2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

bana da demir folik ve b12 verdi canım yarın d vitamini bakılacak ona göre onu da verecek g erekirse. ama demir ilacı berbattt çok büyük ve bulantılarımı iyice artırdı
demir ilacını ilk bir hafta her gün kusmuştum sonra doktora danıştım ve artık meyve ile alıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım sonrasında hem c vitamini demirin emilimini arttırıyormuş.

O doktorum asil doktorm canm 3haftada bir gidiyorm 2,5-3 saatlik yol ikisinide ayni gune aldm ki ayri ayri gidip gelme yapmayim diye zaten doktoruma kalsa 17.haftada gitmemi soylemisti AMA Ben erteledm daha net gozuksn diye
tesekk
cevabin icin tesekkur ederim. bebeklerinin iyi olmasina cok sevindim. insallah bizimkide guxel gecer :)

Olmaz canım benim. bende işte ayın 13.ünde ayrıntılıya gidicem. Sonrasında kendi doktoruma muayene için geçicem. Sık ultrosana gireceğim için geçen sefer sordum doktoruma. Ultrasonun bebeklere hiçbir zararı yok dedi.

demir ilacını ilk bir hafta her gün kusmuştum sonra doktora danıştım ve artık meyve ile alıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım sonrasında hem c vitamini demirin emilimini arttırıyormuş.
demir ilacim benim baya iyi ya, surup gihi birsey hap degil yani kolay içiyorum. genelde kahvaltidan once içiyorum kahvaltidada cogunlukla portakal suyu oluyor. hic kabizlik skintisi da yasamadim.zorlananlar doktoruna sorabilir adi oligofer

merhaba öncelikle hayırlı olsun :) benimde 8-9 gibi başladı, 12-13 gibi bitti.
neden o kadar az surdu acaba ne guzel cinsiyetle alakalimi kiz olursa daha cok surermis diye duydum bebekleriniz kiz erkekmi canimtesekkurler cvp verirseniz hayirli cumalar dua ile

Cok tesekkur ederm canm allahim insallah guzel haberlerle donmemizi nasip eder

demir ilacim benim baya iyi ya, surup gihi birsey hap degil yani kolay içiyorum. genelde kahvaltidan once içiyorum kahvaltidada cogunlukla portakal suyu oluyor. hic kabizlik skintisi da yasamadim.zorlananlar doktoruna sorabilir adi oligofer
Bende ferrum fort demir hapini kullaniyorm biRaz arastrdm icmeden 1,5saat oncesinde sut ve sut urunleri tuketilmemeli diye okudm ictkten sonrad 1,5saat ayniymis eger ki sut urunleri icilir yenilirse demir ilaclari tam etki etmez diye okumustm sizin bilginiz varmi Bu konuda

Evet demir ihtiva eden ilac ve yiyeceklerin faydasini almak istiyorsak kalsiyum oncesi ve sonrasinda almayacagiz ve yaninda c vitamini iceren bisey olursa emilimi artiyor ve boylece daha faydali oluyor benim uzun sure tedavilerden falan dolayi da demir ilaclariyla ilgili kullanma durumlari da oldugu icin biliyorum dikkat edersen bunlara cok iyi fayda bulursun ins :)

Icip hemen meyve mi yiyorsun canim? Bende oyle yapayim o zaman.

Kimseye cevap vericek durum değil sadecee safra keses . Taş. dolu. kimse yaşaması
Cnm çok geçmiş olsun dr ne diyor ins kolay atlatirsin cnm.

hadi hayirli gunde hayirli haberle gel tatlim insallah bebeklerin gonlune gore nasip eder rabbim saglikla kiz erkek insallah
Yine tam belli değil ama bir kız bir erkek gibi dedi haftaya tekrar cagirdi :) çok teşekkürler cnm. Çok şükür iyiler bebısler.

Benim 6. Hafta da basladi. 13. haftada sona erdi.
bulantilar cinsiyetle alkasi varmi canim oyle duydumda kizlarda bulanti erken baslarmis dogrumudur hayirli cumalar saglikla alin kucaginiza bebislerinizi

dr un önerisini söylüyorum yatmadan portakal suyu ile birlikte iç dedi kan ilacını

beynin sol tarafını etkiliyormuş ultrason ama yapcak bişeyimiz yok

Mrb kizlar ikizlerinizin hareketlerin8 hissediomusunuz yada hissetmek icin biseyler yapiomusunz ben gunde bi defa bazen hic hissetmiorum ikisini birden hic hissedemedim birde hareketler hep soldan gelio sizde nasil

evet canım ya meyveyi yiyip arkasından içiyorum ya da üstüne hemen yiyorum. dene bak bulantıyı kesin geçiriyor bi hafta sonrasında bu şekilde almaya başlayınca.

Bazen meyve yiyorum bazen biber yani o an ne olursa yesillik c vitamini olan ne olursa.

Bobrek tasi yada kumu gercekten cok zor oluyormus Allah yardimcin olsun cabucak atlatip saglik bul ins.

Mrb kizlar ikizlerinizin hareketlerin8 hissediomusunuz yada hissetmek icin biseyler yapiomusunz ben gunde bi defa bazen hic hissetmiorum ikisini birden hic hissedemedim birde hareketler hep soldan gelio sizde nasil

Yeni basladiysa hareketler oyle oluyor zaman zaman anca hissediliyor bende 21 haftayim daha yeni yeni hergun hissediyorum guclendikce buyudukce daha iyi hissedecegiz. Bide bende sadece bir tarafta hissediyordum ve iyice stres olmustum dun kontrolum vardi dr a sordum ultrason sirasinda bakti meger ikisi de ayni yerde duruyorlarmis o yuzden hep ayni tarafta hissediyorsun dedi korkma yani bir iki hafta sonra belkide bu cocuklarda hic durmuyor diyeceksin :)

evet hatta bana doktorum iki saat dedi. ben sabah 6.30 gibi eşim işe giderken ilacı içiyorum sonrasında en erken 8 gibi kahvaltı yapıyorum yoksa pek faydası olmuyormuş ilacın.

arkadaşalar bu arada babycorner markasını biliyormusunuz bilmiyorum ama çok tatlı bebek kıyafetleri var ben geçen hafta alışveriş yaptım çok da kaliteli. bazen instagramdan filan indirim kodu veriyorlar bugüne özel tüm ürünlerde %50 indirim var 3lü 4lü takımlar 20-25 tlye geliyor. ilgilenen arkadaşalar için indirim kodu bc703198.
babycorner.com.tr
den alışveriş yaptığınızda sepette ödeme yapmadan kodu girince yarısını ödüyorsunuz ne aldıysanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…