2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

sen naptın başladınmı almaya birşeyler yada liste yaptınmı???

bende 1 tane 10 lu hastane çıkışı, birertanede 5 li aldım. 0-3 aylık tulumlardan ve kısa kollu badilerden aldım internetten, Birde biberon seti aldım. ancak tulumların boyları biraz büyük geldi. İlk etapta giyemezler sanırım. Hastane çıkışlarıyla idare edecekler artık :) Birazda hediye geldi. Şimdilik bu kadar. Kendi alışverişim, süt sağma makinası, Battaniyeleri falan daha alınacak. Daha başındayız yani :) Ama herkesten kısa kollu badilerin çok kullanıldığını duygum. Toplamda 10 tane yeterli olur diye düşünüyorum.

sen çalışıyorsun sanırım nasıl geçiyor ? bende şuan çalışıyorum ve 30.haftaya kdr dayanabilirmiyim bilmiyorum.otururken sanki bebeklerim sıkışıyor rahime baskı yapıyorlar gibi geliyor tabiki evham yapıyorum büyük ihtimalle ama ellerim ayaklarım fena şiş akşam eve gidince hiçbirşey yapmadan ancak yatabiliyorum :)))

bende civilim den deneme amaçlı aldım bir tane 8 li hastane çıkışı 1 tane 5 li hastane çıkışı 6-9 ay için 3 er tane kısa kollu zıbın.Kızıma organik birtane alt üst takım.hem fiyatları gayet uygun geldi hemde gelince kaliteleri de güzel dedi annem.ordan prematüre için iki tane hastane çıkışı alacağım. Siden80 nin dediği gibi reflü yastığı almayı düşünüyorum birkaç anneden daha duydum cidden işe yarıyormuş.kendime nasıl bir pijama alacağım birde onu bulursam benden mutlusu yok:)))

gecelik alın diyorlar. bende gecelik hiç sevmem. Gögüs ucu kalkanları falan var alınması gereken birde. Gögüs pedleri. Ya aslında baya var yine alınması gereken şeyler. Zamana yaymak en mantıklısı. internette çok uygun fiyatlara bulunabiliyor bu şekilde. Soobe ürünleride çok güzel bebekler için aklında olsun. Bana hediye geldi zıbın ve çıtçıtlı badilerden. Hem çok şirinler hemde kaliteleri çok güzel.

ths mi oluyor canim 0.48 bende sorun olurmu canim o dedigin ths mi canim insallah bir sorunla karsilasmazsin cnm
Canim uygun degerin tam olarak kac oldugunu bilmiyorum ama bi problem olsa dr..un soylerdi sana.. ben endokrine gidicem insaAllah uygun ilac tedavisiyle sorunumuz cozulur

ths mi oluyor canim 0.48 bende sorun olurmu canim o dedigin ths mi canim insallah bir sorunla karsilasmazsin cnm
Canım senin değerin gayet iyi sınırda.hamilelikte 2,50 üstüne çıkılması istenmiyor bebeğin beyin gelişimini etkiliyor.alt sınırıda yanlış hatırlamıyorsam 0,35 di sanırım.yanı senin gayet iyi.

Suan için allaha sukur ii gıdıo canım ama gecen haftadan beri ayağımda şişme var bende de maalesef havalar cok guzel ondan dır dıe dusunuorum onun dısında bı sıkıntım yok.kendıne bak canım ne kadar dayanabilirsen inş sağlıcakla atlat günlerini.akşamları ayaklarını yuksek kaldır canım cok faydası oluyormus

ben gecelik almayı düşünmüyorum pijama takımı alacağım.aynen parça parça almak lazım hem maddi olarak ciddi rakamlara geliyor herşeyin iki tanesi hemde zaman olarak oyalıyor insanı marka adet karar vermek.soobeye hiç bakmamıştım takib ederim.indirimlere rast geldiğimizde haber verelim birbirimize :)))

maşallah sana.Bende dayanırım inş.Akşamları dinleniyorum ayaklarım koca kişisinin kucağında habire masaj modundayız:))) ileri tarihli anneler bize moral oluyor hepbirlikte 35-37 leri görürüzzzz inşaAllahhhh.

