2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Gözün aydın canım.MaşaAllah diyeyim.Hep böyle mutlu haberler alalım.

cok sevindim. bebisler anneleri onlari gorsun sevinsin diye oyun yapmislar sana :) ins hep boyle devam eder

Rahim agzi uzunluguna vajinalmi baktirdiniz?

Tecrubeli sayilmam ama bende canim cokda kararsiz☺☺ oda yapmicaktim simdi yapmaya karar verdik bende habire dusunuorum nasil yapsam diye yataklari cok iri hantal almazsan sigmazmi ki.. benimde kucuk odamda L koltugum var onu cikarmadan iki yatak ve dolap almayi dusunuyorum ama belki park yatak da alabilirim bakmak lazim.. bazi park yataklarda cok iri ve nedense bana estetik gelmiyo ☺ ikeadaki normal duz beyaz besikler cok iri degil ama sallanmiyo sallanan biseymi alsak diyorum acikcasi bol bol beyin jimnastigi yaptiriyo bu konu bana hala kararsizim.. ayni odada uzun sure yatamayiz diye dusunuyorum alistirmak acisiindanda ne kadar kucuk o kadar kolay gibi geliyo.. kizlar sizde bi el atin su mevzuya

Kizlar rutin testler istemisti doktorum troid hormonu dusuklugu cikti bende dr.la yazistik bugun endokrine randevu al dedi cumartesi gunu gidicem.bakalim.. varmi bu durumla karsilasan.. tedirgin etti beni..

Arkadaslar bende ikiz annesi olucam insallah.Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin kuzularimizi.sonlara gelmis olan arkadaslar besik konusunda nasil karar verdiniz birde iki olunca erken olma ihtimaline karsi dogum cantasini ne zaman hazirladini ben 30. Haftada düsünüyorum.birde cantaniza karar verdiniz mi cok soru sordum ama etrafimda hic ikiz annesi yok hep okuduklarimla yetiniyorum

Kizlar rutin testler istemisti doktorum troid hormonu dusuklugu cikti bende dr.la yazistik bugun endokrine randevu al dedi cumartesi gunu gidicem.bakalim.. varmi bu durumla karsilasan.. tedirgin etti beni..
Canım kaç çıktı tsh sonucun.ben zaten tiroit hastasıyım Benim hamileliğimin 6.haftasında tsh yüksek yani tiroit hormonum yetmiyordu vucud için hemen endokrine gittim ilacımı düzenledi zaten çok hızlı düzene giriyor ilaçla ve ilaç bebeğe zarar vermiyor sentetik hormon ilacı.bence en kısa sürede endokrin uzmanına görünmen iyi olur.

Hoşgeldin canım.Benim haftam ileri değil ama bence hazırlamaya başla 30 u bekleme ikiz bebişler özgür ruhlu oluyor ne zaman süpriz yapcakları belli olmaz en iyisi hazırlıklarını tamamlaman.Hatta ileri tarihli anneler 27-28 de hazırlıklarınız bitmiş olsun diye yazıyorlar sorudğumuz zaman.hem çok ağırlaşmış olacağız hemde süpriz olursa sıkıntı olmasın diye.

Canim ya icimi rahatlattin birazda olsa korktum bende.. bebeklrime zarar gelirmi diye.. TSH 0.1 cikti.. bugun doktorumla gorustum endokrine bir gorun dedi cumartesiye randevu aldim .. insaAllah hemen duzene girer benimde..

Amin cnm çok sevindim güzel haberler verelim birbirimize hep ins. :)

Canim ya icimi rahatlattin birazda olsa korktum bende.. bebeklrime zarar gelirmi diye.. TSH 0.1 cikti.. bugun doktorumla gorustum endokrine bir gorun dedi cumartesiye randevu aldim .. insaAllah hemen duzene girer benimde..
Canım tsh ın düşük çıkmış yani hiper tiroit.Endokrin hemen ayarlayacaktır.tsh ın yüksek çıksa o daha kötü o bebeğe zarar veriyor.benimde şuan 0,12 bende yrn tekrar test yaptırıp ilacımı ayarlatacağım.birde hamileyken diğer hormonlarla karışıp yalancı tiroit düşüklüğü de olabiliyor.Allah ın izni ile hemen düzelir canım.

Yaaa cok tesekkur ederim insaAllah canim Allah razi olsun☺☺

Canım sen alışveriş listesi yaptın mı?

Canım sen alışveriş listesi yaptın mı?
Ben netten bir liste döktüm tek bebek için ama başlıkları ayırmış hoşuma gitti bende Excelde yapıcaktım onu bulunca vazgeçtim bundan kendime lazım olanları çizip alacağım. zaten birtürlü alş vrşe çıkamadığım için :)))birde herkes farklı adet farklı marka söylüyor bende artık indirim gördüğüm zaman parça parça netten alıyorum sdce birer takım hastane çıkışı ya aziz bebe yada mothercare den almayı düşünüyorum.

Arkadaslar alisverisinize katkida bulunayim:) sevi bebenin reflu yastigini alin, bnm minnoslar 5 aylik oldu, hala onlarin ustunde yatiuorlar, birde her odaya goturebiliyorsunuz

ths mi oluyor canim 0.48 bende sorun olurmu canim o dedigin ths mi canim insallah bir sorunla karsilasmazsin cnm

Merhaba biz seninle aynı haftadayız:) bende izne 30 haftada cıkcam o hafta doğum cantam içşn tüm herşeyi hazırlamayı düşünüyorum.gecen gun bı ikiz annesiyle alışverişte karsılastım o iki valiz hazırla benden soylemesş dedi ama bende kararsızım.allahım saglıkla kucagına aldırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…