2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

bulantilar cinsiyetle alkasi varmi canim oyle duydumda kizlarda bulanti erken baslarmis dogrumudur hayirli cumalar saglikla alin kucaginiza bebislerinizi
Benim iki kızım olacak :) ama bence cinsiyetten ziyade bünye ile alakalı. Arkadaşımda kızina hamile hic bulantısı dahi olmadi. Ablamin oğluna hamile olduğunda yaşadığı belirtileri ben kızlarımda birebir yaşadım. Genetikte olabiliyor etkiler yani. Sana da hayırlı cumalar canim. Hepimiz evlatlarını sağlıkla kucağına alsın insalah...

Kalsiyum demir emilimini azaltıyor. Bu sebeple tavsiye etmiyorlar.

Kimseye cevap vericek durum değil sadecee safra keses . Taş. dolu. kimse yaşaması
merhaba
inan ki bu sorunları bir tek sen yaşamıyorsun. ben ilk hamileliğimde 7 ay kusmamı istersin, kaşıntımı istersin, gebelik felcimi istersin hersey oldum. kusmadan ve mide bulantısından yolda yürüyemiyordum 6 kılo zayıfladım. kaşıntıdan uyuyamıyordum. gebelik felci yüzünden önce sağ kolumdan sonra sol koluma gecen saçlarımı bile tarayamayan parmak uçlarımı hissetmeyen bir gebeydim. bebeğim doğduğunda badilerini çıtçıtlayamıyordum. parmaklarım yoktu. ve geçmesi gerçekten çok uzun surdu. inşallah bu gebeliğimde aynı sorunları yasamam.
o nedenle sıkıntı yapmadan stres yapmadan uzak hamileliğinin tadını çıkar.

bu topikteki herkes umarım güzel bir hamilelik sureci geçirir.

evet bunu bende okudum zaten ac karnina alinmasi gerektigi icin (benimki oyle) oncesinde alınamaz. sonrasında da 1 saat sut ürünleri tüketmemeye çalışıyorum

bulantilar cinsiyetle alkasi varmi canim oyle duydumda kizlarda bulanti erken baslarmis dogrumudur hayirli cumalar saglikla alin kucaginiza bebislerinizi

kesinlikle bulantı ile cinsiyetin alakası yok.
ben ilk oğlumda 5. haftada başlayan bulantım 7 ay surdu.
şimdi erkek ikizlerimde 7. haftada başlayıp 15. haftada azaldı.

evet hatta bana doktorum iki saat dedi. ben sabah 6.30 gibi eşim işe giderken ilacı içiyorum sonrasında en erken 8 gibi kahvaltı yapıyorum yoksa pek faydası olmuyormuş ilacın.
siz demir hapını aç karnına mı içiyorsnuz.
dr um tok karnına ve portakal suyu ile içmemi önerdi. ayrıca süt ve ürünleri arasında yarım saat fark olacak

Canlarım çok şükür ki kızlarım iyiler hatta önden gitmeleri devam ediyor fakat eşimle kan uyuşmazlığımız var bebekler etkilenmiş mi diye test yapcaz dedi dr negatif çıkması gerek dedi. Ben eğer pozitif çıkarsa nolacak dedim amniyosentez gibi karından girilip bebeklere ulaşıp onlara kan takviyesi yapılacakmış bu riskli değil mi dedim riskli dedi. Kanı verdim sonuç haftaya Demir gbi olan moralim biraz da olsa sarsıldı sizde dua edin kızlar negatif çıksın

Selamlar, bizde de kan uyuşmazlığı var ve testin sonucu pozitif çıktı ancak dr şu an için amniyosentese hiç sıcak bakmıyor az da olsa riskli bir işlem. Her ay düzenli olarak test devam edecek ve vücudun antikor üretmeye devam ediyorsa en son çare dediğin işlem. İnşallah sonucun negatif çıkar ama pozitif çıkarsa da bence hemen bu yolu tercih etmemelisin iyice araştır veya bir dr a daha git derim ben. Hakkında hayırlısı olsun

alisverise baslayan arkadaslar bizimkiler yaz bebekleri olacakya acaba uzun kollu mu cok almaliyiz yoksa sifir kol mu. bide kacar adet aliyorsunuz bunlardan? yenidogan fazla alipta giyememelerinden de cekiniyorum

iyide kan uyuşmazlığı şimdimi gelmiş akıllarına.

dr um tok karnına ve portakal suyu ile içmemi önerdi. ayrıca süt ve ürünleri arasında yarım saat fark olacak
merhaba bende ac iciyorum hatta ac içilmesi gerek diye biliyorum. c vitamininin demir alimini artirdigi dogrudur. sadece ilac olarak degil ornegin et, yumurta yerjende salata tere roka portakal suyu alinirsa protein emilimi artar.

canim uyusmazlik varsa daha erken haftalarda igne yapmalari gerekmiyormuydu?

Canim ben sahsi olarak kucuk olacaklar diye yazda olsa usurler diye dusunuyorum o yuzdende ince uzun kollu almak daha iyime geliyor ama tabi deneyip gorecegiz bide cabuk buyudugu icin bebekler sahsi olarak yeni dogani abartmamayi dusunuyorum zaten bide hediye kiyafetler falan gelir o yuzden abartmamak lazim diye kendimi durduruyorum :)

evet canım ya meyveyi yiyip arkasından içiyorum ya da üstüne hemen yiyorum. dene bak bulantıyı kesin geçiriyor bi hafta sonrasında bu şekilde almaya başlayınca.
Denicem canim hemen bugun.
Bugun bende hemen baslicam canim yiyerek icmeye. Burde mutlaka sabah mi icilmeli.
Benimki ac dedi canim birde sabah dedi aksam icsem mi ki sabah cok bulanti oluyor
Canim insallah bir sorun olmaz rahat tut icini ki iyi olsun hersey. Dualarumiz sizinle

Ca
Csnım kan uyuşmazlığımız bızde de var 28. Hafta test yapcaklsr uyuşmazlık için iğne vurcaz dedi dr bize

S3lam k8zlar b3nde doktordan geldim şimdi 4 d taramasindan gectim sonuclar iyidi cinsiyet de ogrendik kkkiiiii 2 oglann geliyor. Rabbim hayirlisin versin herkeze.
12 haftada cinsiyet tahminleri yaniltiyor canim hatta 12 haftanin icindesin 16+20 hafta arasinda dogru sonuc veriyor rabbim gonlune gore versin saglikla alirsin insallah ikizlerini

Gun icinde de icilebiliyor kan ilaclari ama en iyi emilim sabah ac karnina oldugu icin dr lar o zaman tavsiye ediyor yani ne kadar etkiliyse o kadar iyi bos yere ilac icmemek icin bende mumkun oldukca sabah icmeye calisiyorum ama olmazsa bazen gun icinde aldigimda oluyor bu arada dut pekmezi sabah ac karnina kilo aldiriyormus bebislere ve kasar dediler denemedim henuz ama seker taramasi falan gectikten sonra bir sorun olmszsa denemeyi dusunuyorum malum belli bir haftadan sonra kilo alimlari azaliyor bebislerin tek bebek gibi olmuyorlarmis

Cok teller canım kod icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…