2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bende bilmiyorum neden bu kadar karamsar olduklarını. Zaten hassasım bi de doktorlar böyle suratsız olunca iyice korkak birşey oldum.
Bu arada salı gecesi kanamam oldu. Maalesef kırmızı bir kanamaydı adet kanamasına benzer şekilde. Hastaneye gittik ultrasonda kanama bölgesini gösterdi doktor. Tam anlayamadım ama galiba çocuklardan birinin eşi rahme tam tutunmamış. 2 gün hastanede kaldım. İğne yaptılar. Sürekli takip ettiler. Şükür şu an kanamam bitti. Ama birkaç hafta yatak istirahati verdi doktor.
İstanbuldayım canım ben. İki ayrı perinatoloğa gidiyorum. İçin rahat etsin diye. :) senin gibi kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin.

Sağol Can'ım Bnde senin gbi düşünüyorum tabi Allah be gösterecek bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah

canim uyusmazlik varsa daha erken haftalarda igne yapmalari gerekmiyormuydu?
Doktorum doğunca bebeklerin de kan grubuna bakıp öyle yapcaz demişti ben başkasına da sordum öyle dedi o yüzden 28. Hafta es geçildi inşallah sonucum negatif çıkarda rahatlarım

Allah razı olsun Canm benm

Mrb kizlar ikizlerinizin hareketlerin8 hissediomusunuz yada hissetmek icin biseyler yapiomusunz ben gunde bi defa bazen hic hissetmiorum ikisini birden hic hissedemedim birde hareketler hep soldan gelio sizde nasil
Benim de aynı canim hep soldan hissediyorum. Genellikle de acikinca ya da doyunca

Günaydın kızlar,ilk gebelikte kan uyuşmazlığıni cok dikkate almıyor doktorlar,ikinci gebelikte kesin iğne vurulması gerek ama gebenin.

Can
Doktorum doğunca bebeklerin de kan grubuna bakıp öyle yapcaz demişti ben başkasına da sordum öyle dedi o yüzden 28. Hafta es geçildi inşallah sonucum negatif çıkarda rahatlarım
İnsallah oyle cıkar canım Rabbım senı de bebislerini de korusun cok guzel haberler al rahatla bize de mutlu haberlerini yaz dualarım seninle

siz demir hapını aç karnına mı içiyorsnuz.
dr um tok karnına ve portakal suyu ile içmemi önerdi. ayrıca süt ve ürünleri arasında yarım saat fark olacak
bana aç karna içmemi önerdi süt ve süt ürünleri ile ise yaklaşık 2 saat fark olmasını söyledi eczacımız da tanıdık o da aynı şekilde önermişti.

S3lam k8zlar b3nde doktordan geldim şimdi 4 d taramasindan gectim sonuclar iyidi cinsiyet de ogrendik kkkiiiii 2 oglann geliyor. Rabbim hayirlisin versin herkeze.
maşallah canım oğluşlarıma arkadaş geliyor :) Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli versin.

Kizlar,Keseleri transferden sonraki kacinci gun gordunuz?

Kizlar,Keseleri transferden sonraki kacinci gun gordunuz?
Canm SEN ikizlerine kacinci haftada erken dogumla kaybetmistin Ben bugun ayrintiliya gttim hersey normal di rahm agzida iyi dedi kendi doktorumA sonucu gostermye gttm alttan Muayene ile rahm kisalmis 1 ay icinde dikis atalim yoksa erken dogumla kaybedebilin dedi haftaya gtcem dikis icin karindan o kadar bakildi normal boyutta denildi AMA alttan bakinca gercek ortya cikti

22 haftaya girerken kaybettim((
Karindan hic anlasilmiyor malesef,benim doktor hep karindan bakmisti.

22 haftaya girerken kaybettim((
Karindan hic anlasilmiyor malesef,benim doktor hep karindan bakmisti.
Evet kesinlikle tam net sonuc vermiyor karindan belli oldu eger bakilmasa alttan Allah korusun aklima bile getrmek istemiyorm suan da bile korkuyorm haftaya kadar anidan acilmaz rahm insallah

Evet kesinlikle tam net sonuc vermiyor karindan belli oldu eger bakilmasa alttan Allah korusun aklima bile getrmek istemiyorm suan da bile korkuyorm haftaya kadar anidan acilmaz rahm insallah

Ayaga kalkma hep yat,ayaklarini havada tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…