2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Günaydın Canlar rüyamda bebişlerimi görmüşüm çok Mutlu uyandım yarın ölçümlerimiz yapılacak heyecanlıyız her zamanki gbi umarım hepimizin kontrolleri süperistan geçer
amin insallah fistiklarin super gorunecek kiloda almislardir annesi hadi hayirli haberlerle evine donersiniz insallah

yaa ikiz anneleri birsey daha sormak istiyorum yuzum fena sivilcelendi ikiz olduklari icinmi acaba ben sivilce ne ergende gordum nede tek gebeligimde gordum yuzum berbat halde

2 yeni doğan 2 prematüre takım yetmez mi ki bir bebek için :) en başta tabi.. Şimdi karar vermek zor hangisi olacak acaba diye.

amin insallah fistiklarin super gorunecek kiloda almislardir annesi hadi hayirli haberlerle evine donersiniz insallah
İnşallahhhh Canm bu arada az önce ultrason ölçümlerine baktım en son aralarındaki fark 1 güne inmiş önceden 3 4 tü yanlış bilgilendirmiim seni

yaa ikiz anneleri birsey daha sormak istiyorum yuzum fena sivilcelendi ikiz olduklari icinmi acaba ben sivilce ne ergende gordum nede tek gebeligimde gordum yuzum berbat halde
Sen birde bana sor bi ara rahatlamıştım son 1 hafta inanılmaz arttı tekrar hormonlarla alakalı bir durumdur sanırım

Slm kızlar.Ben geldim dr dan.Herkeze duaları için çok tşk.Çokkk şükür ki yalancı kasılmalarmış.Rahim agzı ölçümü iyi çıktı suları da gayet iyi ve iki haftada güzel kilo almışlar.dr şimdilik bir sıkıntı görünmediğini söyledi ikitane yakışıklı resimde verdi.Tabi benim acayip içim rahatladı.haftaya tetanos aşısı iki hafta sonrada şeker yüklemesini yapacağız Allah nasib ederse.Bu arada Allah ım bu tekmeler nasıl mucizelermiş habire yüzümde kocaman bi sırıtmayla dolaşıyorum.Millet hormonlar yüzünden çıldırdığımı düşünmeye başladı.Canlarrr sizi ve minnakları kocamannn öptüm.Rabbim hayırlısı ile hep iyi güzel haberler almamızı hepimize nasib etsin.

kızlar bana bır yardımcı olun mercimeklerim sen dahada tecrubelısın. şimdi oda için 2 yatak ve gardolap alıcaktım ama 2 yatak cok sıkıs sıkıs olucak park yatakmı alsam ? dahamı ıyı olur odada yapmak cok ıstıyordum ama nekadar kullanabilirim

İnşallahhhh Canm bu arada az önce ultrason ölçümlerine baktım en son aralarındaki fark 1 güne inmiş önceden 3 4 tü yanlış bilgilendirmiim seni
o zaman git gide 3-4 gunkuk arayi kapatacaklar degilmi canim hadi hayirlisi verdigin cvp icin tesekkurederim canim

Canım çok sevindim inşallah hep böyle güzel güzel giderler

Kizlar merhaba bende ikiz annesi olucam Allahin izniyle,sabah cok mide bulantisi ve kusma yasiyorum,sizler nasilsiniz,mide bulantisi kusma yasiyomusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…