- 3 Ekim 2015
- 222
- 284
- 33
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.901
Benim 413 tu..doktorum 2 gün sonra bir daha bak dedi 947 olmustu..tekrar bakmana gerek yok demişti...merhaba ikiz anneleri :) benim bebişim daha çok küçük ama sizlere birşey sormak istiyorum cuma günü değerim 10 cıkmıstı sınırda oldugu ıcın kimyasal dedik 3 gün sonra pazartesi aynı saatte 80 çıktı yani 2 günde 2 kat artacagına 1 günde 2 kat artmıs 40 saat sonra baltırdığımızda 240 dı sonucum sizlerinde bu şekildemiydi artışınız acaba?
Maşallah saglıkla sıhhatli buyut kızlarını inş darısı başımıza insallah zamanı gelinceMerhaba kizlar bende dogum yaptım 3 hafta oldu bugunlere gelirmiyim acaba diyedüşünüyodum ama cok sukur allahim gösterdi bugunleri 34+5te dogum yaptim iki kizim oldu 3 gun kuvozde kladilar cok sukur iyiyiz simdi büyümeye calisiyoruz insallah vaktinde zamaninda sizlerde yavrilarinizi kucaginiza alirsiniz
maşallah sağlıkla bir an önce büyüsünler inşallah. kaç kg doğdular acaba 35. haftada merak ettim.Merhaba kizlar bende dogum yaptım 3 hafta oldu bugunlere gelirmiyim acaba diyedüşünüyodum ama cok sukur allahim gösterdi bugunleri 34+5te dogum yaptim iki kizim oldu 3 gun kuvozde kladilar cok sukur iyiyiz simdi büyümeye calisiyoruz insallah vaktinde zamaninda sizlerde yavrilarinizi kucaginiza alirsiniz
Saglikla buyut canim melekleri. Isimleri ne?kac kg dogdular?ve neden 34 te oldu dogum? Suyun mu geldi yoksa doktorun mu boyle istedi?cok soru sordum ama kusura bakmaMerhaba kizlar bende dogum yaptım 3 hafta oldu bugunlere gelirmiyim acaba diyedüşünüyodum ama cok sukur allahim gösterdi bugunleri 34+5te dogum yaptim iki kizim oldu 3 gun kuvozde kladilar cok sukur iyiyiz simdi büyümeye calisiyoruz insallah vaktinde zamaninda sizlerde yavrilarinizi kucaginiza alirsiniz
canim bir sorum olacakti cvp verirsen sevinirim benim ikizler 10+4 digeri 10+1 sendede boyle oldumu yoksa olmadiysa bir sorun olurmu birinin geriden gelmesi sagliklari iyi bugun gordum onlari biri 3.65 cm digeri 3.24 cm canimSağol canım ben Nasıl geçtiğini anlamadım sizinde öyle olacak inşallah bi bakmışız bebişlerimiz sağsalim kucaklarımızda Allah'ın izniyle :)
canim allahin izni ile saglikla don bebeslerinle evine allahim sizleri cumlemizi korusun guzel haberlerle gelirsin insallahKızlar dr mu aradım devam ederse acile yönlendireceğini söyledi eğer daha fazla kasılma olmazsada yrn sbh için gel dedinolur bana dualarınızda yer verin bu kasılmalar bebişlerimin büyümesi olsun.yrn sbh gideceğim gibi akşama kötü olmazsan.şuanlık geçti gibi.
Canım masallah..Günaydın kızlarrrr kan uyuşmazlık testi sonucum çıkmış negatifffffffRabbime şükürler olsun bunu da atlattık cuma bebişleri ölçmeye gidicem dra bakalım büyüdü mü tontik dolmalarım
canim bir sorum olacakti cvp verirsen sevinirim benim ikizler 10+4 digeri 10+1 sendede boyle oldumu yoksa olmadiysa bir sorun olurmu birinin geriden gelmesi sagliklari iyi bugun gordum onlari biri 3.65 cm digeri 3.24 cm canim
canim hayirli haberler getirsin insallah guzel mutlu haberlerle evine donersin kuzucuklarinla :)Karın ağrım bir türlü bitmiyor cuma dra randevumsürekli bir adet ağrısı gibi karın ağrısı..
