- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #6.981
sen naptın başladınmı almaya birşeyler yada liste yaptınmı???
sen çalışıyorsun sanırım nasıl geçiyor ? bende şuan çalışıyorum ve 30.haftaya kdr dayanabilirmiyim bilmiyorum.otururken sanki bebeklerim sıkışıyor rahime baskı yapıyorlar gibi geliyor tabiki evham yapıyorum büyük ihtimalle ama ellerim ayaklarım fena şiş akşam eve gidince hiçbirşey yapmadan ancak yatabiliyorum :)))Merhaba biz seninle aynı haftadayız:) bende izne 30 haftada cıkcam o hafta doğum cantam içşn tüm herşeyi hazırlamayı düşünüyorum.gecen gun bı ikiz annesiyle alışverişte karsılastım o iki valiz hazırla benden soylemesş dedi ama bende kararsızım.allahım saglıkla kucagına aldırsın
bende civilim den deneme amaçlı aldım bir tane 8 li hastane çıkışı 1 tane 5 li hastane çıkışı 6-9 ay için 3 er tane kısa kollu zıbın.Kızıma organik birtane alt üst takım.hem fiyatları gayet uygun geldi hemde gelince kaliteleri de güzel dedi annem.ordan prematüre için iki tane hastane çıkışı alacağım.bende 1 tane 10 lu hastane çıkışı, birertanede 5 li aldım. 0-3 aylık tulumlardan ve kısa kollu badilerden aldım internetten, Birde biberon seti aldım. ancak tulumların boyları biraz büyük geldi. İlk etapta giyemezler sanırım. Hastane çıkışlarıyla idare edecekler artık :) Birazda hediye geldi. Şimdilik bu kadar. Kendi alışverişim, süt sağma makinası, Battaniyeleri falan daha alınacak. Daha başındayız yani :) Ama herkesten kısa kollu badilerin çok kullanıldığını duygum. Toplamda 10 tane yeterli olur diye düşünüyorum.
bende civilim den deneme amaçlı aldım bir tane 8 li hastane çıkışı 1 tane 5 li hastane çıkışı 6-9 ay için 3 er tane kısa kollu zıbın.Kızıma organik birtane alt üst takım.hem fiyatları gayet uygun geldi hemde gelince kaliteleri de güzel dedi annem.ordan prematüre için iki tane hastane çıkışı alacağım.Siden80 nin dediği gibi reflü yastığı almayı düşünüyorum birkaç anneden daha duydum cidden işe yarıyormuş.kendime nasıl bir pijama alacağım birde onu bulursam benden mutlusu yok:)))
Canim uygun degerin tam olarak kac oldugunu bilmiyorum ama bi problem olsa dr..un soylerdi sana.. ben endokrine gidicem insaAllah uygun ilac tedavisiyle sorunumuz cozulurths mi oluyor canim 0.48 bende sorun olurmu canim o dedigin ths mi canim insallah bir sorunla karsilasmazsin cnm
hayir detaylida karindan bakti hoca, doktorum prof. detayliyi yapan hoca da docent ikiside karindan olcum tereddut sinirina dusmedigi surece vajinala karsi. bana soylediginin dışında raporada acilma yok notu dusulmusRahim agzi uzunluguna vajinalmi baktirdiniz?
