2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

merhaba hanımlar
nasılsınız cok sık girip yazamıyorum sonradan toplu okuyabiliyorum. pazartesi kontrolüm vardı. bebeklerimin erkek olduğu kesinleşti.
fakat bebeklerden birinin eşi aşağıda görünüyor. böyle sorun yasayan oldu mu. yada bilgisi olan var mı. doktor suan sorun değil. 7. ayda sorun olur eğer yeri değişmezse dedi. kanama olabilirmiş. biraz canım sıkıldı.

merhaba philps aventin de biberonu hava yutmasını engelleyen özellikte. rahatlıkla kullanabilirsin

Günaydın kızlarrrr kan uyuşmazlık testi sonucum çıkmış negatifffffff Rabbime şükürler olsun bunu da atlattık cuma bebişleri ölçmeye gidicem dra bakalım büyüdü mü tontik dolmalarım
Günaydın gözün aydın canım çok sevindim.Bizede dua et bizde senin haftalarına sağlıkla sıhhatle gelelim ben bugün tetenoz aşısı için gittim ama dün kasılmalarım olduğu için yapmadılar daha çok kasılmaya neden olabilir birhafta sonra doktorla görüş ona göre yaparız dediler.Dün akşam rahimde kasılmalar oldu biraz korktum bugünde belim ve karnım agrıyor adet agrısı gibi işe geldim ama acayip korkuyorum dua edin bana nolur ((

Rabbim oğluşlarını sağ salim kucağına almayı nasib etsin.Dinlen bol bol rahim yukarı çıktıkca yukarı çıkma ihtimali var diye biliyorum.inş çıkar çıkmasada yatak istirahati ile kanamasız geçirenleride okumuştum.Rabbim şifa versin.

Canım Allah'ın izniyle birşeycik olmaz benimde rahim kasılmalarım oluyordu senin haftalarda bu normal rahim doğuma hazırlıyor kendini yavaş yavaş doktoruna da sormanda tabi yarar var yine de

Canım kontrolün ne zaman.? bence bir doktorunla görüşsen de durumdan haberdar etsen.

Canım kontrolün ne zaman.? bence bir doktorunla görüşsen de durumdan haberdar etsen.
daha çok var 29 nisanda.evham yapmakda istemiyorum bugün biraz daha bekleyeyim eğer geçmezse giderim artık.Birde sana birşey sormak istiyorum sende çalışıyorsun aynı haftalardayız sürekli oturuyoruz sende rahatsızlık veriyormu.yada dr bu konu ile ilgili birşey dedimi.

Günaydın kızlarrrr kan uyuşmazlık testi sonucum çıkmış negatifffffff Rabbime şükürler olsun bunu da atlattık cuma bebişleri ölçmeye gidicem dra bakalım büyüdü mü tontik dolmalarım
ayyy gozun aydin canim..kizlarinida gor bakalim buyumuslerdir fistiklar massallah annesi

A
Cookkk sevindim csnım senin adına inş darısı haftaya başıma:) bebişkolarında tontiş tontiş olsunlar inşallah

yok canım birşey demedi. Bende rahatsızlık hissetmedim ancak sürekli oturmamaya dikkat ediyorum. ofis içinde genelde hareket halindeyim. Akşam çıkışlarda da biraz yürüyüş yaapcak mesafede inip yürümeye falan çalışıyorum. Yürüyüşü doktorum önermişti. yürüyüş bandında değil ama.

Gözün aydın negatif çıkmış rahatlamışsın çok şükür ..canım haftan da ne güzel aldı başını gidiyo darısı bizlere olsn inşallah:))

Gözün aydın negatif çıkmış rahatlamışsın çok şükür ..canım haftan da ne güzel aldı başını gidiyo darısı bizlere olsn inşallah:))
Sağol canım ben Nasıl geçtiğini anlamadım sizinde öyle olacak inşallah bi bakmışız bebişlerimiz sağsalim kucaklarımızda Allah'ın izniyle :)

merhaba ikiz anneleri :) benim bebişim daha çok küçük ama sizlere birşey sormak istiyorum cuma günü değerim 10 cıkmıstı sınırda oldugu ıcın kimyasal dedik 3 gün sonra pazartesi aynı saatte 80 çıktı yani 2 günde 2 kat artacagına 1 günde 2 kat artmıs 40 saat sonra baltırdığımızda 240 dı sonucum sizlerinde bu şekildemiydi artışınız acaba?

Ben demistim demi rahat ol diye masallahhhh insallah buyumus cikacaklar rahat ol elde olmasa da
Olmaz allahin izniyle canim bu sad3ce bir ihtimal. Doktorun onlem icin soylemistir. Bir sorun cikmaz icini iyi tut ki hep iyi olsun...
Sağol canım ben Nasıl geçtiğini anlamadım sizinde öyle olacak inşallah bi bakmışız bebişlerimiz sağsalim kucaklarımızda Allah'ın izniyle :)
Ayyy senin takvime baktikca ozeniyorum sabki hic gecmicek gibi geliyor.bir yandan 15 oldu bile
Canim o degere goree. Pek belli olmuyor bazen yavasa artip ikiz oluyor bazen 400 500 le baslayip tek oluyor. Insallah saglikla artsin da. Benim 10.gun 500 12.gun 1200 du

bugün Tetanos oldum, kan değerlerinede bakıldı kanım bayaa düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…