Amşn
Aminnn inşallah hepımız 37 de saglıklı sıhhatli doğum yaparız Dualarım hepımızle

canim sagol sorun teskil edecek diye cok korktum icimi ferahlattin canim rabbim cumlemize saglikli bebekler nasip etsin insallah

Kizlar merhaba bende ikiz annesi olucam Allahin izniyle,sabah cok mide bulantisi ve kusma yasiyorum,sizler nasilsiniz,mide bulantisi kusma yasiyomusunuz?
Canim ben hala yasiyorum ama gec basladi senin erken baslamis .ben 10.haftadan beri kusuyorum malesef. En yogunda bu hafta oldu
Ay o pijamalar ne kadar pahali gecen bir yere sordum 3 lu takimlar 150 200 falandi yok artik dedigimle ciktimsanki bu ozel gunleri degerlendirmeye calisiyorlarmis gibi geldi. Hadi 70 80 i anlarim ama 249 yazani gordum ya

Bende sevmiyorum gecelik ama aldim dogum icin ilk cocugum sezeryandi ve altima bisey giydirmemislerdi hastanede tabi ister istemezde degistirince gecelik iyi oluyor dikis yeri ve epidural olunca ama belki sizin oyle olmaz eve gecince bende pijamaya gectim daha rahat diye 1 hafta sonra falan bide ben dikis yeri oldugu icin de tedirgindim o yuzden de gecelik iyiydi
Zibin battaniyeler var penye cok kalin olmayan malum genelde yaza gelecek bebeklerimiz ve minik olduklari icin toparlayana kadar onlarla sarip almak anne icin de bebek icin de iyi oluyor emzirirken vs. Mutlaka listeye yazmak lazim
Bide zibin alirken alttan citcitli tercih edin cok kullanisli yoksa cok sorun oluyor
Agiz ve omuz mendilleri var kusan bebek olabilir yada emzirdikten mamadan sonra agzini silersiniz ve gaz cikarirken kucaginiza alinca vs omzunuza mutlaka o kucuk havlulari sermek gerekiyor malum emme refleksleri oldugu icin her yeri emiyorlar hijyen acisindan da iyi oluyor

Canim t3 t4 normal ise onlarda onemliymis heralde... hepsi birlikte bakiliomus.. senin bu degerin benim sonuc kagidima gore normal degerde.. telas yapma insaAllah degerin araligin ortasinda kaliyo ☺
t3-3.13- t4-1.09 canim cvp ve ilgin icin allah razi olsun canim

cnm bende 9-6cakisiyorum cok sukur simdilik sikintim yok. aksine ben enerjiminden calismamdan geldigine inanıyorum. bide yedigime ictigime cok dikkat ediyorum, oyle hamileyim diye sinirsiz yemiyorum, alacagim kaloriyi protein agirlikli alnaya calisiyorum. ikizlerde protein cok onemliymis erken dogsalar bile kilo problemleri olmamalari icin proteine dikkat edin diyorlar. meyve kuruyemiste onemli. el ayak şişmesinden bahsettin mi doktoruna, eğer skıntın varsa raporla falan 30dan once ayırır seni belki, ama yoksa çalış bence. evde insan daha yorgun olur bunalır

hayir detaylida karindan bakti hoca, doktorum prof. detayliyi yapan hoca da docent ikiside karindan olcum tereddut sinirina dusmedigi surece vajinala karsi. bana soylediginin dışında raporada acilma yok notu dusulmus

Benimde 20 .haftasindan karindan bakilmisti hersey iyiydi 4 gun sonra birden suyum geldi ve kaybettim ikizlerimi,simdi yine ikizlere hamileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…