorsun peki? ayrintilida ogun herseyi goruyorsun zaten, saglik durumunu falan ogreniyorsun. ben ayrintiliya girecem mesela sonucu cikinca hocama gosterecem o raporu inceleyip hersey yolunda derse 3hafta sonra gidecegim tekrar.

günaydın canım, ben geçen hafta girdim detaylı ultrasona 20+1 deyken, yaklaşık 1,5 saat sürdü. bebeğimin birinin başı tam göbek deliğimin ordaydı o biraz uğraştırdı bir de uygun pozisyon yakalaması lazım ki organların hepsi beyni, kalbi tek tek incelenebilsin. benim belki de o yüzden uzun sürdü. çok şükür sıkıntı olmadı ama doktor hareket etsinler diye sürekli dürtmek zorunda kaldı. birde ilk defa olan bişey sırt üstü uzun süre yatınca bebekler birde doktor baskı yapınca benim kan akışım yavaşladı bayılma hissi geldi doktor anladı hemen kaldırdı dinlen devam ederiz dedi. sırt üstü yatmayı o yüzden tavsiye etmiyorlarmış. yüzlerinin fotoğraflarını verdi. raporda da tüm organları incelerken çektiği resimler vardı. kiloları boyları vs. sorun olup olmadığı raporda ayrıntılı bişekilde yazıyor. Rabbim hayırlı haberlerle gelmenizi nasip etsin inşallah

O doktorum asil doktorm canm 3haftada bir gidiyorm 2,5-3 saatlik yol ikisinide ayni gune aldm ki ayri ayri gidip gelme yapmayim diye zaten doktoruma kalsa 17.haftada gitmemi soylemisti AMA Ben erteledm daha net gozuksn diye

Canım iki bebek benim ortalama 1 saat sürdü. Evet bütün organlarına bakıyorlar tek tek. Beynine, böbreklerine, karaciğerine, kemik ölçümlerine, boyuna, kilosuna, birbirleri ile orantısına, senin kan akışına, su durumuna vs. bana 3 tane renkli foto verdi. Tam bir bebek tipine gelmiş durumdalar :) minyatür bir bebek gibilerdi. ayrıca cd verdi. Yaptığı bütün ölçümlerin fotolarını ona kayıt etmiş. Ayrıca renkli fotoları çekerkenki 1,2 dk. nında videosunu çekmiş. Birde rapor yazıyorlar. Bunları kendi doktoruna göster dedi.

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inş. Elimden duadan başka bir şey gelmez iyi bir dra gitmek lazım cnm ins kısa sürelidir ağrıların dualarım seninle.

Olmuyormuş canım. ben onu sormuştum doktoruma. Ben iki tane ayrıntılı ulstosan yaptıracağım. Bu sebeple sormuştum. Biri gereksiz mi zararı oluyorsa gitmiyim falan diye. Git dedi. Hiçbir zararı yok hatta iyi olur farklı gözler incelemiş olur dedi. Aynı gün olmuyor benim sorduğum ancak ayrıntılı zaten çok uzun süre bakmak gerektiriyor. Yani birşey olmaz bende 2. ayrıntılıyı yaptırıp aynı gün doktoruma geçicem ayın 13. ünde.

Benm 1tane ayrintili ultrasonum var ordanncikincada kendi doktorum normL Muayene edecek yani canm 2 ayrintiliya girmiyorm karindan bakiliyor ya ayrintilida 1 saat bakipta ardindan doktorm da Muayene icin karindan baktignda problem olurmu ayni gunde 1 ayrinti1 de normal doktor Muayenesi

Günaydınnnnn cumanız mübarek olsun birbirimizi kırmayalım üzmeyelim hepimiz aynı şeyleri farklı yollardan yaşıyoruz sadece gönül kırmaya kalp üzmeye değmez hayattan zevk almaya bakalım ne güzel rbbim bize iki çocuk bahşetti hamileyken bile gittiğim yerde ilgi odağı oluyorum bebişlerim doğunca ortalıkta bunları ben doğurdum diye gururlu dolaşırım heralde şaka tabiki Rabbim bebeklerime sağlık sıhhat güzel ahlak versin yeter bugün benimde kontrolüm var kızlarımı çok özlemiştim iyi olacak inşallah güzel haberlerle döneriz

ya cok iyi umarım bizede cd verirler. iyi olmalarina sevindim, bizde haftaya gidecegiz bakalim iki kizimiz var hayitlisiyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…