- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.941
Gaz sorunun var mıydı cnm ? Varsa nasıl çözdün?Rabbim hayırlısını versin inşallah valla Canm ilk zamanlarımı tam hatırlayamıyorumama şuanda iki kızım arasında ya 3 yada 4 gün var
Hayırlı olsun tatlımGaz sorunun var mıydı cnm ? Varsa nasıl çözdün?
Ben de iki kız annesi olacağım sanırım:)
Çok agrim var benim günlerdir karnım bugün de midem. Şişlikte olunca gazdır diyorum ama :) dra yarın sorucam. Cinsiyetler de kesinleşir yarın ins :)Hayırlı olsun tatlımbende ilk zamanlar vardı ama aşırı değil sal gitsin sonra geçiyor zaten
amin insallah fistiklarin super gorunecek kiloda almislardir annesi hadi hayirli haberlerle evine donersiniz insallahGünaydın Canlar rüyamda bebişlerimi görmüşüm çok Mutlu uyandımyarın ölçümlerimiz yapılacak heyecanlıyız her zamanki gbi umarım hepimizin kontrolleri süperistan geçer
canim aramizda bir ay var sen 7-10-2016 ben 7-11-2016 :)) senden sonrada ben doguma gidiyorum o gunleri saglikla gorelim insallah :)Gaz sorunun var mıydı cnm ? Varsa nasıl çözdün?
Ben de iki kız annesi olacağım sanırım:)
İnşallah cnm ins. Sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz bebeklerimizi ins.canim aramizda bir ay var sen 7-10-2016 ben 7-11-2016 :)) senden sonrada ben doguma gidiyorum o gunleri saglikla gorelim insallah :)
2460 ve 2700 kg dogdular canim
İnşallahhhh Canmamin insallah fistiklarin super gorunecek kiloda almislardir annesi hadi hayirli haberlerle evine donersiniz insallah
Sen birde bana sor bi ara rahatlamıştım son 1 hafta inanılmaz arttı tekrar hormonlarla alakalı bir durumdur sanırımyaa ikiz anneleri birsey daha sormak istiyorum yuzum fena sivilcelendi ikiz olduklari icinmi acaba ben sivilce ne ergende gordum nede tek gebeligimde gordum yuzum berbat halde
Hayırlısı oldun inşallah CanmÇok agrim var benim günlerdir karnım bugün de midem. Şişlikte olunca gazdır diyorum ama :) dra yarın sorucam. Cinsiyetler de kesinleşir yarın ins :)
o zaman git gide 3-4 gunkuk arayi kapatacaklar degilmi canim hadi hayirlisi verdigin cvp icin tesekkurederim canimİnşallahhhh Canmbu arada az önce ultrason ölçümlerine baktım en son aralarındaki fark 1 güne inmiş önceden 3 4 tü yanlış bilgilendirmiim seni
Canım çok sevindim inşallah hep böyle güzel güzel giderlerSlm kızlar.Ben geldim dr dan.Herkeze duaları için çok tşk.Çokkk şükür ki yalancı kasılmalarmış.Rahim agzı ölçümü iyi çıktı suları da gayet iyi ve iki haftada güzel kilo almışlar.dr şimdilik bir sıkıntı görünmediğini söyledi ikitane yakışıklı resimde verdi.Tabi benim acayip içim rahatladı.haftaya tetanos aşısı iki hafta sonrada şeker yüklemesini yapacağız Allah nasib ederse.Bu arada Allah ım bu tekmeler nasıl mucizelermiş habire yüzümde kocaman bi sırıtmayla dolaşıyorum.Millet hormonlar yüzünden çıldırdığımı düşünmeye başladı.Canlarrr sizi ve minnakları kocamannn öptüm.Rabbim hayırlısı ile hep iyi güzel haberler almamızı hepimize nasib etsin.
Amin Canım.Senin haftaları gördükce moral oluyor bana.İnşaAllah hepimiz sağlıklı sıhhatli alacağız bebişlerimizi kucağımıza.buarada orda havalar nasıl çok ısındımı seni rahatsız ediyormu???Canım çok sevindim inşallah hep böyle güzel güzel giderler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?