2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Doktoruma devam edicem canim da beni tek dusunduren dogum zamani nasil olir diye?

Canim yol problem degilde dogum zamani nasil olacak diye dusunuyorum ben. Sen dogumuda ayni yerde mi dusunuyorsun
ablamda aynı doktora gtti planlı bişeklde olnca sorun. Olmadı sezrynlı olnca son haftalarda daha sk çağrdı haftda bir gidiyordu

Valla cok karışık gercekten zaman gecsin briaz daha fikir sahibi olucam insallah bu konularda su altta bir 20 li haftalar baslasin da
ablamda aynı doktora gtti planlı bişeklde olnca sorun. Olmadı sezrynlı olnca son haftalarda daha sk çağrdı haftda bir gidiyordu
Anladim canim inslalah hersey yolunda gider de bizimde planli olur herse

Selam arkadaslar cogunuz aventin yeni dogan biberon setini almis ya da almayi dusunuyor, bende almistim onu, ama hic kullanmadik, kuvozdeyeken bize dr. Brown un cam biberonunu aldirdi dve o sekilde alistilar, bu biberon bebegin hava yutmasini engelleyen bir biberon,
Cogu arkadasimda bu biberonu kullandi , iyice arastirin derim

Gebişler günaydın. Dün rutin kontrolüme gitmiştim. Doktorum gebelik haftama göre tansiyonumun yüksek olduğunu ve buna sebep olan şeyi bulup önlem alalım dedi. Böbrek üstü bezimden şüpheleniyor. Dün hastaneye yattım. Allah'a şükür sadece kan alınıyor tansiyon takibi yapılıyor. Ama şimdiden çok sıkıldım. Bi de şu hemşireler güleryüzlü olsalar hepimize Allah sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin. Bana da dua edin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…