- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.761
Bende bilmiyorum neden bu kadar karamsar olduklarını. Zaten hassasım bi de doktorlar böyle suratsız olunca iyice korkak birşey oldum.çok ilginç neden bu kadar riskli görüyorlar ve korkuyorlar anlamadım. her gebeliğin bir riski var. bu çoğul gebelikte daha yüksek. 15 Haftalık olmuşsun. bundan sonra neyin hesabını yapıyorlar. çoğul gebeliğe her doktor bakmak istemez risklerinden dolayı zaten nasıl bir süreç izleyeceğini de bilemez çoğu. sen içini ferah tut. bebeklerin seni bırakmayacak. sende onları bırakma annesi. hangi ildesin bilmiyorum izmirdeysen önerebileceğim bir doktor olur. Allah tamamını erdirsin canım.
Sağol Can'ım Bnde senin gbi düşünüyorum tabi Allah be gösterecek bilmiyorum hayırlısı olsun inşallahSelamlar, bizde de kan uyuşmazlığı var ve testin sonucu pozitif çıktı ancak dr şu an için amniyosentese hiç sıcak bakmıyor az da olsa riskli bir işlem. Her ay düzenli olarak test devam edecek ve vücudun antikor üretmeye devam ediyorsa en son çare dediğin işlem. İnşallah sonucun negatif çıkar ama pozitif çıkarsa da bence hemen bu yolu tercih etmemelisin iyice araştır veya bir dr a daha git derim ben. Hakkında hayırlısı olsun
Doktorum doğunca bebeklerin de kan grubuna bakıp öyle yapcaz demişti ben başkasına da sordum öyle dedi o yüzden 28. Hafta es geçildi inşallah sonucum negatif çıkarda rahatlarımcanim uyusmazlik varsa daha erken haftalarda igne yapmalari gerekmiyormuydu?
Allah razı olsun Canm benmDenicem canim hemen bugun.
Bugun bende hemen baslicam canim yiyerek icmeye. Burde mutlaka sabah mi icilmeli.
Benimki ac dedi canim birde sabah dedi aksam icsem mi ki sabah cok bulanti oluyor
Canim insallah bir sorun olmaz rahat tut icini ki iyi olsun hersey. Dualarumiz sizinle
Canm iki yere sordum ikiside doğumdan hemen sonra bakcaz gerekliyse yapcaz dedi öyle olunca bende çok üstünde durmadımCa
Csnım kan uyuşmazlığımız bızde de var 28. Hafta test yapcaklsr uyuşmazlık için iğne vurcaz dedi dr bize
Benim de aynı canim hep soldan hissediyorum. Genellikle de acikinca ya da doyuncaMrb kizlar ikizlerinizin hareketlerin8 hissediomusunuz yada hissetmek icin biseyler yapiomusunz ben gunde bi defa bazen hic hissetmiorum ikisini birden hic hissedemedim birde hareketler hep soldan gelio sizde nasil
İnsallah oyle cıkar canım Rabbım senı de bebislerini de korusun cok guzel haberler al rahatla bize de mutlu haberlerini yaz dualarım seninleDoktorum doğunca bebeklerin de kan grubuna bakıp öyle yapcaz demişti ben başkasına da sordum öyle dedi o yüzden 28. Hafta es geçildi inşallah sonucum negatif çıkarda rahatlarım
bana aç karna içmemi önerdi süt ve süt ürünleri ile ise yaklaşık 2 saat fark olmasını söyledi eczacımız da tanıdık o da aynı şekilde önermişti.siz demir hapını aç karnına mı içiyorsnuz.
dr um tok karnına ve portakal suyu ile içmemi önerdi. ayrıca süt ve ürünleri arasında yarım saat fark olacak
İnşallah canmm çok sağolCan
İnsallah oyle cıkar canım Rabbım senı de bebislerini de korusun cok guzel haberler al rahatla bize de mutlu haberlerini yaz dualarım seninle
maşallah canım oğluşlarıma arkadaş geliyor :) Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli versin.S3lam k8zlar b3nde doktordan geldim şimdi 4 d taramasindan gectim sonuclar iyidi cinsiyet de ogrendik kkkiiiii 2 oglann geliyor. Rabbim hayirlisin versin herkeze.
Canm SEN ikizlerine kacinci haftada erken dogumla kaybetmistin Ben bugun ayrintiliya gttim hersey normal di rahm agzida iyi dedi kendi doktorumA sonucu gostermye gttm alttan Muayene ile rahm kisalmis 1 ay icinde dikis atalim yoksa erken dogumla kaybedebilin dedi haftaya gtcem dikis icin karindan o kadar bakildi normal boyutta denildi AMA alttan bakinca gercek ortya ciktiKizlar,Keseleri transferden sonraki kacinci gun gordunuz?
Canm SEN ikizlerine kacinci haftada erken dogumla kaybetmistin Ben bugun ayrintiliya gttim hersey normal di rahm agzida iyi dedi kendi doktorumA sonucu gostermye gttm alttan Muayene ile rahm kisalmis 1 ay icinde dikis atalim yoksa erken dogumla kaybedebilin dedi haftaya gtcem dikis icin karindan o kadar bakildi normal boyutta denildi AMA alttan bakinca gercek ortya cikti
Evet kesinlikle tam net sonuc vermiyor karindan belli oldu eger bakilmasa alttan Allah korusun aklima bile getrmek istemiyorm suan da bile korkuyorm haftaya kadar anidan acilmaz rahm insallah22 haftaya girerken kaybettim((
Karindan hic anlasilmiyor malesef,benim doktor hep karindan bakmisti.
Evet kesinlikle tam net sonuc vermiyor karindan belli oldu eger bakilmasa alttan Allah korusun aklima bile getrmek istemiyorm suan da bile korkuyorm haftaya kadar anidan acilmaz rahm insallah
Bana 500 tl dediler hastaneden randevu alırken..Kızlar, detaylı ultrason fiyatlarını nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?