- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.781
Benim de aynı canim hep soldan hissediyorum. Genellikle de acikinca ya da doyunca
480 e yaptırdımBana 500 tl dediler hastaneden randevu alırken..
Aynen o şekilde hissediyorum canim. Küçük bi ayakcik aniden dokunuyor sanki icerdennasıl bişey hissediyosunuz çok merak ediyorum benim oğlum sağda kızım solda .. en çok sağda böyle minik ağrı sanki tekme gibi oluyo o mu acaba ya
Aynen o şekilde hissediyorum canim. Küçük bi ayakcik aniden dokunuyor sanki icerden
Transferden 12 gün sonra Bhcg bakılıyor. Bhcg pozitifse 10 gün sonra da kese görmeye gidiliyor. Yani transferden 22 gün sonra.Kizlar,Keseleri transferden sonraki kacinci gun gordunuz?
Ben 2 ayrı perinatologa gidiyorum( biraz sıkıntılı benim durumum o yüzden karşılaştırmak için iki doktora gidiyorum). Biri Zeynep Kamil hastanesinde Bülent Tandoğan, diğeri Maltepe üniversitesi hastanesinde Özgür Dündar.İstanbul anadolu yakasinda iyi bir perintelog ariyorum,yardimci olurmusunuz kizlar
Ben 2 ayrı perinatologa gidiyorum( biraz sıkıntılı benim durumum o yüzden karşılaştırmak için iki doktora gidiyorum). Biri Zeynep Kamil hastanesinde Bülent Tandoğan, diğeri Maltepe üniversitesi hastanesinde Özgür Dündar.
Dogrudur canim ama doktor cok emin dedi benim gönlüm bi kiz bi erkek ama esim duyduya 2 erkek dedi dah bisey diyemiyorum bekle erken daha görelim. .. yok 2 oglum diyo duymadinmi... hayirlisi yanıliyor belki bekliyelim görelim iyle olanlar com var.12 haftada cinsiyet tahminleri yaniltiyor canim hatta 12 haftanin icindesin 16+20 hafta arasinda dogru sonuc veriyor rabbim gonlune gore versin saglikla alirsin insallah ikizlerini
Dogrudur canim ama doktor cok emin dedi benim gönlüm bi kiz bi erkek ama esim duyduya 2 erkek dedi dah bisey diyemiyorum bekle erken daha görelim. .. yok 2 oglum diyo duymadinmi... hayirlisi yanıliyor belki bekliyelim görelim iyle olanlar com var.
Benim de ilk gebeligim canim ama tecrübeli annelere anlattigimda evet bebek lerini hissediyorsun diyorlaryaaa o mu gerçektenhissediyorum o zaman ben bebişlerimi
yaklaşık bi haftadır aralarda minik tekme gibi hatta .. minicik bi tatlı bi acıdoktorum geçen haftadaki muayenede oğlumun 150 gr olduğunu söylerken biraz iri demişti kıza göre benim aklıma geldi ama havaya girmek istemedim ve 2 gündür sağdada oldu bi iki defa .. o zaman kızımda hareketleniyo yavaş yavaş
ayy teyzesi mutlu ettin bizi yaaa
Gecmis olsun cnm tedaviylemi kaldin yoksa normalmi? Benimki tedavi ve dusuk riskin hic olmadi ama soktorum ne olur ne olmaz bana 4tane 200ml progestan veriyio hamilelik boyu kullanacam her gün ilk bastan kullaniyorum ve rahim kali kapali 4 cm boyu yani oyle durumlarda siz de kullanmalısınız bence ben hep okiyorum ama rahimi kalinlasturacak ilac pek vermiyo doktorlar .Bende bilmiyorum neden bu kadar karamsar olduklarını. Zaten hassasım bi de doktorlar böyle suratsız olunca iyice korkak birşey oldum.
Bu arada salı gecesi kanamam oldu. Maalesef kırmızı bir kanamaydı adet kanamasına benzer şekilde. Hastaneye gittik ultrasonda kanama bölgesini gösterdi doktor. Tam anlayamadım ama galiba çocuklardan birinin eşi rahme tam tutunmamış. 2 gün hastanede kaldım. İğne yaptılar. Sürekli takip ettiler. Şükür şu an kanamam bitti. Ama birkaç hafta yatak istirahati verdi doktor.
İstanbuldayım canım ben. İki ayrı perinatoloğa gidiyorum. İçin rahat etsin diye. :) senin gibi kucağımıza almayı Rabbim nasip etsin.
Canim sen hafta olarak benden çok ılerde sin tabi ama benim şu an ayakkabilarim dar geliyor alyansimi takamiyorum.Kızlar ayaklarınızda şişme vsrmı bugun hava cok sıcaktı ondan mı bılmıorum şişme varne ii gelir acaba
Canim hayırlı olsun sen kacinci hafta igrendin cinsiyeti. .benimde genelde sol tarafimda agrim oliyo ve yatarkende sola daha cok rahat ediyorum. .nasıl bişey hissediyosunuz çok merak ediyorum benim oğlum sağda kızım solda .. en çok sağda böyle minik ağrı sanki tekme gibi oluyo o mu acaba ya
Ben 15+4te ogrendim canim bi kiz bi erkek dedi doktorum.. bende solda daha rahat ediyorum.. duymustum sanki bi sure sonra sag tarafiniza yatamicaksiniz diye burdan bi arkadasta..Canim hayırlı olsun sen kacinci hafta igrendin cinsiyeti. .benimde genelde sol tarafimda agrim oliyo ve yatarkende sola daha cok rahat ediyorum. .
rabbim.gonlune gore versin aynen yanilma oluyor o haftalarda 16 haftada rabbim.kiz erkek der gonluzdekini rabbim nasip etsin insallah :)Dogrudur canim ama doktor cok emin dedi benim gönlüm bi kiz bi erkek ama esim duyduya 2 erkek dedi dah bisey diyemiyorum bekle erken daha görelim. .. yok 2 oglum diyo duymadinmi... hayirlisi yanıliyor belki bekliyelim görelim iyle olanlar com var.
Ben memnunum yakın Zaman'da da profesör olacakmış. Beni ultrasona aldığında öğrenciler de geldi onlara uzun uzun anlattı bebeklerin herşeyini. İçim çok rahatladı o Zaman. Yani bize doktorlar çok fazla şey anlatmıyor durumları iyi diyor ya bir sürü şeye bakıyorlarmış. Benim çok hoşuma gitmişti. Nazik ve anlayışlı bir doktor. Muayene ücreti 180 tl.Sagol cnm,maltepedeki doktor iyimi?,bende kartalda oturuyorum.
Benim tüp bebek canım. Tüp bebek tedavisinde 3 aylık olana kadar Protestan iğne kullanmıştım. Kestikten iki hafta sonra kanamam oldu. Bakalım takip ediliyor şimdi. İnşallah bir daha olmaz. Sağol cevabın için.Gecmis olsun cnm tedaviylemi kaldin yoksa normalmi? Benimki tedavi ve dusuk riskin hic olmadi ama soktorum ne olur ne olmaz bana 4tane 200ml progestan veriyio hamilelik boyu kullanacam her gün ilk bastan kullaniyorum ve rahim kali kapali 4 cm boyu yani oyle durumlarda siz de kullanmalısınız bence ben hep okiyorum ama rahimi kalinlasturacak ilac pek vermiyo doktorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?