2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Doktorum 23.haftadan sonra yatak istirahati verecegini soyledi.erken doğum riskine karsi sadece yemek ve wc icin kalkacaksin doguma kadar yat 36.haftada aliriz dedi butun yazi yatarak gecirecek gibiyim :)
saglikla al bebislerini her sey onlar icin senin bebisler nasil gelisimi fark varmi aralarinda benimkiler 10+4 digeri 10+1 cnm

.
Doktorum 23.haftadan sonra yatak istirahati verecegini soyledi.erken doğum riskine karsi sadece yemek ve wc icin kalkacaksin doguma kadar yat 36.haftada aliriz dedi butun yazi yatarak gecirecek gibiyim :)

Olsun canim yeterki bebekler iyi olsun☺bebeklerimiz saglikla dunyaya gelsin artik katlanicaz napalim..

Amin canim dua et cumartesi bende guzel seyler duyayim doktordan endokrine gidicem.insaAllah ilac kullanarak cozebiliriz bu isi
insallah guzel mutlu gelismeler olur canim rabbim saglik versin insallah ucunuzede allahim sizi korusun

Benimde 20 .haftasindan karindan bakilmisti hersey iyiydi 4 gun sonra birden suyum geldi ve kaybettim ikizlerimi,simdi yine ikizlere hamileyim.
geçmiş olsun cnm Rabbim yenilerine kavuşturmuş çok şükür. Kaçtı ölçüldüğünde değerin, bence ihmal ettim diye üzülme vajinal ölçülsede iyi denecekti belki. 4 gün çok kısa bir süre çünkü demekki olacağı varmış. ölçümler arasında çok fark olsa bütün doktorlar vajinal ölçer. rahim boyu nerden ölçülürse ölçülsün garantisi yok anladığım kadarıyla bir anda kısalabiliyormuş çünkü boyu. Rabbim öyle uygun görmüş, hayırlısı böyleymiş demekki

Sagol canim,sonrasinda gittigim doktorlar 12.haftada bakilip eger kisaysa dikis atilmasi gerekiyordu dedi,simdi yine korkularim var,insaAllah sag salim zamaninda alirim bu sefer kucagima.

Canım birisi erkek ama diğeri hep saklıyor kendini göstermiyor hayırlısı artık
Kendini saklayana kızdır derler genelde ama☺ insaAllah gonlundeki neyse oyle olsun canim☺ Rabbim saglikla yavrularimizi kucaklarimiza aldirsin insaAllah☺

gunaydin arkadaslar aranizda kimler tetenoz asisi oldu ve kacinci haftalarda? cok gereklimi bu ssiq, nedense olmak istrmiyorum :)

şu anda morhipoda soobe indirimde. daha doğrusu indirimde olan ürünleri var. Mesela 3 lü çıtçıtlı badi 24 tl. 2 li tulum 30 tl. bazıları daha pahalı ancak indirimde olanları var. Bir bak istersen. bende akşam bakıcam.

gunaydin arkadaslar aranizda kimler tetenoz asisi oldu ve kacinci haftalarda? cok gereklimi bu ssiq, nedense olmak istrmiyorum :)
Günaydın Canım.Ben çarşamba günü aşı olmak için gittim ama salı gece hafif kasılmalarım olduğunu söylediğim için yapmadılar dr na danış kontrole git öyle yapalım daha vaktimiz var dediler.Dün dr um rahim agzı ölçümü yaptı bebeklere baktı bir sıkıntı yok yaptırmalısın dedi.Yenidoğan tetanozu diye birşey var ve ölüme sebeb olabiliyormuş biraz araştırdım yaptırmayan var ama birçok dr yaptırılması konusunda hem fikir.Tetanoz sdce kesik vs le oluşmuyormuş bazen topraktan hayvan dışkısından değişik sebeblerdende bulaşabiliyormuş kişiye ben sağlık ocağındaki çokt atlı hemşiremiz var oda anne ve gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor olmasam sizce sıkıntı olurmu iyi bir hastanede doğum yapmayı düşünüyorum dedim oda btn hastaneler kendine çok güveniyor streril olduklarını idda ediyorlar ama bu olmayacak diye bir garanti vermiyor bize tedbirimizi alıp beklemek daha garanti dedi.Bende hiç istemiyorum yaptırmak ve şuan kararsızlık yaşıyorum bende pzrtsiye kadar karar verip ona göre yaptıracağım.çok uzun oldu :)))

Sağol canım bende fırsat bulunca bakarım bugün .

cevabin icin tesekkur ederim. evet bende araştırdım birazda onemli olaboliyormis, doktorum da yaptir dedi zaten. yaptiracagim gibi

canim hayirli haberler getirsin insallah guzel mutlu haberlerle evine donersin kuzucuklarinla :)

Merhaba Mevhibe Merya, benim ikizleriminde tahmini dogum tarihi 7 Nisan. Dondurulmus embiryolarla hamile kaldim. 26 Nisanda 12 hafta taramam var. Gunler gecmek bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…