- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.961
cnm hosgeldin, 8-13, hafta arasinda oldu bendede bulanti.ama hic kusmadim. Allah yardimcin olsunKizlar merhaba bende ikiz annesi olucam Allahin izniyle,sabah cok mide bulantisi ve kusma yasiyorum,sizler nasilsiniz,mide bulantisi kusma yasiyomusunuz?
Canım 12.haftaya kdr devam ediyor ama sonrasında geçiyor merak etme.Kizlar merhaba bende ikiz annesi olucam Allahin izniyle,sabah cok mide bulantisi ve kusma yasiyorum,sizler nasilsiniz,mide bulantisi kusma yasiyomusunuz?
Gözün aydın canım.MaşaAllah diyeyim.Hep böyle mutlu haberler alalım.bizde dun 19+6 da ayrintili ultrasonumuza girdik. kizlarimin ikiside cok iyi biri 360 biri 340gram olmus. gunlerine gore onden gidiyorlar biraz :) rahim agxi uzunluguda 3,8 cikti. doktor cok iyi dedi. ins boyle devam eder. Rabbim kuzularimizi korusun :)
cok sevindim. bebisler anneleri onlari gorsun sevinsin diye oyun yapmislar sana :) ins hep boyle devam ederSlm kızlar.Ben geldim dr dan.Herkeze duaları için çok tşk.Çokkk şükür ki yalancı kasılmalarmış.Rahim agzı ölçümü iyi çıktı suları da gayet iyi ve iki haftada güzel kilo almışlar.dr şimdilik bir sıkıntı görünmediğini söyledi ikitane yakışıklı resimde verdi.Tabi benim acayip içim rahatladı.haftaya tetanos aşısı iki hafta sonrada şeker yüklemesini yapacağız Allah nasib ederse.Bu arada Allah ım bu tekmeler nasıl mucizelermiş habire yüzümde kocaman bi sırıtmayla dolaşıyorum.Millet hormonlar yüzünden çıldırdığımı düşünmeye başladı.Canlarrr sizi ve minnakları kocamannn öptüm.Rabbim hayırlısı ile hep iyi güzel haberler almamızı hepimize nasib etsin.
bizde dun 19+6 da ayrintili ultrasonumuza girdik. kizlarimin ikiside cok iyi biri 360 biri 340gram olmus. gunlerine gore onden gidiyorlar biraz :) rahim agxi uzunluguda 3,8 cikti. doktor cok iyi dedi. ins boyle devam eder. Rabbim kuzularimizi korusun :)
kızlar bana bır yardımcı olunmercimeklerim sen dahada tecrubelısın. şimdi oda için 2 yatak ve gardolap alıcaktım ama 2 yatak cok sıkıs sıkıs olucak park yatakmı alsam ? dahamı ıyı olur odada yapmak cok ıstıyordum ama nekadar kullanabilirim
Canım kaç çıktı tsh sonucun.ben zaten tiroit hastasıyım Benim hamileliğimin 6.haftasında tsh yüksek yani tiroit hormonum yetmiyordu vucud için hemen endokrine gittim ilacımı düzenledi zaten çok hızlı düzene giriyor ilaçla ve ilaç bebeğe zarar vermiyor sentetik hormon ilacı.bence en kısa sürede endokrin uzmanına görünmen iyi olur.Kizlar rutin testler istemisti doktorum troid hormonu dusuklugu cikti bende dr.la yazistik bugun endokrine randevu al dedi cumartesi gunu gidicem.bakalim.. varmi bu durumla karsilasan.. tedirgin etti beni..
Hoşgeldin canım.Benim haftam ileri değil ama bence hazırlamaya başla 30 u bekleme ikiz bebişler özgür ruhlu oluyor ne zaman süpriz yapcakları belli olmaz en iyisi hazırlıklarını tamamlaman.Hatta ileri tarihli anneler 27-28 de hazırlıklarınız bitmiş olsun diye yazıyorlar sorudğumuz zaman.hem çok ağırlaşmış olacağız hemde süpriz olursa sıkıntı olmasın diye.Arkadaslar bende ikiz annesi olucam insallah.Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin kuzularimizi.sonlara gelmis olan arkadaslar besik konusunda nasil karar verdiniz birde iki olunca erken olma ihtimaline karsi dogum cantasini ne zaman hazirladini ben 30. Haftada düsünüyorum.birde cantaniza karar verdiniz mi cok soru sordum ama etrafimda hic ikiz annesi yok hep okuduklarimla yetiniyorum
Canım kaç çıktı tsh sonucun.ben zaten tiroit hastasıyım Benim hamileliğimin 6.haftasında tsh yüksek yani tiroit hormonum yetmiyordu vucud için hemen endokrine gittim ilacımı düzenledi zaten çok hızlı düzene giriyor ilaçla ve ilaç bebeğe zarar vermiyor sentetik hormon ilacı.bence en kısa sürede endokrin uzmanına görünmen iyi olur.
