- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
Bana 2 li test anlamsız. 3lğ ve 4 lü önemli demişti anlamadım araştırmak lazım
Yani kesinlikle. İhtimali bile olsa izin verilmezYa olur mu öyle şey.10 gebeden 9 u yaptırıyor:)) bende duymadım.hasara yol açan birseyİ saglık bakanlığı yapar mı hiç?
Bugun sağlık ocağina gittim kizlar moralim bozuldu bu zamana kadar beş kilo almisim ebe kadin cok oldugunu söyledi şeker olabilir sende dedi kilomla ilgili daha bir sürü sey diyet yapmalisin falan dedi sizin kilo alimlariniz nasil
İcinde demir varsa yapiyordur. Malesef demir de ya ishal ya kabiz yapiyorKizlar merhaba.dr um bana folibolu kes dedi yerine decavit verdi.votamin hapi.ictigimden beri hem kabizim hemde buyuk tuvaletim simsiyah cikiyor.acaba bu ilac yaparmiko bunu.bu arada biz ikiz gebisler 3 lu tarama yaptiriyormuyuz bilginiz varmi
İnşallah cnm önce sizin mutlu doğum anlarınızı sonrada bizimkileri Görelim inşallahmaşallahh cnm hayırlı olsn..inşallah hepımız sonuna kadar sağlıcakla gıderız kucaklarız bebıslerımızı
Bugün duyduk evet Dediğin gibi eşim videoya aldı Dünya'nın en güzel sesiOooo çok heyecanlı. Videoya çekin. Sonra izler izler durursunuz. Ben öyle yaptım. Şimdi aklıma düştüklerinde videoları açıyorum.
Biz daha bu zamanlara gelemedik ama heyecanla okuyorum yazdıklarınızı bendende kese görmeye gittiğimde bir Sürü kan tahlili istemişlerdi 13. Haftada tekrar ediyor galiba aman ne güzel ben kan aldırmayı hiç sevmiyorum daKızlar bugün doktor kontrolüm vardı
13 haftalığım.
Bebekler Allaha şükür büyümüş. Geçen ay 1,5 santimlerdi. Bu ay 7 şer santim olmuşlar. Çok güzellerdiii kıpır kıpırlardı. Burun kemikleri ve ense kalınlıklarına bakıldı. Burun kemikleri çok güzel. Ense kalınlıkları biri 0.80 diğeri 1.3 bunlarda iyiymiş sanırım.
Benimki tek plesenta 2 farklı kese. Tek yumurta ikizine benziyor dedi. Biri kıza benziyor dedi. Ötekinde çıkıntı var ama iki kız gibi geliyor dedi.
13 haftada 2,5 kg aldım. Yavaşla dedi.
Açlık tokluk kan şekerime baktı.
Açlık 94
Tokluk 166
Tokluğun 140 üzerinde olmasını istemiyorum dedi. 15 gün diyet sonra gene kan vericem gene yüksek çıkarsa dahiliyeye yollayacakmış.
Böyle işte kızlar yorumlarınızı bekliyorum..
İnternettende baktım ikizlerde az kilo almakta erken doğuma neden olabiliyormuş. Ya bu sağlık ocağındaki ebelere hiç güvenmiyorum zaten. Doktorumda sakın dinleme dediNasıl yani 20. Haftada 5 kiloya çok mu dedi hemde ikiz. Sapıtmış galiba arkadaşım 26 haftalık hamile 8 kilo aldı yek bebek. Başka bir tanıdığım 24 haftalık hamile 10 kilo aldı tek bebek. Sen dinleme onu moralinide bozma
Ya sağlık ocağındaki ebeler böyle çok bilinçsiz konuşuyorlar onun aklına uysam diyet yapmalıymışum. Okadar dikkat etmeye çalışıyorumki ekmek tüketen biri değilim meyve yiyorum süt yoğurt salata vs. Bana meyveyi kes dedi herneyse doktorumada anlattım sakın dinleme dedi. Boşyere yanlış bilgi verip canımı sıktıÇok muuu? Hiç degıl yani.kendisi kaç kg almış merak ettim hamiLeliğinde.gayet iyi kilo alımın cnm.
Masallah kuzucuklara guzel guzel buyuyorlarKızlar bugün doktor kontrolüm vardı
13 haftalığım.
Bebekler Allaha şükür büyümüş. Geçen ay 1,5 santimlerdi. Bu ay 7 şer santim olmuşlar. Çok güzellerdiii kıpır kıpırlardı. Burun kemikleri ve ense kalınlıklarına bakıldı. Burun kemikleri çok güzel. Ense kalınlıkları biri 0.80 diğeri 1.3 bunlarda iyiymiş sanırım.
Benimki tek plesenta 2 farklı kese. Tek yumurta ikizine benziyor dedi. Biri kıza benziyor dedi. Ötekinde çıkıntı var ama iki kız gibi geliyor dedi.
13 haftada 2,5 kg aldım. Yavaşla dedi.
Açlık tokluk kan şekerime baktı.
Açlık 94
Tokluk 166
Tokluğun 140 üzerinde olmasını istemiyorum dedi. 15 gün diyet sonra gene kan vericem gene yüksek çıkarsa dahiliyeye yollayacakmış.
Böyle işte kızlar yorumlarınızı bekliyorum..
Nasıl oluyor öyle. Bana birşey demedi tek yada ikibirkadin canım sağol evet büyüyorlar ama ben çok korkuyorum tek plesanta olduğu için...
Arkadaşlar benim gibi tek plesantalı ikiz hamike var mı aramızda?
Bebek bıyu surekli değişir. Hiç belli olmaz.ileride gununde de olur geride kalabilir..hep adet gunune gore hesap yapman gerekir.Kizlar benim bebekler 1 hafta ileriden gidiyorlar.ben adet tarihine goremi gebelik haftami hesaplayacagim bebek boyuna goremi.adet tarihine gore 12+3. Bebek boyuna gore yani ultroson olcumune gore 13+1. Kafam karisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?