- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.881
201 grm olan erkekmi kiz bebekler kucuk olurmus 195 grm olan kiz bence hayirlisi sagliklisi olsun insallahKızlar bu haftada bebeklerinizin ağırlığı kaçtı acaba benimki biri 195 diğeri 201 gramdı iyimi sizce
İnşallah öyledir canım hayırlısı201 grm olan erkekmi kiz bebekler kucuk olurmus 195 grm olan kiz bence hayirlisi sagliklisi olsun insallah
merhaba philps aventin de biberonu hava yutmasını engelleyen özellikte. rahatlıkla kullanabilirsinSelam arkadaslar cogunuz aventin yeni dogan biberon setini almis ya da almayi dusunuyor, bende almistim onu, ama hic kullanmadik, kuvozdeyeken bize dr. Brown un cam biberonunu aldirdi dve o sekilde alistilar, bu biberon bebegin hava yutmasini engelleyen bir biberon,
Cogu arkadasimda bu biberonu kullandi , iyice arastirin derim
Günaydın gözün aydın canım çok sevindim.Bizede dua et bizde senin haftalarına sağlıkla sıhhatle gelelim ben bugün tetenoz aşısı için gittim ama dün kasılmalarım olduğu için yapmadılar daha çok kasılmaya neden olabilir birhafta sonra doktorla görüş ona göre yaparız dediler.Dün akşam rahimde kasılmalar oldu biraz korktum bugünde belim ve karnım agrıyor adet agrısı gibi işe geldim ama acayip korkuyorum dua edin bana nolurGünaydın kızlarrrr kan uyuşmazlık testi sonucum çıkmış negatifffffffRabbime şükürler olsun bunu da atlattık cuma bebişleri ölçmeye gidicem dra bakalım büyüdü mü tontik dolmalarım
Rabbim oğluşlarını sağ salim kucağına almayı nasib etsin.Dinlen bol bol rahim yukarı çıktıkca yukarı çıkma ihtimali var diye biliyorum.inş çıkar çıkmasada yatak istirahati ile kanamasız geçirenleride okumuştum.Rabbim şifa versin.merhaba hanımlar
nasılsınız cok sık girip yazamıyorum sonradan toplu okuyabiliyorum. pazartesi kontrolüm vardı. bebeklerimin erkek olduğu kesinleşti.
fakat bebeklerden birinin eşi aşağıda görünüyor. böyle sorun yasayan oldu mu. yada bilgisi olan var mı. doktor suan sorun değil. 7. ayda sorun olur eğer yeri değişmezse dedi. kanama olabilirmiş. biraz canım sıkıldı.
Canım Allah'ın izniyle birşeycik olmaz benimde rahim kasılmalarım oluyordu senin haftalarda bu normal rahim doğuma hazırlıyor kendini yavaş yavaş doktoruna da sormanda tabi yarar var yine deGünaydın gözün aydın canım çok sevindim.Bizede dua et bizde senin haftalarına sağlıkla sıhhatle gelelim ben bugün tetenoz aşısı için gittim ama dün kasılmalarım olduğu için yapmadılar daha çok kasılmaya neden olabilir birhafta sonra doktorla görüş ona göre yaparız dediler.Dün akşam rahimde kasılmalar oldu biraz korktum bugünde belim ve karnım agrıyor adet agrısı gibi işe geldim ama acayip korkuyorum dua edin bana nolur((
Günaydın gözün aydın canım çok sevindim.Bizede dua et bizde senin haftalarına sağlıkla sıhhatle gelelim ben bugün tetenoz aşısı için gittim ama dün kasılmalarım olduğu için yapmadılar daha çok kasılmaya neden olabilir birhafta sonra doktorla görüş ona göre yaparız dediler.Dün akşam rahimde kasılmalar oldu biraz korktum bugünde belim ve karnım agrıyor adet agrısı gibi işe geldim ama acayip korkuyorum dua edin bana nolur((
daha çok var 29 nisanda.evham yapmakda istemiyorum bugün biraz daha bekleyeyim eğer geçmezse giderim artık.Birde sana birşey sormak istiyorum sende çalışıyorsun aynı haftalardayız sürekli oturuyoruz sende rahatsızlık veriyormu.yada dr bu konu ile ilgili birşey dedimi.Canım kontrolün ne zaman.? bence bir doktorunla görüşsen de durumdan haberdar etsen.
