- 13 Kasım 2010
- 122
- 148
- 103
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.741
Benim iki kızım olacak :) ama bence cinsiyetten ziyade bünye ile alakalı. Arkadaşımda kızina hamile hic bulantısı dahi olmadi. Ablamin oğluna hamile olduğunda yaşadığı belirtileri ben kızlarımda birebir yaşadım. Genetikte olabiliyor etkiler yani. Sana da hayırlı cumalar canim. Hepimiz evlatlarını sağlıkla kucağına alsın insalah...bulantilar cinsiyetle alkasi varmi canim oyle duydumda kizlarda bulanti erken baslarmis dogrumudur hayirli cumalar saglikla alin kucaginiza bebislerinizi
Bende ferrum fort demir hapini kullaniyorm biRaz arastrdm icmeden 1,5saat oncesinde sut ve sut urunleri tuketilmemeli diye okudm ictkten sonrad 1,5saat ayniymis eger ki sut urunleri icilir yenilirse demir ilaclari tam etki etmez diye okumustm sizin bilginiz varmi Bu konuda
merhabaKimseye cevap vericek durum değil sadecee safra keses . Taş. dolu. kimse yaşaması
evet bunu bende okudum zaten ac karnina alinmasi gerektigi icin (benimki oyle) oncesinde alınamaz. sonrasında da 1 saat sut ürünleri tüketmemeye çalışıyorumBende ferrum fort demir hapini kullaniyorm biRaz arastrdm icmeden 1,5saat oncesinde sut ve sut urunleri tuketilmemeli diye okudm ictkten sonrad 1,5saat ayniymis eger ki sut urunleri icilir yenilirse demir ilaclari tam etki etmez diye okumustm sizin bilginiz varmi Bu konuda
bulantilar cinsiyetle alkasi varmi canim oyle duydumda kizlarda bulanti erken baslarmis dogrumudur hayirli cumalar saglikla alin kucaginiza bebislerinizi
siz demir hapını aç karnına mı içiyorsnuz.evet hatta bana doktorum iki saat dedi. ben sabah 6.30 gibi eşim işe giderken ilacı içiyorum sonrasında en erken 8 gibi kahvaltı yapıyorum yoksa pek faydası olmuyormuş ilacın.
Selamlar, bizde de kan uyuşmazlığı var ve testin sonucu pozitif çıktı ancak dr şu an için amniyosentese hiç sıcak bakmıyor az da olsa riskli bir işlem. Her ay düzenli olarak test devam edecek ve vücudun antikor üretmeye devam ediyorsa en son çare dediğin işlem. İnşallah sonucun negatif çıkar ama pozitif çıkarsa da bence hemen bu yolu tercih etmemelisin iyice araştır veya bir dr a daha git derim ben. Hakkında hayırlısı olsunCanlarım çok şükür ki kızlarım iyiler hatta önden gitmeleri devam ediyor fakat eşimle kan uyuşmazlığımız var bebekler etkilenmiş mi diye test yapcaz dedi dr negatif çıkması gerek dedi. Ben eğer pozitif çıkarsa nolacak dedim amniyosentez gibi karından girilip bebeklere ulaşıp onlara kan takviyesi yapılacakmış bu riskli değil mi dedim riskli dedi. Kanı verdim sonuç haftaya Demir gbi olan moralim biraz da olsa sarsıldı sizde dua edin kızlar negatif çıksın
Canlarım çok şükür ki kızlarım iyiler hatta önden gitmeleri devam ediyor fakat eşimle kan uyuşmazlığımız var bebekler etkilenmiş mi diye test yapcaz dedi dr negatif çıkması gerek dedi. Ben eğer pozitif çıkarsa nolacak dedim amniyosentez gibi karından girilip bebeklere ulaşıp onlara kan takviyesi yapılacakmış bu riskli değil mi dedim riskli dedi. Kanı verdim sonuç haftaya Demir gbi olan moralim biraz da olsa sarsıldı sizde dua edin kızlar negatif çıksın
merhaba bende ac iciyorum hatta ac içilmesi gerek diye biliyorum. c vitamininin demir alimini artirdigi dogrudur. sadece ilac olarak degil ornegin et, yumurta yerjende salata tere roka portakal suyu alinirsa protein emilimi artar.siz demir hapını aç karnına mı içiyorsnuz.
dr um tok karnına ve portakal suyu ile içmemi önerdi. ayrıca süt ve ürünleri arasında yarım saat fark olacak
canim uyusmazlik varsa daha erken haftalarda igne yapmalari gerekmiyormuydu?Canlarım çok şükür ki kızlarım iyiler hatta önden gitmeleri devam ediyor fakat eşimle kan uyuşmazlığımız var bebekler etkilenmiş mi diye test yapcaz dedi dr negatif çıkması gerek dedi. Ben eğer pozitif çıkarsa nolacak dedim amniyosentez gibi karından girilip bebeklere ulaşıp onlara kan takviyesi yapılacakmış bu riskli değil mi dedim riskli dedi. Kanı verdim sonuç haftaya Demir gbi olan moralim biraz da olsa sarsıldı sizde dua edin kızlar negatif çıksın
Denicem canim hemen bugun.evet canım ya meyveyi yiyip arkasından içiyorum ya da üstüne hemen yiyorum. dene bak bulantıyı kesin geçiriyor bi hafta sonrasında bu şekilde almaya başlayınca.
