2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Nasil ulasabilirim tel numarasini ozelden atabilirmisin canim.

Mrb hanımlar,dün perinatologa gittim.bebeklerin gelişimleri iyi ama ikisinin de suyu fazla dedi neden bulamadı takip edicez dedi.böyle bisey duyan oldu mu acaba hic?

Kızlar aranızda serklaj yaptıran varmı

Aminnn☺☺ Gunaydinlar ☺☺

Dun butun gun bebek arabasi baktik esimle sarachanede su bisikletciler carsisinda .. cok yoruldum .. ne tatli heyecanlarmis bunlar cok sukur bugunumuze☺
Ayyy kuzum sen alisverise basladin valla ne guzel. Ben hic birsey alamadim hala. Artik bir dahaki kontrolu bekliyorum ondan sonra yasasin alisveris dicem... Ama bebek arabasi icin besik icin 24 25 leri beklicem yazin alirim diye dusunuyorum.

Günaydın arkadaşlar.
Bu haftalarda karın ağrısı normal mi sürekli akşamları ağrım var . Yemekle alakalı değil bundan eminim. .

Ayyy kuzum sen alisverise basladin valla ne guzel. Ben hic birsey alamadim hala. Artik bir dahaki kontrolu bekliyorum ondan sonra yasasin alisveris dicem... Ama bebek arabasi icin besik icin 24 25 leri beklicem yazin alirim diye dusunuyorum.

Bi hevesle basladik canim korkuyorum da bi taraftan aslinda acaba bebeklerim iyimi sagliklilarmi diye .. bi taraftanda iyi hissettiriyo alisveris telasi kafami guzel biseyle mesgul ediorum diyorum en azindan☺ bebek arabasinda netlestik ama almadik.. simdilik bizde es verdik alisverise 20 nisanda randevumuz var ondan sonra devam..
Rabbim saglikli haberlerini aldirsin bebeklerimizin insaAllah

Günaydın güzel hamişler ve minnakları.Birkaç gündür yazamadım herkes iyidir umarım. minicikeller çok geçmiş olsun canım inş sonuçların çok iyi çıkar. Hylhyl1 canım sanada geçmiş olsun doktorun kısalma yüzünden serklaj uyguluyor baştan tedbirini alıyor içini ferah tut.bende kısalma olmasından çok korkuyorum ve evet üstten ölçüldüğünde kesinlikle doğru vermiyor ben üstten ölçtürdüm dört küsürlerde çıkan rahim ağzı uzunluğum vajinadan ölçümde 3,70 çıktı.Bende takib ettirip kısalma eğilimi gösterirse işi bırakıp yatmayı düşünüyorum ama umarım böyle kalır bebişlerim doğum iznine kadar annelerini üzmezler.

Kizlar ben 20 haftamdaim normalde 19 olmam gerekiodu takvime gore ama doktorun ultrasyon olcumlerine gore 20nin icindeim doktorum beni hic alttan muayne etmedi arkadaslar yazmis rahim kisaligi falan die bende endiselendim simdi gobekten muaynede hersey normal dio doktorum acaba doktoruma guvenmelimiyim o doktora giden baska arkadaslarda 8 aya kadar alltan muayne etmio dediler yazan arkadasin biri bebeklerini kaybetmis bu yuzden doktorlara ne kadar guvenebiliriz korkuyorum acikcasi

Teşekkür ederm canm inşallah sorun yaşamayız sende çok dikkat et aniden rahim açılabiliyormuş Allah oyle bi durum yaşatmasn inşallah

Korkma canim ben ne zaman icime korku gelse hayir diyorum hersey cok guzel olacak bebekler saglikla gelecek evimize. Sende oyle yap. Bizimde 25 nisan randevucoook var dahaaaa. Canim peki hangi arabaya karar verdiniz? Ve fiyati ne kadar? Ben cok para vermek istemiyorum arabaya. Bende o telasa dusersem vakit daha hizli gecer gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…