ayyy gozun aydin canim..kizlarinida gor bakalim buyumuslerdir fistiklar massallah annesiGünaydın kızlarrrr kan uyuşmazlık testi sonucum çıkmış negatifffffffRabbime şükürler olsun bunu da atlattık cuma bebişleri ölçmeye gidicem dra bakalım büyüdü mü tontik dolmalarım
Cookkk sevindim csnım senin adına inş darısı haftaya başıma:) bebişkolarında tontiş tontiş olsunlar inşallahGünaydın kızlarrrr kan uyuşmazlık testi sonucum çıkmış negatifffffffRabbime şükürler olsun bunu da atlattık cuma bebişleri ölçmeye gidicem dra bakalım büyüdü mü tontik dolmalarım
daha çok var 29 nisanda.evham yapmakda istemiyorum bugün biraz daha bekleyeyim eğer geçmezse giderim artık.Birde sana birşey sormak istiyorum sende çalışıyorsun aynı haftalardayız sürekli oturuyoruz sende rahatsızlık veriyormu.yada dr bu konu ile ilgili birşey dedimi.
Günaydın kızlarrrr kan uyuşmazlık testi sonucum çıkmış negatifffffffRabbime şükürler olsun bunu da atlattık cuma bebişleri ölçmeye gidicem dra bakalım büyüdü mü tontik dolmalarım
Sağol canım:)ayyy gozun aydin canim..kizlarinida gor bakalim buyumuslerdir fistiklar massallah annesi
Aminnn Canım seninde sonuçların hep yüz güldürsün inşallah :)A
Cookkk sevindim csnım senin adına inş darısı haftaya başıma:) bebişkolarında tontiş tontiş olsunlar inşallah
Sağol canım ben Nasıl geçtiğini anlamadım sizinde öyle olacak inşallah bi bakmışız bebişlerimiz sağsalim kucaklarımızda Allah'ın izniyle :)Gözün aydın negatif çıkmış rahatlamışsın çok şükür ..canım haftan da ne güzel aldı başını gidiyo darısı bizlere olsn inşallah:))
Ben demistim demi rahat ol diye masallahhhh insallah buyumus cikacaklar rahat ol elde olmasa daGünaydın kızlarrrr kan uyuşmazlık testi sonucum çıkmış negatifffffffRabbime şükürler olsun bunu da atlattık cuma bebişleri ölçmeye gidicem dra bakalım büyüdü mü tontik dolmalarım
Olmaz allahin izniyle canim bu sad3ce bir ihtimal. Doktorun onlem icin soylemistir. Bir sorun cikmaz icini iyi tut ki hep iyi olsun...merhaba hanımlar
nasılsınız cok sık girip yazamıyorum sonradan toplu okuyabiliyorum. pazartesi kontrolüm vardı. bebeklerimin erkek olduğu kesinleşti.
fakat bebeklerden birinin eşi aşağıda görünüyor. böyle sorun yasayan oldu mu. yada bilgisi olan var mı. doktor suan sorun değil. 7. ayda sorun olur eğer yeri değişmezse dedi. kanama olabilirmiş. biraz canım sıkıldı.
Ayyy senin takvime baktikca ozeniyorum sabki hic gecmicek gibi geliyor.bir yandan 15 oldu bileSağol canım ben Nasıl geçtiğini anlamadım sizinde öyle olacak inşallah bi bakmışız bebişlerimiz sağsalim kucaklarımızda Allah'ın izniyle :)
Canim o degere goree. Pek belli olmuyor bazen yavasa artip ikiz oluyor bazen 400 500 le baslayip tek oluyor. Insallah saglikla artsin da. Benim 10.gun 500 12.gun 1200 dumerhaba ikiz anneleri :) benim bebişim daha çok küçük ama sizlere birşey sormak istiyorum cuma günü değerim 10 cıkmıstı sınırda oldugu ıcın kimyasal dedik 3 gün sonra pazartesi aynı saatte 80 çıktı yani 2 günde 2 kat artacagına 1 günde 2 kat artmıs 40 saat sonra baltırdığımızda 240 dı sonucum sizlerinde bu şekildemiydi artışınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?