- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.821
Canm ben ayrıntılıya gttm gobekten baktı iyi dedi normal dedi hemen çıkınca sonuç gostermye ve muayeneye kendi doktoruma gttm alttan bakalm biz yinede dedi bi baktı kısalmış dedi her gtmemde alttan. Bakp olcuyordu zaten akıntımda fazlalştı bu durum 1 goturur açılma yok dedi ama 1 ay sonra aniden açılıp erken doğum yapabilin dedi biz onlem alalım dıkıs atalm dedi 2gun sonra gtcem işte yani karından olcum kesin sonuç vermıyor o yüzden ıkız gebelıkte çok dıkkatlı olmak lazmmısKizlar ben 20 haftamdaim normalde 19 olmam gerekiodu takvime gore ama doktorun ultrasyon olcumlerine gore 20nin icindeim doktorum beni hic alttan muayne etmedi arkadaslar yazmis rahim kisaligi falan die bende endiselendim simdi gobekten muaynede hersey normal dio doktorum acaba doktoruma guvenmelimiyim o doktora giden baska arkadaslarda 8 aya kadar alltan muayne etmio dediler yazan arkadasin biri bebeklerini kaybetmis bu yuzden doktorlara ne kadar guvenebiliriz korkuyorum acikcasi
Canim senin tup bwbek doktorun yakin oldugu icin cok sanslisin ben cok uzagim ve bulundugum ildeki doktoruma gidiyorum oda hic olcmedi rahim boyunu falan akinti dedigin sari akintimi benimde fazlalasti sari akintim doktor onda bi sakinca olmaz demisti doktoruma sorsammi acaba rahim boyu ne kadar die ultrasondada sadece bebeklerin olcumunu verio bizeCanm ben ayrıntılıya gttm gobekten baktı iyi dedi normal dedi hemen çıkınca sonuç gostermye ve muayeneye kendi doktoruma gttm alttan bakalm biz yinede dedi bi baktı kısalmış dedi her gtmemde alttan. Bakp olcuyordu zaten akıntımda fazlalştı bu durum 1 goturur açılma yok dedi ama 1 ay sonra aniden açılıp erken doğum yapabilin dedi biz onlem alalım dıkıs atalm dedi 2gun sonra gtcem işte yani karından olcum kesin sonuç vermıyor o yüzden ıkız gebelıkte çok dıkkatlı olmak lazmmıs
Bide ayrintiliya kacinci haftanda girdin ozel hastanedemi yaptirdinCanm ben ayrıntılıya gttm gobekten baktı iyi dedi normal dedi hemen çıkınca sonuç gostermye ve muayeneye kendi doktoruma gttm alttan bakalm biz yinede dedi bi baktı kısalmış dedi her gtmemde alttan. Bakp olcuyordu zaten akıntımda fazlalştı bu durum 1 goturur açılma yok dedi ama 1 ay sonra aniden açılıp erken doğum yapabilin dedi biz onlem alalım dıkıs atalm dedi 2gun sonra gtcem işte yani karından olcum kesin sonuç vermıyor o yüzden ıkız gebelıkte çok dıkkatlı olmak lazmmıs
massalah canim.son 6+7 haftan.kalmis insallah saglikla alirsin findiklarini canimGünaydın herkese hayırlı sağlıklı çok mutlu bir hafta olsun inşallah hızlıca geçsin aa ne çabuk geçti dedirtsin
19+2 de gttm özel muayenesi olan bi yere gttm hastane değil canm kendi doktorum yonlendirdi şuna gt diye bende gttmBide ayrintiliya kacinci haftanda girdin ozel hastanedemi yaptirdin
Benm de aynı şehırdr değil 2,5saatlık yol var canm 3 haftada bi gidiyorm ama çarşamba yine gtmiş olcam aynı doktorm yapcak dıkışi bana da başta akıntı normal demişlerdi bu sefer hem kısalmış olçtu hatta elle bile baktı tüm akıntı geldi akıntın bundan fazlalaşmış dedi bazen beyaz bazen sarımtırak geliyor canmCanim senin tup bwbek doktorun yakin oldugu icin cok sanslisin ben cok uzagim ve bulundugum ildeki doktoruma gidiyorum oda hic olcmedi rahim boyunu falan akinti dedigin sari akintimi benimde fazlalasti sari akintim doktor onda bi sakinca olmaz demisti doktoruma sorsammi acaba rahim boyu ne kadar die ultrasondada sadece bebeklerin olcumunu verio bize
Allah razı olsun tatlım evet azıcık kaldımassalah canim.son 6+7 haftan.kalmis insallah saglikla alirsin findiklarini canim
amin tatlim insallah canimAllah razı olsun tatlım evet azıcık kaldıRabbim bebeklerimizi sağsağlim Zaman'ında hayırlı bi şekilde kucaklarımızı almayı Ordanda hep birlikte evimize dönmeyi nasip etsin inşallah
benim doktorum da 20. ve 22. haftalardaki kontrollerimde alttan bakıp rahimi ve benden bebeklere giden kanın durumunu inceledi. buna göre erken doğum riskin şimdilik yok güzel dedi.Kizlar ben 20 haftamdaim normalde 19 olmam gerekiodu takvime gore ama doktorun ultrasyon olcumlerine gore 20nin icindeim doktorum beni hic alttan muayne etmedi arkadaslar yazmis rahim kisaligi falan die bende endiselendim simdi gobekten muaynede hersey normal dio doktorum acaba doktoruma guvenmelimiyim o doktora giden baska arkadaslarda 8 aya kadar alltan muayne etmio dediler yazan arkadasin biri bebeklerini kaybetmis bu yuzden doktorlara ne kadar guvenebiliriz korkuyorum acikcasi
