2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Benim 413 tu..doktorum 2 gün sonra bir daha bak dedi 947 olmustu..tekrar bakmana gerek yok demişti...

Maşallah saglıkla sıhhatli buyut kızlarını inş darısı başımıza insallah zamanı gelince

maşallah sağlıkla bir an önce büyüsünler inşallah. kaç kg doğdular acaba 35. haftada merak ettim.

Saglikla buyut canim melekleri. Isimleri ne?kac kg dogdular?ve neden 34 te oldu dogum? Suyun mu geldi yoksa doktorun mu boyle istedi?cok soru sordum ama kusura bakma

Sağol canım ben Nasıl geçtiğini anlamadım sizinde öyle olacak inşallah bi bakmışız bebişlerimiz sağsalim kucaklarımızda Allah'ın izniyle :)
canim bir sorum olacakti cvp verirsen sevinirim benim ikizler 10+4 digeri 10+1 sendede boyle oldumu yoksa olmadiysa bir sorun olurmu birinin geriden gelmesi sagliklari iyi bugun gordum onlari biri 3.65 cm digeri 3.24 cm canim

canim allahin izni ile saglikla don bebeslerinle evine allahim sizleri cumlemizi korusun guzel haberlerle gelirsin insallah

Karın ağrım bir türlü bitmiyor cuma dra randevum sürekli bir adet ağrısı gibi karın ağrısı..
Hepiniz duamdasiniz arkadaşlar sizin de dualarınızı beklerim.

Günaydın kızlarrrr kan uyuşmazlık testi sonucum çıkmış negatifffffff Rabbime şükürler olsun bunu da atlattık cuma bebişleri ölçmeye gidicem dra bakalım büyüdü mü tontik dolmalarım
Canım masallah..
Bu test ne kadar Sıklıkla yapılıyor cnm? Benim 1 kere yapıldı.

canim bir sorum olacakti cvp verirsen sevinirim benim ikizler 10+4 digeri 10+1 sendede boyle oldumu yoksa olmadiysa bir sorun olurmu birinin geriden gelmesi sagliklari iyi bugun gordum onlari biri 3.65 cm digeri 3.24 cm canim
zeynepzumra canim usteki soruma cvp verebilirmisin meraktayim

Karın ağrım bir türlü bitmiyor cuma dra randevum sürekli bir adet ağrısı gibi karın ağrısı..
Hepiniz duamdasiniz arkadaşlar sizin de dualarınızı beklerim.
canim hayirli haberler getirsin insallah guzel mutlu haberlerle evine donersin kuzucuklarinla :)

Saglikla buyut canim melekleri. Isimleri ne?kac kg dogdular?ve neden 34 te oldu dogum? Suyun mu geldi yoksa doktorun mu boyle istedi?cok soru sordum ama kusura bakma
Isimleri asli ve elif 2460 ve 2700 kg dogdular suyum gelmedi canim normal kontrole gitmistim ama nstde sanci cikti bekledik falan serum aldim ama sanciyi kesemediler o yüzden hemen doguma aldilar sormak istedigin baska sorular varsa sorabilirsin hic sorun değil

Ay canim hayirli ugurlu olsun ins darisi burdaki ve benim basima diyeyim bizde ins 35 haftalarimizi goruruz kilolarida ii masalah nasil besledin onlari benimde iki kizim olacak kismetse yarin randevum var 20 haftami bitiriyorum ama 3 4 gundur kizlarimi hissedemiyorum bu haftalarda hissediuormuydun senden ogrenecegimiz cok sey var aslinda neler aldin hangi marka memnunmisun falan

herkese merhabalar bende 23+3 gunluk ikiz bebeklerimi bekliyorum. kalp hastasiyim ve pihtilasma problemim var simdi clexane ve aspirin kullaniyorum. bu aya kadar geldik cok sukur en son kontrolumde bebeklerin sularinin fazla oldugunu ogrendik ve fitil verdi hep yatiyorum.. stresliyim cok bu durum erken doguma sebep oluyormus doktorum beni 20 gun sonra gorecek . yasayan bilen var mi ??? kese gorunecek mi kalbi atacak mi dusuk tehlikesi ne zaman gececekden bugunlere geldik Rabbime bin sukur ama ayyy anlatamiyorum da tam hislerimi

Cabim benim de kobtrolde biri 9+4 ken digeri 9+1 di rahat ol. Şimdi geride olan kizim one gecti normal bunlar.
Ayy bir an boyle deyince tikandim masallah ya. Insallah saglikla buyutursun. Simdi evdeler dimi?naail zorlaniyor musun?kim var yaninda tek mi bakiyorsun? Ay gene kafamda deli sorular moduna girdim

Ben yaşamadım sadece Allah yardımcın olsun demek istedim,ikisinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…