Hepiniz duamdasiniz arkadaşlar sizin de dualarınızı beklerim.
2460 ve 2700 kg dogdular canimmaşallah sağlıkla bir an önce büyüsünler inşallah. kaç kg doğdular acaba 35. haftada merak ettim.
Cok saol bu arada darısı basina insallahmaşallah sağlıkla bir an önce büyüsünler inşallah. kaç kg doğdular acaba 35. haftada merak ettim.
Isimleri asli ve elif 2460 ve 2700 kg dogdular suyum gelmedi canim normal kontrole gitmistim ama nstde sanci cikti bekledik falan serum aldim ama sanciyi kesemediler o yüzden hemen doguma aldilar sormak istedigin baska sorular varsa sorabilirsin hic sorun değilSaglikla buyut canim melekleri. Isimleri ne?kac kg dogdular?ve neden 34 te oldu dogum? Suyun mu geldi yoksa doktorun mu boyle istedi?cok soru sordum ama kusura bakma
Insalah onemli bise deildir canim kasiklarindaysa agri rahim buyudugu icin olabilirKarın ağrım bir türlü bitmiyor cuma dra randevumsürekli bir adet ağrısı gibi karın ağrısı..
Hepiniz duamdasiniz arkadaşlar sizin de dualarınızı beklerim.
Ay canim hayirli ugurlu olsun ins darisi burdaki ve benim basima diyeyim bizde ins 35 haftalarimizi goruruz kilolarida ii masalah nasil besledin onlari benimde iki kizim olacak kismetse yarin randevum var 20 haftami bitiriyorum ama 3 4 gundur kizlarimi hissedemiyorum bu haftalarda hissediuormuydun senden ogrenecegimiz cok sey var aslinda neler aldin hangi marka memnunmisun falanIsimleri asli ve elif 2460 ve 2700 kg dogdular suyum gelmedi canim normal kontrole gitmistim ama nstde sanci cikti bekledik falan serum aldim ama sanciyi kesemediler o yüzden hemen doguma aldilar sormak istedigin baska sorular varsa sorabilirsin hic sorun değil
Cabim benim de kobtrolde biri 9+4 ken digeri 9+1 di rahat ol. Şimdi geride olan kizim one gecti normal bunlar.canim bir sorum olacakti cvp verirsen sevinirim benim ikizler 10+4 digeri 10+1 sendede boyle oldumu yoksa olmadiysa bir sorun olurmu birinin geriden gelmesi sagliklari iyi bugun gordum onlari biri 3.65 cm digeri 3.24 cm canim
Ayy bir an boyle deyince tikandim masallah ya. Insallah saglikla buyutursun. Simdi evdeler dimi?naail zorlaniyor musun?kim var yaninda tek mi bakiyorsun? Ay gene kafamda deli sorular moduna girdimIsimleri asli ve elif 2460 ve 2700 kg dogdular suyum gelmedi canim normal kontrole gitmistim ama nstde sanci cikti bekledik falan serum aldim ama sanciyi kesemediler o yüzden hemen doguma aldilar sormak istedigin baska sorular varsa sorabilirsin hic sorun değil
Ben yaşamadım sadece Allah yardımcın olsun demek istedim,ikisinide sağlıkla kucağına alırsın inşallahherkese merhabalar bende 23+3 gunluk ikiz bebeklerimi bekliyorum. kalp hastasiyim ve pihtilasma problemim var simdi clexane ve aspirin kullaniyorum. bu aya kadar geldik cok sukur en son kontrolumde bebeklerin sularinin fazla oldugunu ogrendik ve fitil verdi hep yatiyorum.. stresliyim cok bu durum erken doguma sebep oluyormus doktorum beni 20 gun sonra gorecek . yasayan bilen var mi ??? kese gorunecek mi kalbi atacak mi dusuk tehlikesi ne zaman gececekden bugunlere geldik Rabbime bin sukur ama ayyy anlatamiyorum da tam hislerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?