Ben 3 haftada bi giidyorum 2,5 saatlik yol ondan problem olmazmış doktoruma sormuştmkızlar benmde tüp bebek doktorum 1.5 saat uzakta. inanılmaz güveniyorum ona. ama yol kafamı kurcalıyor yaşadığım yerde de doktor bulamadık bir tane bulduk ağustosa randevu verdiler şaka gibisizce bu yol durumu sıkıntı yaratır mı ya
Korkma canim ben ne zaman icime korku gelse hayir diyorum hersey cok guzel olacak bebekler saglikla gelecek evimize. Sende oyle yap. Bizimde 25 nisan randevucoook var dahaaaa. Canim peki hangi arabaya karar verdiniz? Ve fiyati ne kadar? Ben cok para vermek istemiyorum arabaya. Bende o telasa dusersem vakit daha hizli gecer gibi geliyor
Canim tek.belirtin akintimiydi benimde beyaz ve azda olsa sari akintim oluyo.. doktorum en basinda demisti serklaj gerekebilir ileriki zamanda diye.. bu gidisimde sorucam alttan muayene etmiyo hep karindan ediyo cunku.. anlasilmaz felan bide..Benm de aynı şehırdr değil 2,5saatlık yol var canm 3 haftada bi gidiyorm ama çarşamba yine gtmiş olcam aynı doktorm yapcak dıkışi bana da başta akıntı normal demişlerdi bu sefer hem kısalmış olçtu hatta elle bile baktı tüm akıntı geldi akıntın bundan fazlalaşmış dedi bazen beyaz bazen sarımtırak geliyor canm
Akıntm fazlalaştı canm o kadar başkada belirti yok benmde karından bakldımı normaldi alttan bakınca herşey ortaya çıktı doktorum zaten ikiz gebeliklerde gerekli bişey dedi aniden erken doğumla bebeklerini kaybeden çok kişi var allahım kmseye yaşatmasn oyle şeyler inşallah bebişlerimizi sağ saglim kucagmza alırzCanim tek.belirtin akintimiydi benimde beyaz ve azda olsa sari akintim oluyo.. doktorum en basinda demisti serklaj gerekebilir ileriki zamanda diye.. bu gidisimde sorucam alttan muayene etmiyo hep karindan ediyo cunku.. anlasilmaz felan bide..
Akıntm fazlalaştı canm o kadar başkada belirti yok benmde karından bakldımı normaldi alttan bakınca herşey ortaya çıktı doktorum zaten ikiz gebeliklerde gerekli bişey dedi aniden erken doğumla bebeklerini kaybeden çok kişi var allahım kmseye yaşatmasn oyle şeyler inşallah bebişlerimizi sağ saglim kucagmza alırz
Doktoruma devam edicem canim da beni tek dusunduren dogum zamani nasil olir diye?Umuttt eyer özel arabanla gidiyorsan ve bi tehliken yoksa 1.5 saat cok değil devam derim doktoruna.
Canim yol problem degilde dogum zamani nasil olacak diye dusunuyorum ben. Sen dogumuda ayni yerde mi dusunuyorsun?Ben 3 haftada bi giidyorum 2,5 saatlik yol ondan problem olmazmış doktoruma sormuştm
Yine baya fazla yaesime deyince gozleri firliyor bir araba alalim ilerde daha cok islerine yarar diyor bir nebze de hakli. Ucretsiz izin kullanicam seneye o yzuden mumkunse biraz daha uygun seyler istiyorum. En azindan araba konusunda. Cunku zaten hep arabayla dışarı cikiyoruz bebek arabaisni cok uzun kullanacağımızı sanmiyorum. En guzeli ihtiyac duyunca mi alsam kiEvet canim haklisin hep Rabbime siginiorum her korkuda vesvesede.. guzel hayaller kuruyorum☺
Canim biz iki ayri araba dusunuyoruz oyle karar verdik aslinda casual quantum trona travel sistem istiyoduk pembe ve yesilini .. ama goruntu olarak saglam gelmiyodu bize.. hani belki ikna oluruz gibisinden dunde onun icin gittik.. bide aklimizin bi kosesinde kraft twist air vardi.. ama orada bi magazada bize kraft fit travel sistemi gorunce fikrimiz degisti tamamen hem goruntu hem saglamlik acisindan.. sanirim onu alicaz fiyatlar tavan lüksün sonu yok ama bi hevestir iyisi olsun su olsun derken iki araba 3000 tl ye gelicek sanirim
Doktoruma devam edicem canim da beni tek dusunduren dogum zamani nasil olir diye?
Canim yol problem degilde dogum zamani nasil olacak diye dusunuyorum ben. Sen dogumuda ayni yerde mi dusunuyorsun?
Yine baya fazla yaesime deyince gozleri firliyor bir araba alalim ilerde daha cok islerine yarar diyor bir nebze de hakli. Ucretsiz izin kullanicam seneye o yzuden mumkunse biraz daha uygun seyler istiyorum. En azindan araba konusunda. Cunku zaten hep arabayla dışarı cikiyoruz bebek arabaisni cok uzun kullanacağımızı sanmiyorum. En guzeli ihtiyac duyunca mi alsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?