- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.841
ablamda aynı doktora gtti planlı bişeklde olnca sorun. Olmadı sezrynlı olnca son haftalarda daha sk çağrdı haftda bir gidiyorduDoktoruma devam edicem canim da beni tek dusunduren dogum zamani nasil olir diye?
Canim yol problem degilde dogum zamani nasil olacak diye dusunuyorum ben. Sen dogumuda ayni yerde mi dusunuyorsun
Valla cok karışık gercekten zaman gecsin briaz daha fikir sahibi olucam insallah bu konularda su altta bir 20 li haftalar baslasin daBencede pahali.. almisken az iyisin olsun oto koltugu da olsun osuda busuda olsun diye buraya kadar geldik.. dogumdan once olsun istiyorum bende cunku sonra bidaha vaktimiz olmaz gibi geliyo.. bizdede araba var ama iki yaramazi arabada ancak oto koltugunda disarida avmde felanda ancak bebek arabasiyla zaptedebiliriz gibime geliyo☺ birazda hayaller kuruyorum haftasonlari sık sık disarda aktivitelerimiz olsun istiyorum o zaman lazim olur cokca bebek arabalarimiz.. ne bileyim alipta sonradan pisman olursam esimin dilinden kurtulamam hic☺☺ bazen vazmigecsem bile diyorum aslinda☺
Anladim canim inslalah hersey yolunda gider de bizimde planli olur herseablamda aynı doktora gtti planlı bişeklde olnca sorun. Olmadı sezrynlı olnca son haftalarda daha sk çağrdı haftda bir gidiyordu
Ben de uzun süredir bakıyorum en iyisi philips avent gibi duruyor.Arkadaşlar bişi sorcam.mama ısıtıcısı almayı düşünüyormusunuz?düşünüyorsanız hangi marka,çünkü ucuzları da var,pahalıları da...çok kararsız kaldım
Bende aventin 3ü1 arada olanini dusunuyorum ama sonra cok gereksizmis dermiyim diyormBazı ürünler var hem ısıtıcı hem sterilizator.ben ayri ayrı alcam büyük ihtimalle avent.
Pahalı biraz ben indirimleri bekliyorum aventten alcam hem biberonlari,hem biberon ısıtıcısini ,hem sterilizatoru.Bende aventin 3ü1 arada olanini dusunuyorum ama sonra cok gereksizmis dermiyim diyorm
Pahalı biraz ben indirimleri bekliyorum aventten alcam hem biberonlari,hem biberon ısıtıcısini ,hem sterilizatoru.
Sağlıkla kuzucuklarimiz kullanır ins.Bende indirimleri bekliyorum☺ ayni sekilde biberon emzikleride aventten dusunuyorum liste yaptim bekliyorum☺
Baby corner:)
Tabi ki inş ürünler güzel olursa foto da atarım buraya.Gelince kalitesiyle ilgili.bizede yazarsan sevinirim canim bende netten arasira almak istiyorum biseyler☺
InsaAllah canimm o gunler gelsin biranevvel☺☺Sağlıkla kuzucuklarimiz kullanır ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?