doktoruma daha gostermedim canim iki haftaya cagirdi canimCanim uygun degerin tam olarak kac oldugunu bilmiyorum ama bi problem olsa dr..un soylerdi sana.. ben endokrine gidicem insaAllah uygun ilac tedavisiyle sorunumuz cozulur
Canım senin değerin gayet iyi sınırda.hamilelikte 2,50 üstüne çıkılması istenmiyor bebeğin beyin gelişimini etkiliyor.alt sınırıda yanlış hatırlamıyorsam 0,35 di sanırım.yanı senin gayet iyi.ths mi oluyor canim 0.48 bende sorun olurmu canim o dedigin ths mi canim insallah bir sorunla karsilasmazsin cnm
Suan için allaha sukur ii gıdıo canım ama gecen haftadan beri ayağımda şişme var bende de maalesef havalar cok guzel ondan dır dıe dusunuorum onun dısında bı sıkıntım yok.kendıne bak canım ne kadar dayanabilirsen inş sağlıcakla atlat günlerini.akşamları ayaklarını yuksek kaldır canım cok faydası oluyormussen çalışıyorsun sanırım nasıl geçiyor ? bende şuan çalışıyorum ve 30.haftaya kdr dayanabilirmiyim bilmiyorum.otururken sanki bebeklerim sıkışıyor rahime baskı yapıyorlar gibi geliyor tabiki evham yapıyorum büyük ihtimalle ama ellerim ayaklarım fena şiş akşam eve gidince hiçbirşey yapmadan ancak yatabiliyorum :)))
ben gecelik almayı düşünmüyorum pijama takımı alacağım.aynen parça parça almak lazım hem maddi olarak ciddi rakamlara geliyor herşeyin iki tanesi hemde zaman olarak oyalıyor insanı marka adet karar vermek.soobeye hiç bakmamıştım takib ederim.indirimlere rast geldiğimizde haber verelim birbirimize :)))gecelik alın diyorlar. bende gecelik hiç sevmem. Gögüs ucu kalkanları falan var alınması gereken birde. Gögüs pedleri. Ya aslında baya var yine alınması gereken şeyler. Zamana yaymak en mantıklısı. internette çok uygun fiyatlara bulunabiliyor bu şekilde. Soobe ürünleride çok güzel bebekler için aklında olsun. Bana hediye geldi zıbın ve çıtçıtlı badilerden. Hem çok şirinler hemde kaliteleri çok güzel.
maşallah sana.Bende dayanırım inş.Akşamları dinleniyorum ayaklarım koca kişisinin kucağında habire masaj modundayız:))) ileri tarihli anneler bize moral oluyor hepbirlikte 35-37 leri görürüzzzz inşaAllahhhh.Suan için allaha sukur ii gıdıo canım ama gecen haftadan beri ayağımda şişme var bende de maalesef havalar cok guzel ondan dır dıe dusunuorum onun dısında bı sıkıntım yok.kendıne bak canım ne kadar dayanabilirsen inş sağlıcakla atlat günlerini.akşamları ayaklarını yuksek kaldır canım cok faydası oluyormus
Aminnn inşallah hepımız 37 de saglıklı sıhhatli doğum yaparız Dualarım hepımızlemaşallah sana.Bende dayanırım inş.Akşamları dinleniyorum ayaklarım koca kişisinin kucağında habire masaj modundayız:))) ileri tarihli anneler bize moral oluyor hepbirlikte 35-37 leri görürüzzzz inşaAllahhhh.
canim sagol sorun teskil edecek diye cok korktum icimi ferahlattin canim rabbim cumlemize saglikli bebekler nasip etsin insallahCanım senin değerin gayet iyi sınırda.hamilelikte 2,50 üstüne çıkılması istenmiyor bebeğin beyin gelişimini etkiliyor.alt sınırıda yanlış hatırlamıyorsam 0,35 di sanırım.yanı senin gayet iyi.
Canim ben hala yasiyorum ama gec basladi senin erken baslamis .ben 10.haftadan beri kusuyorum malesef. En yogunda bu hafta olduKizlar merhaba bende ikiz annesi olucam Allahin izniyle,sabah cok mide bulantisi ve kusma yasiyorum,sizler nasilsiniz,mide bulantisi kusma yasiyomusunuz?
