- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.921
cok sagolun ben herkese dua ediyorum sizde benim icin dua edinBen yaşamadım sadece Allah yardımcın olsun demek istedim,ikisinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ayyyy canim sagol rabbim cumlemizikine saglik versin inssallah saglikla kucagina alirsin insallah canim :)Cabim benim de kobtrolde biri 9+4 ken digeri 9+1 di rahat ol. Şimdi geride olan kizim one gecti normal bunlar.
Ayy bir an boyle deyince tikandim masallah ya. Insallah saglikla buyutursun. Simdi evdeler dimi?naail zorlaniyor musun?kim var yaninda tek mi bakiyorsun? Ay gene kafamda deli sorular moduna girdim
rabbim bebeklerini korusun saglikla kucagina alirsin insallahcok sagolun ben herkese dua ediyorum sizde benim icin dua edin
amin canım hepimiz inşallah :)) hiçbirşeyi takma rahat ol herşey yolunda gidecek diye düşün ki öyle gitsin...ayyyy canim sagol rabbim cumlemizikine saglik versin inssallah saglikla kucagina alirsin insallah canim :)
iki oglum var kizlarim olsun cok istiyorum rabbim.lutfetti insallah ikiside kiz cok istiyorum rabbim biliyor niyetimizi 7 yil aradan sonra kizimiz olur insallah dedik niyetlendik rabbim gonlumuzdekin hayirla saglikla nasip etsin insallah ... amin :)amin canım hepimiz inşallah :)) hiçbirşeyi takma rahat ol herşey yolunda gidecek diye düşün ki öyle gitsin...
amin inşallah canım rabbm sağlıklı nasip etsinde:)iki oglum var kizlarim olsun cok istiyorum rabbim.lutfetti insallah ikiside kiz cok istiyorum rabbim biliyor niyetimizi 7 yil aradan sonra kizimiz olur insallah dedik niyetlendik rabbim gonlumuzdekin hayirla saglikla nasip etsin insallah ... amin :)
Tatlım bu çok normal kaldı ki senin arada 3 gibi çok az bi fark var arada az fark olması demek ikisinin de cinsiyetinin aynı olma olasılığını arttırıyor bu arada tabi yinede belli olmaz :)canim bir sorum olacakti cvp verirsen sevinirim benim ikizler 10+4 digeri 10+1 sendede boyle oldumu yoksa olmadiysa bir sorun olurmu birinin geriden gelmesi sagliklari iyi bugun gordum onlari biri 3.65 cm digeri 3.24 cm canim
Benimde bir kez yapıldı canmCanım masallah..
Bu test ne kadar Sıklıkla yapılıyor cnm? Benim 1 kere yapıldı.
seninkiler oylemiydi ama 5+2 de tek kese 6+2 de cift kese goruldu bir hafta vardi aralarinda uzun zamandir fark kapanmadi 10+4 ile 10+1 bu sekilde devam ediyor insallah ikiside kizdir rabbimden hep istedim iki ogluma iki kizim olur insallah rabbim saglikla nasip etsin cumlemize seninkiler nasil gelisti ilk gunlerde canimTatlım bu çok normal kaldı ki senin arada 3 gibi çok az bi fark var arada az fark olması demek ikisinin de cinsiyetinin aynı olma olasılığını arttırıyor bu arada tabi yinede belli olmaz :)
Denedim ama almadilar bnm minnaklar,dr brownla devam ediyoruz, gaz oldu aventle, buyuk ihtimal emzigine alisik olmadiklari icinde hava yutmus olabilirlermerhaba philps aventin de biberonu hava yutmasını engelleyen özellikte. rahatlıkla kullanabilirsin
Benim 15+4 te oglum 151 gr kizim 130 gr dı kucuk olan kizdir dicem ama ikisininde gr lari yakin ikiside erkek mi canimKızlar bu haftada bebeklerinizin ağırlığı kaçtı acaba benimki biri 195 diğeri 201 gramdı iyimi sizce
Günaydın gözün aydın canım çok sevindim.Bizede dua et bizde senin haftalarına sağlıkla sıhhatle gelelim ben bugün tetenoz aşısı için gittim ama dün kasılmalarım olduğu için yapmadılar daha çok kasılmaya neden olabilir birhafta sonra doktorla görüş ona göre yaparız dediler.Dün akşam rahimde kasılmalar oldu biraz korktum bugünde belim ve karnım agrıyor adet agrısı gibi işe geldim ama acayip korkuyorum dua edin bana nolur((
Merhaba kizlar bende dogum yaptım 3 hafta oldu bugunlere gelirmiyim acaba diyedüşünüyodum ama cok sukur allahim gösterdi bugunleri 34+5te dogum yaptim iki kizim oldu 3 gun kuvozde kladilar cok sukur iyiyiz simdi büyümeye calisiyoruz insallah vaktinde zamaninda sizlerde yavrilarinizi kucaginiza alirsiniz
senindemi gun var arasinda hayirlisi olsun canim yarin gonlundeki haberi nasip eder rabbim insallah ilk haftalarda kac gun vardi aralarinda canimGünaydın arkadaşlar
Cuma günü cinsiyetleri kesinleşir ins benim bebişlerimin de. Önce saglik olsun sonra cinsiyet önemli tabi ama gönül 1 kız 1 erkek istiyor benim bebişlerin arasında da iki gün var :) bakalım ne olacak cinsiyetleri..
2_3 gün var aralarında cnm sadece 1 ya da 2 kez eşit çıktı usg de.senindemi gun var arasinda hayirlisi olsun canim yarin gonlundeki haberi nasip eder rabbim insallah ilk haftalarda kac gun vardi aralarinda canim
Guzel haberler al inş canım bebişlerini uzun uzun gorBen 22.haftaya geldim cok sukur ama benimkilerde hic ayni olcude olmadi yani olabiliyormus oyle kilo ve boya gore soyleniyor zaten o ne kadarlik oldugu o yuzden onu hic sorun olarak gormedi dr
Cumartesi ayrintiliya gidecegim ve o kadar heyecanliyimki nasil olacak ne olacak falan herkes kontrollerinden cok guzel heberlerle donsun mutluluk bizlerle olsun :)
Rabbim hayırlısını versin inşallah valla Canm ilk zamanlarımı tam hatırlayamıyorumseninkiler oylemiydi ama 5+2 de tek kese 6+2 de cift kese goruldu bir hafta vardi aralarinda uzun zamandir fark kapanmadi 10+4 ile 10+1 bu sekilde devam ediyor insallah ikiside kizdir rabbimden hep istedim iki ogluma iki kizim olur insallah rabbim saglikla nasip etsin cumlemize seninkiler nasil gelisti ilk gunlerde canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?