2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

gunaydin arkadaslar aranizda kimler tetenoz asisi oldu ve kacinci haftalarda? cok gereklimi bu ssiq, nedense olmak istrmiyorum :)
ben bu hafta aşı oldum. sağlık ocağındaki hemşire 20. haftayı bekledi. ilk hamileliğimde başlamıştım. yaklaşık 2 senede toplam 5 aşı oldum.

ben geçen indirimde aldım geçen ikili tulumlardan ikizlere giydirmek için harika ve kalitesi çok güzel bence.

Merhaba Mevhibe Merya, benim ikizleriminde tahmini dogum tarihi 7 Nisan. Dondurulmus embiryolarla hamile kaldim. 26 Nisanda 12 hafta taramam var. Gunler gecmek bilmiyor.
bende iki hafta sonra carsambaya ikili taramam.var canim.o gun 12+4 digeri 12+1 olucaklar rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Kızlar ben serklaj rahm ağzı dikişi oldum ve dinlenmedeym doktorum 28-30.haftalarda alabilirz dedi son bi kaç günde rahm ağzı nda açılma olmuş şuanki halde sorun. Yok ozamanlar alabilirz dedi hiç tanıdğnz varmı 28-30haftalarda ikiz doğum yapan sorun çıkmaz inşallah allahım bebeklerimizi kucagmıza sağ saglm almayı nasip etsn

Canım geçmiş olsun ins sorunsuz bir doğum olur bol bol dinlen Allah yardımcınız olsun. Bebişlerin sağ salim kucağınıza gelsin ins :)

Canım bu cuma vakti dua la rom seninle saglıkla sıhhatle zamanında al bebislerini kucagına allah buyuk belkı daha da uzun dururlar bol bol dınlen ve bol dua cok gecmis olsun

1 kız 1 erkek dedi doktorumuz teyzoş lar:) tabi değişmezse ins. Kız biraz geri kalmış bunu taktim kafama azicik ama ileriki haftalarda yakalar kardeşini ins :)
Kızlar daha geriden geliyor normalmiş canm benmde bir kız bir erkek ve değişmedide cinsiyet durumu inşallah bebişlerimizi sorunsuz bi şeklde kucağmıza alırz hayırlı cumalarınz olsn

Canım dışarı çıkmıyorum doktor kontrolü hariç o yüzden sıcaklık pek etkilemiyor ama havalar bahar havası artık burda evin içinde kısalarla dolaşıyoruz

Canım bu cuma vakti dua la rom seninle saglıkla sıhhatle zamanında al bebislerini kucagına allah buyuk belkı daha da uzun dururlar bol bol dınlen ve bol dua cok gecmis olsun
Allah razı olsun canm inşallah bebişlerimize sağ saglm kavuşurz ne hayallerle bekliyoruz ne emekler veriyoruz allahım inşallah yuzumuzu guldurur hepimiznde

Canım ben aldım mobilya beşik bi tanede gardırop oda takımı şeklinde benim. İçin önemli olan sallanmasıydı mutlaka o yüzden sallanan aldım hatta yarın gelecek gbi gelirse foto çekip atayım buraya

Can'ım hayırlı olsun beşikleri kesinlikle sallanan model olmalı bence ki ben öyle aldım doğum çantam hazır şuanda bakım çantasına gelince de kesinlikle sırt çantası alınmalı iki çocukla :)

Aman yarabbim bu cuma ne güzel bir cumaaa ölçümlerimizi yaptırdık bir Prensesim 1660 diğer Prensesim 1440 gr olmuşlar üstelik serviks uzunluğumda son ölçüme göre artmış Şükürler olsun birdeee meleklerimden bir tanesinin 4d fotosunu çıkarttı ultrason doktorumuz yanaklarının tombişliğine bittiler maşallah sonsuz kere Rabbim sizlere de böyle güzel haberler duyursun inşallah herkes hep Gülsün ben gibi sırıtık sırıtık dolaşsın

Kızlar daha geriden geliyor normalmiş canm benmde bir kız bir erkek ve değişmedide cinsiyet durumu inşallah bebişlerimizi sorunsuz bi şeklde kucağmıza alırz hayırlı cumalarınz olsn
Amin cnm hepimiz ins. İnş cinsiyetler böyle kalır:)
Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah bebeklerimizi saglikla kucağımıza almayi nasip etsin.

1 kız 1 erkek dedi doktorumuz teyzoş lar:) tabi değişmezse ins. Kız biraz geri kalmış bunu taktim kafama azicik ama ileriki haftalarda yakalar kardeşini ins :)
ilk ben ne dedim.canim nup teorisine gore kiz erkek dedim rabbimde gonlune gore nasip etsin insallah kac kilo olmuslar aralarinda 2+3 gun var dedin 2+3 gun kucuk olanmi kiz rabbim saglik versin kilo alir canim

ilk ben ne dedim.canim nup teorisine gore kiz erkek dedim rabbimde gonlune gore nasip etsin insallah kac kilo olmuslar aralarinda 2+3 gun var dedin 2+3 gun kucuk olanmi kiz rabbim saglik versin kilo alir canim
Evet cnm saolasin ins değişmez:)
Kız küçük cnm aralarında 30 gr var ve 3 gun var şuan. Tam değerleri hatırlamıyorum usg ye bakmam lazım:) kız minyon olcak sanırım.

canim hep yat isi gucu birak ye ic yat wc haric hep uzsn ayagini yuksek yerde birak rabbim sizi korudun insallah..amin

rabbim prenseslerini korusun insallah saglikla gelin annenize hayirli cumalar canim

M
Masallah tosuncuk lara Rabbım nazardan korusun inş hep tontiş olsunlar annelerini mutlu etsinler.ben sama me sorcam Dr alttan ölçüm yapıomu sana.

M

Masallah tosuncuk lara Rabbım nazardan korusun inş hep tontiş olsunlar annelerini mutlu etsinler.ben sama me sorcam Dr alttan ölçüm yapıomu sana.
Amin Canım seninde inşallah yok doktorum acil bir durum olmadıkça gerekmedikçe yapmıyor ölçümümü de ultrason uzmanı yapıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…