Ay o pijamalar ne kadar pahali gecen bir yere sordum 3 lu takimlar 150 200 falandi yok artik dedigimle ciktimsanki bu ozel gunleri degerlendirmeye calisiyorlarmis gibi geldi. Hadi 70 80 i anlarim ama 249 yazani gordum yabende civilim den deneme amaçlı aldım bir tane 8 li hastane çıkışı 1 tane 5 li hastane çıkışı 6-9 ay için 3 er tane kısa kollu zıbın.Kızıma organik birtane alt üst takım.hem fiyatları gayet uygun geldi hemde gelince kaliteleri de güzel dedi annem.ordan prematüre için iki tane hastane çıkışı alacağım.Siden80 nin dediği gibi reflü yastığı almayı düşünüyorum birkaç anneden daha duydum cidden işe yarıyormuş.kendime nasıl bir pijama alacağım birde onu bulursam benden mutlusu yok:)))
Canim t3 t4 normal ise onlarda onemliymis heralde... hepsi birlikte bakiliomus.. senin bu degerin benim sonuc kagidima gore normal degerde.. telas yapma insaAllah degerin araligin ortasinda kaliyo ☺doktoruma daha gostermedim canim iki haftaya cagirdi canim
t3-3.13- t4-1.09 canim cvp ve ilgin icin allah razi olsun canimCanim t3 t4 normal ise onlarda onemliymis heralde... hepsi birlikte bakiliomus.. senin bu degerin benim sonuc kagidima gore normal degerde.. telas yapma insaAllah degerin araligin ortasinda kaliyo ☺
cnm bende 9-6cakisiyorum cok sukur simdilik sikintim yok. aksine ben enerjiminden calismamdan geldigine inanıyorum. bide yedigime ictigime cok dikkat ediyorum, oyle hamileyim diye sinirsiz yemiyorum, alacagim kaloriyi protein agirlikli alnaya calisiyorum. ikizlerde protein cok onemliymis erken dogsalar bile kilo problemleri olmamalari icin proteine dikkat edin diyorlar. meyve kuruyemiste onemli. el ayak şişmesinden bahsettin mi doktoruna, eğer skıntın varsa raporla falan 30dan once ayırır seni belki, ama yoksa çalış bence. evde insan daha yorgun olur bunalırsen çalışıyorsun sanırım nasıl geçiyor ? bende şuan çalışıyorum ve 30.haftaya kdr dayanabilirmiyim bilmiyorum.otururken sanki bebeklerim sıkışıyor rahime baskı yapıyorlar gibi geliyor tabiki evham yapıyorum büyük ihtimalle ama ellerim ayaklarım fena şiş akşam eve gidince hiçbirşey yapmadan ancak yatabiliyorum :)))
Tecrubeli sayilmam ama bende canim cokda kararsiz☺☺ oda yapmicaktim simdi yapmaya karar verdik bende habire dusunuorum nasil yapsam diye yataklari cok iri hantal almazsan sigmazmi ki.. benimde kucuk odamda L koltugum var onu cikarmadan iki yatak ve dolap almayi dusunuyorum ama belki park yatak da alabilirim bakmak lazim.. bazi park yataklarda cok iri ve nedense bana estetik gelmiyo ☺ ikeadaki normal duz beyaz besikler cok iri degil ama sallanmiyo sallanan biseymi alsak diyorum acikcasi bol bol beyin jimnastigi yaptiriyo bu konu bana hala kararsizim.. ayni odada uzun sure yatamayiz diye dusunuyorum alistirmak acisiindanda ne kadar kucuk o kadar kolay gibi geliyo.. kizlar sizde bi el atin su mevzuya[/QUO
canım ya tecrubelı olan sen değildin baska bırıydu 31 haftasındaydı .. ya bugun ıkeaya baktım sallanan değil sadece karyola gibi var sallananlar bılmıyorum kucuk bulamadık oda sıkıs sıkıs olcak park yatak herkes öneriyor bilemedim. ben oda yapmak cok ıstıyordum ama belkı 1 yasından sora yaaprım bilemedim
hayir detaylida karindan bakti hoca, doktorum prof. detayliyi yapan hoca da docent ikiside karindan olcum tereddut sinirina dusmedigi surece vajinala karsi. bana soylediginin dışında raporada acilma yok notu dusulmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?