- 11 Eylül 2015
- 319
- 514
- 23
- 40
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.861
Canım Allah yardımcımız olsun dualarım seninle inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerinle çıkar evine gidersin.O hemşirelerin yüzleri kendimi bildim bileli öyledir sanki işlerini zorla yapıyolar onları kafana takma herşey güzel olacak inşallahGebişler günaydın. Dün rutin kontrolüme gitmiştim. Doktorum gebelik haftama göre tansiyonumun yüksek olduğunu ve buna sebep olan şeyi bulup önlem alalım dedi. Böbrek üstü bezimden şüpheleniyor. Dün hastaneye yattım. Allah'a şükür sadece kan alınıyor tansiyon takibi yapılıyor. Ama şimdiden çok sıkıldım. Bi de şu hemşireler güleryüzlü olsalarhepimize Allah sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin. Bana da dua edin olur mu
180 tlBen de uzun süredir bakıyorum en iyisi philips avent gibi duruyor.
peki bir şey sormak istiyorum; dr browns cam biberon aldım diyelim,bu cam biberona hem geniş ağızlı hem dar ağızlı biberon emziği takılabiliyormu? çünkü ben 125-250 ml olmak üzere 2 tane biberon, bi de bir geniş ağızlı bir de dar ağızlı 2şer tane biberon emziği almayı düşünüyorum bebeklerin hangi emziği seveceklerini bilmediğimden..Selam arkadaslar cogunuz aventin yeni dogan biberon setini almis ya da almayi dusunuyor, bende almistim onu, ama hic kullanmadik, kuvozdeyeken bize dr. Brown un cam biberonunu aldirdi dve o sekilde alistilar, bu biberon bebegin hava yutmasini engelleyen bir biberon,
Cogu arkadasimda bu biberonu kullandi , iyice arastirin derim
ben e-bebek indiriminden 2 adet 125ml https://www.e-bebek.com/scf690-27-natural-pp-biberon-125-ml-2li-p-pav-9430178/180 tl
hayır canım:)) 180 tl mama ısıtıcının fiyatı:))ben e-bebek indiriminden 2 adet 125ml https://www.e-bebek.com/scf690-27-natural-pp-biberon-125-ml-2li-p-pav-9430178/
iki adette 260 ml https://www.e-bebek.com/scf693-27-natural-pp-biberon-260-ml-2li-p-pav-9430270/ aldım 90 tl tuttu bu şekilde setini gereksiz gördüm çünkü biberon yıkama aparatı A101den almıştım emzik de ayrı alacağım zaten
Geçmiş olsun Canm umarım sapasağlam en kısa zamanda evinize döneceksinGebişler günaydın. Dün rutin kontrolüme gitmiştim. Doktorum gebelik haftama göre tansiyonumun yüksek olduğunu ve buna sebep olan şeyi bulup önlem alalım dedi. Böbrek üstü bezimden şüpheleniyor. Dün hastaneye yattım. Allah'a şükür sadece kan alınıyor tansiyon takibi yapılıyor. Ama şimdiden çok sıkıldım. Bi de şu hemşireler güleryüzlü olsalarhepimize Allah sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin. Bana da dua edin olur mu
Amin Can'ım sağol. Sen de sağlıklı gör bugün bebişlerini inşallah.Canım Allah yardımcımız olsun dualarım seninle inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerinle çıkar evine gidersin.O hemşirelerin yüzleri kendimi bildim bileli öyledir sanki işlerini zorla yapıyolar onları kafana takma herşey güzel olacak inşallah
İnşallah canım. Çok sağol.Geçmiş olsun Canm umarım sapasağlam en kısa zamanda evinize döneceksin
arkadaşlar ihtiyaç listenizde ön sıralarda neler var? süt sağma makinası alan yada almayı düşünen var mı? netten ne kadar araştırsam o kadar kafam karışıyorne kadar çok biberon ve emzik çeşidi varmış çok kafam karıştı çoook
süt sağma makinası philips avent almayı düşünüyorum. biberon olarakda aynı markayı aldım.
canım ya ben nuk marka biberon aldım ama çevremde bebeği olan kişilere danıştığımda biraz burun kıvırdılar, bir tanıdığım hastane tipi süt sağma kirala dedi bir başkası manual al dedi mağazada sorduğumda en iyisi elektrikli olanlar dediay kendi halime gülüyorum sudan çıkmış balık gibi hissediyorum
ÇOK ALMAYIN BİBERON BENİM İLK OĞLAN DAR AĞIZLI BİBERON SEVİYOR GENİŞLERİ İSTEMİYOR YANİ BUNLARIN BİR TARZI VAR HABERINIZ OLSUN:)peki bir şey sormak istiyorum; dr browns cam biberon aldım diyelim,bu cam biberona hem geniş ağızlı hem dar ağızlı biberon emziği takılabiliyormu? çünkü ben 125-250 ml olmak üzere 2 tane biberon, bi de bir geniş ağızlı bir de dar ağızlı 2şer tane biberon emziği almayı düşünüyorum bebeklerin hangi emziği seveceklerini bilmediğimden..
kızlar benmde tüp bebek doktorum 1.5 saat uzakta. inanılmaz güveniyorum ona. ama yol kafamı kurcalıyor yaşadığım yerde de doktor bulamadık bir tane bulduk ağustosa randevu verdiler şaka gibisizce bu yol durumu sıkıntı yaratır mı ya [/QUOTE
düşük tehliken yoksa 1,5 saat yol bişey değil gidebilirsin
Benimkilerin emzik evatlari sabit, sadece genis ve dar biberona gore alt kismi genisleyebiliyor. Bnmpeki bir şey sormak istiyorum; dr browns cam biberon aldım diyelim,bu cam biberona hem geniş ağızlı hem dar ağızlı biberon emziği takılabiliyormu? çünkü ben 125-250 ml olmak üzere 2 tane biberon, bi de bir geniş ağızlı bir de dar ağızlı 2şer tane biberon emziği almayı düşünüyorum bebeklerin hangi emziği seveceklerini bilmediğimden..
amin insallah canim demek biri erkek insallah digeride saglikli olsun kiz olsun insallah rabbim gonlune gore nasip etsin insallahCanlar bugün çok şükür bebişlerimizi gördük birisi erkek ve birisi yine kendini göstermedi poposunu döndü bize iyi Dilekleriniz için çok sağolun Allahım bebişlerimizi bizlere bağışlasın inşallah
Amin sağol canım inşallah hepimizin gönlüne göre versin bende diğeri kız olsun istiyorum ama tabiki herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsun hepimizki inşallahamin insallah canim demek biri erkek insallah digeride saglikli olsun kiz olsun insallah rabbim gonlune gore nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?