Bugun bende hemen baslicam canim yiyerek icmeye. Burde mutlaka sabah mi icilmeli.Bazen meyve yiyorum bazen biber yani o an ne olursa yesillik c vitamini olan ne olursa.
Bobrek tasi yada kumu gercekten cok zor oluyormus Allah yardimcin olsun cabucak atlatip saglik bul ins.
Yeni basladiysa hareketler oyle oluyor zaman zaman anca hissediliyor bende 21 haftayim daha yeni yeni hergun hissediyorum guclendikce buyudukce daha iyi hissedecegiz. Bide bende sadece bir tarafta hissediyordum ve iyice stres olmustum dun kontrolum vardi dr a sordum ultrason sirasinda bakti meger ikisi de ayni yerde duruyorlarmis o yuzden hep ayni tarafta hissediyorsun dedi korkma yani bir iki hafta sonra belkide bu cocuklarda hic durmuyor diyeceksin :)
Benimki ac dedi canim birde sabah dedi aksam icsem mi ki sabah cok bulanti oluyorsiz demir hapını aç karnına mı içiyorsnuz.
dr um tok karnına ve portakal suyu ile içmemi önerdi. ayrıca süt ve ürünleri arasında yarım saat fark olacak
Canim insallah bir sorun olmaz rahat tut icini ki iyi olsun hersey. Dualarumiz sizinleCanlarım çok şükür ki kızlarım iyiler hatta önden gitmeleri devam ediyor fakat eşimle kan uyuşmazlığımız var bebekler etkilenmiş mi diye test yapcaz dedi dr negatif çıkması gerek dedi. Ben eğer pozitif çıkarsa nolacak dedim amniyosentez gibi karından girilip bebeklere ulaşıp onlara kan takviyesi yapılacakmış bu riskli değil mi dedim riskli dedi. Kanı verdim sonuç haftaya Demir gbi olan moralim biraz da olsa sarsıldı sizde dua edin kızlar negatif çıksın
Oh gelsin gelinlerS3lam k8zlar b3nde doktordan geldim şimdi 4 d taramasindan gectim sonuclar iyidi cinsiyet de ogrendik kkkiiiii 2 oglann geliyor. Rabbim hayirlisin versin herkeze.
Csnım kan uyuşmazlığımız bızde de var 28. Hafta test yapcaklsr uyuşmazlık için iğne vurcaz dedi dr bizeCanlarım çok şükür ki kızlarım iyiler hatta önden gitmeleri devam ediyor fakat eşimle kan uyuşmazlığımız var bebekler etkilenmiş mi diye test yapcaz dedi dr negatif çıkması gerek dedi. Ben eğer pozitif çıkarsa nolacak dedim amniyosentez gibi karından girilip bebeklere ulaşıp onlara kan takviyesi yapılacakmış bu riskli değil mi dedim riskli dedi. Kanı verdim sonuç haftaya Demir gbi olan moralim biraz da olsa sarsıldı sizde dua edin kızlar negatif çıksın
12 haftada cinsiyet tahminleri yaniltiyor canim hatta 12 haftanin icindesin 16+20 hafta arasinda dogru sonuc veriyor rabbim gonlune gore versin saglikla alirsin insallah ikizleriniS3lam k8zlar b3nde doktordan geldim şimdi 4 d taramasindan gectim sonuclar iyidi cinsiyet de ogrendik kkkiiiii 2 oglann geliyor. Rabbim hayirlisin versin herkeze.
arkadaşalar bu arada babycorner markasını biliyormusunuz bilmiyorum ama çok tatlı bebek kıyafetleri var ben geçen hafta alışveriş yaptım çok da kaliteli. bazen instagramdan filan indirim kodu veriyorlar bugüne özel tüm ürünlerde %50 indirim var 3lü 4lü takımlar 20-25 tlye geliyor. ilgilenen arkadaşalar için indirim kodu bc703198.
babycorner.com.tr den alışveriş yaptığınızda sepette ödeme yapmadan kodu girince yarısını ödüyorsunuz ne aldıysanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?