Amin cnm çok sevindim güzel haberler verelim birbirimize hep ins. :)Slm kızlar.Ben geldim dr dan.Herkeze duaları için çok tşk.Çokkk şükür ki yalancı kasılmalarmış.Rahim agzı ölçümü iyi çıktı suları da gayet iyi ve iki haftada güzel kilo almışlar.dr şimdilik bir sıkıntı görünmediğini söyledi ikitane yakışıklı resimde verdi.Tabi benim acayip içim rahatladı.haftaya tetanos aşısı iki hafta sonrada şeker yüklemesini yapacağız Allah nasib ederse.Bu arada Allah ım bu tekmeler nasıl mucizelermiş habire yüzümde kocaman bi sırıtmayla dolaşıyorum.Millet hormonlar yüzünden çıldırdığımı düşünmeye başladı.Canlarrr sizi ve minnakları kocamannn öptüm.Rabbim hayırlısı ile hep iyi güzel haberler almamızı hepimize nasib etsin.
Canım tsh ın düşük çıkmış yani hiper tiroit.Endokrin hemen ayarlayacaktır.tsh ın yüksek çıksa o daha kötü o bebeğe zarar veriyor.benimde şuan 0,12 bende yrn tekrar test yaptırıp ilacımı ayarlatacağım.birde hamileyken diğer hormonlarla karışıp yalancı tiroit düşüklüğü de olabiliyor.Allah ın izni ile hemen düzelir canım.Canim ya icimi rahatlattin birazda olsa korktum bende.. bebeklrime zarar gelirmi diye.. TSH 0.1 cikti.. bugun doktorumla gorustum endokrine bir gorun dedi cumartesiye randevu aldim .. insaAllah hemen duzene girer benimde..
Canım tsh ın düşük çıkmış yani hiper tiroit.Endokrin hemen ayarlayacaktır.tsh ın yüksek çıksa o daha kötü o bebeğe zarar veriyor.benimde şuan 0,12 bende yrn tekrar test yaptırıp ilacımı ayarlatacağım.birde hamileyken diğer hormonlarla karışıp yalancı tiroit düşüklüğü de olabiliyor.Allah ın izni ile hemen düzelir canım.
Hoşgeldin canım.Benim haftam ileri değil ama bence hazırlamaya başla 30 u bekleme ikiz bebişler özgür ruhlu oluyor ne zaman süpriz yapcakları belli olmaz en iyisi hazırlıklarını tamamlaman.Hatta ileri tarihli anneler 27-28 de hazırlıklarınız bitmiş olsun diye yazıyorlar sorudğumuz zaman.hem çok ağırlaşmış olacağız hemde süpriz olursa sıkıntı olmasın diye.
Ben netten bir liste döktüm tek bebek için ama başlıkları ayırmış hoşuma gitti bende Excelde yapıcaktım onu bulunca vazgeçtim bundan kendime lazım olanları çizip alacağım. zaten birtürlü alş vrşe çıkamadığım için :)))birde herkes farklı adet farklı marka söylüyor bende artık indirim gördüğüm zaman parça parça netten alıyorum sdce birer takım hastane çıkışı ya aziz bebe yada mothercare den almayı düşünüyorum.Canım sen alışveriş listesi yaptın mı?
sen naptın başladınmı almaya birşeyler yada liste yaptınmı???Canım sen alışveriş listesi yaptın mı?
ths mi oluyor canim 0.48 bende sorun olurmu canim o dedigin ths mi canim insallah bir sorunla karsilasmazsin cnmKizlar rutin testler istemisti doktorum troid hormonu dusuklugu cikti bende dr.la yazistik bugun endokrine randevu al dedi cumartesi gunu gidicem.bakalim.. varmi bu durumla karsilasan.. tedirgin etti beni..
Merhaba biz seninle aynı haftadayız:) bende izne 30 haftada cıkcam o hafta doğum cantam içşn tüm herşeyi hazırlamayı düşünüyorum.gecen gun bı ikiz annesiyle alışverişte karsılastım o iki valiz hazırla benden soylemesş dedi ama bende kararsızım.allahım saglıkla kucagına aldırsınArkadaslar bende ikiz annesi olucam insallah.Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin kuzularimizi.sonlara gelmis olan arkadaslar besik konusunda nasil karar verdiniz birde iki olunca erken olma ihtimaline karsi dogum cantasini ne zaman hazirladini ben 30. Haftada düsünüyorum.birde cantaniza karar verdiniz mi cok soru sordum ama etrafimda hic ikiz annesi yok hep okuduklarimla yetiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?