2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım Allah yardımcımız olsun dualarım seninle inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerinle çıkar evine gidersin.O hemşirelerin yüzleri kendimi bildim bileli öyledir sanki işlerini zorla yapıyolar onları kafana takma herşey güzel olacak inşallah

peki bir şey sormak istiyorum; dr browns cam biberon aldım diyelim,bu cam biberona hem geniş ağızlı hem dar ağızlı biberon emziği takılabiliyormu? çünkü ben 125-250 ml olmak üzere 2 tane biberon, bi de bir geniş ağızlı bir de dar ağızlı 2şer tane biberon emziği almayı düşünüyorum bebeklerin hangi emziği seveceklerini bilmediğimden..

Geçmiş olsun Canm umarım sapasağlam en kısa zamanda evinize döneceksin

Amin Can'ım sağol. Sen de sağlıklı gör bugün bebişlerini inşallah.

arkadaşlar ihtiyaç listenizde ön sıralarda neler var? süt sağma makinası alan yada almayı düşünen var mı? netten ne kadar araştırsam o kadar kafam karışıyor ne kadar çok biberon ve emzik çeşidi varmış çok kafam karıştı çoook

süt sağma makinası philips avent almayı düşünüyorum. biberon olarakda aynı markayı aldım.

ÇOK ALMAYIN BİBERON BENİM İLK OĞLAN DAR AĞIZLI BİBERON SEVİYOR GENİŞLERİ İSTEMİYOR YANİ BUNLARIN BİR TARZI VAR HABERINIZ OLSUN:)

Benimkilerin emzik evatlari sabit, sadece genis ve dar biberona gore alt kismi genisleyebiliyor. Bnm
Bebekler bastan beri alistigi icin baska biberon tutmadi, yogun bakimda bu biberonu kullaniolar. Bebegi alistirmaya bagli,ilk hangi biberonla baslarsa oyle devam eder buyuk ihtimal.

amin insallah canim demek biri erkek insallah digeride saglikli olsun kiz olsun insallah rabbim gonlune gore nasip etsin insallah

amin insallah canim demek biri erkek insallah digeride saglikli olsun kiz olsun insallah rabbim gonlune gore nasip etsin insallah
Amin sağol canım inşallah hepimizin gönlüne göre versin bende diğeri kız olsun istiyorum ama tabiki herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsun hepimizki inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…