2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

ayyyy canim sagol rabbim cumlemizikine saglik versin inssallah saglikla kucagina alirsin insallah canim :)

amin canım hepimiz inşallah :)) hiçbirşeyi takma rahat ol herşey yolunda gidecek diye düşün ki öyle gitsin...
iki oglum var kizlarim olsun cok istiyorum rabbim.lutfetti insallah ikiside kiz cok istiyorum rabbim biliyor niyetimizi 7 yil aradan sonra kizimiz olur insallah dedik niyetlendik rabbim gonlumuzdekin hayirla saglikla nasip etsin insallah ... amin :)

iki oglum var kizlarim olsun cok istiyorum rabbim.lutfetti insallah ikiside kiz cok istiyorum rabbim biliyor niyetimizi 7 yil aradan sonra kizimiz olur insallah dedik niyetlendik rabbim gonlumuzdekin hayirla saglikla nasip etsin insallah ... amin :)
amin inşallah canım rabbm sağlıklı nasip etsinde:)

canim bir sorum olacakti cvp verirsen sevinirim benim ikizler 10+4 digeri 10+1 sendede boyle oldumu yoksa olmadiysa bir sorun olurmu birinin geriden gelmesi sagliklari iyi bugun gordum onlari biri 3.65 cm digeri 3.24 cm canim
Tatlım bu çok normal kaldı ki senin arada 3 gibi çok az bi fark var arada az fark olması demek ikisinin de cinsiyetinin aynı olma olasılığını arttırıyor bu arada tabi yinede belli olmaz :)

Tatlım bu çok normal kaldı ki senin arada 3 gibi çok az bi fark var arada az fark olması demek ikisinin de cinsiyetinin aynı olma olasılığını arttırıyor bu arada tabi yinede belli olmaz :)
seninkiler oylemiydi ama 5+2 de tek kese 6+2 de cift kese goruldu bir hafta vardi aralarinda uzun zamandir fark kapanmadi 10+4 ile 10+1 bu sekilde devam ediyor insallah ikiside kizdir rabbimden hep istedim iki ogluma iki kizim olur insallah rabbim saglikla nasip etsin cumlemize seninkiler nasil gelisti ilk gunlerde canim

merhaba philps aventin de biberonu hava yutmasını engelleyen özellikte. rahatlıkla kullanabilirsin
Denedim ama almadilar bnm minnaklar,dr brownla devam ediyoruz, gaz oldu aventle, buyuk ihtimal emzigine alisik olmadiklari icinde hava yutmus olabilirler

Ben 22.haftaya geldim cok sukur ama benimkilerde hic ayni olcude olmadi yani olabiliyormus oyle kilo ve boya gore soyleniyor zaten o ne kadarlik oldugu o yuzden onu hic sorun olarak gormedi dr
Cumartesi ayrintiliya gidecegim ve o kadar heyecanliyimki nasil olacak ne olacak falan herkes kontrollerinden cok guzel heberlerle donsun mutluluk bizlerle olsun :)

Günaydın arkadaşlar
Cuma günü cinsiyetleri kesinleşir ins benim bebişlerimin de. Önce saglik olsun sonra cinsiyet önemli tabi ama gönül 1 kız 1 erkek istiyor benim bebişlerin arasında da iki gün var :) bakalım ne olacak cinsiyetleri..

Korkma canim insaAllah bebeklerin annelerine sıkı sıkı tutunucaklar.. bebislerin buyuyo ondandir.. doktorunla konustunmu

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah... ayy ne güzel darısı başımıza olsun okuyunca yüzümü bir gülümseme kaplıyor böyle haberleri..

senindemi gun var arasinda hayirlisi olsun canim yarin gonlundeki haberi nasip eder rabbim insallah ilk haftalarda kac gun vardi aralarinda canim

C
Guzel haberler al inş canım bebişlerini uzun uzun gor

Rabbim hayırlısını versin inşallah valla Canm ilk zamanlarımı tam hatırlayamıyorum ama şuanda iki kızım arasında ya 3 yada 4 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…